Új privát üzeneted érkezett!

Évi!

Köszi.

Kanci!

Én még emlékszem a lapokra :-)

Norwell!

Köszi :lol:

Angie!

Csibetábor a Karinthy gimi "gólyatábora". Azaz itt no cigi, no alkohol és no rétegződés :twisted: játék a csibéknek, hogy összerázódjanak, na meg van egy nyelvi teszt a csoportbontáshoz. Kicsit egymást is megismerik, meg a tanárokat a laza oldalukról. Az öregdiákok meg henyélni járnak oda :wink: Kinga lesz a legfiatalabb kiscsirke 8) Sok fénykép a hangulatáról a profilomban a honlapon a Karinthy szektorban :-)

tjuca

Niki!
Én is emlékszem, hogy valamit egyszer feltettél ide a netre. Lehet, hogy nekilátok, és visszakeresem, csak most valahogy nincs hozzá lelkierőm.
Te még mindig írogatsz a babafalvára? Régen, amikor még helyezkedtem, kerestem a nekem megfelelő társaságot, ott is gyakran láttalak előfordulni.

Juca!
Mindjárt megnézem a képeket. Te ott tanítottál? Bocsi, de valahogy kiesett, hogy milyen szálak fűznek téged a Karinthy gimihez?
Vendég

Angie!
Ne keresd! Felrakom újra!

Igen vagyok babafalván is, mert az esküvős fórumról sok ismerősöm van ott.

Kép

kancellárka

Angie!

Én pénzügyes vagyok. Kofa járt ide, és ő a legvénebb diákok egyike :twisted: . Nagyon jó barátunk az igazgató, ő Kinga keresztapja

Kép

Neki is most született kislánya, odavándorolt át a bölcsőnk!
Kofa osztályfőnökével peig egy kórusban éneklünk :-) Itt éppen lazulás van:

Kép

és az osztályuk is igen összetartó, gyerekekkel járunk osztálykirándulni :lol: Szóval sok szállal kötődünk a sulihoz.

tjuca

Juca!

Ment mail. Ha gondolod, pár képet dobhatsz fel Petráról. Te vagy a profi.

Köszi
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Bocs , nezzetek el nekem ,hogy nem irok most mindenkinek jol osszegyult litania van mindenutt.

Szal nekem megjott szombaton es most hetfon mentunk vissza a dokihoz.

"Elindult a lombik programom"!

Most hetfon kezdtem el szedni a fogamzasgatlot.Kb. harom het es jonnek a szurik utana meg a leszivas.

Dokim szerint ha minden ok lesz akkor szeptember vegere esik a leszivas utana ket het malmozas hogy ki van odabent.

Nagyon felek, mert nekem soha nem volt ilyenem................ :?

Brill:

Lattam a kepeket a kutyusotokrol nagyon ari a szentem.
Nekunk is egy boxerunk van csak szuka.
Imadni valo kutyusok.
Mi van veled mert soha nem latlak fenn.......... vagy en vagyok keveset?

Na ennyi tellett egyenlore: Moni

Ui: Beultetes utan biztos sok idom lesz ratok , mert a doki azt mondta semmi maszkalas csak a wc-ig. :shock:
gracey

Lányok!
Én mára búcsúzom.

Rolly írt sms-t, hogy hazajöttek a nyaralásból, de sajnos nem működik a net. Üdvözöl mindenkit, és jön, amint tud.

Puszi, szép estét, jó pihenést!
Vendég

Kati!

Nem kaptam meg. :cry: telekes.judit@gmail.com
Nem vagyok profi, csak van egy képszerkesztő programom, és tudod Kofa mellett igyekszik az ember :twisted:

tjuca

Kati!

Küldtem a választ.

tjuca

Sziasztok!

Anikó!
Nagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyon drukkolok Nektek!!!

Éva!
Virág nagyon szép babóca, olyan jó volt ennyire újszülött képeket látni.

Angie, Zsúka!
Biztos jól kipihentétek magatok, de jó újra olvasni Rólatok is.

Angie!
Már nagyon jól áll a házatok!!!

SzalaiHeni!
Jó, hogy mostmár a Te nevedhez is tudok arcot rakni.

Évi, Brill!
Csak hétfőre kaptunk időpontot a genetikusnál akinél a Férjem andrológiai eredményei vannak, de nagynehezen kiszedtük belőle telefonon, hogy a mennyiséggel és a gyorsasággal van a gond, de többet nem árult el.

Anikó, Nárcisz!
Voltunk az Istenhegyi klinikán, csütörtökön megyek a kromoszóma eredményekért, és ahogy Évinek is írtam hétfőn megyünk vissza a genetikushoz. A telefonban még annyit mondott, hogy a jövőhét szerdán kell adnia a Férjemnek újabb mintát a Fiúkból, de azt már nem lehet itthonról bevinni, hanem a helyszínen kell produkálni, és ha az sem jó, akkor be kell jelentkezni az andrológushoz is.
Nekm holnap kell mennem hormon laborra, nem tudom, hogy mikor lesz eredménye. Immunológiára is menni kellene, de nem tudok bejelentkezni hozzájuk, mert a központi számot még felveszik, de a kapcsolt mellék sosem veszi fel :?

