Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Jucu tudnál nekem többet írni az injekció kúráról?
A sogornőmnek se nagyon lehet gyerköce,hátha ez segítene neki.
Most nem tudok többet írni,kell készülődni hamarossan megyünk az esküvőre.
Az Évi már biztos ott van,a barátnőjének 16 órakor lesz.Tök jól megcsinálták a hajam,majd csinálunk róla képet és azt felteszem.

Puszi:Móni

Kép
memó

Hali!

Most jöttünk haza az esküvőről.A gyerekeim már alszanak,a Zsolti nem jött velünk haza,ő még bulizik.
A Brigi adta oda a gyűrűket,olyan ari volt.
A kajára tök sokat kellett várni,mivel 13 óra után kezdték el főzni,de úgy,hogy még csak akkor kezdték el felszelni a húst ,meg a többi alapanyagot előkészíteni.
18 órakór volt az esküvő,és 21 órakor vacsiztunk,addig csak sajtospogi volt,meg az innivalók.
Közben kikelett hívni a rendőröket,mert az anyósom testvére belekötött a vendégekbe ( tök részeg volt ),ráadásul a sogoromat úgy megütötte,hogy elájult,és az álla is úgy felrepedt,hogy 4 öltéssel összekellett varni,ja és kapott egy jó kis agyrászkodást.
A vacsora húsleves,marhapörkölt és rizs volt,semmi más.
Pálinkából persze volt legalább 6 liter,mindha arról szólna az egész,hogy jól bekell rúgni.
Lehet,hogy én látom rosszul a dolgokat.
Most megyek és eszek valamit,mert nagyon éhes vagyok.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjjszakát kívánok. Kép

Kép
memó

Jó reggelt !

Lányok alig bírok észhez térni.Tegnap kerti partira voltunk hivatalosak a barátainkhoz,és nem sok kedvem volt menni ehhez képest hajnali 3-kor jöttünk haza.Nagyon nagyon jól éreztem magam. :lol:
Túl jól ,kicsit elengettük a gyeplőt amit mi nem szoktunk. :?
Most meg nemsokára indulnom kell ,találkozok az egyik lánnyal,ő már pocakos.Annyira csípem :)

Judit
Velem álmodtál?MIT?????????????????
Kell várni 1mensit ,annak most kell megjönnie nemsokára utána még 1-et és utána nem kell védekezni.
Kicsit félek is a tegnap este miatt :(

Móni
Nem semmi anyós :( Esküvő egyébként volt?
Nézzétek meg a neten ,"gynevac"
Egyébként neked is nagyon jót tesz,closty mellett is.Semmi hormon nincs benne csak lactobactillus vakcina.Helyreállít mindet...
Én felhívtam a nőt aki ezzel foglalkozik pesten és az oldalon is írt erről .Ő azt mondta minden nőnek adná,mert sokan azt sem tudják volt régen egy akármilyen fertőzésük és az gátolja pl.a teherbeesést.
Ismerősöm túl van 4 inszemen, és elkezdte az orvos tudta nélkül adatni, megkapta a harmadikat is ás most terhes.:)
Puszika majd jövök 12 körül ,de most sietnem kell.

Kép

Kép
jucu

Hali!

Imádom a Golden Retrivereket !!!!!!!!!!!!! :lol: Kép Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Elöször is ne haragudjatok h igy eltüntem…azok a nyamvadt virusok.. de Végre ennyi idő után itt vagyok, tegnap lett kész a gépem. Nehéz volt ez a pár honap nélkületek és remélem nem haragszotok de fogalmam sincs mikor tudok mindent elolvasni, és reagálni rá. Remélem nem felejtettek el engem, minket. Mivel nem tudtam elolvasni titeket, magunkrol irok pár sort.

Gábor elindult egy honapja, azota megállás nélkül megy, szalad, néha esik. Sőt, kezd szobatiszta lenni, szol ha pisilnie kell, és ma először akkor mikor épp kakálni akart, szoval haladunk és büszke vagyok rá. Nagyon okos, és már egyedül kezd enni. Egy hét mulva lesz 15 honapos. A fogaival nyüglődünk, nehezen és rosszul alszik. De még mindig sikerül szoptatnom, ezért meg magamra vagyok büszke.

Boni ilyen látványosan inkább csak rossz irányba halad. Sajnos. Ez miatt szomorú vagyok. A szünidőben inkább szofogadatlan lett, és elég sokat kell vele veszekednem. Bízom benne h ez változni fog. Imádja a tesot, már nem féltékeny rá. Sőt most már szivesen vigyázz rá, nem kell könyörögnöm neki.

Az építkezés folyik, csak sajnos nagyon el vagyunk csuszva, még csak az also szint van készen, és nem tudom h esős időszak előtt sikerül e tető alá hoznunk. Nagyon aggodom emiatt..

Azért szomoru esemény is történt, egy vadállat sofőr elütötte az én drága kiskutyámat, akit ezután el kellett altatnunk, és az én szivem fáj emiatt. Talán ez nem tul érdekes nektek, csak engem készített ki nagyon, és most az idegesség és szomorúság miatt még vékonyabb lettem mint azelőtt..

Most ennyit sikerült irnom, de mostantól igyekszem naponta irni nektek.

