Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Csak gyorsan bekukkantok!Este jövök bővebben!
6 petesejt indult osztodásnal eddig!Holnap is kell telefonálnom és akkor kiderül hányan indultak el végül!3-at kérek vissza!Pénteken lesz a transzfer!Este jövök csak most sokmindent elkell intéznem hogy utána tudjak rendesen pihenni ha visszakaptam a gyerekeket! :D

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Hajrá zigóták-hajrá zigóták!
Nagyon drukkolok!!!!
Pénteken nagy-nagy lázban égünk majd :)
Hogy bírod?

Kép
narco

Anikó!
Nagyon nagy gratula az eddigi sikerekhez!Izgalmas lehet a tudat, hogy pénteken már kismama leszel!Továbbra is nagyon drukkolok!

Angie!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz, sok boldogságot a továbbiakban is!

Brill!
Utólag is sok boldog szülinapot kívánok!
Linuxot nem próbáltátok még?

Norwell!
Olyan aranyos Kende baba!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Angie!
Gratulálok! Akkor ti is annyi idős házasok vagytok, mint mi.
Kép

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Akkor csatlakoznék Hozzátok!!! :)
GY-M-S megyéből írok, az igazság az, hogy most kezdtünk próbálkozni, júliusban volt az esküvőnk, így nagyon nagy meglepi volt, hogy (talán) sikerült a Baba! :) talán: csak addig, amíg a Doki meg nem erősít.

Képzeljétek ma is csináltam tesztet, már erősebb a csík! :wink:
Úgy izgulok Lányok!! :) Nyugtattok majd? :oops:
aithleen

Ja igen!

Bár lehet már nem aktuális, mégis jövök majd! :))
aithleen

mármint nem aktuális a babaproject előtt állás :))
De arik vagytok, ezért jövök majd! :)
aithleen

Sziasztok :)
Most csak röviden, mert kicsit hulla vagyok :)

Adri :)
Ne legyen lelkiismeret furdalásod :) Megtettél mindent és Levi nagyrészt anyatejet kap :)

Nárcisz :)
A Málnalevél tea izomlazító. A gátat megfelelően előkészíti, így könnyebb a szülés, jobban tágul a szülés közben :)
A 36 hét körül lehet elkezdeni, előbb nem!!!
Ha érdekel leírom hogyan kell inni :)
Aludnom is kéne, de kettő körül fejek egyet, mert a drága fiacskám este 9-10 -től alszik reggel 8-9 ig és azt a tejcsi megsínyli :D
Van egy diétám, átküldöm neked, csak kérek egy mail címet :)

Angie :)
Nagyon klassz a házatok :)
Gratula a házassági évfordulótokhoz :)

Anikó :)
Hajrá a kis zigótáknak :) Drukkolok nagyon :D

Brill :)
Drukk neked is :)

Aithleen :)
Üdv a csapatban :)
Gratulálok a csíkocskádhoz :) Boldog pocakosodást :)

Szép álmokat mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Brill!
Az a baj, hogy a vírusgyártók mindig egy lépéssel a vírusírtók előtt járnak, sose készül 100 %-os vírusírtó. Sajnálom a gépeteket, hiányzott az éjjeli bagoly szekció :)

Norwell!
Kende baba gyönyörű, olyan nagymamásan megcsípkedném az arcát pofikája van :)

Sziszka!
Jobbulást, gyógyulj meg hamar. Ilyen ez a páros élet: jóban rosszban együtt :)

Angie!
Boldog házassági évfordulót! Remélem jól sikerült az este :)

Anikó!
Megadrukk a petéknek!

Aithlen!
Üdv itt és hatalmas gratula az erősödő két csíkhoz.

Annácska!
Akkor te ezért vagy éjjeli bagoly, az éjjeli tejcifejést és a nyugalmat használod ki. Ez jó!

kancellárka

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Ma kell 11-kor telefonálni és akkor többet fogok tudni! Kép

Norwell!
Annyira édes Kendebaba!
Szép kis hurkák alakultak ott!Olyan kis megzabálom rögtön kiskrapek!!!!!

