Sziasztok!
Nem igaz!
Most tudtam leülni!
Nem bírom a gyűrődést
Espero!
Nagyon örülök, hogy jösz
Nagyon nagyon
Le kellett volna hánynod!
Nyugodt lelkiismerettel.
Felícia!
Szóval neked orvosi papírod van arról, hogy nőies vagy
Bezzeg!!! Irigyellek érte!
Ami a fényképem kinyomtatását illet
csak nyugodtan! Szerencsére a szőreim nem látszanak rajta!
Szóval te vagy a tihanyi apát! Ezen hangosan felröhögtem!
A tüneteid alapján tutti PCOS vagy! Egy francos UH kellene, de az nagyon!!! És iagazuk van a lányoknak a fogi gátló következtében elképzelhető, hogy szépen visszafejldtek a tüneteid! Bár a tabletta az IRre nem hat! Ez nagyon fontos lenne!!!
Ami az asztrológust illeti, vagy a jóst, vagy mi a szöszt...! hát nem tom mit mondjak!
"Amikor 10 évesek voltunk, az unokatesom azt mondta, hogy tartsam a tenyerem, mert megmondja, hogy mi vár rám.
Azt mondta, hogy J vagy I betü lesz a kezdőbetüje a az elsőszerelmemnek és a férjemnek és 20 évesen 2 évig fogok betegesjkedni, de kigyógyulok belőle.
Én elfelejtettem ,amit mondott, de aztán József volt az elsőszerelmem neve, Imre az Uracskám második neve és most itt van ez a fránya PCO immár pont 1 éve egy hónapja! " No comment! Elsőzör akkor jutott eszembe a jóslata, amikor beleszerettem abba a fiúba, aztán biztos voltam benne, hogy ő lesz a vérjem (:shock: utólag igy érzek
) , aztán kíváncsi voltam, hogy ki lesz majd a férjem, megismertem a páromat és meglepődtem, hogy I betűs a neve
, aztán most itt a PCO! Sosem gondoltam komolyan! Mert akkor csak baromkodtunk.
Sose mennék el jóshoz. Ha az embernek megnyugvásra van szüksége és van hite, menjen el egy szimpatikus szintén HÍVŐ (hittel renddelkező) paphoz, beszélgessen egy jót vele! Idvezül
Kandika!
Szűkmarkúan osztogatod a tanácsaidat
De a táblázatot szorgalmasan csinálod
Zsizsik!
Hozd nyugodtan a kislányodat
Várunk nagy szeretettel!
Anita!
Tetszett ahogy védelmezed a nőket!!! Teljesen egyetértek!!!
Mniki!
Előfordúl, hogy a család kikészíti a szegény ember lányát! Te is érzékenyebb vagy, az egészen biztos!
Backa!
Már nem emlékszem
, hogy neked mit akartam írni! Ilyen hülye vagyok!
Ugye te is jösz a a talira???
Csillagfény!
Hajrá lakásvásárlás!!! Én azt a részét nagyon bírom, amikor mész és nézed és úgy csinálsz mintha lenne sok sok pénzed
Beebeey!
Én kereken 9 napot barnáztam mielőtt megjött volna a havim. Elkezdtem pótolni a progit, ha esetleg terhes lennék, de megjött. Van esély havira is, terhességre is! A szervezeted részéről nem teljesen egyértelmű életjelenséget jelent!
Dimet!
Bárhogyan alakulnak is a laborvizsgálataid, a műtétet teljesen felejtsd el!!! Nem is értem, hogy hogyan lehet még manapság ezt javasolni!!!
Tényleg Anita, Alice!
Utána tudnátok nézni, hogy Fr o-ban a Metformin teljesen törzskönyvezett gyógyszer a PCOra??? Mert mind a ketten gyorsan megkaptátok! Műtétről pedig szó sem esik!!!
Rambóka!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy bármilyen betegsége van valakinek! Vagy tünete, te azonnal tudod a megoldást, mert neked az volt
!!! Nem irigyellek, miken mentél keresztü, hogy mindezt megtudd.
Ikeás vásárláshoz óriási szerencsét kívánok! És tényleg miért nincs kiságy?????
Rejo!
"Ebből már gyerek lesz"
Csak lassan és óvatosan a mosogatással és pakolással. Megvár
Vagy az uracskád megcsinálja!
Én ilyenekt hallok, hogy a szülés előtt kb 1 hónappal összehívják a családot, vagy takarítónőt és rettenetesen kitakarítanak
Én ezt baromira fogom élvezni! Csak osztom az utasításokat és nem csinálok semmit! Az uracskám tutti nem fogja megengedni!
Gabika!
Fogyjon le, mert hogy néz ki
!
Ezen mindig szórakoznom kell!
Mir!
Gyerek rángatja a szinórt, hogy küldj le kaját
Élelmes egy kiskölök!
Grtaula nagyon hozzá. Aztán lágyszi többet ne szívódj fel ennyire, és egyszer csak jelzed, hogy világrahoztad második csemetédet is
zokon vesszük
Szóval rólam annyit, hogy ma egy csomót álltam röntgen sugárban! Ez így nem lesz jó!!!
Krisztácska!
Merre vagy???
Kavics
(9cn. T:36,45Celsius)