Puszi mindenkinek!!!

ui.
MOni, a kutyusom ilyen volt..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csilla,
nagyon örülök, hogy itt vagy újra!!!!!! :D A héten vártuk a hívásod, de örülök, hogy találtál hamarabb segítséget! :D

Móni,
nem irigyellek azért az esküvőzésért. :? Tényleg, vannak emberek, akik azt hiszik az egész csak a vedelésről szól. Az én esküvőmön a gyerekkori barátnőm :!: :shock: :!: :shock: és az élettársa csinálták az ivászatot. Nem is igazán értettem. :shock: :?

Lányok, bocsi az eltünésemért, leírom mi volt. :?

Hát ugye, a férjem szabin volt, így eleve alig bírtam géphez jutni.... :?
Aztán szerda este átjöttek a barátaink, Gábor esküvői tanuja és barátnője, és bejelentették, hogy a lány 11 hetes terhes. :D Ennek nagyon örültünk!
Aztán mondták, mennek le Kiskunmajsára hétvégére és menjünk velük, mert gyakorolniuk kell. :? Hát ennek csak Gábor örült. :? Mert hogy akkor már két napja nem aludtam, ugyanis Gabikának elindultak kifelé a fogai, fölül 6 :!: :!: :shock: :shock: :D db egyszerre. Persze muszáj volt engednem. :?
Végülis jó volt kimozdulni, fürdeni picit, csak hát két éjjelt megint csak nem aludtam, a pici felsírt éjjelente, két foga kinn is van és talán mára egy harmadik. :D Szegénykém sokszor felsír, adom neki a panadolt, itatom, simizem. :( Sajnélom szegényt, hogy szenved.
És persze harap! :lol: Úgyhogy nevelem is! :lol:
A gyakorlásról csak annyit, hogy minden kakis átpelenkázáskor elmentek jó messzire, mert hogy nagyon büdös, és SEMMIT nem segítettek! A csaj még a normál mosogatást sem volt hajlandó megcsinálni, mivel Őt kímélni kell. Így annyit kuliztam, mint otthon. :? Szóval pihi nem volt, csak a drága férjemnek, mert Ő természetesen fürdött rengeteget, meg aludt jó sokat, ált. keresztbefeküdt az ágyon, így mikor felkeltem a Picihez, úgy kellett bögdösnöm, hogy visszamehessek aludni. :?

Ami pozitív élmény, az a kisfiammal kapcsolatos! Utolsó napra elég jól elviselte már a vizet! Bőszen gyakoroltunk, minden nap, óvatosan, lassan, türelmesen szoktattuk a vízhez, de már vasárnapra kezdtem feladni, de Gábor nem és neki lett igaza!

Haza tegnap este 8 körül indultunk, mondván a tüzijátékosok már biztos elmentek, így nem lesznek az utakon. Hát.... sávlezárás volt, így 2 óra alatt értünk haza, a 2. órában persze a viharban. :? Szerencsére semmi bajunk nem lett, és mire ide értünk, már csak szemerkélt az eső. Viszont beáztunk, egy nagy tócsát találtunk a nappali közepén, úgyhogy ma este Gábor ha hazajön a melóból, mehet a tetőre. :?

Lesznek majd fényképek, remélem, csak vmi baj van az új gépünkkel. :? Pedig tele van képpel meg videóval is. :roll:

Közben a telcsimet már egy hete nem tudom használni, mivel letiltott a pannon. :shock:
Céges a telefonom, és kavartak a számlákkal, nem kaptam májusit anno. Szóltam érte a cégnél, azt mondták, minden rendben, nem is fogok kapni. + minden szla végén ott volt, hogy nincs tartozásom. Hát nem aggódtam. Erre kikapcsolták egy szó nélkül. Elmentem, kifizettem az elmaradást, de még nem kapcsoltak vissza. :cry:
Csomóan kerstek minket, de Gáborén meg lóvé nem volt, így maradt a hírzárlat. :lol:

Csilla,
rád akartam csörögni, hogy most mi van, miért nem hívsz, ezért nem tudtam. :cry:

És ami szomorú: kaptam egy sms-t egyik koleganőmtől. Szöveg: hol az ördögben kódorogsz, meghalt szerdán a Misi. :shock: :shock:
Van egy pár közös Misink, de mivel nem tudtam telefonálni, egy fél nap jó sz.r volt. Aztán találtam egy fülkét és utána jártam. Most már tudom ki az, egy kedves ember, akit nagyon szerettem. :cry: Úgyhogy a héten temetés. :cry:

Lányok,
most látom a tv-ben, mi volt tegnap este. :o Remélem, mindenki jól van!!!! Judit, Évi??????
Mindenki, legalább annyit írjon, hogy jól van!!!! Légyszi!!!!
dianab

Most látom, lemaradt egy-két dolog. Írás közben Gabika felébredt, így gyorsan megetettem.

Csilla,
nagyon sajnálom a kutyusod! :cry:
Gáborod nagyon ügyes!!!! És Te is igazán, hogy megy még a szopi!!!! :wink:

Jucu,
hát reméljük, semmi nem lesz az átmulatott éjszaka miatt. :? Nagyon sajnálom a gyuszidat. :cry:

nézem most is a híradót. :cry: Hát mázli, hogy nem voltunk itthon! :cry: Sajnálom szegény embereket! :cry:
dianab

Sziasztok!!

