Sziasztok!
Márti, örülök hogy Zsombi jobban van:)
Én se adok nekik gyógyszert, csak ha komoly a dolog. Eddig 1x volt az Bencénél:)
A múltkor elkezdtem gondolkodni én is, hogy nincs e baja Katának mozgásilag, háááát bebizonyította hogy nincsen:) Mostmár úgy négykézlábazik, hogy győzzem utolérni:) Nem, nem mászik, csak négykézláb hintázik, és előrebillen, így halad. Csak azt nem értem hogy hogyan csinálja, ugyanis minden ésszerűséget megdöntve HÁTRAFELÉ:):):):):)
De már a nagyágyon se merem otthagyni egy pillanatra se, tegnap sprinteltem egy jó nagyot, az előszobából. Ugyanis letettem a kiscsajt az ágyra, a két nagypárnánk közé, és kimentem összeszedni az összehajtott ruhát az előszobába. Esküszöm, fél perc nem telt el, mikor hátrafordultam és azt látom hogy a lány kb 2 cm-re az ágy szélétől a végénél fekszik, és épp arra készül hogy hátraforduljon, bele a semmibe!!! Hát jó időt futottam, és épp elkaptam
:):):):) Na azóta a földön jáccik, következésképp már szedtem ki a kezéből papírt, ceruzát, és mérhetetlen sok hajszálat....
Jah, és fürdetéskor hasra fordítottam, de nem hagyta magát. Az álla alatt tartottam, hogy ne fejeljen bele a vízbe, de állandóan felült!!!! És tökéletesen csinálta:) Szerintem kihazsnálta hogy a vízben könnyebb:) Nem volt nehéáz a pocak:) De 6 hós kora előtt szerintem ő is ülni fog:) Ezzel csak az a gáz, hogy eddig minden gyerek a családban a felülés után egy héttel már állt....és akkor jajj nekem:) Meg a rendetlen életemnek:)
Rillisz, olyan jó, hogy pocakosként írsz ide, annyira jó olvasni:) Főleg, hogy ikreket vársz:) Milyen lesz rögtön nagycsaládosnak lenni?
NAgyon, nagyon írigyellek, mert imádtam pocakosnak lenni, és mindig ikrekről álmodtam:) Na majd 3.-nak:)
Jah és ha pestiek vagytok (most nem emlékszem, bocsi) akkor én nagyon szívesen bevállalom a piciket:) Imádom a gyerekeket, és nagycsaládban nőttem fel:)
Komolyan mondtam:) Jah ésa zenét is szeretem, csak nekem botfülem van hozzá:( De a nagyobbik hugom 7 éve zongorázik, a kisebbik 6 éves kora óta énekel (fellépett már pl a szabadtérin is), apu zongorázik, gitározik, énekel. A kishugom 3,5 éves, és végigénekli a naspot:) És nem ám a süss fel nap a sláger, hanem mondjuk a honfoglalásból a Kell még egy szó:)
LÁnyok, a költözés lázában égek, pedig még van 21 nap:( De annyira, annyira mennék már!!! Szeretnék már rendezkedni:) A legnagyobb bánatom csak az, hogy nincs pénzünk azokra a dolgokra, ami igazán hangulatossá, széppé teszi a lakást:( Gondolok itt dísztárgyakra, képekre, a gyerekszobába dekorációra, stb:( És már körbekérdeztem mindenkit a környezetemben, és senkinek nem volt jóformán semmije:(
Na mind1, nem panaszkodom:) Azért ha láttok olcsó, és különleges gyereklámpát szóljatok:)
Puszi mindenkinek,
ZSu