Aranyosak vagytok, hogy még így is érdeklődtök, hogy nagyon ritkán jelentkezem és akkor is önző módon csak magunkról írok.

Tali:
Nekem most úgy nézki, hogy mind a 3 időpont jó.

puszi:

dido
dido

Sziasztok!

Ma hála istennek végeztem a takarítással.

Angi:
Mi nem Horvátországban voltunk, csak a Balatonon.
A hugon babái valóban szépek és tündériek.

Anikó, Brill:
Meséljetek!

Éva:
Gratulálok Virághoz.

Mátra:
Mi van veled?

Csürörtökön mi is megyünk a Kaáliba :)

Puszi
Heni
szalai heni

Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
Nagyon nagyon jol esnek!
Tul vagyok a punkcion.Minden rendben volt 10 petesejtet tudtak leszivni!Holnap 11-kor kell telefonálnom hogy hány embrike lett belőle!Vagyis hányan indultak el!Kicsit féltem csak de már amikor ott voltam akkor minden félelmem elmult!Délután sokat feküdtem mert kicsit fáj a hasam és picit véreztem is!Reggel jövök a táblival és visszaolvasok mert most még kicsit rossz ülni!
Még egyszer köszönök mindent nektek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Időben lefeküdt a család, most meg én nem vagyok álmos!

Azért megpróbálok elaludni... jó éjt! :roll:
Vendég

Ja, ma vagyunk 6 hetesek. !
Vendég

Sziasztok!

Lombikos lányok!

Minden drukkom a tiétek!

Dido!

Na hála az égnek elindult valami. Talin trécselünk.

Én most elköszönök, holnap megyünk a csibetáborba. Hát nagy út lesz az már bizti, de bátraké a szerencse :-)

Pusza:

Juca

tjuca

És a kép nagyban Juca segítségével: Kép
Vendég

Jo reggelt mindenkinek! Kép
Most már jobban vagyok!

Dido!
Annyira örülök,hogy jelentkeztél!
Ugy látom akkor elindult az egész kivizsgálás!Nagyon sokszor szoktam rád gondolni!Eszembe jutsz,hogy most mi lehet hol tarthattok?!
Köszönöm a drukkjaidat!Aranyos vagy nagyon!
Azért majd jelentkezz hogy mik lettek az eredmények!Nagyon szoritok neked!

Brill azért nem jelentkezik mert elromlott a gépük!
De szerintem hamarosan jönni fog!!!!
Mert hát holnap után van az első szuri és szeretnénk tudni a körülményekről! :wink:

SzHeni!
Szoritok a holnapi naphoz!
Majd gyere mesélj mit mondtak és mik a tapasztalataid!

Kati!
Jo a kép!!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Juca!

Örülök, hogy minden rendben van Kingával. (egy kicsit sikerült visszaolvasnom) Már most egyéniség, és leveszi a lábáról a komor pasikat is. :)

Pupy! :)

Szeretnék kicsit megkésve is, de annál nagyobb szeretettel sok boldogságot kívánni házasságkötésetek alkalmából! Annak pedig kifejezetten örülök, hogy szerencsésen megúsztátok a tűzijátékot.

Évi!

Gratulálok Virághoz, nagyon szép, formás kislány és tényleg jó volt a fotós. :)

Jucmuc!

Nagyon jót nevettem azon, amit írtál. Nem akartak elrabolni, de nem is engedtek volna. :D

Kacsa!

Szeretnék Neked is gratulálni a babádhoz. Boldog voltam, mikor megláttam a táblát. :)

Kancellárka!

Látom minden rendben Veletek, Buborék is jól van és a házikó is lassan kész lesz. Csak így tovább és hajrá a mielőbbi költözéshez. :)

Angie!

Csatlakozom a kérésedhez, egyszerűen annyira le vagyok maradva, hogy nem tudom felvenni a fonalat. Senkit nem szeretnék megsérteni, azzal, hogy kihagyok. :oops: Tavaly előtt mi is Vodicében nyaraltunk. Nagyon jók a képek a házatok pedig szupi lesz, most már látom, hogy ez a szint eltolódás, hogy is van. :)

Dido! :)

Nagyon várom az eredményeket, mert úgy látszik egy cipőben járunk. Mi a párom részletesebb eredményét kedden tudjuk meg és, hogy mit tudnak ezzel csinálni. Ha semmit, akkor szerintem inszemes babánk lesz. Gyere gyakrabban.

Anikó!

Jaj de jó, 10 petéből lesz bőven mit visszarakni, jövőre Te is a kezedben tarthatod a babákat. :D

Nárcisz!

Csak nyugi, én úgy tanultam még, hogy 4,5 és 5,5 között az éhgyomri vércukor teljesen jó, a terheléses eredményed pedig csak éppen, hogy túl megy a határon. Diétával orvosolható.

Mindenkinek sok puszi.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Juca, Norwell!

