Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a véleményeteket a görbémmel kapcsolatban.
Athiz, neled külön köszönöm a segítségedet!

Nekem ez, illetve a következő hónap még csak próbálkozás a hőmérőzéssel kapcsolatban, ugyanis a méhenkívüli miatt még "pihiznünk" kell.
Októbertől indulna a "projekt", addig is figyelem a testem, hőmérsékletemet.

Októbertől jelentkezem,
mindenkinek drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba!!!!
:D :D :D :D :D

Macsek
macsek 44

Jó reggelt!

Már hőfelrakás-elvonási tüneteim vannak, úgyhogy:

Kép

Kép
zölddisznó

Hali mindenkinek!

Zöldi, szép a görbéd, habár még kissé hiányos :lol: :lol: .

Ha nem látnám, hogy ott a mensi a popójában, akkor azt gondolnám, hogy a 7. napon ovuláltál. De így szinte kizárt! Na majd nemsokára...

Remélem, ma mindenki jókedvűen ébredt/ébred, és klassz kis topicnapnak nézünk elébe!

Áfonya, ugye minden szépen ment tegnap?
Vendég

Sziasztok! Jóreggelt!

A mai hőm is 36,7
Csak maradjon így!!!
gizmixxx

Áfonya!

Milyen volt a tegnapi nap???
gizmixxx

Gizmi, fej-fej mellett haladunk akkor, nekem is annyi a hőm!
Remélem, legalább egyikünk (itt rád gondolok) pozitív teszttel jön ki a dolog végén! :wink:
Vendég

Athiz!

Te is nyertesen jöhetsz ki! Én most a 29.napon tartok. Veled mi a helyzet, nem kellett volna már megjönnie???
gizmixxx

Hát én a 27. napon vagyok, elvileg kb. most kéne megjönnie, de még csak az előjáték zajlik, vagyis fáj a pocóm. Még adtam neki 2 napot, mert Kokusz szerint akinek a 17. napon volt peteérése, annak később is kell megjönni. Mondjuk nálam sosem mérhető szabályokhoz a ciklusom, de várok, egyebet nem tehetek!
Drukk++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Athiz!

Eddig nekem semmi tünet, csak egy pici cicifeszkó.
gizmixxx

Kép
gizmixxx

Gizmi, szerintem Te bekaptad a meggymagot! :shock: :lol: :lol:

Na jó, ha már Te is feltetted, akkor én is megmutizom a táblácskámat:

Kép
Vendég

Kokusz, nem tudom, hogy olvasod-e, de jól eltűntél. Hiányzol ám!
Már rég nem láttam összesítő táblát sem, pedig néha jó lenne rákuksizni! Meg talán a többiek is hiányolják. Gondolom!
Vendég

Athiz!

Miből gondolod?
De nálad azért, jobbak az esélyek, mert tudod mikor kell megjönnie.
Mi van akkor, ha most hosszab a ciklusom, mert most a 21. napon volt pé-m innentől számítva 14 napra kell megjönnie. Vagy rosszul gondolom???? Most vagyok a 8. napon.
gizmixxx

Gizmi, Athiz,
hát esz a sárga irígység! Ilyen görbéket!!! Lányok mindenem csuriban van értetek! Ennyire: +++++++++++++++++++++ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ
Enikő,
jót vihogtam a velem vagytokos poénon! :lol:

Az este jól telt, főztünk finom vacsit, gyertyát gyújtottunk, aztán vacsi után ... :roll: szólt a zene végig, jó volt. Manót lepasszoltuk a mamához. :P Csak kicsit olyan lapos volt, de 5 év után (ebből 3 házasság) nem is tudom mit vártam. Igazából nekem nem volt jó kedvem, pár napja nagyon bánt valami, és nem tudtam igazán jólérezni magam. De kellemes este volt!
És köszönöm mindenkinek a köszöntéseket!!! :)
Vendég

Megnéztem, amióta hőmérőzök a leghosszab ciklusom 34 napos volt, visszaszámlálás indul. :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Hajrá Gizmi, vigyázz, kész, start! Irány a bébi! :lol:

Áfonya, örülök, hogy jól telt az este, az, hogy kissé lapos volt, szerintem inkább a hátsó sötét gondolatoknak köszönhető, nem az 5 évnek. Ezt úgy értem, hogy biztosan azon töprengtél az agyad titkos rejtekén, ami bánt már jó pár napja, és ez befolyásolta a kedvedet is! Sajnálom, hogy baj van, ha gondolod, írd ki magadból, akár priviben is, hátha kicsit megkönnyebbülsz!

Köszi a drukkokat, ez kölcsönös! Neked meg lelki gyógypuszik:
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
:wink:
Vendég

Áfonya!