Angei!
Duddu azt kéri hogy mind a három időponthoz kérdőjellel ird be mert jönni szeretne csak azért még kicsit kérdéses a dolog!
Nagyon boldog házassági évfordulot nektek remélem jol telt az estétek! Kép
A házatok eszméletlen gyorsan halad!Én már csak tudom :lol: három éve hagytuk abba az épitkezést! :D

Kanci!
Köszi a megadrukkot!Nagyon jol jön!
Szép nagyon a kővetek!!!Meleg hangulata van!

Jucmuc!
Én beirtam a táblába az pktoberi HSG-t de ha valamit mást szeretnél ami közelebb van azt is beirhatom ha megirod!
Sajnálom,hogy nem tudsz jönni szivesen megismernélek személyesen!

Annácska!
Hu!Te aztán nem vagy semmi!Tényleg felváltottad Brillt! Kép

Aithleen!
Üdvözöllek közöttünk! Kép
És gratulálok a gyors pocakodáshoz! Kép

Bocsánat ha valakit kihagytam!Szaladok főzni! Kép De késöbb még jövök!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Ismét jól el voltam vesződve. Bocsánat ...

Elég ramatyul telnek a napjaim, mire kitalálom, hogy mit kellene enni, addigra el is megy tőle még az a pici étvágyam is. Tegnap este már puffasztott rizses Ham-Let kenyeret, vagy mi a szöszt ettem, aztán sikerült megtekintenem félig emésztett állapotban is ...

Nincs vmi. jó tippetek? Keksz, ágyban rágcsálás, hideg ital már nem jön be. Ráadásul a hidegtől lehet, hogy picit be is gyulladt a torkom.

Mindig olvaslak ám Benneteket, csak írni nincs erőm.

Anikó!

További drukk a kis petécskéidnek az egészséges megtermékenyüléshez/osztódáshoz!!!

Tényleg, akartam már kérdezni, hogy hogy vették ki a petéket? Mert olvastam v.hol, hogy a hasfalon keresztül szívják le. Vagy alulról közelítenek?

kacsa14

Sziasztok :)
Niki :)
Valahogy úgy :D
Éjjel könnyebb mosni, vasalni, meg főzni, mert a két gyerkőc mellett nem igen jutok hozzá napközben :?
Ilyenkor van időm egy kicsit gép elé ülni, mert napközben fenn áll a veszély, hogy mire átrágom magam a hozzászólásokon, addigra valamelyik igényel. Most is itt áll Annamari, hogy mikor társasozok már vele :wink:
Na meg apa is éjjel jár haza :P
Így marad az éjszakázás :lol:

Anikó :)
Igyekszik az ember :lol:
Drukkolok nagyon a kis manóknak :D
Várunk a hírekkel, majd benézek :)
Tényleg Marci mennyit tud ebből?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt Lányok!

Nem fogjátok elhinni, hogy milyen viccesen telt a tegap esténk. Gondoltuk férjecskémmel, hogy elmegyünk a törzshelyünkre, ami ott van a lakásunkhoz közel. Az a vendéglő már 93 óta üzemel. Meg is beszéljük, hogy mikor találkozunk, én érek oda hamarabb, de a vendéglőnek hült helyét sem találom. Egy kínai gyorsbüfé nyílt helyette, de a felszólgáló kínai kiscsaj válaszának egyetlen szavát sem értettem, amikor megkérdeztem, hogy bezárt vagy elköltözött a vendéglő. Telefonálok a férjemnek, hogy ne jöjjön oda, hanem találkozzunk máshol, mert másik helyet kell keresni. Kitaláltuk, hogy elmegyünk egy másik kedvenc helyünkre, ami a nyugatinál van. Be a metróba, és irány vissza Újpestről a Vígszínházhoz. Bemegyünk a kisutcába, keressük a vendéglőt, de hült helyét sem találjuk. Mondom a férjemnek, hogy menjünk még pár utcát, lehet, hogy nem jól emlékszünk. Persze, vendéglő sehol. A szomszédban mondják, hogy pár hete bezárt. Feladtuk, és bementünk a West Endbe, és ott a TGI Friday's-ba beültünk. Ott is jól főznek, de nem ez volt a célünk, egy bevásárló központba vacsizni. Lényeg az, hogy jól éreztük magunkat, és finomat is kajáltunk, és ami még fontosabb, hogy együtt lehettünk. Ráadásul felejthetetlenné is tette az esténket a keresgélés.

