Sziasztok!
Csilla,
nagyon örülök, hogy itt vagy újra!!!!!!
A héten vártuk a hívásod, de örülök, hogy találtál hamarabb segítséget!
Móni,
nem irigyellek azért az esküvőzésért.
Tényleg, vannak emberek, akik azt hiszik az egész csak a vedelésről szól. Az én esküvőmön a gyerekkori barátnőm
és az élettársa csinálták az ivászatot. Nem is igazán értettem.
Lányok, bocsi az eltünésemért, leírom mi volt.
Hát ugye, a férjem szabin volt, így eleve alig bírtam géphez jutni....
Aztán szerda este átjöttek a barátaink, Gábor esküvői tanuja és barátnője, és bejelentették, hogy a lány 11 hetes terhes.
Ennek nagyon örültünk!
Aztán mondták, mennek le Kiskunmajsára hétvégére és menjünk velük, mert gyakorolniuk kell.
Hát ennek csak Gábor örült.
Mert hogy akkor már két napja nem aludtam, ugyanis Gabikának elindultak kifelé a fogai, fölül 6
db egyszerre. Persze muszáj volt engednem.
Végülis jó volt kimozdulni, fürdeni picit, csak hát két éjjelt megint csak nem aludtam, a pici felsírt éjjelente, két foga kinn is van és talán mára egy harmadik.
Szegénykém sokszor felsír, adom neki a panadolt, itatom, simizem.
Sajnélom szegényt, hogy szenved.
És persze harap!
Úgyhogy nevelem is!
A gyakorlásról csak annyit, hogy minden kakis átpelenkázáskor elmentek jó messzire, mert hogy nagyon büdös, és SEMMIT nem segítettek! A csaj még a normál mosogatást sem volt hajlandó megcsinálni, mivel Őt kímélni kell. Így annyit kuliztam, mint otthon.
Szóval pihi nem volt, csak a drága férjemnek, mert Ő természetesen fürdött rengeteget, meg aludt jó sokat, ált. keresztbefeküdt az ágyon, így mikor felkeltem a Picihez, úgy kellett bögdösnöm, hogy visszamehessek aludni.
Ami pozitív élmény, az a kisfiammal kapcsolatos! Utolsó napra elég jól elviselte már a vizet! Bőszen gyakoroltunk, minden nap, óvatosan, lassan, türelmesen szoktattuk a vízhez, de már vasárnapra kezdtem feladni, de Gábor nem és neki lett igaza!
Haza tegnap este 8 körül indultunk, mondván a tüzijátékosok már biztos elmentek, így nem lesznek az utakon. Hát.... sávlezárás volt, így 2 óra alatt értünk haza, a 2. órában persze a viharban.
Szerencsére semmi bajunk nem lett, és mire ide értünk, már csak szemerkélt az eső. Viszont beáztunk, egy nagy tócsát találtunk a nappali közepén, úgyhogy ma este Gábor ha hazajön a melóból, mehet a tetőre.
Lesznek majd fényképek, remélem, csak vmi baj van az új gépünkkel.
Pedig tele van képpel meg videóval is.
Közben a telcsimet már egy hete nem tudom használni, mivel letiltott a pannon.
Céges a telefonom, és kavartak a számlákkal, nem kaptam májusit anno. Szóltam érte a cégnél, azt mondták, minden rendben, nem is fogok kapni. + minden szla végén ott volt, hogy nincs tartozásom. Hát nem aggódtam. Erre kikapcsolták egy szó nélkül. Elmentem, kifizettem az elmaradást, de még nem kapcsoltak vissza.
Csomóan kerstek minket, de Gáborén meg lóvé nem volt, így maradt a hírzárlat.
Csilla,
rád akartam csörögni, hogy most mi van, miért nem hívsz, ezért nem tudtam.
És ami szomorú: kaptam egy sms-t egyik koleganőmtől. Szöveg: hol az ördögben kódorogsz, meghalt szerdán a Misi.
Van egy pár közös Misink, de mivel nem tudtam telefonálni, egy fél nap jó sz.r volt. Aztán találtam egy fülkét és utána jártam. Most már tudom ki az, egy kedves ember, akit nagyon szerettem.
Úgyhogy a héten temetés.
Lányok,
most látom a tv-ben, mi volt tegnap este.
Remélem, mindenki jól van!!!! Judit, Évi??????
Mindenki, legalább annyit írjon, hogy jól van!!!! Légyszi!!!!