Sziasztok!
Cleo: Azért megnyugtató, hogy nem csak én vagyok milyen béna informatika területén.
A párom profi, de nem szeretek tőle kérdezni, mert akkor órákig magyaráz, tele szakszavakkal és marhára unalmasan. A végén úgy sem értem mit mond.
Ezek a fránya szurik... Én már előre félek tőle, mert én látni sem bírom a tűt.
Elméletileg nekem kellene a gyereket megvígasztalni, pedig én leszek a legjobban be...
A bárányhimlő elleni oltás az kötelező, vagy csak beadatod neki előrelátásból?
Amikor a kerilányom volt kicsi, még nem volt kötelező oltás. Egyébként nem bánnám, mert mi is szeretnénk minden védőoltást beadatni Lilikének. Pl. Kullancscsípés, influenza, agyhártyagyulladás, stb. ellen. Én eléggé félős vagyok és inkább beoltatom a drágámat.
Ágica: Ugyanilyenek a Lilike pötyijei is. Az unokahugom védőnő és megnézettem vele. Azt mondta egyértelműen tejpötyik és örüljek neki, mert azt jelenti, hogy elég erős a tejem és tápláló. lol:
Azt javasolta, hogy Sudokremmel kenjem. Tegnap este próbaképp bekentem a bal arcocskáját és reggelre sokkal halványabb lett.
Vagyis használ.
Már a fejebúbján is vannak ilyen pöttyök.
Lehet, hogy eddig is voltak, csak nem vettem észre. Most már egyre jobban kopaszodik
és lehet, hogy csak most látszik igazán. Úgy kopaszodik, mint a papok. Hátul körbe van haja, elől, meg a fejtetőn nincs.
A teát szívesen átveszem, mert én is iszom. tedd be a kocsiba és legközelebb, ha összefutunk, leboltoljuk.
Látszik Nellikén, hogy élvezi, hogy már tud "állni". Olyan peckesen áll, mint a nagyok. Nagy valószínűséggel hamar megtanul járni.
Lilike most jött rá igazán, hogy milyen jó, ha valaki dumál hozzá. Mostmár észrevette, hogy egy kicsit elnyikkantja magát és valaki máris ott van a kiságynál. Ilyenkor mosolyog bájosan, nehogy az a valaki elmenjen és kierőszakolja, hogy beszéljél hozzá. Persze ilyenkor már nincs is semmi baj. Szerencsére éjjel alszik.
Még az kellne, hogy éjjel is beszélgetni kelljen vele. Már annyira figyeli a mozgásokat, hangokat, olyan kis értelmesen néz. Sanyi szerint tuti, hogy agysebész lesz.
Az agysebész jelölt jelez, van valami óhaja, megyek és teljesítem a kívánságát.
Puszi: Hexe