Ja és MINDENKINEK nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat. Jó lenne jövőre minimum hárman ünnepelni :)

Anikó!
6! Az nagyon jó! Ha mind megmaradnak, akkor 3-ból fagyibaba lesz? Nagyon-nagyon drukkolok. Lehet, hogy még a végén 3 baba fog a szívedből a pocikba leszállni? Holnapra hipererős drukkok mennek!!!
Az építkezésről midenkitől rémhíreket hallok, de az igazság az, hogy mi egy olyan vállalkozót fogtunk ki, aki a világ leghiggadtabb, és legnormálisabb embere. Minden meg lehet vele beszélni, megbízható, és ami fontos, hogy eddig nagyon tartja az időt, amit bevállalt (hisz látni a házon is).

Nárcisz!
Ti hanyadikán házasodtatok? Mi 28, de mivel nem értünk rá máskor ünnepelni, ezért előre hoztuk a vacsit.

Aithleen!
Kép
Persze, nyugodtan gyere közénk. Bár már valóban babás vagy, de itt sok anyuka van, akik csupa tapasztalt emberek, és tudsz tanácsokat kérni. Itt mindenki nagyon "okos" már, és tájékozottak vagyunk babatémában, így biztos minden kérdésedre kapsz majd valakitől választ. Kívánom, hogy a hátralévő 8 hónapban boldogan és kiegyensúlyozottan növeszd a pocidat!

Zsúka!
Leszel ma?
Vendég

Sziasztok!

Először is mindenkit puszilok, ezt muszáj volt leírnom. :D
Ma reggel defektet kaptunk munkába indulás után 10 perccel, tehát mozgalamasan indult a napom.
Köszi Angie a kérdést, igen leszek, ha a főnök is úgy akarja. :D
Ma reggel vettem egy terhességi tesztet, teljesen be vagyok indulva. Hétfőn és kedden délelőtt volt egy kis barnázásom, azóta semmi. Ilyet még nem csináltam, ha egyszer volt valami utána folyamatosan jött a többi is, most meg semmi és szeretkezés után se. Persze a hasam fáj, dehát az ember annyira de annyira reménykedik. :(
Visszaolvasok és próbálok jönni.

Évi!

Szerettem volna megkérdezni, hogy az inszemineció, hogy történt és mennyibe került. Az email címem: sallaizs@budapest.hu
Előre is köszönöm.

Zsúka
zsúka

sziasztok.

aniko a tablaba 2cn.ez se jott ossze.

talira nem tudok menni sajnos,erezetek jol magatokat.

Kép
monyoka

Zsúka!
Bárcsak azért lenne a barnázás, amiért általában ilyenkor szokott!!!
Egyébként az utolsó mensim engem jól megviccelt, mert péntekre vártam, de már kedden el kezdtem barnázni. Meglepődtem, hogy ennyivel korábban akar megjönni. Szerdán is még barnáztam, aztán csütörtökön déltől már semmi nem volt. Péntekre vártam a rendes mensit, de sehol, szombaton sehol, vasárnap reggel sehol. Már bele kezdtem élni magam, hogy az antibiotikumok és a húgyhólyag hurut ellenére teherbe estem. Aztán vasárnap délelőtt rendesen megjött. Azt hiszem, hogy a férjem még tőlem is jobban beleélte magát, mert ahogy megmondtam neki, hogy megjött, el kezdett sírni. Persze, ő azt mondja, hogy azért, mert engem sajnált, de én nem sírtam, hogy sajnálni kelljen.
Tehát csak óvatosan a beleéléssel, de ettől függetlenül én nagyon drukkolok, hogy az az 5% bejöjjön.
A defektet nagyon sajnálom. Szegények, úgy látszik, mindig valami baj éri a kocsitokat munkába indulás előtt. A koccanást kijavították?
Puszi,
Angie

