Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mariannka: kicsi az esély, hogy a szemfog, mert azok nagyon a végén jönnek. Persze, előfordulhat, de azért az nagyon ritka. A klasszikus sorrend az, hogy kijönnek a metszők (általában alul 2, majd felül 4, majd alul még 2), aztán 4 rágó (ezek a 4-esek), majd a szemfogak, és utána a hátsó 4 rágó. Így van meg a 20 fog. Persze, sok baba van, aki nem olvassa a nagykönyvet :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Végre elaludt a lánykám. Felvette azt az új szokását, hogy csak akkor alszik el, ha más is alszik vele.

Annácska!
Mi szoktunk "nem szabad"-osat játszani. Ilyenkor a hóna alatt emelgetem - majdnem olyan, mintha ülne és azt nagyon szeretne, de nem szabad ültetni - és ilyenkor mondom, hogy nem szabad. Ő meg szép hangosan nevetgél.

Esztipeszti!
Tényleg nagy változás, de azért eltelt fél év! Gratulálok!

Vas Ildi!
Amikor Annácska és Babetta itt voltak hétfőn, akkor is sokan voltak. Én meg szombat délelőtt mentem a férjecskémmel és akkor már nem voltak annyian. Szóval ha hó végére tesszük, akkor szerintem kevesebben vannak, elvégre olyankor már mindenki spórol a következő fizuig.

Mamacka!
Nagyon jó képek! Áronbaba tiszta apukája. Gyere gyakrabban! Hogy áll a lakásvásárlás?

Évi!
Szerintem is jó a barack fagyasztva, de ő zöldséges bácsi és annyira kötötte az ebet a karóhoz. Lehet, hogy félt, hogy majd télen - amikor jó drága lesz a barack - akkor nem veszünk. Csini a lányka!

Mariannka!
Gratulálok a fogacskához! Tudod az úgy van, hogy a gyerekek 90 százalékának jön a megszokott sorrendben a foga. Lehet, hogy Istvánka a 10 százalékot erősíti!

Tali: szerintem csinálhatunk többet is szeptemberben, hétvégére, hétközben, hó elejére és végére is. Aztán mindenki arra jön, amire tud.

Na felébredt a kisasszony. Megyek.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Mamacka-Szépek a képek nagyon :shock: :P ÉDes a kicsifiad! :)

Évi-Dorci ebben a ruciban?! :) ÉS rucinélkül is elképesztő cukorfalat! :) Sajnálom,hogy égyvágtalan. :( Te gyümin kívül adsz már bébikédnek vmi mást(krumpli,sütőtök),ha nem mikortól tervezed?Én a meggytől annyira viszolygok,nem tudom elképzelni,hogy szeretné Lili! :shock:

Mariannak-Grat végre a fogacskákhoz!! :) MEgérdemeltek egy kis nyugit! :)

Tényleg Anita!Mi újság?Túl vagytok már a nehezén? :roll:

Megyek,szopi van! :)
Vendég

Olyat sétáltunk ma, h hulla vagyok. Nem ugy a lányom. :lol:

Ildi:
:oops: tudom, h most sok bajod van Natasával, + két huncut fiad, de feladtad, vagy beszéljek Vokkal :roll: vagy valaki mással :wink:
Vendég

Olyat sétáltunk ma, h hulla vagyok. Nem ugy a lányom. :lol:

Ildi:
:oops: tudom, h most sok bajod van Natasával, + két huncut fiad, de feladtad, vagy beszéljek Vokkal :roll: vagy valaki mással :wink:
Vendég

Sziasztok,

Végre alszik a csajszika, gyorsan írok is, mert régen voltam :(
Délután voltam dokibácsinál rákszűrésen, megdicsért, hogy jól nézek ki :wink: Bezzeg odalent a méhszájam megint megsínylette a szülést, de azt mondta a dokibácsi, hogy később majd visszatérünk rá :? Remélem nem kell megint műteni :(

Meli: Nem semmi a festőtök, tényleg jó vastag a bőr a képén :( Végül dolgozott is, vagy elküldted a fenébe?

Ildi: A vihartól én is nagyon fosok, a kocsiban meg tök védtelennek érzem magam :( Még jó, hogy a gyerkőcök semmit sem vettek észre belőle.

Eszter: Hogy van Hanna lába? Húzódik már vissza a csomó? Tök jó, hogy legalább már nem fáj neki :)

Angi: Lidi 71 cm??? Húhaaaa. Szép hosszú combú lányotok lesz, aztán majd nem győzitek elhesegetni a sok pasit a ház mellől :lol:

Anita: Hogy telt a tegnap estétek egyedül? Apa túl van már a műtéten? Remélem minden OK, drukkolok, hogy mielőbb teljesen felépüljön.
Boti fogát kocogtasd meg egy kiskanállal, ha nem vagy biztos benne, hogy kibújt-e már.

Barti: Hogy fagyasztottad le a barackot?? Kis darabokban, vagy előtte leturmixoltad?

Faby: Nagyon édes Dominik a képeken, cuki az alsó 2 kis fogacskájával :)

Babetta: Végül nem hosszú gatyában mentem, mert az uccsó pillanatban találtam egy bokáig érő hosszú szoknyát a szekrényben :) Az legalább szelőssebb volt, de mégis jól takart. :lol: Azóta megejtettem az epillálást, legalább 1 kilóval vagyok könnyebb :lol:

Petra: Ha nem lennél olyan messze, hívnálak én is hozzánk takarítani :lol: Sikerült kipihenned magad?

Eszti: Benyónak boldog 6. hófordulót :) Nagyon vagány kis krapek :)

Mamacka: Szépek a képek, mint mindig. :) Áronka sokat változott, mióta legutóbb láttam. Nem volt neki hideg a víz?? Állítólag múlt héten már nem volt olyan jó meleg a Balcsi :(

Petri: Timi meddig húzta végül a lóbőrt délelőtt? Benyomta utána a krumpliját?

