Helló Lányok!
Ma levették az AFP-t. Izgatottan várom az eredményeket. (Elõzmények: Jancsival "túl" magas lett az érték, azaz megközelítette a max. értéket..a "sima" UH-n nem találtak semmit, így elküldtek genetikai UH-ra. Ahol 3 órás várakozás után lecsesztek, hogy "ennek a gyereknek nincs semmi baja, minek jött ide???" Remélem nem kell most is ugyanezt a procedúrát végigcsinálni.)
Tomit is visszavittük kontrollra, szépen javul
Vettek tõle is vért, meg elküldték csontsûrûség vizsgálatra: kiderült, hogy kis mértékû csontritkulása van
, ezért calciumot kell szednie...
Ez mitõl lehet? A gyógyszerektõl? Megjegyzem, hogy én az a tipusú anyuka vagyok, aki csak ha nagyon muszáj, akkor adom a szetroidot, feleslegesen nem adom neki a "talán beválik" gyógyszereket..
A gyógypuszikat köszi mindenkinek
PIldi, claritine-t mi csak most kezdtük el, mert eddig nem volt igazolt pollen-allergia. Viszont anno szedte már a bõrére (talán emlékszel, meséltem, hogy milyen furcsa betegsége volt: M. Mucha-Habermann..), akkor használt. Az az orrspray (Allergodil) Tominak is és Zalánnak is bevált, de az nem a megelõzõ, hanem az akut orrváladékozást/viszketést...stb szünteti meg, így csak akkor használják, ha már nagyon prüszkölnek. Zali használt tavaly egy itt ajánlott homeo-orrspray, de nagyon nem vált be, mert csak felerõsödtek a panaszai, oly' annyira, hogy többször befulladt. NApok múlva jöttünk rá, hogy mi is okozhatta a hirtelen jött rohamokat.
Azóta nem merem megpendíteni Neki, hogy "van máááásik"..
)
Pele, én mindig az vagyok
Virág, gratulálok Ráhelnek/hez...
Ügyes lány!
Barika, nem irigyellek a költözködés miatt, nem lesz egyszerû..sem a hitelhez jutás (csak ha van pénzetek, akkor kaptok..), sem az albérlet keresés. Nagyon drágák, kauciót kérnek és elõbb kapja meg a lakást a kutyás, mint a kisgyerekes...
Örülök, hogy Dórikának nem lett semmi (max. pukli?) baja..
BB-"ügy"(?)höz, elõször nem is tudtam mirõl írtok..aztán miután pénteken egy egész napos autókázásra voltunk kényszerülve, a Bumerángot hallgattuk a rádióban. Ott elég rendesen kitárgyalták, hogy ki-mit-kivel csinál/t..A mai rádiómûsorból kiderült -számomra legalábbis-, hogy vmelyik csajszi lefeküdt egy fiúval. Ami gondolom nem olyan nagy gáz, csak, hogy állítólag nem rejtettek véka alá semmit..Én ezen teljesen megdöbbentem..mert ilyen jellegû eseményre már az elsõ héten nálunk sor kerül és ennyire közönségesen. Azon gondolkozom, hogy ez esetleg nem egy jól megírt, elõre megbeszélt "produkció", márcsak a nézettség miatt...Vagy ez hülyeség??
És mi ez a Farm? Ez is ilyesmi, vagy olyan, mint a Bár volt? Ja, azt én is néztem..
Momo, akkor csak én vagyok az a "kis"terhes, aki hízik??? Egy hónap alatt több, mint 3 kg-t híztam..Remélem, ez azért nem marad így, mert akkor bizony ütném a mázsát a 9.-ik hónap végére.
)
Bigacsiga, fiaidal mi van? Olyan régen nem írtál Róluk..vagy csak felületesen olvastam volna? (szégyellem, de nem lehet elképzelhetetlen..)
Zsóka, az az igazság, hogy úgy döntöttünk, hogy kiárusítunk mindent, osz' befejezzük...így nem igazán áll szándékunkban új cuccokat hozni..bocsi.
Tényleg jó lenne már találkozni...de, hogy mikor fogok rá érni??? A jó ég tudja!
Be kéne fejeznem, még megszólnak, hogy milyen sokat "pofázok"..
Na, puszika mindenkinek!!
Verus