Ui: Ja és még annyi, hogy nekem megvannak a Dévais árak. Duddu írta meg privátban. Átküldöm.
Vendég

Zsúka!
Jaj, nagyon drukkolok, és ne csigázz sokáig :?
A hasfájás nem jelent smemit, nekem is fájt amikor meg kellett volna jönnie.
Mindenképpen írj valamit.
Mikro csinálod a tesztet?

Kép
narco

Monyóka!
Nagyon sajnálom a mensit! És a talit is!
Vendég

angi kosz de tudtam hogy megjon.

Kép
monyoka

ja es aprilistol rovidulnek a ciklusaim.40 rol indultam most meg mar 35 napos.
nem ertem mitol.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Először is 1cn.:(Kérek javítani a táblán.

Angie!
Köszi az infókat remélem hasznát vesszük.Kinyomtattam.

Csibe!
Én is ez irtam a multkor és elkezdtem kiprobálni 5 ampulla van és nincs 5eFt.Hol van ez e hormonokhoz(Gonál-F) ami 25eFt.

Mindenkinek!

Én már használom a ginevac-ot.Ennek segítenie kell, lehet együtt használni a Clostilbegyttel is! Nem tudok most mit írni . nem vagyok letörve a mensitől csak a hasam fáj. na mindegy legalább a nyaralás alatt nem kell izgulnom.és rájöttem hogy valami csak nincs rendbe velem mert a jónás naptár sem segített. majd ha hazajöttünk megint felkeresem a dokit és megbeszéljük a továbbiakat.

Kép

Kép
bellanitta

Anikó!
Most jövök rá, hogy én most duplán durkkolok: érted és értem, hiszen neked pénteken lesz a beültetés, én viszon pont azon a napon leszek termékeny, ha minden igaz. De jó is lenne együtt babázni! De lehet, hogy te Zsúkával fogsz most babázni. Bár úgy is régen volt már egyszerre három zebrás, tehát akár még én is beleférek a csapatba. Na?!?!?!?!?!??
Vendég

Sziasztok Kedves Lányok!

Ismét visszatértünk, kicsit meghosszabbítottuk az egy hetes nyaralást, és kettőt csináltunk belőle. Egyenlőre rövid leszek, mert ma hajnalban érkeztünk haza és hulla vagyok...Sajnos még nem tudtalak Titeket visszaolvasni, de a táblából láttam:

Mátra!! Nagyon -nagyon sajnálom, ami veled történt!!!!

Délután még jövök, bár arra keltünk, hogy be akarnak törni hozzánk, emiatt nagy rácsszerelésben leszünk.

Egy kérdésem lenne hozzátok: a Clerablue digitális ovulációs tesztet használta valaki, tudjátok, hogy hol és mennyiért lehet kapni?

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Monyóka!
Ez jó jel, mert ez azt jelenti, hogy ciklusaid kezdenek a normális/átlagos hosszhoz közelíteni. Ennek örülni kell!

Anitta!
Kép 1cn.
Látom, már megy magától is a vonalzó gyártás. Viszotn azt mondod, hogy 1cn, de a vonalzódon már 2cn van.
A gynevac-ot doki írja fel? Mióta szeded? Nem félsz, hogy bekavar a szervezetednek? Ha van tapasztalatod vele kapcsolatban, légyszi mindenképpen oszd meg velünk.
És kitartást, jönni fog az a baba, csak nagyon sok türelem, és hit kell hozzá.