Mariannka: Gratula Istvánkának a 2 foghoz :) Na végre már, hogy kibújtak. Sikerült azóta megnézned, hogy melyik jött ki?

Évi: Engem nem találtál meg, bibibiiii :P :wink: :lol:
Dóri szoknyája nagyon tetszik, igazi csinibaba szerkója van :) A pucér képen meg látszik, hogy nem éhezik, vannak ott is sonkák :)

Livi: A sok éjszakázás után így legalább te is tudsz aludni Tündivel. A lányod nagyon aranyos, hogy gondol az anyukájára is, hogy neki is pihennie kell :)
Voltatok ma tornán?

Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis, nyugodtan lehet ám reklamálni :roll: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Közérdekű közlemény, hátha valakit érdekel :lol:

Holnaptól a Tescoban Üveg almareszelő akciósan 599-ért kapható!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok,

köszönjük az érdeklődéseket. Túl van a párom rajta...:wink: Fél 2-kor tolták be a műtőbe, és fél 4-kor hozták vissza, de ebből nagyon sok idő az előkészítés, meg van kb. fél óra az örzőben, asszem 30-40 perc lehetett. Fáj neki most még nagyon. Tele volt apró kövekkel, meg két nagyobbal. Az aprók elzárták az epevezetéket, nagyon feszített volt az egész hólyg, meg be is volt gyulladva. Röhej,hogy ez egy laboron, uh-n sem derült ki, csak csodálkoztak,hogy nem létezik, hogy már 5 napja ilyen erős görcsei vannak, még tegnap éjszaka is görcsölt az infúziók ellenére is.

Botuska tünemény volt egészen addig, míg el nem váltunk. Anyóséknál töltött 4 órát nélkülem. Megviselte, mert igazság szerint úgy kellett volna otthagynom,hogy már elaludt, de annyira erősködtek,hogy nem lesz gond, el tudják altatni.... (nekem is milyen nehezen megy sokszor), szegény párom meg egyedül volt, és tudtam,hogy az utolsó műtétek kb. fél 2-kor kezdődnek, meg pizsit is vennem kellett neki....most jól megszeretgettem a fiam, evett, pancsizott, és ügyesen elaludt. Mondtam neki,hogy muszáj egy kicsit a papa miatt, és ne haragudjon, meg segítsen nekem,hogy könnyebb legyen :)

Enni ma csak egy túró rudit tudtam, remélem tejcsi átvészeli, majd most iszok jó sokat... :oops:

Barti: végül 17-én megyünk Zalakarosra, sikerült átrakatni :)

Mariann: grat a fogacskákhoz, én sem vagyok benne biztos,hogy az -e már tényleg... Férjednek szintén további gyógyulást!

Csillus: Tüneményes fogacskák :)

Vali: Köszike a tippet!

Mamacka: Természetesen csodálatos képek :D Igen, laparoszkópiával operálták, így azért jobb. már meg is néztem a helyeit :lol: Sajnos, nagyjából átérzem most a fájdalmát, csak engem picikét lejjebb stoppoltak össze hat és fél hónapja :D

Eszti: Nem semmi változás, annyira édibédi,hogy ácsorog :D Előre is,mert holnap megint csak este leszek, BOLDOG BENYÓ NAPOT a nagyfiadnak!!!

ÉVi: Nagyon dárgaság Dóricica :)

Petri: Köszi neked is:) Mi készülünk talira még messzebbről :wink:

Ildi: Örülök,hogy jobban van picit Natika :)

Vok Eszter:Hogy vann Hanna bébi?

Bocsi a sokért, már azért nyugisabb vagyok!

Talira így is készülünk, ha más nem, amikor átutazóban vagyunk Pesten az őszelésre igyekezve, vagy haza...minitali, aki akar velünk randizni??? :wink: De ha kijön rá a lépés, benne vagyunk a rendes taliban! :D

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hello Csajok! Végre alszik a leánykám!

Sajnos nekem sem jó a 30-a már! Pont aznap indulunk Zalakarosra, tehát aznap már nem tudok menni a talira.
Petra! Meddig lesztek Magyarországon?

Meli! Erre tippeltem én is, hogy átmentek a kocsik, csak még soha nem hallotta róla, ezért kérdeztem! Hozzátok hányra értek?

Vok Eszti! Eddig úgy aludt Pötyi, hogy már csak egyszer ébredt fel, olyan 3 körül és aztán hajnalban. Mikor kevesebb lett a tejem, mivel éhes maradt már felébredt 11-kor. De akkor örültem is neki, mert kellett a szopi szaporítás. De már visszajött rendesen a tejem, mégis megtartotta e jó szokását. De már csak múlt idő, mert tegnap éjjel bekészítettem a cumit, a vizet, minden fegyvert ami eszembe jutott, és vártam. Na fél 12-kor gondoltam most már lefekszek és hajnali egykor riadtam fel, hogy „Te jó ég, nem evett a leánykám????” Megnéztem lélgezett! :) És csak 2.45-kor ébredt fel enni. Szóval itthon a saját ágyában gondolom jobban érezte magát és azért evett eleget. Szóval már nincs gond.

Cory! Én nem az összes éjjeli kajálásról akartam leszokatni, hanem csak a kettő pluszról... :D A hajnal 3 órai kajálásról nem akarom, hogy leszokjon, szerintem annyi még kell neki, mert akkor eszik rendesen, csak a többi alatt „nyammogott”. MI meg még nem fogzunk, semmi jele és nem is nyűgös, szóval csak megszokásból kelt fel szerintem.

Esztipeszti! Benya mikor kel fel éjjel nyammogni? És többször is?
Nagyon cuki a kispasid!!! Magától áll így fel? Felhúzza magát?

Mamacka! Csodálatosak a képek, mint mindig!!! Áron baba olyan, mint egy játékbaba, annyira arányos és szép! Nagyon szép ötlet fát ültetni neki. Hova ültettétek?

