Jó reggelt!
Ilyesmi pólókat valahol a neten is láttam, de halvány lili gőzöm nincs hogy hol, úgyhogy ezzel az infoval most sokat segítettem
. A Corában "Megszületett a kis hercegnő" feliratút láttam.
Ezek a dupla patentos kombik nagyon jók, Lilinek is van egy, mi a Tégelben vettük, és valami általam nem ismert márkája van.
Na most megnéztem: "bunny collection" fedőnéven fut, és Ficsor Józsefné gyártja Nyíregyházán. Ne röhögjetek, a teljes címe bele van szőve a címkébe.
Na, ezt csak azért, ha a dupla patent lenne a védjegye.
Lili tegnap megint elaludt 3/4 6-kor, negyed nyolckor úgy ébresztettem fel, de utána meg csak szemdörzsölős-nyígósat játszottunk a Született feleségekig...És persze fél hétkor meg arra ébredtem, hogy előbányászta a szemüvegemet az ágy széléről
, és nyalja
. Azt mondja nekem a barátnőm tegnap:ugye, hogy addig volt jó, amíg csak feküdt?
Tiszta hülye. Kicsit mozgalmasabbak így a napjaink, hogy egész nap jön-megy, pörög-forog, dumál, egészen tisztán érvényesíti az akaratát, de napokig el tudnám csak nézni, hogymit művel. És csinál valami furmányosat, vagy rácsodálkozik valamire, és néz rám:"anyu! Láttad te is?!"-szemekkel.
Meg csillogó szemekkel néz, amikor versel, énekel neki az ember. Meg úgy ügyesednek, majd meglátjátok: minden nap produkálnak valami újat. Először csak azon örömködik az ember, hogy emeli a fejét, aztán megfogja a lábát...fordul akármi... a végén meg már azt vesszük észre, hogy szalad.
Kriszti! Szorítok a szurira, de neked jobban fog "fájni". Állj a fejéhez, hogy lásson közben, de ezt szerintem a doki is fogja mondani. Tényleg szarabb nekünk, én az első előtt 1 hétig idegben voltam...
Hogy "báncsák a gyerekemet".