Angie
Vendég

Angie, Narco!

Köszönöm a biztatást, de próbálom nem beleélni magamat, hisz tényleg az az 5 % nagyon kevés. Már alig várom a keddet, hogy megtudjam a párom eredményeit, de szerintem inszemináció lesz, nem akarunk tovább várni.
Holnap reggel csinálnám a tesztet, de nem vagyok azért annyira bizakodó, csak az izgalommal teli várakozás.
A peteérésem előtt kemény két napot hagytunk ki (nálunk ez nagy szó :D ), utána gyertyáztam és többször is együtt voltunk.

Monyóka!

Sajnálom! Mi van Veled? Konyhád hogy áll?

Zsúka
zsúka

Angie!

Köszönöm az e-mailt, hát nem egy olcsó "mulatság".

Zsúka
zsúka

Szia Angie!

Hát igazából este kezdödött valami.A vonalzóm magától csinálja a dolgokat. A ginevac nem hormon igy nem tud bekavarni. A háziorvos is felírja igy nem kell mindig a nőgy.hoz rohangálni.10 naponta kell beadni mály farizomba ( engem a férjem szúr) tiszta rosszul van mert hogy fáj nekem és nem akarja hogy nyavajogjak vagy hisztizzek mert a gonál-f et is ő adta be mert nekem nehezn sikerültz utálom a tűket.
ez a vakcina igazából gyulladás csökkentő sok nő nem is tudja hogy gyulladásban van.

Kép

Kép
bellanitta

Monyóka!
Szegényke, de azért örülök, hogy rövidülnek a ciklusaid. Szuper, hogy a pozitív dolgokat is meglátod ebben a dologban. Gyere máskor gyakrabban. Mi újság családi berkekben?

Zsúka!
Nem érdkeel, én most nagy izgalomban vagyok miattad. Az 5% sem nulla, és ez jó.
Meséltem már sz én esélyeimről :)

Kép
narco

Nárcisz!

Annyira jól esik, amit írsz, köszönöm. :)

Bellanitta!

Le a kalappal a férjed előtt, az enyémet biztos úgy kellene a padlóról felszednem.

Zsúka
zsúka

koszi csajok megvagyok.ma pihinapom van a menzi miatt.

a konyham alakulgat.apaek felajanlottak kolcsont es szegyenkezve bar,de elfogadtuk.
lamperia fent van ma veszuk meg a csempet.ugy izgulok.

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!
Most telefonáltam és 8 embrikém lett!!!Nagyon örülök!Holnap 1-kor transzfer!!!!

KépKépKépKép
aniko24

zsuka nagyon szoritok neked holnapra:)remelem jo hirekkel josz.

Kép
monyoka

Angie!

Részemről rendben van a trió zebrásodás. :D Gondolom egyet értesz velem abban, hogy az se olyan nagy baj, ha mindhárom Anikónál lesz. Mennek holnapra drukkok!

Monyóka!

Köszönöm. A konyhád pedig gyönyörű lesz és ne szégyenkez. Zeusz cicád már biztos megnőtt.

Anitta!

Sajnálom, jövő hónap, új reményekkel!!!!!!!

Zsúka
zsúka

Anitta!
Lehet, hogy én is kipróbálom ezt a gyógyszert, de hogy lehet az, hogy egy gyógyszer minden féle gyulladást rendbehoz? Én úgy tudom, hogy különböző gyulladásokra különböző hatású antibiotikumok hatnak. Ez akkor valami csodaszer?
Vonalzó: Ezt kell bemásolni, tudod, elején nyitó szögletes zárójel, végén pedig záró szögletes zárójel.

img]http://image.lafemmebonitta.com/c/c150343.png[/img

Zsúka!
Igen, ahogy Nárcisz írja, az 5 nem 0, tehát esély van!
És amíg nincs mensi, addig bízva bízunk a sikerben. Nagyon drukkolok!!!
Tényleg nem olcsó.