Judit:
Ismét nagyon jó képeket készítettél!! Megnéztem az oldaladon is.
Hogy vagytok a vihar után?? Felétek nincs kár?? Itt az utca sarkon kitekerte a szél a fát.

Jucus:
Örülök, hogy már jobban vagy!!! Már kezdtem aggódni!!
Remélem ez a gynevac kúra használni fog.

Móni
Hát nem irigyellek az esküvő miatt :cry: Most már értem miért nem akkartál menni...
mi esküvőzésünk nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat.a kaja Isteni volt és mekkora adagok :lol: :) a Békében kajáztunk.10-en voltunk.
kutyik aranyosak!!

Csilla
Örülök, hogy előkerültél!!!Gábika nagyfiú lett mióta nem hallottunk rólatok!!
Talán sikerül a házat belátható időn belül befejezni!!
A tegnapi viharban nem áztatok el??

A kutyusodat nagyon sajnálom :cry:

Dia:
Szegénykém , szép kis pihenésed volt :cry: Gabi jó gyorsan növeszti a fogacskáít:)a férjed se semmi...
Pannon nem semmi egy cég nekünk küldött a tavasszal egy 5 Ft-os számlát :lol: :) Amit be is fizettünk a postán hah hahah jót röhögtünk a postással együtt :) elötte mondtul le az előfizetést erre még küldtek egy számlát.

szóval...
az esküvő nagyon jól sikerült. Minden tök jó volt.Flóra is nagyon aranyosan viselkedett :lol:
Tök édesen ült a házasságkötő teremben .A kajákat végig kóstólta majd mondta apincérnek, hogy nem kérek többet!!! Annyít ivott mindt egy kis kacsa :) De borzasztó meleg volt.

Tegnap mi lent voltunk a tűzijátékon :cry: Még szerencse, hogy elkéstünk :lol: a deákon jöttünk fel a metróból. Ekkor volt 9 óra 2 perc, már ment a műsor.Egyszercsak hatalmas szél kezdet fújni.Még mentünk vagy 100 métert. Aztán mondtam apánka, higy forduljunk viszsa!!!
Csajok ahogy megfordultunk még nagyobb szél lett és elkezdett szakadni az eső :cry: Egy pillanat alatt szarrá áztunk!! Beálltunk egy üzlet teraszára, ott annyira nem áztunk,de akkor sem volt valami jó hely. Tanácskoztunk és úgy döntöttünk, hogy megyünk a metróhoz.Ömlött az eső tombolt a szél.... Mi meg a többi emberrel futottunk babakocsistól.
Persze én papucsban voltam :cry: Lekellett vennem, mert nem tudtam benne futni tiszta víz volt.
Szerencsére mivel az elsők közt voltunk aki leért a meróhoz.Fel is fértünk rá.Mindenki ziláltan csurom vizesen ott állt. Csak néztük egymást.Mivel mi nem voltunk még olyan sokan a Deákon így nem volt akkor a pánik.Volt kiabálás, de olyanok, hogy fussunk, siessünk stb.Hát futottunk.
Én féltem rendesen!! Flóra szerencsére nem félt, nem viselte meg ami ott volt.A metrózás nagyon tetszett neki :wink:
A kocsiban levetkőztettem a pulcsija száraz maradt a táskámban.Apa is egy szál rövidgatyában vezetett.De jól befütöttünk.
Mi még nagyon, de nagyon szerencsésen megúsztuk ezt a kalandot, de akkik bent voltak a tömegben hááát nem csodálom, hogy bepánikoltak!!! Még jó, hogy elkéstünk és viszsafordultunk!!
A szél feldöntötte a nagy virág ládákat vitte az asztalokat, székeket.röpködtek a szemetek.
Hát én többen tenme megyek tűzijátékot nézni. de apa azt mondta nem adjuk fel és legküzelebb készülünk A, B, c, d tervel is :lol: Na viccet félretéve én nem megyek többet!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Lemaradt...

Család egész este hivogatott, hogy mi van velünk. Persze nálam nem volt mobil, de mikor hazaértünk beszéltünk velük, hogy jól vagyunk.
Apu legszívesebben eljönne értünk és elvinne innen.szerintem :roll: Mondtam nekik szar volt kint, de azárt megúsztuk a dolgot.
Nem is hallottuk volna a telefont és nem is tudtunk volna beszélni hát szakadt az eső.Meg kisebb gondunk is nagyobb volt annál, hogy telefonálgassunk.

szép napot mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Lányok én még ilyet sosem láttam.Nem megyek többé tüzijátékra soha!
Szörnyű mire képes a természet.:(

Mi az Admirálisnál voltunk lent a rakparti köveken ,külön jegyekkel jutottunk be.Nekünk a vihar előtt 15-20 perccel szólt egy rendőrnő menjünk feljebb, mert 15 perc múlva rövid ,de annál nagyobb vihar lesz.Még jó ,hogy volt egy lenti helység ahová beszaladtunk.A ruhák csurom vizesek ,de akkor csak arra gondoltunk mi van azokkal akik gyerekekkel fent voltak és ...jaj....:(

Bocsi lányok ,de szerintem engem elkapott vmi vírus ,mert reggel óta nem vagyok toppon.
Ígérem visszaolvasok és írok még...:)most lepihizek