Ikeas tali nekem is nagyon tetszik!!! Főleg mivel mennem kéne amúgy is! Nagyon cuki műanyag tányért lehet kapni több színben!

Évi! Nem semmi a farmerszerkó!!! :) Mindjárt visszaigazolok az Iwiwen is! Én is fagyasztottam le barackot!!!

Vali! A barackot lereszeltem almareszelőn és kicsi műanyag 2centes poharakba tettem. Apósom szerezte valahol, eredetileg pálinkáztak belőle... :D

Na megyek, mert hulla vagyok! MA kenguruval mentem el az Árkádba és jött egy nagy vihar megint, szóval ott rekedtünk. :evil: Pötyi meg elaludt és nem mertem leülni vele, így álldogáltam ott egy fél órát mielőtt hazajöttünk volna. Szegény férjecském meg még nem is ért haza annyi a munka...
Megyek is vacsizni, tejbegrízt csináltam. NYamiiii!!!

Jó éjt!

Barti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika
Köszönjük, nekünk is nagyon tetszik! :)
Nagyon aranyos ez a kép! :) Áron is szokott ílyen elgondolkodó lenni! :)

A fát az após Balatoni nyaralójának udvarában ültettük!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita
Örülök, hogy minden rendben!
Most már biztos hamar felépül! Gyorsabban mintha vágták volna! :)
...ja és köszönjük a bókot! :)

Vanilka
De egy kicsit hideg volt neki olyan 25 C fokos volt, nem is volt benne tovább csak amíg exponáltam! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita: Örülök, hogy végre túlvagytok rajta :) Apának meddig kell bent maradnia a kórházban?
Botusnak nagy cuppanós, hogy ilyen jó kisfiú volt :D
Egyél valami jó laktatót vacsira, aztán pihenj egy nagyot, szerintem a tejcsivel sem lesz semmi gond.

Barti: Pálinkás pohár :D Ne tagadd, hogy barackpálinkát adsz majd Pötyinek :lol:
Pfúúúú, a csajszi nagyon komolyan nyomja a babakocsiban. Cuki :)

Mamacka: Költözéssel, hogy álltok? Még nem is mondtad, hogy melyik utcába jöttök itt Óbudán :roll:

Csemáról, Nicikáról tudtok valamit? Olyan régen jártak erre ...

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanillka!
Ma nem voltunk tornázni, mert elment nyaralni a gyógytornász. De azt mondta, hogy nagyon jól halad a Tündi és nem számít, ha egy hét kimarad, mert nem esik vissza. Sajnos a kislány, aki előttünk volt, egész héten minden nap ment, hogy az egy hét kimaradás ne látszódjon meg rajta nagyon.

Anita!
Örülök, hogy már túl vagytok a műtéten. Hidd el, hogy innen már csak jobb lesz! Tessék rendesen enni, irgumburgum!

Bartika!
Legközelebb ha az Árkádnál jársz, akkor csörgess meg és talizhatunk. Én kb. két perc alatt odaérek. Nagyon édesen töpreng a Pötyi! Nekünk is van ilyen csörgőnk, csak nekünk nyuszis.

Kép
szelivi

Anita: örülök, hogy túl vagytok rajta :)

Van mai képem :D

Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek!!!! Minden babóca gyönyörű.
Nagyon tetszik a hasonfekvős babakocsi.
Mamacka nagyon szép képeket tudsz csinálni.
Cory nagyon sokat nőt Liza is!
Egy szó mint száz, még mindíg érdemes errefelé járni, hogy gyönyörködhessen az ember.. :D (na ez jó csöpögősre sikerült.. :D :D :lol: )

Aki kérte annak küldeni fogom a nyuszikát privibe...

Nem fogjátok elhinni, de ma is egész nap takarítottam. :( Reggel közölte a férjecském, hogy a napokba jönnek a városházától környezet tanulmányra a két leányzó örökbe fogadása miatt. Na több se kellett, megint a rongyokkal jártam keltem. :? De azért sikerült délután másfél órát aludnom is, meg persze babáztam is közben.. :wink: Már csak arra vagyok kíváncsi mikor állítanak be.

Tali: még nem tudom meddig maradunk, de 3 hét az biztos. Csak közben megyünk Miskolcra is, mert a szüleim ott laknak. Ha tudom előre mikorra szerveztek, én is úgy alakítom a progijaimat. Viszont, ha elutaztunk nem lesz netem sajnos, így a változásokat nem fogom tudni.

Valamit még nagyon akartam, de már nem forog az agyam... :oops: Majd holnap. :)
Jó éjt mindenkinek!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Szép napot! :D

Petra!
Jó lenne a 29-dike?
Mert akkor az péntek, tehát teljesül VasIldi része, meg Cory és Barti is tudnának jönni. :D:D Nekem meg úgy is mindegy. :D:D Az időpont maradni 11, hogy mindenki oda tudjon érni, még messziről is.

Anita!
Jajjj, örülök, hogy jobban van a férjed!!!!!! A laporoszkópiát én kérdeztem. :D Bár, lehet, hogy Mamacka is, de arra nem emlékszem. :oops: Most már tuti, hogy sokkal jobb lesz! Nagyon bénák tudnak ám lenni a dokik, ha arról van szó, hogy meg kell állapítani valami fontosat. És egyébként is, a beteg mindig csak túloz. :(:(:( Soha nem evszik komolyan azt, amit mondasz. (tiszetelt a kivételnek!!!!!!!!!!!!! Mert van abból is sok!!) Bezzeg, ha ők betegek, akkor álljon meg a világ! Nem szeretem az ilyen típusú dokikat. :(

Cory!
Csúcs Liza az üveggel!!!! :D

Barti!
Örülök! :D Okosak ám ezek a törpék. :D Néha azaz érzésem,hogy túlságosan is. :D Jó neked, hogy csak 1x kel a csaj.... Egyébként lehet valami a levegőben, mert Hanna is sűrűbben kel éjjel 2 napja. És tegnap fél7kor beájult és onnantól aludta az 5 óráját...