Évi!
Neked úgy tudom a Kaáliban csinálták. Ott állítólag ólcsóbb maga az inszem. Tudnál nekem és Zsúkának írni egy kb árlistát, hogy mennyibe kerülnek a vizsgálatok/konzultációk és az inszem?

Zsúka!
Én egyébként megbeszéltem a háziorvosommal, és ő elküld a vizsgálatokra beutalóval. Anikó a vizsgálatokat is megírta, hogy mire lesz szükség. Azt is átküldöm. Azokat, ha megcsináltatod állami korházakban, akkor már a kész eredményekkel mehetsz a meddőségibe, és már annyival előrébb vagytok, és azok már pénzbe sem kerülnek. Úgy tudom, hogy neked már csináltak HSG-t meg pár hormon vizsgálatot, amiből kimaradt valami (talán pont a progi). Viszon szerintem az a jó, hogy ha mindenből frisset viszel. De ne legyen szükséged rá!!!
Vendég

Anikó!
Ez szuper!!!
Vendég

Angie!

Nem csináltak HSG-t, a hormoneredményemben (a 2.-ban) már progi is volt. A doki azt mondta, teljesen rendben van. Az infókat pedig nagyon köszönöm.

Zsúka
zsúka

aniko holnapra millio druk++++

Kép
monyoka

Köszi a vonalzót!!!

Kép

Kép
bellanitta

Anikó ez nem semmi m,ennek a drukkok.

Kép

Kép
bellanitta

ja,kepzeljetek itt voilt a hetvegen a sogornom(6ik honapban van).
koszontem a kisunokaocsemnek es erre rugott egyet.most vagy birja a hangomat vagy nagyon nem:)
alig varom hogy Nego megszulessen.:)

Kép
monyoka

Syry!
Már nagyon régen jelentkeztél be. Mi van veled?
Küldtem neked még régen egy privát üzenetet, amiben elküldtem a vonalzódat, hogy beilleszthesd az aláírásodhoz. Szerintem még nem olvastad el, mert még mindig a kimenő fiókomban van, ami azt jelenti, hogy te még nem nézted meg.
Pedig olyan szépet csináltam neked :):):)
Meg is mutatom, hátha megtetszik innen és be akarod másolni :):):)
Kép
Naaaa????? Hogy tetszik?
Puszi,
Angie
Vendég

Csak gyorsan írok, mert betanítok:

Bementem a lakhatásit intézni, vagyis azzal kapcsolatban kérdezgetni, várnom kellett, mert voltak előttem, közben jött egy pasi, odalép hozzám és megkérdezi, hogy ő csak egy papírért jött lejár a parkolókártyája bemehet-e elém. Kikerekedtek a szemeim és ránézve a pocakomra közöltem vele, hogy nekem meg az ebédidőm jár le és még terhes is vagyok. Azt mondta ja jól van. Azért rendes voltam és engedtem, hogy kikérje a papírokat.
Mostanában ilyen horror események történnek velem. Ja tegnap is a buszon tíz perc után adták át a helyet, azt is egy ablak mellett ülő nő, akinek fel kellett állítania egy pasit, hogy cserélhessünk, és a pasi meg visszaült mellém, nő álldigált.

Na lépek, mert betanítok.

kancellárka

Sziasztok!

Köszönöm az utólagos szülinapi köszöntéseket! :D :D :D
Igazán aranyosak vagytok! :D Egész meghatódtam... :oops:

Aniko!
Nagyon ügyil voltak a kiskrapekok! :D (meg a biológus is :lol: )
Csuriban végig!