Ha szeretnéd megosztani bánatod okád írd meg nyugodtan.
Athiz!

köszi, de amit előtte írtam arról mit gondolsz??
gizmixxx

Gizmike, mint azt már kicsit előrébb a lapon kifejtettem, nem hiszem, hogy óramű pontossággal ki lehet számítani, hogy az ovutól 14 napra kell megjönnie, de biztosan van alapja. Szóval nálam nem jött be, de attól még másnál simán beválhat. Nagyjából számolj 12-14 napot az ovud után, és kb. akkortájt kell majd megjönnie. De, ha netán babát várnál, az szerintem a 14. DPO-ig ki kell, hogy derüljön, ha tesztelsz! Mondjuk a fertin rengeteg olyan van, akinek a 10-12. DPO-n pozitív a tesztje, mégpedig azért, mert az ovu után kb. a 6. napon megtörténik a beágyazódás, onnantól meg a 3. napon már jó kis érzékeny teszttel kimutatható a HCG, ha van a szervezetedben!

Pusz
Vendég

Athiz!

Köszi a felvilágosítást, akor csak várok, de olyan nehezen telnek a napok. Jó lenne ha már egy héttel előrébb járnánk.
gizmixxx

Jah Gizmi, nekem mondod... A legszívesebben már legalább 3 nappal előrébb tenném a seggemet, hogy kiderüljenek a dolgok! :wink:
Vendég

Hát ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Ma már 6x voltam pipilni!! Megörülök.
gizmixxx

gizmi, athiz:
Azta micsoda gorbek! Drukkolok ezerrel!!!!

Afonya:
Neked hogy alla gorbed? Szurikat hogy birod? Orulok, hogy azert megadtatok a modjat es nem is sikerult annyira rosszul...

Nalam ma van a masodik clostis nap, gorbet meg nem teszek, mert semmi erdekes meg benne a 4 nap alatt...

baratodildi

Sziasztok!

Athiz olvasom a topikot .... csak nincs kedvem jönni, bocsi. Táblát fogok tenni, de még nem volt rá időm bocs.

Gizmix szurkolok .... :)

Én totál magam alatt vagyok ....
kokusz

Kokusz!

Mért vagy magad alatt??

Köszi a jókivánságokat mindenkinek!!
gizmixxx

Gizmix

Nem látom az alagút végét ....
Tegnap délután derült ki hogy a barátainknak jön a második baba. Két hónapig próbálkoztak csupán. Tudom csúnya dolog de nem tudok neki örülni. Azt látom hogy körülöttem mindenkinek sikerül csak nekünk nem és ez kikészít. :cry: Bocso hogy rontom a hangulatot.
kokusz

Kókusz,
ne szomorkodj! Nekem egy fősulis osztálytársam szült a napokban. És ha kezdődik a suli majd úgy kell tennem mintha örülnék. Pedig nem megy nekem sem. Ez szerintem normális! Ne szomorkodj! most jön az idegesítő mondat :D majd lesz babád neked is! Nem jutott eszembe jobb. :)
Ildi teszek görbét ha érdekel bár így a 6. nap nem sokminden látszik. A szurik... hát az a baj hogy csak a bal oldalamba tudom adni jobbkezes lévén, így az a felem már fáj, pedig van még pár vissza. Holnap megpróbálom a másikba adni, de nem tudom menni fog-e.
Kép

Gizmi,
a pisisség is jel! :D
Vendég

Áfonya

Köszi aranyos vagy ..... és remélem igazad lesz .... :)
kokusz

kokusz:
Sajnos nekem is vannak ilyen gondjaim. Nalam meg a napokban szulte az unokahugom a masodik makk egeszsseges kisfiat... Na persze azonnal elso es azonnal masodik gyerek, sehol exisztencia naluk es raadasul meg szoptatott terhesseg alatt, aztan meg is lett belole a baj... Szoval amikor a korhazban meglattam a csopp kisfiut, akkor azert a kicsinek orultem, hogy a vilagra jott, mert rem kis cukkeros volt, de az irigyseg addig tombolt bennem ezerrel, mar amiota tudom, hogy terhes lett...
Nehez ezeket feldolgozni, viszont en megprobaltam kihozni most a pozitivat, igy elveztem a kisbabak nezeset. Kozben azt kepzeltem magam ele, ahogy majd a szuleim hozzam jonnek latogatoba es en leszek ott haloümögben :wink: Jo erzes volt, el is hataroztam, hogy ezentul ha be kell mennem a korrhazba, mindig elmegyek a szuleszet elott lefele jovet, hatha epp nezhetek egy babucit :D

baratodildi

Kokusz!