Hanna láb:
Egész jó! Már csak egy nagyon kicsike csomó van. Tegnap is masszíroztam neki rendesen. :D Olyan kis édesen hagyja. :D:D

Én meg, ha midnen igaz, ma este lelépek a lányom nélkül 2 órára. Persze, amikor már alszik és itthagyom az apjára. Ugyanis tavaly ilyenkor voltunk sógornőmmel Crystal concerten (már hasban volt a kicsaj is. :D csak még nem volt biztos) és nosztalgiázunk. 9kor kezdődik az OldMan's-ben és max 2 órás. Annyit áltlag alszik a lány gond nélkül. Remélem nem kell majd hazarobogjak hozzá. Mondjuk max 20 perc alatt otthon vagyunk, szóval nem hal éhen addig. :D:D De úúúgy örülök. Olyan rég voltam ilyen helyen. :D Aztán már nincsen 2 hét és eljön az első házassági évfordulónk is. Na, ez az év si úúúgy elrohant, mint a sicc. :D Aznap lesz Hannával a keresztelőnk, szóval tuti nem fogom elfelejteni, hogy mikor kerszteltek meg. :D És izgulok mis miatta, mivel felnőtt keresztelőkör beszélni kell a tömeg előtt magamról. el kell mondjam,h ogy miért akarok megkeresztelkedni. Nomármost mikrofonba, ha nem látom,h ogy kiknek beszlélek, gond nélkül megy. A suliban is tudok órát tartani a srácoknak, no de egy egész gyülekezet előtt???? tuti rák vörös leszek, és dadogni, vagy/és hadarni fogk, ha nem figyelek oda. :D És ha izgulok, nehezebb odafigyelnem, szóval értitek... Na, sebaj. :D:D

Sok lettem, eldugolok. :D:D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory, látom ám az első képen azt másik kis kezecskét is... :wink:

Bartika, Bence általában kétszer ébred, valamikor 2 körül, aztán 5 körül, de pl. ma éjjel egyszer sem ébredt és már 7 óra van. :shock: Kiszámíthatatlan.
Ja, és igen, persze magától húzza fel magát, dehogy álltattom, örültem volna, ha kicsit tovább van fekvő kisbabám, dehát most már mindehol felhúzza magát, amit elér.

Vok, jó szórakozást, valamikor mi is mennénk már Petivel egy jó kis koncertre, asszem szeptemberben lesz fogunkra való.

Anita, huhh, szerencsére. Remélem ma jobb napod lesz, és hajrá!
Vendég

Vok: ment pü!

Mindjárt jövök, R
remélem :)
Vendég

Meli, írtam pü-t :D

csak most olvastam, amit tegnap du. írtál.
Menni fog, nyugi :D

Most nekem is menni kell, Natasa félmeztelenül fetreng a földön :lol:
(igazi nő :lol: :lol: )
vas

Bencének nagyon boldog névnapot!!!!!!
Kép
vas

Sziasztok!

Anita, szuper, hogy túl van rajta a férjed!! :)

Cory, csúcs az az üveges kép :lol: :lol:

Esti, Bencének nagyon boldog első névnapot kívánunk! :D

Képű

A talira mi is szeretnénk menni, bármikor jó, bárhol :) Csak győzzünk odatalálni. Apropó apjuk is jöhet? Vagyis mindenképp jön, legfeljebb elzavarom nézelődni :lol:

Mindenkinek szép napot!

faby

Szép reggelt!

Bence babáknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Cory!
Azt az Iceteát, mind a Liza nyomta be egyedül? Nagyon édesek a srácok.:) Hogy imádják a hugit.:)

Még mindig sok-sok gyógymanó a beteg férjecskéknak, a fogfájos csöppségeknek!
Nagyon szép az összes babucika!!!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Babcika!

Gyümin kívül nem kap mást a Dóri, így is korábban kezdtük egy picit a kóstolgatást, úgyhogy inkább várunk a főzikkel. Szerintem krumplival fogjuk kezdeni, egy kis anyatejjel felturbózva, kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá :) Szerintem ne félj a meggytől! Én úgy adtam, hogy összenyenyőkéztem egy fél barackot ahhoz adtam egy kocka fagyasztott meggyet. Úgy nyelte, mint a kacsa a nokedlit. Csak úgy magában a meggyet nem próbáltam :)

Vali!

Tényleg nem találtalak meg :( Azokat jelöltem csak be, akikbe belebotlottam, és a kép alapján felismertem őket, és a leírás is illett. Tettem egy csomó felfedezést is :twisted: De ha adsz valami támpontot, akkor bejelöllek :) Ha fenn vagy, és ez nem beugratós kérdés volt :lol: :lol: :lol:

Anita!

Sokat gondoltam rátok tegnap, örülök, hogy túl van a férjed a műtéten. Azért biztos előbb felépül így, hogy nem kellett vágni. Ügyi volt Boti nagyon, tudta, hogy most jó gyereknek kell lennie. :)

Barti!

A kabrióban törpölő Pötyi nagyon komoly! Valami nagy rejtélyen törheti a buksit :) Édes!

Cory!

Annyira szépek a gyerekeid! Liza jól elvan a palackkal :) Mindig ezen nevetek, hogy vesszük Dórinak a jó kis játékokat, de ő a legjobban a legegyszerűbb, hétköznapi dolgokkal játszik: kiürült popsitörlős zacskó, színes szalag(persze csak nagyon rövidke!), párnahuzat. A játékokon meg a bevarró cimke a legérdekesebb. Jó fejek :)

Petra!

Esetleg sms-ben tarthatnád a kapcsolatot valakivel, akinek esetleg megvan a száma (vagy megadom én az enyémet) és akkor útközben is tudjuk egyeztetni a programot, meg hogy mikor legyen a tali.

Eszter!