Kép

Kép
jucu

A többi esküvős képet
[url=http://gportal.hu/picview.php?prt=176741&gid=1332540&index=1[/url]itt[/url] nézhetitek meg :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Én is megjöttem Kép ,nem ígérem,hogy rendszeresen tudok jönni ezekután sem,de néha néha be kukkantok hozzátok. :D
Hétvégén szintén nem voltam net közelben,lent voltunk a Tiszán,majd anyósomék nyaralójában anyósékkal. Próbáljuk kihasználni a nyár minden kis apró tartalékát,mert nemsoká ismét 4 fal közé leszünk zárva (legalábbis nem ilyen szinten leszünk mászkálósak)

Ma reggel vércukros vérvételen voltam a korházba,délután meg hugomék jöttek át a gyerekekkel. De azért nagyjából elkészült a beszámolóm is a Balcsis nyaralásról,és egy pár képet kicsínyítettem is az albumba (közel 300 képet ill- videót csináltam összesen,szóval egy kis töredéke került csak be,de a lényeget tükrözi,legalábbis remélem)

Örülök,hogy Évi és Judit megusztátok a tegnapi vihart,mert szörnyű ami történt tegnap. A hugomék is kint voltak (szakdogás) ,de szerencsére meguszták ép bőrrel a történteket.

Évi!
Megnéztem a képeket,nagyon jók.

Szia Csilla! Rég dumáltunk,örülök,hogy sikerült a gépedet megjavítani és gratulálok Gabikának a fogaihoz és a kezdődő szobatisztaságához. Én csatlakozom Judithoz,sehol sem tartunk hozzátok képest,illetve ne fokozzam le ennyire kis csemetém képességeit,mível,ha jól végezte dolgát,mindig megemlíti,hogy éppen mivel végzett. Szó szerint: Anya,kakiltam. Szóltam. Vagy éppen anya,pisiltem.

Sőt egyszer kétszer sikerült is a Wc-be ill. a fához alakítani,de a legtöbb esetben inkább utána szól.De már nálunk ez is haladás. :D

Jucu!
Jobbulást kívánok!

Dia!
Én is sajnálom,hogy ismét rád hárult minden feladat Gabikával kapcsolatban és nem úgy tudtad élvezni a pihenést ahogy eltervezted. Jövőre biztos jobb lesz,mível már nagyobb lesz a fiú,talán jobban el tud vele lenni az apukája is.
Őszinte részvétemet küldöm,és sajnálom a kollégádat. :( Olyan érzésem van,mintha fiatal emberről lenne szó. :cry:

Judit!
Köszi a hiányolást,megvagyunk,csak állandóan úton,kösz,hogy bekkukkantottál a blogunkba és írtál. Azt a Yodát tényleg direkt neked fényképeztem,ahogy meglátttam rögtön eszembe jutottál.

Jók a képeid,mint mindig!

Beszámoló:

http://davidbaba.b13.hu/
Két részletben írtam,mert nem volt időm(Minden így sincs benne). A fényképekhez onnan is el lehet jutni,de az oldalunkon is rajta vannak 2006 balatoni nyár címen a 2006-os képgalériában bal oldalt.

Most muszály lefeküdnöm,mert hasogat a hátam. Jók legyetek,puszilok mindenkit:Ildikó
ilgya1

Ildi:

Örülök, hogy végre jelentkeztél :lol: és, hogy jól vagytok!
Olvastam a beszámolódat nagyon jó kis nyaralásotok volt.a képek is jók! Dávid meg majd leszokik a pelusról ne aggódj és ne eröltessed.Vérvétel nem irigyellek , na jó de igen :)

Jucus:
Látom ti is vizitúrán voltatok vasárnap. Örülök, hogy sikeresen megúsztátok!!!
Mi van veled jobban vagy?? Már megint hasmenős hányós vírus van :cry: Remélem mi nem kapjuk el megint.

Ezek még a balcsin készültek:
Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Köszi,hogy elolvastad a beszámolót.
Nagyon jók a Flórás képek a Balcsiról,egyre jobban hasonlít az apukájára.

Hol tartotok ovis ügyben,akkor lesz ovi szeptemertől vagy nem?

És ne irigykedj a vérvétel miatt ,nemsoká te is megint megtapasztalhatod ( remélem). Én szorítok továbbra is!
Olyan jó lenne! Huzzatok már bele!!!!!!!!

Judit!
Szavaztam a Bencire! És fogok még,ha a gép engedi!

Jó éjt:Ildikó
ilgya1

Sziazstok!!

Ildi:

Belehúztunk :lol: :lol: igyekszünk, igyekszünk :lol:

Judit:
hol islehet Bencire szavazni?? Valahol már szavaztam, de elfelejtettem :cry:

Fosós vírust remélhetőlg Kaposváron hagytuk :wink: ja jól lehet tőle fogyni :wink: :lol:
Benci egy tündér ezeken a képeken!!
Flórának az összeset kikellett nyomtani, most nézegeti őket :)

Kanalazást meg majd megszokja :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Móni:

Bencének boldog névnapot kívánunk
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Judit!
Tényleg szupik a képek!
Ilyen fejhallgatós van még a Bencinek kisebb korából is,igaz? Valahonnan emlékszem rá.
Jól áll neked a hosszú haj is.