Mi volt a tapasztalatotok a teával? Jót tett, hogy ittátok, bár tudom, első baba volt nektek is, így sok összehasonlítási alap nincsen. :oops:
Én is két pohárral iszom egy nap. Már 2000 volt a méhszáj.
Egyre izgibb a dolog. Ma mosunk anyuval, és a babaágyat is megcsináljuk. Ha minden kész, tényleg megpróbálok feltenni képeket.
Anikó!
Örülök, hogy jobban vagy. :)

Most megyek, még a szakdolimon szenvedgetek, ugyanis halasztottam és jó lenne még szülés előtt befejezni, hogy októberben leadhassam.

Szép napot!
Bogi
dbogica

Anikó!

Itt is gratulálok a 10 petéhez! Várom a híreket 11 után, hogy hányan lettek :)
Tegnap volt nálam egy barátnőm, ők is lombikosok. A második beültetésük volt sikeres, és egy másfél éves kisfiuk van. Most mennek vissza a Kaáliba a tesóbabáért. Ők egy picit később kezdenek, mint ti, nekik most indul majd a stimu.
Ő mesélte tegnap, hogy egy barátnőjének is most volt a második lombikja, szintén tesóért. Két embriócskát kértek vissza, mindkettő megtapadt, egyikük tovább is osztódott, így hármas ikreket várnak. :)

Angie!

Köszi, Dorcus jól van, éppen alszik. Éjszaka dorbézolt a lelkem, most piheni ki. Szegény anyja meg kókadozik :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na csajok indulunk :-)

Bogi!

Igen megúsztam a császárt, mert felkerekítve két ujjnyira voltam nyitva :lol: Ha nem is a teától, de én annak tulajdonítottam. Ártani nem árt. Folyadékbevitelre pedig szükség van! Voltak, akik nem itták, és azt mondták, bárcsak itták volna. Szóval inkább idd, mint ne 8)

Hihetetlen állapotok uralkodnak, Kofa küzd a kocsiba pakolással, egyelőre úgy néz ki a csomagok beférnek csak mi nem :twisted:

Na pusza, jók legyetek, és bébikéket szeretnék látni, mire visszaérek :wink:

tjuca

Sziasztok Lányok!

Juca!
Ha még olvasod: Mikorra várhatunk vissza? Én azon vagyok, hogy ha bébit nem is, de zigótácskát produkáljak, mire visszajössz. Pont ez a hét aktuális is lesz a dologra. Hátha-hátha!
Vendég

Mivel még tart az ádáz küzdelem itt vagyok, csak nem hagyhatom Csipiszt egy pillanatra sem magára :twisted:

Vasárnap valamikor jövünk, de szerintem én csak hétfőn vagy kedden jutok ide, miután a szennyeskpacon átfúrom magam :wink:

Helyes helyes tüsténkedni, de csak lazán :lol: Nálunk most úgyis rétegződési tilalom lesz :P Példát kell mutatnunk az ifjaknak, hogy bár nehéz, de mi tudunk uralkodni magunkon, na jó ebben segítenek a papírvékony falak is :twisted:

tjuca

Juca!
Csak ilyen rövid kis táborka lesz? Addig még ti is kibírjátok a példamutató életmódit :)
Vendég

Háromhónapos Csipisszel több mint háromórás nettó út több, mint háromszáz gyerek... szerintem elsőre nem olyan rossz :lol: Igaz rövidke lesz, de pörgős, talán kibírom a rétegződési tilalmat valahogy, már, ha ki tudok mászni a kocsiból :shock:

tjuca

Na pá, most már felébredt Csiper, eszik, és indulunk!

Pusza

tjuca

Juca!
Érezzétek jól magatokat! Vasárnap várunk vissza!

Anikó!
Gratulálok a 10 petéhez! Lesz ebből kosárlabda csapat!! Drukk, hogy megtermékenyüljenek. Hányat kérsz beültetni?

Évi77!
Ez a történet nagyon tetszik a lombikkal. Nem semmi, hogy hármas ikereket fog szülni az ismerősöd, és kettő belőlük egypetéjű lesz. Igaz, még odébb van a szülés, de nagyon érdekelne, hogy milyenek lettek a babák.

Zsúka!
Köszönöm a ház dícséreteket. Már nagyon várom, hogy ott tartsunk, hogy a kertemet szépítgetem, na és persze, hogy a kislányommal (vagy kisfiacskámmal) együtt kapálgathassunk a kertben. Majd jövök hozzád ötletekért. Aloe-k jól vannak?
Mennyire rosszak a férjed eredményei? Bocsi, de már nem emlékszem. Szed vitaminokat? A férjem tömi magát (napi egy multivitamin, plusz ginseng ampulla, és heti 3x E vitamin). Szeptemberben megy újabb kivizsgálásra. Remélem, javulnak drága férjecskéink eredményei. Hanem szerintem is inszem.
Tali időpontok jók neked? Jó lenne, ha el tudnál jönni.
Na és képeket kapunk a nyaralásról. Voltatok Rhodoson a szobornál? Mesélj egy kicsit.