Jó koncertezést! Olyan jók ezek a kimozdulós programok, kell egy kis feltöltődés :) Emlékszem, én osztálytalálkozóra mentem először egyedül gyerek és férj nélkül, hát fura volt, de jól esett :) Este 10-re már úgy hiányzott a két kis lütyőkém, hogy csak na:)
Nagyon tetszik, hogy egyszerre keresztelkedtek Hannával.

Bencóka!

Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!

Húúú, remélem mindenkinek jobb éjszakája volt, mint nekem... Dórihoz újszülött korában nem kellett ennyiszer felkelnem :( Nem volt éhes, szerintem nem fájt semmije, nem volt kakis a pelus, nem fázott, nem volt melege, mégis egyfolytában felsírt. 4-szer szopizott az éjjel, de nem evett rendesen, csak cuncogott. Tegnap meg az étvágytalanság... Félek, hogy beteg lesz... Okozhat a fogzás ilyen tüneteket? Mert most nem úgy viselkedik, mint mikor az alsó kettő jött neki, ezért nem tudom... Ha holnapra se változik semmi, akkor elviszem orvoshoz, hogy mondjon valami okosat :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt,

Livi: Örülök, hogy Tündi ilyen szépen fejlődik, és meg se kottyan neki 1 hét kimaradás :) A másik babót sajnálom :(

Cory: Liza cuki :) Aliznál is nagyon menő a PET palack, de én nem merem odaaadni neki, mert rögtön nyalogatná, és ki tudja, milyen mocskos kezek fogdosták össze korábban :(
Az még nem jutott eszembe, hogy megmossam :shock: :roll:

Petra: Örökbefogadás???? Asszem lemaradtam valamiról :roll:

Eszter: Jó szórakozást estére a koncertre :) Irígykedem, én még a fodrászon kívül nem jutottam el sehova a bébi nélkül. Apával meg egyszer voltunk egy órát kettesben, mikor a szüleinél voltunk és elugrottunk a boltba. Pedig érzem, hogy nagyon hiányzik, kellene egy kis feltöltődés :roll:
Milyen keresztelőtök lesz? Római katolikus, református, vagy ... ?

Eszti: Szupi, hogy Benyó ilyen jó fej volt az este, és hagyott aludni :)
Nagyon Boldog Névnapot kívánok neki :)

Ildi: Mit keres Nati félémeztelenül a földön? :lol: :lol: :lol: Vajon kitől tanulta :lol:

Faby: Nehogy má' a taliról elzavard apát, valszeg én is viszem a párom (már nagyon várja :shock: ), jól ellesznek együtt. Többi apuka is jöhet bátran, ugye csajok?

Évi: Üsse kavics, bejelöltelek én :lol: Aztán most már le ne tagadd, hogy ismersz :lol:
Remélem Dóri a foga miatt ilyen nyűgös, és nem pedig beteg lesz. Ha a múltkor is ilyen tüneteket produkált, akkor miért ne lehetne a fogtól? Nem látszik semmi az ínyén?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali!

Visszaigazoltalak :) Ha eszembe jut, hogy Vanillka néven keresselek, akkor megtaláltalak volna :) De nem jutott eszembe.
Látszik a Dorci ínyén, hogy készülődik a foga, de pont azt írtam, hogy a múltkor nem így viselkedett, ezért nem tudom, hogy a mostani nyűgiműgi a fogtól van-e. Lehet, hogy minden foga más tüneteket produkál majd? Mert akkor felköthetem az alsóneműt :lol:

Tali: Nekünk a hétközbeni tali nem annyira nyerő, mert nemigen tudok tömegközlekedni a pipivel :( Illetve a babkocsi a gyenge láncszem. Ha meg kenguruval megyünk, akkor hova fektetem le, ha kidől? Hétvégén meg apa el tud vinni kocsival. De hozzám ne igazodjunk, ahogy a többségnek jó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Itt vagyok, kicsit nyugisabban.3 gyermekből 2 alszik(az egyik még , a másik meg már).Na épp ebben a pillanatban érkezett meg levente is, sikerült fél 10 után kikecmeregnie az ágyból :lol: Akkor helyesbítek, már csak egy alszik, ilyen pozícióban a szőnyegen:
Kép

Vali, a földön fetrengést nem hinném, hogy tőlem tanulta :lol: :lol:
Én egy rendes 3 gyerekes családanya vagyok!!! :wink: :wink:
Mit gondolsz rólam???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na, viccet félre téve, éppen pelenkáztam, öltöztettem, aztán otthagytam egy pillanatra pelusban, és ott birkózott egyedül :wink:

Na, jó, hogy felébredt ő is.Ennyit a nyugalomról.
Tehát 3 gyermekemből már egy se alszik :wink:

Anita, örülök, hogy a párod túlvan a műtéten, majd pár nap és talpraáll :wink:
Enyémnek 6 éve volte egy sérvműtétje, hát mit ne mondjak, nem semmi ahogy elhagyta magát utána.
Tipikus pasi!! :wink:
Tiéd ma hogy van???

Elhiszem, hogy baromira fáj, meg minden,de még nem szültek utcán :wink:

Mamacka, csodás képek!!! :D
Bartika, könyöklős Pötyi cukorfalat :D
Évi, farmerszoknyás nem ínyenc Dóribaba nagyon vagesz :wink: :D
És az iceteás Lizácska is irtó cuki. :D

Én még Levetének adtam fél literes műanyagpalackba száraztésztát, azzal játszott egész nap, erre jött hozzánk egy pasas, és kiröhögte. :lol:

Eszter, nagyon kedves vagy, hogy a kedvemért(is) áttenénk hétköznapra a talit.
Jó a pénteki nap.
De én tényleg nem mennék szombaton az ikeába.
Péntek délelőtt meg talán nincsenek még sokan. :wink:

Meli, remélem holnap megkapod a cuccot :wink:

puszkó

Ja, még egy kép, nem megijedni, ilyen arcokat vág mostanában a kislánykám
Beszippantja a szája széleit,és ilyen arccal bámul a világba :lol:
Kép
vas

Sziasztok!