Angie!
Hálás köszönet a gifekért..., majd mentem őket! :)
Oltári jó lesz a házikótok! És még a kivitelező is problémamentes... :)
Pénteken neked is drukk! :wink:

Zsúka!
Természetesen Te sem maradsz ki! :wink: Narciszéknak bejött... :wink: (duplán is :lol: )

Mátra Drága!
???
Na jó, tegnap nem hívtalak..., mert elszaladt az idő, hogy Apa itthon volt... 8)
Ma próbálkozom megint!

Dido!
Ma csütörtökön vannak meg az eredmények?
Hidd el, senki nem haragszik, hogy "csak magatokról írsz"! Ez most egy ilyen periódus, de legalább történik vmi! :9

SzalaiHeni!
Ma Kaáli!!!
Végre Téged is láthattunk! :) Örülök, hogy jó volt a pihi! :)

Kacsa!
Már biztos sokkal nagyobb a babád, mint 7,4mm... (de én csak most olvastam, hogy minden oké... :D

Móni!
Te is Boxeres!!! :D :D :D Fotótfotótfotót.... (macskásoktól bocsi :D )
Lombikkal is fej-fej mellett haladunk majd úgy tűnik... Nem kell izgulni!
Az MSN-t még nem állította be Apa..., de hamarosan. Írd meg priviben az elérhetőséged és felveszlek partnernek! :)

Juca!
Jó táborozást és legfőképpen jó időt! :)

Éva!
Virág (is :D ) gyönyörű baba!
Szép formás! :)

Dina!
Húúha, most már Te következel Benedekkel(?)... :D
Ügyesek legyetek!!! :)

CsHeni!
Üdv újra itthon!

Anita, Monyóka!
Sajnálom a mensit... :(

Nárcisz!
Neked csak annyit, hogy szépen növögessetek továbbra is! :D
Találtál diétát?

Fogalmam sincs kit hagytam ki... :oops:
Puszó Mindenkinek!
Brill
brill

Zsuka!

Tudom tudom, csak vicceltem! :D
Az en ferjemnek is nagyon siralmas eredmenyei voltak, es par honap alatt köszönet a vitaminoknak, rengeteget javult! Majdnem olyan mint amilyennek kene lennie! Az E vitamin, a ginseng, a cink es a Q10 koenzim nagyon sokat tudnak segiteni.

Narcisz! :D

Ilyen kokusz matracrol meg nem is hallottam! Biztos jo lehet.

Niki!

De jo neked, hogy csak negy honapot kellett varnod Buborekra! Na meg persze az egy ev bocsi :D

Angie!
Sok Boldogsagot az evfordulotokra!
Nagyon szep lesz a hazatok, biztos alig varod mar a költözest :D

Aniko! :D
HAJRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igertem kepet a medenceröl:
Kép
Kép
jucmuc

Anikó!

Hatalmas, óriási gratula a 8 embrikéhez, nagyon fogok drukkolni holnap, és persze utána is! Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Anita, Monyó!

Sajnálom a fránya pirit :(

Norwell!

Kende babácska egyszerűen zabálnivaló! Jól kigömbölyödött :) Látszik, hogy jó dóóóóóga van, na :)

Nárcisz!

Igen, én írtam, hogy Pesztonka típusú fejőmasinám van. Van hozzá orrszívó adapter, és jó is. Jól kiszedi a kiszednivalót a nóziból. Eleinte sokat használtuk, mert a Dóri nagy vagányan az orrán bukott, aztán persze nyuvadozott tőle szegény. A mellszívó része is jó, bár nekem sose volt csomóm, vagy mellgyulám, így nem tudom, hogy azzal hogy boldogulna. Mivel kölcsibe kaptam a húgomtól, az áráról se tudok nyilatkozni, mert ő is már jó régen vette. (4 éves a kislánya) Nem egy nagy márka, de nekem bevált.

Zsúka, Angie!