Én is ugyanilyen helyzetben vagyok, a legjobb barátnőmnek is simán összejött ráadásul már a 26. hétbe lépett. És nem tellik el olyan nap, amikor ne látnák legalább két terhes nőt. (lehet, hogy az utóbbi időben jobban rá is áll a szemem) de engem is totál kikészít.
Nagyon is megértelek. Tudom sokszor úgy érezzük, hogy már sose jön össze, de nem fogjuk feladni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Áfonya!

Azt akarod mondani, hogy a gyakori pisilés, is egy jel a terhességre?
Most úgy érzem, hogy nem fogom kibírni tesztelés nélkül, a 42. napig.
Ennyire türelmetlen még soha nem voltam, mint most, de ha bele gondolok, hogy mi van ha csak egy csíkos lesz, akkor elmegy tőle a kedvem :roll: :roll: :roll:
Ha a 34. napig nem jön meg tesztelek az tuti.
Van egy pici hányingerem (öklendezés), pici mellfeszkó, sűrű pipilés, de félek, hogy már egy kicsit agyilag is befolyásolom a testem. De eggyenlőre nem fáj a hasam és ezt jó jelnek tekintem, mert a mesó előtt egy két nappal már szokott fájni a hasam.
gizmixxx

Olyan jó lenne, ha páromnak a szüli napi ajándék egy két csíkos lenne! (Na jó azt, hiszem kezdem nagyon bele élni magam)
gizmixxx

Ildi

Ez jó taktika .... lehet én is kipróbálom. Köszi :) Téged láthattalak a PCO-s topikban?

Gizmix

Néha én már úgy érzem, hogy felesleges szélmalomharcot vívok. Morfondírozok hogy vajon jó e dokim meg ilyenek.
kokusz

Gizmix: Én se bírnám ki, hogy ne teszteljek :wink: :lol:
Nekem a 3 legjobb barátnőmből 2 terhes, és a 3. is nagyon rajta van az ügyön, múlt hónapban ment férjhez PÉ-kor voltak nászúton Korfun, jövő hét elején tesztel ő is :wink: :lol:
Szal én is körülvagyok véve babás csajokkal!

Egyébként azt hallottam, hogy amkörnyezetváltozás előnyösen befolyásolja a gyermekáldást! Pl PÉ-kor el kell utazni valahova...nem muszáj külföldre elég csak simán aki az Alföldön lakik annak a hegyekbe, vagy aki hegyekbe, annak Alföldre, vagy a Balatonra...
Csak 1 tipp volt :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lányok!

Ti ilyen görbével reménykednétek????
gizmixxx

Gizmi,
na csináld már mert megharaplak! :D
Most épp a görbéddel mi a baj? Hogy reménykednék-e? Vágnám a centit. 6 nap múlva nyugodtan tesztelhetsz. Elöbb ne, mert még csak a 8. DPOn vagy. És igen, a pisisség is a kora és későterhesség jele, de nálad az utóbbit kizárjuk. (Remélem hólyaghurutod sincs).
Vendég

Na én is itt vagyok, csak játszón voltunk bébikémmel+papánál halacskákat nézni a mhelyén.

Kokusz, én is totál megértem az érzést, most a játszón volt pl. egy kislány, 2 pici kis copfja volt, édi kis ruhácskában, olyan édesen dünnyögött, olyan igazi böbebaba stílusban, és rögtön kihagyott a szívem! Úgy elszomorodtam, de csak egy pillanatra! Igazából sok értelme nincs, hogy elkenődjünk, habár néha borzalmasan kiborulok én is, de attól, hogy sírok, meg ilyesmi, sajnos nem lesz jobb a helyzet. Én is olyan kilátástalannak tartom néha a helyzetünket, de nekem ugye már van egy fiam, aki valamilyen szinten lefoglal, vígaszt nyújt. Persze időnként pont a fiam miatt keseredek el, mert látom, milyen "nagy" már, és eszembe jut, hogy mindjárt nagymama korú leszek! Na jó, azért azt talán mégsem, mégis szar érzés olyankor!

Gizmi, a görbéddel semmi bibi, nagyonis szép, és tényleg, ha sűrűn kell pipilni, az lehet a babásodás jele is, meg persze sajna a mensi jele is. Legalábbis nálam. Pl. én is most sűrűbben járok pislantani, de még én sem tudom, miért, baba vagy mensi. Kitartás!!!!

