Ranpo, Brik, Panzej! Küldöm nektek az energiákat! Minden szépen zökkenőmentesen történjen! Rossz ez a végső visszaszámlálás, én már rettentő türelmetlen voltam a végén. Szinte sehová nem lehet kimozdulni. Főleg első terhességgel nehéz, mert már nagyon unatkozol a végén, és csak vársz-vársz. Ha kinn lesz a baba, akkor bár szintén otthon kell lenned vele, már igazán elfoglalt leszel, és micsoda örömteli elfoglaltság!
Panzej! Még nem is várok másik babát, de sokszor eszembe jut, hogy annyira szeretem, hogy szinte már nem is jutna ebből egy tesónak. De a férjem megnyugtatott, hogy ez inkább megsokszorozódik! Tesók szeretik egymást, mindketten téged, te még jobban őket, párod mindannyiótokat, és így tovább.
Timi! Erősíts meg!
Huncut! Kösz a Viburcol tippet, ezt is kipróbálom! Jó a Camomilla, csak lefáraszt a golyóporlasztás. Szombaton, 10perces pepecselés után leporítottam a bogyót, anyatejben feloldottam, és egy kiskanállal a gyerekem szájába próbáltam egyensúlyozni, mire ő kiverte a kanalat a kezemből, cucc a ruhára, és utána jót kacagott
A kanalat a sutba dobtam, és mérgemben nem adtam be neki több anyagot, inább hagytam bömbölni, meg cicire tettem, kb óránként.
Anid! Remélem megnyugatató eredménnyel zárul a mai vizsgálat!
Lányok, nagyon aranyosak ezek az új vonalzók!
7végi kalandunk: Tiszaújvárosban strandoltunk nagyszülőstül. Nagyon jó sikerült, szép idő volt, mindenki jól érezte magát. Ellenben a hazajövetel elhúzódott. 1,5 óra alatt értünk oda reggel, a visszaút kb 5 órás lett. Az M3-ason egy bazi nagy dugóba kerültünk. 6-kor kiálltunk egy pihenőbe, és este 9-kor lett olyan a forgalom, hogy vissza mertünk kapcsolódni a pályára. Ekkor már 15 km/h-val lehetett menni! Képzeljétek, egy kereskedelmi rádió, de még az útinform se bírt kielégítő tájékoztatást nyújtani, mi az oka a dugónak, meddig tart stb. Mindenki a "nagyszerű" tűzijátékkal volt elfoglalva, jóformán senki nem jött intézkedni, hogy az a sok ezer ember végre célba érjen. Rengeteg külföldi is volt ott, nesze neked országimázs! A digitális kijelzőtáblákon semmi érdemi infó nem volt feltüntetve! Mire kikerültünk belőle, kiderült, hogy az egésznek idétlen útlezárás volt az oka, amit aug 20-ra - jóformán az egyetlen olyan alkalomra, amikor ez az ország felbolydul- nem bírtak helyre rakni. Éltem már meg ilyet Németországban, de ott a torlódás oka váratlan esemény volt, amit szinte azonnal orvosolni próbáltak! Még szerencse, hogy jól fel voltunk szerelkezve mindennel, és így csak annyi történt, hogy elmaradt az esti fürdetés. Robika is nagyon jól bírta az egészet, akárcsak a pihenőben veszteglő másik fiatal pár vele egykorú babucija.
Csilla! Mesélj már nekünk lécci, hogy is zajlik egy ilyen "vészhelyzet" egy olyan országban, ahol gondolkodnak, és van felelősségtudat!