Sajnos túl sokat nem tudok segíteni nektek :( Az inszem számláját megtaláltam, az 30 eFt volt, de ez ugye tavalyi ár. Most lehet, hogy már több. A konzultáció számláját nem találtam meg, de úgy emlékszem, hogy 18 eFt-ot fizettünk, mert volt egy rákszűrés, egy hüvelyi uh, és egy vizsgálat is a konzi mellett. Semmi mást nem kellett csinálnunk, elfogadták az összes hormoneredményemet, a HSG-t, még apa andrológiai vizsgálatát is. A gyógyszerekért kb. 12-15 eFt-ot fizettünk, Clostit+Menogon szurit+Choragon szurit kaptam. A Closti és a Menogon két inszemre is elég lett volna, mert fele megmaradt, de már elajándékoztam :( Ja, és az inszemnél a 30 eFt tartalmazza az összes uh, a beavatkozás, és a hcg vérvétel díját is, tehát semmi másért nem kellett már fizetni. Remélem ez azóta sem változott. A gyógyszer ára nagyban függ attól, hogy milyen kezelést alkalmaznak a stimulálásra, van, akinek egyáltalán nem kell bogyó, mert elég a saját peteérés. A repesztőt apa adta be nekem, pedig jó mélyen farizomba kell adni. A Kaáliban megmutatták, hogy hogy kell, ő meg bökött :) Kis ügyi :) Na, jó hosszú lettem, csak épp segíteni nem tudtam, bocsi :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Köszönjük szépen az infókat, és igenis hasznos dolgokat írtál. Legalább átlátjuk, hogy kb mi is a folyamata a dolognak. Én is azt tervezem, hogy viszek minden eredményt.
Na és kérjük szépen Dóri kendős képét nagyban is, mert így miniben CSAK az látszik, hogy milyen dögös kis csajszikává kezdett cseperedni a "mi" kis Dórikánk.

Brill!
Mátrával én sem tudtam beszélni tegnap, mert pont a vendéglőben ücsültünk, amikor írt sms-t. Válaszoltam is, mert nem értettem, amit írt, de mivel ugyanazt írta másodszorra is, egy kicsit zavarba jöttem. De ma hívom, mert nagyon izgat, hogy mi lehet vele.

Jucmuc!
Szuper a medencétek. Én is ilyet szeretnék, de itt MO-on még nem láttam ilyen téglalap alkút, csak kereket. Remélem, mire aktuális lesz (jövő nyár), már itt is fogják forgalmazni. Hatalmas kertetek van, és egész jól be kezdtétek építgetni. Neked olasz a férjed? Hol ismerkedtetek meg? Az én férjem is szedi a multivitaming, e-vitaming és ginsenget, de cinket és Q10-et nem. Szerinted így is lehet javulás?
Vendég

Angie!

A kendős kép már jó régi, de azért felteszem nagyban is, meg akkor már két frisset is, ha nem baj ... :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Brill!

Örülök, hogy működik a géped.
Utólag is boldog szülinapot Neked! :)
A biztatást is köszönöm, 2 óránként járok a mosdóba, hogy van-e valami, de még nincs.

Jucmuc!

Állati ez a medence és mekkora a kert körülötte. Már is elképzeltem, hogy milyen növényt hova raknék. :D
Szóval ilyen eredmény várható egy kis vitamintól? Az én férjem mióta ismerem mindennap lefekvés előtt fél liter tejet iszik, nyersen eszi a répát, borsót, karalábét. Ha húsilevest csinálok, rá kell csapni a kezére, hogy ne egye meg az összes répát. :D

Évi!

Nagyon köszönöm az információt. Ha jól értem számlára történik minden és nem az orvos zsebébe vándorol az összeg? Minden kórházban csinálnak inszeminációt? Konkrétan kérdezem, hogy a Péterffyben is?

Zsúka
zsúka

Hát, ezt a Dórikát úgy ahogy van, egyben meg lehetne hamizni, annnnnnnyyyyyyira cuki. Büszke anyuka lehetsz, és van is amiért, mert egy cseppet sem vagy elfogult. Nagyon édi.
Na és persze, az összes többi topik babó. Ezért is kérünk még-még-még több képet.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?