Dido!
Jó, hogy jelentkeztél. Nem is hiszed el, milyen sokszor eszembe jutsz. Örülök, hogy elindultatok. Biztos, meglesz az eredménye, mégpedig hamarosan. Tök jó, hogy tudsz jönni a talira. Majd jól kidumáljuk magunkat.
Munka?
Szakszemmel nézve is jó a házunk?

Többiek merre vagytok?
Syry? Sosi? Szissz? Ági? Bogárka?
Vendég

Kép
Vendég

Most ki csinálja a táblát? Visszavetted, Angie?
Vendég

Angie!
Én mindhárom időponthoz :(

kancellárka

Kati!
A talis táblát én csinálom. A nagy táblicskut továbbra is Anikó.

Niki!
Gondoltam, de addig nem írtam be, amíg nem jelzed. Pedig jó lenne már végre téged is megismerni. Pocak? Növöget? Kapunk képet?
Vendég

Angie!

20 millió helyett van 10 millió, amiből 10%-nak jó a mozgása és gyors, 20%-nak jó a mozgása, de lassú, 20% céltalanul össze-vissza mozog és 50%-a nem mozog. Szóval 5% esélyünk van. Nem szed semmit, majd kedden megyünk vissza a dokihoz, mert csináltak egy részletesebb vizsgálatot is, még nyaralás előtt. (Hormonvizsgálat és biokémia vizsgálat)
Igen voltunk a"gyerekcsináló" (párom nevezte el így) kápolnában egy hegy tetején. Nem volt előre eltervezve, de a születésnapomon volt, így alakultak a fakultatív és a szabad programok. Megköszöntött a hegy tetején, gyújtottam gyertyát, írtam a kívánság könyvbe, kötöttem piros szalagot és ettem a hegy tetején termett fügefa gyümölcséből, úgy, hogy egy görög bácsi leszedett kettőt, elment megmosni és odajött hozzám mosolyogva és az egyiket felém nyújtotta. Másnak is oda adhatta volna, de én kaptam. Természetesen az egész babanetet beleírtam a könyvbe és le is fényképeztem, majd igyekszem felrakni.
Aloek jól vannak és nincs elfelejtve. Tali ügyben nem tudok még nyilatkozni, nagyon képlékeny még a dolog.
Férjed eredményei? Ha szabad kérdezni. :oops:

zsúka
zsúka

Sziasztok!

Már majdnem kész a gép... :D
Persze mindenünk elúszott, ami rajta volt.... (az összes gifem is!) :cry: Vannak régebről mentéseink lemezen, de vmiért ezeket nem látja a gép :? :evil:
Apa új vinyót rakott, mert megdöglött a régi... Beszívhattunk vmi romboló vírust..., pedig tuti a vírusvédelmünk, de ezek szerint kijátszható :evil:

Ma még Apáé a gép, de már nagyon hiányoztok! :D
Most megpróbálok visszaolvasni..., és talán válaszolni is...

Aniko!
Megadrukk!

Brill
brill

Sziazstok lányok!

Hát ahogy ígértem egy kicsit összeszedtem amgamat, és teletömöm most a topikot jóval is, rosszal is, majd meglátjátok. :twisted:

Juca!
Jó, és kellemes nyaralást nektek. Nem lesz semmi gond, hidd el. Kinga nagyon jó baba, a többi gyerek meg... :twisted:
Ha visszaérsz, akkor mindenképpen jelezz valamit azért, még ha a mosatlan kupac tetején is kell kukorékolnod :lol:
Mire jó a málnalevél tea?

Évi79!
Virág nagyon kis helyes. Biztosan csodálatos élmény volt. Írsz majd szülési beszámolót nekünk? Had sírjak már egy kicsit.

Évi77!
Köszönjük a fotókat.
Dóricicát mindig sokáig szoktam nézni ebben a farmeros, kendős szerkóban. Ugye, hogy a kislányokat igen jól lehet öltöztetgetni. :)
Mi is találtunk már pár ennivaló ruhácskátd, majd olyan totyogós méretben. A férjem is egyre jobban belelkesedik, és ez nagyon tetszik :)
Még azt szeretném kérdezni, hogy pesztonka géped neked van? Orrszívós? Mi 9000 -ért néztüka Brendonban, az jó ár érte. Azt hallottam, hoyg ez elég erős ahhoz, hogy kiszívja a tejzárványokat is, a barátnőm mondta, mert neki kiszívta, de ő bérelte egy kórháztól.

Annácska!
Éjjel nem aludni kellene?
Bár én sem sokat alszom, de engem állandóan bökdösnek belülről. :)
Köszönjük neked is a képeket.

Kati!
Nincs véletlenül 180 grammos diétád? Mintétrend? Vagy valami oldal is jó lenn, ahol ilyeneket találok. Eddig csak olyanokat találtam, ami megvalósíthatatalan. Előre is köszönöm.

Jucmuc!
Jobban szeretném, ha nem kellene beolvasnom, és saját magától rájönne. Volt, hoyg én is dohányoztam, de én mindig figyeltem a szelet, meg hogy ki áll mellettem. Azóta már idegesít, ha mások nem ilyenek. nekem pl eszembe nem jutott volna úgy lemenni a lépcsőna kijáratig, hogy közben cigizek. Mindig kibírtam egy olyan helyig, ahol nem zavarok másokat. Mondjuk nem is voltam ennyire nagy dohányos, amit az is mutat, hogy egyik óráróla másikra letettem a babókért.