Nem kell szavazni ránk,csak oda írtam,ha már meghívtak ilyen versenyre,de szívem szerint be se neveztem volna,tökgaygi az oldalam a többiekhez képest.

Majd akkor küldök sms-t Bencire,ha csak egyszer bírtam szavazni.
a másikat nem találtam meg.Ott is szavazni kell?

Évi!
Oké,várom az eredményt.

Bencének!
Kép
ilgya1

Judit!
Köszi!

Nagyon édi a DJ-s Benci!

Én meg nosztalgiáztam egy kicsit:
Nemrég még olyan pici volt:
Kép Kép
ilgya1

Nem kell írni!!!! Kép

Szavaztam sms-ben Bencire!
ilgya1

Sziasztok!

Szeretnék szavazni Bencire, csak nem akar a gépem felengedni az oldalatokról a szavazásra.... :? de rajta vagyok az ügyön! :wink:
Szuper az a dj-s kép! 8)

Ildi,
jók a pici képek Benciről, és jó hogy megtaláltad és feltetted őket. Édes volt akkor is tényleg! :D Judit, látom macis volt a design. :D Imádom a macikat! :wink:

Ildi,
pocakbaba fiú vagy lány? :roll: Vagy nem tudjátok még? :roll: Vagy meglepi lesz? :roll:
És megnéztem az oldalaitokat! Nagyon jók a beszámolók is meg a képek is. :wink:

Évi,
a tiéteket is végigmustráltam és tök jó. A karis képeket kifejezetten megszerettem. :wink:

Lányok,
az összes feltett kép szuper!

Mennem kell! Írok holnap, remélem... :oops: teszek fel képeket is és mesélek is nektek. És nem fogok panaszkodni! :wink: Mert ma sok sok jó történt velünk és tegnap is! :lol:

Puszka
dianab

Hali!

Minden Bencének utólag nagyon boldog névnapot kívánok. Kép

Tegnap mi is névnapoztunk.
Minden nap lefáradok agyilag,már allig várom,hogy kezdödjön a tanév,legalább lesz egy kis nyugi itthon.

Puszika:Móni

Kép
memó

Kép
Mi is utólag sok boldog névnapot kívánunk Bencikének!

Kép

Kép
jucu

Hello!

Előszőr képeket rakok fel.
Kiskunmajsai és a Nagymamámnál készülteket.
Kép
Kép
Kép
Kép
dianab

Mamámnál:
Kép
Kép
Kép
dianab

Mint a képen látható, Gabika áll. :D Persze kis lusti, belém és a Mamámba kapaszkodva követte el. Tulajdonképpen mindent úgy csinál kezdetben, hogy rajtam ill. rajtam keresztül, vmiért beépít minden új mozgásába. :roll: Két napja állt fel előszőr, itthon, este lefekvés helyett persze :? , rajtam keresztül akart levetődni az ágyról, és mivel nem engedtem, így gondolta átmászik rajtam. Ebből lett az állás. Mikor felállt, Ő is meglepődött, utána még kétszer megismételte. :lol:
És..... :!: :!: kijött fölül már három fogunk az alsó kettőhöz. :!: :D Persze nem olyan sorrendben, ahogy a nagykönyvben megvan írva, hanem totálisan össze-vissza. És jön fölül még három. Most nem néztem meg, de tegnap még áttörés alatt voltak. Gondolom, észre fogjuk venni, mikor bújnak ki. :oops:

Tegnap egész nap a Deák téren voltunk, kicsit elmentem egyedül vásárolni a Dm-be, addig Mamám vigyázott Tökire. Jó volt kimozdulni. Vettem magamnak egy szempillaspirált és szemhéjfestéket. Majd még szeretnék szemöldökcerkát is, csak ahhoz nem értek, majd az egyik barátnőmmel megnézem, ha ráér vmelyik.

Csilla,
hogy halad az építkezés? Írtad, hogy nem olyan ütemben, mint kéne, de kicsit konkrétabban nem írnál róla? :roll:

Judit,
megyek, megint megpróbálok szavazbi Bencire! :wink:

Móni,
Bencének nagyon boldog névnapot!

Puszi
dianab

Judit,
gratula a kanalazáshoz!
dianab

Sziasztok!

Judit!

Nem túlzás....annyira drukkolok a Bencinek,hogy nyerjen!Olyan mintha kétszer tudtam volna rá szavazni,de nem biztos,csak lehet,hogy velem egyidőben is szavazott valaki,és azért nőtt meg a szavazatainak száma. Az sms-nél rögtön egy oldalt ugrott. :D

Ma megyek délután a Brendonba 4D uh-ra :wink:

Bencike ügyes meglátod,pikk pakk megtanul kanállal enni,és ha nem akkor sincs elkésve,3 éves koráig ráér megtanulni.....

Dia!
Gratulálok Gabikának a felálláshoz,sokat fejlődött mióta találkoztunk. Nagyon aranyos,mint mindig!