Babcika: eleinte én is viszolyogtam a meggytől, de Istvánkának eddig az tetszett legjobban. Eleinte kicsit fancsali képpet vágott, de utána kanálszámra ette. :lol:

Anita: örülök, hogy a férjed túlvan a műtéten, mennek neki a gyógymanók. Kitartás.

Cory: nagyon édesek a gyerekek a képen. Elképesztő, hogy mennyire rajong a két fiú a Lizáért. Olyan csodásak. :lol:

Bencének boldog névnapot!

Vas: a száraztésztás játék kreatív ötlet. :lol:

Rólunk: ma éjjel csak egyszer kelt Istvánka 1/2 4-kor, majd utána 1/2 7-kor reggel. Azóta játszottam vele, most aludt vissza. Szerintem ezz a meleget is nehezen viselte szegénykém.

Gyöngyiről tudtok valamit?

Szép napot,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!!!

BENCÉNEK nagyon boldog névnapot!!!!! :)

Nekem is jó a szeptember 29!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Mariannka! Tök jó, hogy Istvánka újra jókat alszik éjjel!!!

Enyim gyerek ma is csak egyszer kelt, fél 2-kor, majd aludt fél 7-ig. Csak azt nem értem, hogy miért kel fel ilyen korán, ha utána még tiszta kóma és vissza is kell tenni aludni, ráhúz még 2 órát...

Vas! Cuki a meglepődős Nati! Látszik, hogy nem első gyerek!! AKi így el tud aludni a játszószőnyeg közepén!!!! :)

Anita!!! Nagyon örülök, hogy Apja jobban van! Meddig kell bent lennie a kórházban?

Vali! Dobhatnál egy képet a csajsziról, már úgy szeretném látni!!!!

Évi! Remélem Dóri Cica is csak a hidegfrontot érezte meg és ma éjjel már jobban fog aludni! Szerintem az a legrosszabb ebben az éjszakázás dologban, amit Eszti is mondott. Tök kiszámíthatatlan mikor kelnek fel. Nekünk meg ugye a nap is ettől függ. Jó lenne már ha lenne valami rendszer benne. :)

Jaj már mi is régen mozdultunk ki! Régebben én jártam talpmaszira és szerencsére meg tudja oldani a masszőr lány, hogy ő jön el. Különben nem jutnék el az tutti. ÍGy meg ennyi kényeztetés jár. Komolyan tiszta vicc, hogy amíg pocakos voltam és cipeltem a súlyt, nem fájtak úgy a lábaim estére, mint most... :)

Vok! Jó szórakozást akkor neked estére!!! Élvezd ki minden percét!!! Aztán számolj be róla!!! :)

NA megyek, mert reklamálnak mögöttem... megyünk boltba, bár elég esőre áll.

Puszi,

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Kép
Vendég

Sziasztok!

Képtelen vagyok mindenkinek reagálni!
Annyira szépek a babák!!!És irigy vagyok hogy szervezitek a talit!Bárcsak közelebb laknánk!

Bencének kívánok nagyon nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!! :lol: :lol:

És minden hófordulós babát is köszöntök!!!!Így utólag! :oops:

Vok:jó szórakozást!És nagyon jó hogy Te is megkeresztelkedsz Hannával eggyütt!Jól van a kiscsaj?

Anita:Jobbulást a férjednek!

Mamacka:Annyira szépek vagytok a képeken!És azok a fotóbeállítások!Ügyik vagytok!

A fogzós babáknak küldöm a gyógypuszikat!!!

Na lépek!Én meg megyek jövőhéten pénteken vizsgázni!Tudjátok a héten suli,de nem járok be,csak szerzem az anyagokat folyamatosan!Fannika jól van,már hátról hasra is megfordult 2-szer,bár a keze még magá alá gyűrődve!Nem tudom hova siet ennyire a ficánkolással?!Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Vas:Natika is nagyon édes! Az én lánykám is lehetetlen pózokba tud aludni. Tegnap keresztbe feküdt a kiságyba, az egyik lába kilógott, a másik meg felhúzva nekifeszült a rácsnak.

Tali: nekem mindegy, hogy hétköznap, vagy hétvége. Én Halásztelekről fogok buszocskázni, és lehet még a hugicámat, meg a kisfiát is viszem, ha nem gond.

Lányok rám jár a rúd. :( Piroska engem is meglátogatott este, és egész éjjel nem aludtam annyira görcsöltem. Mióta az eszemet tudom arra vártam, hogy szülés után majd könnyebb lesz. Hát nem jött be :cry:

Vanillka:1 éve fogadtuk örökbe a férjem kishugát aki most 14 éves, és ma hajnalba jött meg az otthoni nyaralásából. Ronikát 41 évesen szülte anyósom, és katasztrofális volt az otthoni körülménye, így családi beleegyezéssel hozzánk került. A másik Viki, ő András kislánya, 11 éves, és eddig az anyja nevelte, de minden szünetben itt volt nálunk. Most 3 hete önkéntesen az anyja lemondott róla az apja javára, így most megint végig kell járni a bürokrácia útját. És persze tele vagyok kétségekkel, hogy hogy is fogom csinálni, mert mind a kettő a legrosszabb korban van. De alapjába véve jó kislányok, és nagyon szeretjük egymást. :) Szóval így lett 2 év alatt 3 gyermekünk. :)

Mindenkinek jobbulást, és kellemes napot!

vpetra

Sziasztok!

