Szépjó estét kívánok!
Mi nem mentünk sétálni, mert elaludtunk. Gyerekek, azt képzeljétek, hogy fél3h-tól fél6h-ig aludtunk Marcival. Ill. én csak olyan 1/44h-től, de akkor is. Nem is uzsiztunk. De tök jót durmoltunk.
Képzeljétek nálunk kettős szivárvány volt most az előbb. De nagyon szép. Ilyen e (ezt a konyhaablakból fényképeztem):
Kullancs helye:
szépen gyógyul, már nem olyan duzzadt, és egyre kisebb is. Dokihoz nem mentem, mert ki kellett volna mennem Budaörsre (még oda tertozom), az meg most kicsit messze lett volna Marcival reggel 8h-ra...
Ilba,
De jó hogy írtál Wolgáról!!! Már épp eszemben volt, hogy fel kéne hívni, hogy mi lehet velük. De örülök, hogy jól vannak!!!
A rizst én is javallom, nálunk is bejött, és tényleg sokkal jobban lehet pépesíteni. Valahogy más mint a krumpli, igazat szólt Sasha.
Mamacka,
már a múltkor is akartam írni, csak persze már megint a rövid agyammal jól elfelejtettem. Azt, hogy fde jó hogy újra itt vagy!!!
Ezek a képek...!!!!! Annyira jó őket nézegetni!!!
Jó lenne, ha én is így tudnék fotózni, ahogy ti! Egyszerűen lenyűgöző ahogy egy ilyen csöpp kis ember ennyire sokszínű tud lenni. Hihetetlen, mennyire el vannak találva ezek a képek! Télleg nagyon tetszenek!
Drukkolok a lakáshoz, hogy minden jól menjen!
Eszti,
Ha találtok valami jó helyet (esetleg tó közelében), akkor szóljál nekem is lécci! Komolyan! Bár maradnék a kerületben is, de itt sajna nem lesz olyan ház, amit mi szeretnénk.
Natasa,
én küldtem mailt képekkel??? Mit nem mondasz??? Biztos én küldtem? De ha télleg én küldtem, akkor szívesen!
Vanília,
Ádám egy tündérke!! Marci egy hónapja álldogál, de még nem rohangálunk utána mint Gabiék Livi után, csak ha mászik....
Az lesz majd az igazi!!!!
Dia,
megtaláltam a rózsaszín kanalat is, amjd a köv. talira vissszük.
Voltunk megint a Corába, még nem hoztak úrja a ruciból, sajnos.
Tali,
akkor mikor lesz? Jövő héten is szar idő lesz? (nem néztem a met.hu-t)
Tücsimami, ti nem vagytok még? Már hiányzol!!!! Meg Görgő is!!!
Na mennem kell, mert vacsi van....Pusszancs!