Sziasztok Csajszik!
Tegnap már nem jöttem, mert egész nap fájt a fejem.
Biztos erre a nyomorék időre...
Babával minden rendben, 150-nel vert a szíve, és amikor a védőnő odarakta a dopplert a hasamhoz, mindig rúgott egyet, és "arrébb ment".
Jól éreztem, hogy híztam, most 6,5kg-nál járok, de ez így a 30. héten talán nem vészes.
Szana!
Képzeld, mondtam a védőnőnek, hogy képzelje el, van olyan hely, ahol vinni kell glükózt a terheléses cukorra, erre mondta, hogy jaaaa, most már ide is vinni kell, így írassak fel a dokival.
Nem semmi, hogy mennyire szegény az eü (sőt, az egész ország...)
Korena!
Nekem is mondta a doki, amikor a gátsebet varrta össze, hogy tartsam lent a fenekem. Ő sem hitte el, hogy jobban fájt, mint a szülés. Meg még utána egy-két napig.
Davallia!
Gratulálok a jó AFP eredményhez! A kis mázlista, akinek nem kell heteket várni rá, és ezzel együtt idegeskedni!
Niki!
Az a cukoreredmény tényleg tökkkkéletes!
Alexa!
Nem is gondolná az ember, hogy mennyi baj van egy sima ajtócserével...
Tünde!
Gratula neked is az AFP-hez!
Mágnes!
Mit nézett el annyira a dokid, hogy amnio-ra akart küldeni?
Winnie!
Üdv újra itt!
Kár a fényképért, de nem tudtok majd a videóból csinálni? pl. videó dvd-re, dvd-ről képkivágás. Így, ha már minden kötél szakadt, talán megoldás lehet ez is. Vagy megoldás a 4D-s képhalom
Persela!
Jó hallani felőled. Milyen allergiád van? Biztos nem lehet könnyű "mellette"
Késkata!
Üdv körünkben!
Gratulálok a srácokhoz, na és persze a kislányodhoz is. Voltak ikrek korábban a családban, vagy csak "így sikerült"? És miben más az ikerterhesség? Mesélj!!!
Te Viki!
Hova menjen arrébb az a csiga?
Szerintem jó helyen van!
Na, lelövöm magam.
Ja, még annyit, hogy van ez a Felicitas várandós csomag. Tavaly, amikor Jázival voltam terhes, és beváltottam, egy csomó minden volt benne, ma meg adni akartak nekem egy olyat, amiben volt egy pohár, meg egy cumi! Na neeee. Mondtam, hogy akkor kösz, majd beváltom máshol. De ez is egy olyan nagy átverés!
Jó éjt mindenkinek,
Brigó