Évi!
Majd megoldjuk valahogy az utat. Ha kocsival megyek, akkor még fel is tudlak venni benneteket. :D

Vas!
Hát, mi a múltkor nyitásra mentünk csütörtökön és sokan voltak. Szerintem az Ikeában mindig többen vannak, mint azt én szeretném. :D:D:D
De egyébként meg természetes, hogy próbálunk olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó. :D:D És te ugyan úgy fontos vagy! :D

Cory!
29 péntek belefér?

kersztelő:
Református lesz. Engem annó nem kereszteltek meg, és már régóta érett bennem a dolog. Viszont úgy voltam vele már régóta, hogy majd azt a vallást veszem fel, ami a férjem. A római katolikust nem szeretem annyira, így nagyon örültem, hogy Ádiék reformátusok. :D Még általános iskolás koromban jártam református ifire és nagyon szerettem. MAjdnem megkeresztelkedtem akkor, de csalódtam a lelkészben és letettem róla. Akkor még ugye a személy varázsa fontosabb volt. :D Most is jófej a gyáli lelkész, de nem azért fogok megkeresztelkedni. És hamár keresztelkedek, akkor Hannával együtt :D És az esküvőnk napján. Az már csak hab a tortán. :D:D

Eszti!
Bencének nagyon boldog névnapot!! :D

Mariann!
Örülök, hogy kijött a fog és jobban aludt a srác. Sikerült megnézni, hogy melyik foga jött ki végül?

Koncert:
Félek ám attól, hogy kidőlök, mint a nagyágyúúú.... 9kor szoktam elmenni aludni. :oops: :D:D A koncert meg 9kor kezdődik... na, majd meglássuk. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Petra
Ez nem semmi!
Minden elismerésem!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most sikerült elaltatnom a lányom, fél óráig ráztam a sejhaját. Nagy menet volt, még a kezemben is üvöltött, mint a sakál :( Nem tudom mi baja lehetett, de sztem csak túl fáradt volt, és nem tudott elaludni.

Évi: Figyelmetlenül olvastam, bocsi :oops: Ettől függetlenül nagy az esélye, hogy a fogától nyűgösebb, mint általában.

Ildi: Ugyanazt gondolom rólad, mint amit te is írtál: egy rendes, 3 gyerekes családanya vagy. :) Tudod, rossz az, aki rosszra gondol :wink:
Levente is ilyen nagy alvó? Vince se szokott előkerülni 9 előtt, nem is tudom, hogy lesz így a sulival. Mindenesetre jövő héten elkezdem trenírozni a korán kelésre. Minden nap egy kicsit hamarabb fel fogom kelteni. De nálunk inkább az esti lefekvéssel lesznek gondok :roll:
Natika édesen kidőlt a szőnyegen, és az új tudománya is cuki :)

Mariannka: Gratula a jó éjszakátokhoz :) Hátha tényleg a meleg is közrejátszott, és akkor napról napra egyre jobb lesz :)
Sikerült már újból megnézned Istvánka fogát?

Barti: Nektek is gratula az esti nagy alváshoz :)
A talpmasszírt én is imádom. Ha valahol üdülni vagyunk, sosem hagyom ki, hogy be ne ugorjak egy menetre :) De nekem itthon apa is majdnem minden este lefekvéskor maszírozza, persze nem olyan szakszerűen, de az is nagyon fincsiiiiiii :lol:
Később megpróbálok feltenni képet Alizról :)

Boscó: Drukk a jövő heti vizsgádhoz :) Tök jó, hogy így meg tudod oldani, és nem kell bejárnod.
Fannika nagyon ügyike, nemsoká arra is rájön, hogy hogyan halássza ki a kezeit, ahhoz már tényleg nem sok kell :)

Petra: Sajnálom, hogy a piri így megkínzott :( De hátha csak most az elsőnél.
Húúúúú ... le a kalappal előttetek, hogy 2 kamaszt így bevállaltatok. Ha ennyire szeretitek egymást a csajokkal, biztos minden rendben lesz, hiszen a szeretet a legfőbb összetartó erő. Drukkolok, hogy minél kevesebb vitával átvészeljétek ezt a kort.
Egyébként azt sose értettem, hoyg egy anya, hogyan tud lemondani a gyerekéről :shock: Persze nem vagyunk egyformák.
A csajoknak valszeg így lesz a legjobb, és ez a fontos.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Benyó udvarlónknak boldog névnapot kívánunk!

Istvánka, Boti, Dominik,
hurrá, hogy kibújtak a fogak!
Bartika,
cuki nagyon Pöttyi!!!! És tök jó, hogy ismét jól alszik. Na Lidi talán kicsit kevesebbet kelt az éjjel, de az már tuti, hogy nem a kaja a kevés neki!
Anita,
küldök egy nagy adag energiát Neked! Tibinek meg jobbulást!
Cory,
szépek a gyerkőcök. Jó ez a flakonos kép. És igazad van, tuti, hogy a fogacska kínozza a lányom.
Mamacka,
nagyon nagyot nőtt Áron! A képek nagyon jók! A fákat úgy sajnálom...
Vok,
jó szórakozást mára! A keresztelőn biztos rendben megy majd minden! És az IKeában hogyan lenne a tali?
Vas,
nagyon édesen alszik Nati és a 2. kép is haláli. Jobban van már a csajszi?
Petra,
tényleg le a kalappal előtted. :)

Megyek, mert kész a krumpli+a répa, lehet turmixolni. :)
angi79

A krumpli+répa kombináció nálunk annyira bejött, hogy a tervezett adag kétszeresét ette meg Istvánka. :lol: Szóval hajrá!

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Eszti: boldog névnapot Bencének!

Vok: tuti nem fogsz elaludni, majd az adrenalin dolgozik, ha jól érzed magad! Kellemes kikapcsolódást!!! :lol:

Annácska, Nancsika: ment levélbe a nyuszi, jelezzetek, ha megkaptátok.

vpetra

Petra!

Köszike megkaptam a mélt! Válaszoltam is, de akkor itt is jelzem.:) Biztos fog menni az elkészítése! ;) Már csak az idő és Alex szolhat bele, h kreatív legyek.:)

Cupp!