Pusz
Vendég

Athiz: Te mikor tesztelsz? Mikor volt az utsó mensid???
Nekem holnapra írja a Lilypie a tesztelést, holnap leszek a 28. napon:)

Gizmix: Én maximálisan szuperjónak találom a görbédet :wink: :lol:

Pusssz

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Időről időre olvasgatlak benneteket , mi fél éve próbálkozunk a párommal, hiába :( 3 hónapja mérem a hőmet, felrakom az utolsót, ti mit szóltok hozzá?!Sokszor bebeszélem magamnak, hogy még peteérésem sincs.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem mindig azonos időben tudom mérni a hőt.
Gizmi nagyon szorítok, hogy a tünetek a babától legyenek. Kép jul21 [/img]
silber

kokusz:
Igen az nlc-n es a csaladineten irogatok a PCOs topikba.

Gizmix:
1 het mulva okosabbak leszunk, de ma meg irto klassz es remenyt kelto a gorbed.

Athiz:
A tied is az es a pisi inger meg a hasfajas stb siman lehet babatol. Szoval nalad mar 3 nap es teszt :D

baratodildi

BIldi, köszönöm, remélem!

Ceniko, hát nekem biza 29-én volt a mensim, azaz ez a 27. napom, amikor átlagban meg szokott jönni. Viszont még csak a 10. DPO-nál tartok, tehát még legalább 2 napot kell várnom, hogy tuti legyen az eredmény! Ugyanis a beágyazódás kb. egy hét, és csak rá 3 napra az érzékenyebb tesztek mutatják ki a terhességet! Szóval megpróbálok agyilag kikapcsolni, bár ez marha nehéz!
A Lillypie hol mutatja neked, mert tickert azt nem látok csak a babáidról?

Silber, a fél év még semmi rosszat nem jelent, ha 1 évig nem esel spontán teherbe, akkor mondják, hogy meddő lehet valaki. De nyugi, ez még nálad sehol sincs. Belátom, eléggé cikcakkos a hőmérsékleted, de elég magas viszont, és a rendszer még peteérést is betett neked, úgyhogy sajna nincs más hátra, mint előre, és türelem, babát terem! :mrgreen:
A hődet próbáld meg legalább egyidőben mérni reggel, különben nem érsz semmit a méricskéléssel! Ha félórával később vagy előbb mérsz, az még belefér, de ha több, már nem lesz jó!

Pusz
Vendég

Enikő,
akkor reggel korán kelni,és elsőként feltenni a teszted eredményét, ne rágja a körmét a banda! :) Nagyon nagyon szorítok!!!
Silber,
én nem is oda tenném a petérést, a ferti szerintem gyakran jelöl hülyeséget. 3 tizedes esés egyáltalán nem jellemző PÉ elött, én sokkal inkább tenném a 14. napra. Nem tudom mekkora eltérésekkel mérsz, de nekem a második fázisod túl cakkos. Nem szoktál barnázni mensi elött? Progiszintedet nézték valaha a ciklusod második felében? Egyébként 6 hónap nem sok, ne ess kétségbe! Ha semmilyen más betegségre utaló tüneted nincs csak próbálkozzatok aktívan, lesz itt baba :)
Érdemes volna elolvasnod a mellettünk levő hőmérős topikban az utolsó 4-5 bejegyzést, odagyűjtöttük a hőmérőzés fontosabb tudnivalóit.
Vendég

Athiz: privi ment :wink:

Áfonya naná :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Ceniko, viszontprivi is ment! :lol:
Vendég

Nekem meg ilyen a görbém:
Bár én csak 20.-ka óta mérem a hőmet:) Általában minden délelőtt 11 körül:)

http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 2006-08-17

ceniko
Szeged

Ceni, ez nagyon hasonló az enyémhez, de ezek szerint még neked is korai lenne a teszt, mert még csak a 11. DPO-n leszel holnap. Vagyis várj szerintem Te is 2 napot, és teszteljünk együtt. Mit szólsz? Tehát szombat reggel teszt mindkettőnknek, és reménykedjünk, hogy egyszerre 2 zebracsíkos is lesz ebben a topicban! Naa????
Vendég

Vagyok!

Olvasok, gondolok Rátok, szurkolok és izgulok!

Kép
zölddisznó

Kép

Kijavítottam a görbémet mostmár a tutit mutatja.
Athiz!

Fel tudnál rakni néhány terhes görbét???
Ha igen előre is köszike :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Gizmi, szívesen felteszek, csak nem tudom, milyet szeretnél? Olyan reménytelennek tűnőt? Vagy bármilyen megteszi? Lehet, hogy már csak holnap tudom feltenni, ha nem gond!
Vendég

Athiz!

Nem gond ha holnap teszed fel, lehet minden féle.
Te mikor akarsz tesztelni????
gizmixxx

Áfonya!

Ha tudsz te is felteszel néhány babás görbét, hasonlót, mint most az enyém.
Nagyon köszönöm neked is.
gizmixxx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?