Pankaa!
Volt olyan polgármester, aki saját önerőből megnézte az időjárás jelentést, illetve az OMSZ-tól előtte kért tájékoztatást, és lefújta a városában a vihar miatt. Érdekes, hogy most már mindenki felelős, de senki nem kérdezi meg, hogy a szervezők miért nem kértek az OMSZ-tól előrejelzést, illetve forró drótot. Én sem aktivizáltam volna magamat ilyen érdektelenséget látván. Persze most egy rakás szakember ellen eljárás indul, de nem folytatom...
?Mondjuk mi megnéztük előre az időjárás jelentést, ott már mondta, hogy eső, meg szél lesz 21.00-tól. A vihar csupán 10 percet késett. Már nemtudom melyikőtök írta, hogy az is furcsa, hogy mit keresnek kint babakocsiva 21.00-kor, durrongatásnál????

Anikó!
Nagyon gratulálok a tüszőcskékhez. :)
Jaj, remélem ezek közül már valamelyik igazi babaácska lesz :)

Niki!
ne haragudj, hogy beleszólok, csak elmondom az én gondolkodásomat. Nem tanácsként mondom most ezeket. Mi így gondolkodunk: az első pár hónapban mindenképpen együtt leszünk, mert a babaák ilyenkor még nagyon igénylik, plusz ha az ágyam melelttük van az nekik, nekem is jó. Ha éjszaka kell fölkelni olyanok leszünk, mint a mosott kaki, tudom, most is az vagyok, ha pisilni kell menni. úgy gondolom, hogy egy pici babának hosszú távona legkényelmesebb egy rácsos kiságy, saját, lehetőleg kemény kókusz matraccal.... Ha apa aludni akar, akkor átmegy a másik szobába, ahol ugynilyen ágy van, mint a miénk (erre nagyon kényesek vagyunk). Később 6-7 hónap múlva, amikor átalusszák az éjszakát, akkor átmennek.

Angie!
csúcs a házatok. Az alsó szint kitalálsa nagyon jó, mert én is gondolkodtam már ilyenen. Nagyon gyorsan haladnak a munkások.
remélem majd több kép is lesz, főleg belülről, plusz vakolattal is.

Kacsa!
Hát eza tetanuszos történet sem legjobb élmény lehetett. Tényleg szörnyű lehet, amikro az ember a saját gyerekét viszi oltásra, és már tudja, hoyg mi lesz, akármennyire jó, és nemes a cél...

Adriana!
Igena tejcsi kérdés nagyon megvisel minden anyát. Olvastam egy cikket erről, hogy végül is egy nagy bűntudat lesz belőle, és úgy érzik magukat, hogy nem jó anyák. Mert minden cikk, minden könyv arról szól, hogy mindenki tud szoptatni, és a csodálatos részéről.
A védőnőd hogy álla dologhoz? Tényleg nem tudnak segíteni? Ha elektromossal fejsz az sem jó?

Bogi!
Igen a hátonfekvős helyzet tényleg nem jó. A legjobban akkor fekszel, ha a jobb oldaladon fekszel, mert baól oldalon van az aorta és a fő gyűjtő véna. nekem így ment le a víza lábamon. Igazából az a baj, hogy ezt előre nem mondják ela dokik, csak amikor baj van, viszont akkor úgy érzed/m magad/m, mint egy hülye. Na erről ennyit.

Norwell!
Hát úgysem fogunk megfeleni minden elvárának. Nekem ezt még tudatosítani kell anyukámban. Már mondtam neki, hoyg én másképp fogom csinálni, de úgyis bele fog szólni, már most tudom. Viszont a segítségére szükségem van. Nagy dilemma ez.

Dido!
Szupi, szupi. mindenképpen jelentkezz, hogy mi volt, mi az eredmény. Nagyon várom.

Zsúka!
A határértékekekt jól tudod, viszont nekem az a baj, hogy az éhgyomrim meg 4,4 lett, tehát az meg alacsony, Akkor majd összeesek. Ne m is ezzel van a bajom, hanem, hoyg megint el lettem hajtva, hoyg megint nem mond senki smemit. A védőnőm még a határértékkekl sincs tisztában, nem hogy 180 grammos diétája legyen. De hát mit is vártam...

Brill!
Nagyon várunk.
Remélem a gép végre összeszedi magát, ha nem, akkor sok simogatás...

Kép
narco

Niki!

Hat nem semmi lehetett neked sem ez a kura dolog! Azt hiszem en sem rögtön a mensi utan megyek, ugy is csak oktoberben lesz H.S.G. es az a jo ha minel frissebb a lelet a kenetvizsgalatrol. Neked is volt H.S.G.-d? Es spontan jött össze a baba mikor mar meggyogyultal?
Gondolom mennyire varod mar a költözest, en is alig varom mar, hogy költözzünk, de az mèg legalabb fel ev. Mi a sogoromektol vesszük meg a lakasukat mert ök most epitkeznek a szomszed faluban. Nem megyünk messzire mert itt van a lakas a szomszedban, azert megyünk oda mert az uj epitesü es egy kicsit nagyobb is. Amiben mi lakunk, meg ha nem is latszik rajta de bizony kb.80 eves.
Mar tervezgetem a konyhat stb. Letöltöttem az IKEA tervezöprogramot :)

Brill!