Csak úgy mellesleg Dávid van a csecsemős képeken :wink: és nem a Benci! :oops: :D

Örülök,hogy sikerült kiruccani tegnap,ki tud legalább az ember kapcsólodni a szürke hétköznapokból....főleg,ha még vásárol is valamit magának,az csúcs.... :D

pusz:Ildikó
ilgya1

Ildi,
Oppssss.... :? :oops: kicsit megkavarodtam. Bocsi! :oops:

Majd ugye teszel fel 4d-s képeket is? :wink: Ide jössz hozzánk? :roll:

Én még mindig nem tudtam szavazni. Mikor végre sikerült felmennem az oldalra, elöttem szavaztak, így késöbb kell visszanéznem. :? De igyekszem! :wink:

Puszi
dianab

Sziasztok!!

Judit:
Megtaláltam szavaztam is:)

Ildi.
Milyen kis pirinyó volt Dávid:) És nem sokára ott fekszik majd egy másik pindur:)
Tényleg Dávid kiságyban alszik még?? Picinek vettetek már valamit?

MóniF
Nem csodálom, hogy elfáradsz. 3 gyerkőccel egész nap elég nehéz.Sokszor flórával alig bírok.
Brigi várja már sulit?

Dia:
Jók a képek.Gabi szerintem tiszta apja.
gratulálunk az álláshoz!!
jó is a vásárlás főleg egyedül:) én is mikor Kaposváron voltunk végig vonultam minenhol:)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat. :D

A Briginek kiesett az egyik felső foga,most olyan mint egy banya,de nagyon imádom.
Nagyon várja már a sulit,de én jobban,mert akkor a Bence is megy már oviba és lesz egy kis nyugalmam. :lol:
Még egy hét és kezdődik a tanév,olyan gyorsan elment ez a nyár.
Nekem egy kicsit fárasztó volt,de mégis olyan rövidnek tünik,lehet,hogy a sok esső miadt.
A Zsolti szept. 1-től szabin lesz 3-rom hétig.A végén még megunjuk egymást. :D
Fáj a fejem,megint de most legalább tudom,hogy miért.

Megyek,mert nem látom,hogy mit írok.

Kép
memó

Kérem a tippeket :D
Kép Kép Kép
ilgya1

És így? :D Kép
ilgya1

Ildi:
Nagyon jók a képek!!

Az ucsón én nem látok semmit, ezért kislányra tippelek???

Na áruld el kérlek!!!!!!!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Én rájöttem a titokra :wink:

puszi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

KISLÁNYOM LESZ!
ilgya1

Sziasztok!

Dia gratulálok Gábika ügyes kispasi.:)
Judit!Nálatok babaügyben semmi újság?
Móni
Nekem is nagyon várta Dius a sulit ,de már mostanra kicsit lankadt az érdeklődés.Én úgy érzem most már kevésbé szeretné.Tegnap voltak a tanítónők családlátogatáson és azt mondták ez a természetes, ilyenkor már amikor napok vanak már előjön drukk.
Egyébként két 2 napig volt diusnakl magas láza:(,remélem ma már jobb napunk lesz :)
Ildi
Gratulálok a kis "punáshoz" :))
Gondolom nagy a boldogság:) Naghyon jók a 4D uh képek,minden tök jól látszik.:)))))))))))))))))))))))

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Jucus!
Köszike!

Még vannak ilyen családlátogatások? Vagy tanitónéni válogatja?
Örülök,hogy Dius jobban van!Vagyis remélem ma már jobban lesz.

Judit!
Nagyon nehezen mutatta meg magát,csak a vége felé,eleinte mondta is a doki,hogy egy kicsit még huzza az idegeinket,mert ő csak akkor mondja,ha 100%-osan látja. Ezt én fényképeztem a dvd-ről,de itt tényleg szépen látszanak a nagyajkak. Nem vagy vulgáris.

Nem Gréta lesz,azt csak én találtam aznap mikor megkérdeztem tőletek,de apának nem tetszik,még folyik a vita. :oops:

Azt meglehet kérdezni,hogy nektek milyen név volt/van tallonban?

Most megyek,mert indulunk a nőgyógyászhoz magánrendelésre,már ott lesz a vércukros eredményem....
Aztán megyünk Tatabányára vasárnapig.

Jók legyetek,amint tudok jelentkezek.

Puszi:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildi,
még egyszer gratulálok a lányzóhoz!!!!!! Sok boldogságot, további jó egészséget kívánok!

Judit,
előszőr megláttam a hajkupacot :shock: , nem értettem, olyan soknak tűnt. Aztán rájöttem, a fénykép csalóka. :lol: És megnéztem a többi képet, Benci buksiját :lol: nagyon pasis! 8) Menő. 8)

Móni,
hát, tényleg jól elment a nyár. :cry: Mos majdnem azt írtam alig történt vmi, erre beugrott, hogy rengeteg minden történt, csak nem utazgatással, hanem a pici fiam életében és így a mienkben is. :wink:

Képzeljétek,
fölül 3 fog teljesen kinn van, világítanak :idea: és a másik 3 is már töri át a kis ínyét. Megy a kínlódás, én lassan megőszülök.... :cry: szegénykém, sokat sír, hiába minden szer, még a panadol is csak 2 órát segít, olyan rossz nézni és tudom szemét vagyok, de hallgatni is. :cry:

Nagy dilemmáben vagyok! Megosztanátok a véleményeteket az alábbi témával kapcsolatban?