Ne haragudj, hogy en is csak utolag: NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK SZULETESNAPOD ALKALMABOL!!! :D
Hol tartotok most? Ha jol emlekszem nemsokara kezditek ti is?

Aniko! :)

Pihenj sokat! Es nagyon szoritok, hogy jol alakuljanak az embriok!

Matra! :)

Mi van veled? Hogy vagy? Sokszor jutsz eszembe!

Kepzeljetek tegnap volt a ferjem szülinapja, elmentünk vacsizni, utana pedig elmentünk egy közeli kisvarosba ahol folklor fesztival volt, es az elsö fellepö a budapesti Kertasz tanccsoport volt!!! Oriasi müsort adtak nagyon tetszett! Igazi Magyar neptanc! Utana beszeltem is az egyik fiuval par szot.
jucmuc

Narco!
Nem beleszólásnak vettem, hiszen én kérdeztem a véleményeket, úgyhogy köszi is hogy leírtad. De nálunk is megoldottnak látszik az utazóággyal az első idős együttalvás.

Jucmuc!
Nem kellett H.S.G. Még babaprojekt indulása előtt jóval egy rutin éves vizsgálaton, minden tünet nélküllett P3 a citóm és ez húzódott fél évig, majd mikor ez elmúlt akkor maradt egy kis gyulladás, ami szintén nem volt jó és szintén kb fél évig húzódott, így addig amíg ezek el nem múltak nem is kezdtünk a babaprojekttel, aztán valahogy csodák csodájára elmúlt minden és abbahagytam a fogigátlót, rá négy hónapra beköltözött Buborék a pocakomba.

Angie!
Már írtam Anikónak, hogy nem megyek, akkor egy táblába be is került, de úgy látszik elkeveredett, de teljesen mindegy, a lényeg, hogy sajna nem tudok menni, mert pocak szépen növöget :)
A hétvégén lesz a sulinkban öregdiák találkozó arra sem vállalkozom már mert ahho anyuékhoz kéne haza menni, az meg 200 km.

kancellárka

Sziasztok!

Csöppöm a teraszon horpaszt (egyelőre), megpróbálok írni.

Bogi!
Szerintem nekem nagyon jót tett a tea, bár valóban nincs összehasonlítási alapom. Igazából volt olyan nap is, amikor elfelejtettem inni… Viszonylag gyorsan tágultam, és egyenletesen, és szerintem ez a teának köszönhető, én hiszek benne, de ahogy Juca is írta, folyadékbevitelnek sem rossz (mondjuk az íze :shock: ).

Anikó!
10 pete, ez igen!!! Hajrá, hajrá!!! :)

Juca!
Már biztos nem olvasod, de azért jó pihit kívánok Nektek!!!! :)

Narco!
Azt gondolom, hogy nem azért vagyunk, hogy megfeleljünk mások elvárásainak. Mára már én is megtanultam anyósom és egyebek „jó tanácsait” (lásd: hagyjam sírni, ne aludjon közöttünk a nagyágyban, szoktassam rendszerre kezdetektől – na persze, egy két hetes gyereket…) elereszteni a fülem mellett. Lehet, hogy nem rosszindulatból mondják, de könyörgöm, az én gyerekem, ha én elrontom, nekem is kell majd kikalapálni, nem? :twisted: Erre mondják, hogy a pokolhoz vezető út jó szándékkal van kikövezve…
Próbáld meg azt, hogy meghallgatod a "jó tanácsokat", aztán csinálod úgy, ahogy Neked tetszik. Igazából mást úgysem nagyon tudsz tenni... :wink:

Mátra!
Már nagyon hiányzol…

Képzeljétek, ma éjjel, mikor 2-kor felkelt Kende, keresztbe volt fordulva az ágyában!!! :shock: Fogalmam sincs, hogy csinálta, valahogy elgyurmászolta magát úgy, hogy alig bírtam kiszedni a kiságyból, de a takaró rajta volt, érdemes lett volna lefényképezni... :D