Elmennék suliba, TB ügyintéző tanfolyásra szept 27-ápr végéig, minden szerdán nappali tagozatra. Mert hogy a könyvelés mellé szeretnék egy ilyet, hogy jobban találjak melót ha eljön az idő. :wink:
Csak nem tudom, merjem -e a pici fiam egy napra elengedni. A Mamám és Anyukám vigyáznának rá. Félek, nem leszek így vele eleget, hogy lemaradok vmiről vagy Ő nem fog úgy szeretni, meg ilyen gondolatok keringenek a fejemben. És közben tudom, hogy kell a suli. :cry:
Szerintetek?
dianab

Sziasztok!

Dia!Judit!
Köszi itt is,meg az iwiw-en is!

Judit!

Bencike rövid hajjal is nagyon aranyos! Mondjuk nekem nagyon tetszettek a göndörke fürtjei is!Így rövid hajjal tiszta apja!
Jó a kalapos kollekció!!!!

És persze,hogy nem! :D

A cukor eredményem jó lett,lekopogom. Szerencsére nem vizesedek,mint annak idején a Dáviddal,ekkor már pufika volt a lábam a víztől.Igaz még nem híztam annyit,de azért most is tapadnak rám a kilók rendesen. Már 10 kg-nál tartok :cry: És most jön a java! A doki szerint is nem árt,ha vigyázok......Tudom,hgy igaza van és nem is eszek sokkal többet,mégis olyan gyorsan jönnek ezek a frányák!!! :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:
Már 70 körül vagyok!!! :oops: :oops: :oops:
Diétázni azért mégse most fogok elkezdeni.

Dia!
Nyugodtan hagyd ott Gabikát egy napra a mamáknál. Egy héten egyszer amúgy is jár a kikapcsolódás(hisz tudod! :wink: ),náluk meg jó kezekben lesz.Egy napért kár izgulni,nem fogsz lemaradni semmiről,és nem gondolja ezért senki,hogy rossz anya lennél!
Sőt! Valahol az ő érdekében is csinálod vagy nem?
És e miatt hidd el,hogy fog szeretni........

Majd mesélhetnél erről a tanfolyásról nekem is! :roll:

A fogat meg valahogy túl kell élni,igaz lányok? :wink: Judit már csak tudja! Bencinek egyszerre mindig több jött!
ilgya1

Hello!

Ildi,
a Saldo-t néztem ki, mivel a Mamám ott lakik 5 percre. 80.000 Ft, lehet részletre is és a nappalit szerdánként akarják indítani. De még nem tudok többet. A Saldo-n Te is megnézheted, én holnap felhívom őket, ha nem felejtem el, mint ma. :oops:
Az is fontos, mettől meddig tart, mert ugye hajnalban nem tudom a tökit indítani. Legalábbis mai állás szerint 9 elött nem érünk be. :oops:

Jaj, nem írtam, hogy szövegelünk! 8) Néha kínaiúl, néha vmi arab nyelven és egy-két magyar szó is becsusszan, hogy baba, mama, nem- ez megy a legjobban :lol: , anya, ilyenek.

És tegnap meg ma is már csak kiskanálal ettünk, nem adok neki cumit, csak az ivászathoz. Jól viseli, pedig a fogacskái kínozzák. Tegnap vacsinál láttam, már fáradt, lehet hogy az marad még cumi, meglátom.
dianab

Jaj, Ildi,
és a kilók miatt ne aggódj, majd szopi alatt vagy után-mint nálam- leolvadnak! Rólam már 10 lement 4,5 hónap alatt!!!!! Tegnap meg is dícsértek. 8)
dianab

Sziasztok!!

Judit:
Nagyon aranyos Benci az új sérójával!! :)

Dia:
Szerintem ne aggódj! Nyugodtan hagyd egy napot nagyszülőkre Gábort.Neked is jó lesz egy kis társaság, és az sem rossz ha a nagyszülőkkel is elvan.

Ildi:
Örülök, hogy a cukród jó lett. Uccsó hónapban már én is vizesedtem. de nyár volt szerintem ez is közrejátszott.

Nehezen jutok mostanában géphez, mert Flóra itt ül , hol teletubbit néz hol kárókatonát :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Judit:
Sajnállak, hogy ilyen rosszul voltál :cry: szédültem én is pár napja, de aztán elmúlt.
Remélem nincs semmi komoly bajod. Ha mégis pici baba van talán az nem baj :?: :wink:

Mi próbálkozunk hátha előtudjuk csalogatni az öcsit vagy a hugit :wink: :lol:

Ezt nézzétek mit sütöttem:
Kép

Csíkos kalács

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Judit,
hu, ez a rosszúllét nem semmi! Remélem elmúlik! És ha tényleg mégis pici manócska????? :roll: :lol:
Azért küldök gyógyítót: Kép

Nekem Gabika két csíkja csak a 8. napon jött ki, addig vagy 10 tesztet megcsináltam és mind negatív volt. :lol: Aztán a 8. nap, emlékszem, szombat reggel volt. Kettő tesztet is csináltam. A hajnalin a 2. csík halványocska volt, rá 3 órára csináltam még egyet, na ott már keményen sötét lila volt mind a kettő. :lol:

Ja, azt hiszem képzelt beteg vagyok! :? Állandóan attól félek teherbeesem a bogyó mellett. Pedig becsületesen szedem. Mert ugye bogyósan nem tartanám meg, félnék a mellékhatásoktól. :cry: De biztos csak picit be vagyok golyózva az egyedülléttől :oops: ill. a csak Gabikával léttől. :lol:

Köszönöm a hozzászólásokat suli ügyben! még őrlődöm, pedig igazatok van és én is így érzem, legalábbis az egyik felem, a másik Gabikáért aggódik és a Mamámért. Fogja e bírni?