Pusszancs mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Zsúka!
Tényleg elég alacsonyak a férjed értékei, viszont én úgy tudom, hogy még a 20 millió is kevés. Valahol azt olvastam, hogy régen 1 ml-ben 100 millió volt az átlag spermium szám. Na ehhez képest a férjemnek 20 millió van per ml, ebből 30% nagyon aktív, 30% aktív, 20% renyhe (gondolom ezt jelenti az össze-vissza bolyongó), és 20% mozdulatlan. Erre mondta a doki, hogy közepes, de van esély, csak lehet, hogy emiatt egy kicsit később jön össze a dolog. Nekem viszont a 7 hónap várakozás későnek számít, így mi a következő mensi után kezdjük a kivizsgálást. Adunk még egy last chance-et magunknak :)
Én azért reménykedem nálatok, mert ha neked semmi bajod, akkor az 5% esélyből is lehet baba. Nézd Csibét, nála az egyik petevezető teljesen el van záródva, a másikon minimális esély (talán kevesebb mint 5%) volt a pete átjutására, és a pete valahogy mégis lejött, és spontán teherbe esett.
Szerintem, ha én 30 éves lennék, és tudnám, hogy CSAK a férjem spermájával van gond, akkor biztos várnék 1,5-2 évet, hátha mégis. Viszont 35 évesen már nem. Még így is fogok adni a kivizsgálás után pár hónapot ha csak sperma gond van, hogy meglegyen az egy év, és csak utána inszem. Én legalább 2 gyereket szeretnék, de ha lehet, inkább 3-at.
Remélem, jó lesz valamelyik tali időpont. Jó lenne megismerkedni. Mikor tudsz meg pontosabbat?

Brill!
Végre!

Nárcisz!
Itt egy újabb kép. Ma már levették a boltívről a zsalukat, viszont a cserepeket csak hétvégén tudják felrakni, mert a tűzép nem tudta időben kiszállítani :(

Kép
Vendég

Szia Norwell!
Mikor kapunk újabb képeket a kis Kendéről?
Veled minden rendben? Régen váltottunk "szót".
Valamelyik topiktali időpontot bevállalod? Jó lenne látni benneteket.

Niki!
Biztos az én bamba tekintetemet kerülte el Anikó táblájában a bejegyzés. Akkor is sajnálom, hogy olyan messze laksz, és sosem tudunk veled találkozni. Jaj, már olyan kíváncsi vagyok a baba nemére. Jó titoktartó vagy. Még mindig nem árultátok el a családnak sem? Hogy lehet ezt kibírni?
Ja, és köszönöm a csempékről a képet. Lassal nyakunkba kell vennünk a várost, és körülnézni, hogy hol lehet olcsón megvenni a csempéket. Azt mondják, hogy direktben a gyártótól sokszor drágább, mint a viszonteladóktól. Ti fényképeztetek a házban/házat? Kíváncsi lennék a tietekre. Nincs kedved képet dobni róla? Valaki azt mondta, hogy érdemes behúzni plusz csövet a padlóba vezetékeknek, és pontosan feljegyezni/fényképezni, hogy merre mennek a vezetékek (víz, áram), mert ha gond van, és bontani kell, akkor mindent bontani kell.
Vendég

Nárcisz! :D

Én soha nem számoltam a szénhidrátokat :oops: , de próbáltam arra figyelni, hogy mit egyek. Pl. rizs tilos!!! aztán jön a tészta, végül a krumli a legjobb, ha azt eszel.

A Várandósság alatt lent találsz egy olyan topicot, hogy "Terhesség és cukorbetegség". Ide is irogattam már, tulajdonképpen igy indult a netes pályafutásom.

A googleba beirtam hogy terh. és cuk... és ide kalauzolt a babanetre.

Oda irogat egy orvos is, Gyuri a neve, de sok hozzáértő cukorbeteg is ad csak jó tanácsot. Tőlük kérdezz bátran, segítenek!!!

Puszi
Vendég

Kacsa!
Hát mi nagyon csodálkoztunk de hivatalos Zalakerámia viszonteladónál volt a legolcsóbb, ugyanez a csepme a Bricoban már drágább volt, mondjuk épp akcióztak mikor mi vettük.
Én akartam hogy fényképezzenek a házban vezetékeket, de túl gyorsan dolgoztak és nem volt rá idő, ja meg utána is lett még vésve, de mivel sógor csinálta ezért ő tudja, hogy mit merre szokott behúzni már ha ránéz a falra.
Ja és hogy hogyan lehet a titkot megtartani? Pl úgy hogy hétvégén is lesajnálóan találgatták a pocakom formájáról a nemét. Na azt a nézést nem kívánom senkinek! Mikor elmeséltem a páromnak, és látta rajtam hogy a sírás kerülget akkor mondta, hogy ne foglalkozzak vele ez csak kettőnkre (hármunkra) tartozik.

kancellárka

Angie!

Kérésed számomra parancs! :D
Köszi a kérdést, jól vagyunk, bár a tegnap este egy kicsit megviselt mind a négyünket (mármint Kende babát, apát, mamit és engem is). Fürcsi után elkezdte a szokásos hisztijét, üvöltött, mint a sakál, egészen addig, míg cicire nem tettem. Csakhogy mivel előtte nem sokkal, kb. egy órával evett, ezért kevés volt a ciciben, elkezdte rángatni. Áttettem a másikra, abban több volt, de azt kiszívta három perc alatt, és újra rángatás, meg üvöltés. Na, szépen lementem a hűtőládához, kimelegítettem egy adag lefejt tejet, bele az üvegbe, és hadd szóljon. Hát, kb. 20-at ehetett (vagyis szinte nullát), és üvöltött tovább. Rájöttem, hogy fáj a pocija, elkezdtem repülőspózban ringatni, attól büfizett párat, meg pukkancs is volt, és szerencsére fél kilenc előtt beájult... De aztán csak 2-kor kelt fel újra, akkor is enni.
No, ilyenkor nagyon rossz hallgatni, ahogy sír, olyan fájdalmasan, és nem nagyon tudok rajta segíteni, max. a pocimasszírozással, de üvöltő gyereknél ezt sem könnyű kivitelezni... :wink:

Talira nem jövünk, sajna most nem fér bele semmilyen szempontból (leginkább anyagi... :oops: ), meg nekem nincs is jogsim, apát pedig nem hinném, hogy rá tudnám venni. Sajnos Pest elég messze van, kocsival is és minden közlekedési eszközzel sokba van... :oops:

Naggggggggyon jó lesz a házatok!!! :)

Akkor a képek, tegnap készültek:

Anya combján csücsülök:
Kép

Apja mondott neki valamit, ő meg: "Mit mondtál, apa?" :D
Kép

Fúúúú, de finom is ez a valami!
Kép

Na, hogy is kellett csinálni, hogy betaláljak? :D
Kép

No, ennyi elég is, mert velem lesz tele az oldal... :P

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Köszi a beszámolót! El tudom képzelni, hogy mennyire rossz lehet hallnai a sírását. Na meg a képeket. Nagyon cuki a kisbabád. Jaj, mikor lesz már nekem is ilyen csöppségem? Szörnyen türelmetlen vagyok, pedig biztos lesz, csak alig bírom kivárni.
Sajnálom, hogy nem tudtök jönni a talira, de abszolút érthető. Előbb-utóbb összejön.

Niki!
Szerintem nekem akartad írni, csak véletlenül Kacsának címezted. Akkor a hivatalos viszonteladónál kezdem a keresgélést. A gyártól szerintem drágább.
Sajnálom, hogy megsírattak. Szörnyűek tudnak lenni az emberek. Nem is gondolják, hogy bele tudnak tiporni az ember érzéseibe. Én ugy-e azért maradhatok kiváncsi? Csak várok türelmesen, amíg előbujik Buborék.

Brill!
Küldtem neked mailben egy csomó gif-et. Ne aggódj, itt mindent megtalálsz visszamenőleg, csak időbe telik, amíg levadászod.
Vendég

Angie!
Valóban neked akartam, csak közben elkezdtem melózni is kicsit, meg jött két telefon is... Ja és még kezd meleg is lenni :) Kíváncsi az lehetsz, azzal nincs gond. :)

kancellárka

Niki!
Akkor most aza baj, hogy mia baba neme?
És miért sírtála találgatás miatt? Sajnálom, hogy ennyire megvisel valami.

Kati!
Köszönöm a választ. megpróbálok valamit tenni, d eha a diétát tartom,a kkor nagyon éhes vagyok. :(
Gyurit ismerem, mert ő a Dél-pesti Kh szülészetének igazgatója. Tudom, hoyg szokott ide írogatni, mejd megkérdezem, jó, hoyg mondtad.

Angie!
Ez nagyon zsép!
Teljesn e odavagyok, és nagyon irígykedem :oops:

Kép
narco

Nárcisz!
Akkor kölcsönösen irígykedünk :), én a pocakod miatt, te a házunk miatt. Remélem, egyszer mindketten elérjük, ami miatt most még csak irígykedünk :)
Vendég

Sziasztok!

Lányok!
Olvassátok el ezt a honlapot!
A meddőségről ven benne szó.Nagyon érdekes, érdemes kipróbálni!
www.gynevac.hu

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Anikó
Nagyon drukkolok!

Brill
Nektek is drukkolok!
Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!
Remélem hamarosan rendbejön a gépetek!
Nem tudom, milyen vírus írtótok van. Múltkor minket is
megtalált egy csomó vírus, meg spyware, azt hittük a gép
teljesen fogja adni magát.
De feltettünk egy írtót, ami kb. 1 hét alatt teljen rendbe
rakta a gépünk.

Norwell
Kende baba nagyon édi :)
És milyen nagyot nőtt már!

Kati
Nagyon szépek a gyerkőcök! :)

Gracey
Üdv köztünk :)
Nektek is drukkolok a lombikhoz!!!
Nekünk is boxerünk van :) 2 is :)

Kacsa
Gratula a 7,4 mm pöttömbabához :)

Dido
Drukk a vizsgálatokhoz!!!!

Én a hétvégén nagyon megfáztam. Alig látok, ráadásul nincs
hangom. A páromnak sincs, ő volt az első a csapatból, majd
szépen mindenki elkapta tőle. De ő legalább már tud beszélni,
igaz csak ilyen fura darth vaderes hangon :)
Viszont ettől függetlenül a 7vége jól sikerült, a munka mellett
még egy kis bulizásra is jutott idő, és pár rég látott
barátnőmmel is tudtam talizni.

Most megyek, mert alig látok...

Szisz
szisszka

Ma este megyünk férjecskémmel vacsorázni. A 2. h ázassági évfordulónkat ünnepeljük.
Kép

Holnap ismét jövök.
Puszi MINDENKINEK! Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?