Évi,
szuper az a kalács, Te konyhatündér!!!!!! Örülök, hogy tudsz csodákat művelni az albiban is!
Szóval a kiscsaj rákattant a gépre! :lol:

Megyek, cipőt kell keresnem Töki lábára
puszi
dianab

Hello!

Judit,
most megijesztettél! NINCS semmi bajod!!!! Ki fog derülni, hogy pihizned kell, meg ilyenek. Lehet hogy vmi vegetatív idegrendszeri izé. :wink:
Végül is érted, a 8. napont. :wink:

Holnap okosabbak leszünk.... :? Izgulok én is érted!

Puszi
dianab

Judit:

Örülök, hogy a körzeti nem talált semmit!!
A fülészet jó ötlet volt tőle, ott kiderül minden.
Nekem is csináltak ilyet.

Hát igen magyar egészségügy :evil: :evil: Nem tudom mi lesz velünk :?: ha fizetni kell majd mindenért, jó lesz :evil:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Bocsika,hogy nem jelentkeztem,de Zsoltinak tegnap volt a 31. szülinapja,és volt egy kis előbuli,amit hétvégén anyósomék telkén folytatunk...

Judit!
Sajnálattal olvasom,a rosszhírt,hogy valami bajod van,remélem a továbbiakban sem találnak semmit,azért nem árt ha kivizsgálnak szerintem sem; drukkolok,hogy minden rendben legyen,de akkor meg mi volt ez a rosszulét????

Jó a csíkod!

Dia!
Köszike. Egyelőre végig csinálom az angolt,de lehet,hogy tavasszal elkezdek valamit. És ez a 80.000.- nem tűnik olyan nagyon soknak,főleg részletre.

Ügyesek vagytok a kanállal ,csak így tovább....én is ettől féltem a cumi miatt annak idején,ezért nem is erőltettem a Dávidnál,és azt hiszem most se nagyon fogom.Tudom,hogy nem lenne szívem elvenni tőle,és még 4 évesen vagy tovább is lógna a cumi a szájából,mint nekem :oops:

Szóval már szövegelünk?????Na ne .....édes lehet,ahogy dumcsizik!

És köszi,hogy megnyugtattál kiló ügyben!

Évi!
Fú, nekem az a kalács nagyon felkeltette a figyelmemet,gyönyörű...ez a Zita féle?Apropó Zitáról van valami híred? :wink:

Ja és neked is jó a csíkod!

Csilla,írt sms-t,hogy megint nem jó a gépe :(
Szegény!

Jucus,Moni ?Mi van veletek?

Ha küldötök adatokat,titeket is beraklak a tábliba.

Kép
ilgya1

Hali!

Én is itt vagyok,nem vesztem el. :lol:
Évi bocsi,hogy tegnap nem tudtam veled dumcsizni,pont kajáltam,meg a Zsolti bűvölte egész du-án a gépet.

Ma mentünk volna Zselickisfaludra ismerkedős táborba,de sajna az uramnak Győrbe kellett menni,és nem tudott kivinni bennünket.
Talán holnap kijutunk.

Ma van a 3. napja,hogy nincs melegvíz. :twisted:
minden este melegíthetem a vízet,hogy tudjunk fürödni.
Ráadásul az esső is esik.

Megyek,nincs ma valami jó kedvem.

Kép
memó

Hello Csajszik!

Szépen lóg az eső lába. Kép
Most itthon csücsülünk, mert várjuk a redőnyöst, rakatunk a gyerekszobába és a konyhába. De ahogy elnézem, úgyse fogunk tudni menni sehova. :?

Egész héten ilyen rami idő lesz? El kéne mennem a Minnimanóba a babaexpos kuponokért, de így nem tudok, mert a Tökivel esőben nem merek elindulni. Félek megcsúszok a buzi nagy buszlépcsőn vagy egyéb balesetveszély áll fenn. :?

Hát, igen az egészségügy.... :? elég szemét dolog amit kitaláltak. Amióta magam után fizettem a járulékokat, érzem, mennyi ment bele az egészségügyben és ugye a nyugdíjfolyósítóhoz. Ehhez képest, még fizessek nekik, ha véletlenül vmi bajom lesz vagy a Picinek, és persze mi már meg se érjük a nyugdíjat, annyira felemelték a korhatárt. :evil: És persze a gyereknek egy hónapban 2-3 alkalommal is fel kell íratnom a tápit, mivel nem tudom, mikor milyen passzban van, mennyi fogy. :evil:
Áh, nem is bosszankodom, mert nincs értelme! :evil:

Más:
egy kis morzsa:
éjjel mikor Töki most már szokásos fogas církuszát nyomta, megragadta a távírányítót és bekapcsolta a tv-t. Mi megy hajnali 3-kor az rtl-en? :roll: Kórház a város szélén. :lol: Gábor: ez a Dallas! :lol: :lol: Mondom: persze, azt jól kiröhögtem. :lol: Még szerencse, hogy éjjel se megy el a humorom. :lol:
dianab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?