Kép

Kép
nancsika

Elaludt a két törpe :D
igaz, nekem is majdnem egy órámba telt, mire elaltattam őket, most külön-külön tértek aludni, natika 25 percet szopizott, aztán meg Oli mellett feküdtem 20 pecig az ágyban :D
de most béke van és nyugalom!
Már csak a Flipper hangjai szólnak a háttérben :wink:

Épp most toltam magamba Norbi atyánk sajtkrémlevesét.Elég bizalomgerjesztően nézett ki, de ízre jó volt.Felturbóztam egy kis pirítóskockákkal, meg reszeltsajttal a tetejére, és máris átvarázsoltam 2-es kódúvá :lol: :lol:
Viszont a tegnapi diós gubája a wc-ben landolt. :(
csúnya is volt, meg szét volt ázva a vanília sodótól az egész, szóval undorító volt.
nem csodálkozom Anita, hogy anyóséknak se jött be, ha még én is fintorogtam a tegnapi kaja láttan.
Pedig bírom az ilyen kajákat.
Hétfői paprikás krumpli elment. :roll:

Vali, én is ettől félek, Levenet is elég sokáig fennt van mostanában, sőt, amikor itt volt az unokatesója múlt héten,a kiscsaj 1-nél előbb nem feküdt le, itt csetelt, Lev meg nézte, bár ő általában éjfél előtt kidőlt.
Nekünk is el kéne kezdeni a korán(bban) fekvést, mert aztán jövő péntektől meg ébresztő!!!

Köszi mindnekinek Natika már jobban van, nem köhög annyira, meg nem is hörög már, nóziját még szívom néha, az orvosságokat szerencsére beveszi, szopizik is.De nem mérem, hogy mennyit, tegnaptól 2 ciciből kap.
Kaki is helyreállt, 3 nap kimaradás után hétfő óta napi kettő is van, úgyhogy nem lehet már nagy gond.
Csak kicsit bepánikoltam én is :roll:

Perta, tényleg nem semmi dolog az öreökbefogadás!!
Büszkék lehettek magatokra!! :D

Boscó, jó felkészülést :D

Mariann, Istvánka ennyire imádja krumpli-répa keveréket?
A kis zabagép :lol:
Csak egyszer kap főzit??

Eszter, dupla keresztelő, házassági évfordulón????
Jó nagy buli lesz nálatok :!: :!:
Hát ez az, az ikeában mindig sokan vannak, de én a szombattól azért jobban tartok.
De végülis, akkor már bőven lesz suli, meg nem is lesznek már sokan szabin, így talán a pénteki napon nem lesznek sokan. :wink:

Angi, jó étvágyat nektek is a krumpi+ répa turmixhoz :lol:

Olvastátok, hogy nem jött be a babakötvény az államnak???
http://www.klikkbank.hu/lakossagi/20060823nemvalt.html
Mondjuk mi sem csináltunk vele semmit :?
vas

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Cory!
Mekkora szájat tát Liza az üvegért! Biztosan egészben be akarja kapni. :D

Vpetra!
Hozzánk is jöhetnél takarítani. Nálunk csak 27 négyzetméter az egész lakás, szóval nem lenne sok dolgod. Ésa portörléssel már végeztem. :D

Vok!
Nekem jó a 29 péntek!
Szerintem is jó fej a gyáli lelkész. Én katolikus vagyok, és hála az égnek nem "néz le" miatta. Bezzeg nálunk a faluban egyszerűen kiutálnák, ha kiderülne. A rendőrünk is református volt, valahonnan költözött hozzánk. Egyszerűen minden hibájára az volt a válasz, hogy "dehát református". Így is furán néz rám a saját anyám is, hogy a Tünci református lesz.

Faby!
Szerintem jöhetnek a férjek!

Évi!
Olyan jó hangzású szó a nyenyőke! Egyébként én is rajta vagyok az iwiw-en. Tessék megtaláni! Esetleg a Lavina álnevemen megtalálsz.

Vas Ildi!
A Tüncim ugyanezt csinálja, uganígy beszipantja a száját. Natika nagyon édes vele.
Szerinted miért nem vált be a babakötvény? Mondjuk én se nyitottam még meg. Egyszerűen lusta vagyok még ezt is elintézni. Az Ersténél azért álltam kétszer két órát sorba, hogy az egyszem folyószámlámat megszüntessék.

Barti!
Én annyira csiklandós vagyok, hogy szerintem kirúgnám a fogát a talpmasszőrnek. Én azt szeretem, ha a hátamat gyúrják, meg recsegtetik.

Kép
szelivi

Livi!

Bejelöltelek :) Köszi a segítséget! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Bence köszöni a sok köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!! :)
Bár Lyly régen volt, azért az ő Bencéjének is kívánunk sok boldog névnapot! :)

Petra, nem gyenge egy év alatt a 3 gyerek, le a kalappal, hogy bevállaltátok!

Én is garázdálkodtam az iwiwen... :wink:

Vali, nálunk is hasonlóan megy az esti talpmaszi, de nekem is cserébe kell, de csak simikézni. :wink:
Vendég

Eszti! Hát igen, egy ilyen komoly 6 hónapos hapsinak már illik iwiw oldalt nyiltni!!! Nagyon cukik a képek! Az egyik barátosném még a kuytájának is csinált! Nagyon ráér!!! :D

Livi! Nehogy azt hidd, hogy csikis a talpmaszi! Rendesen fájni is tud, ha valahol göböt talál, akkor azt ki kell maszírozni. De ma sajnos elmaradt, mert a maszis lány is elkapta ezt a vírusos vackot!!! Apum is kétségbeesetten hívott, hogy ő is beteg lett. Frankó kis cucc lehet megint a levegőben! Vigyázzatok magatokra!!!

Ildi! Nem mondod, hogy Levi hajnalig fent van???? És mikor kel? De csak a nyári szünetben ugye? És mit csinál a géppel?

Vok Eszti! ÍGy aztán tényleg nem lesz nehéz megjegyezni a dátumot!!!! :D

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

1 óra óta alszik a királylány :shock: Bepótolja az éjszakai nemalvását szegény. Mondjuk én is aludtam egy órácskát vele, erre 3-kor valami vadállat elkezdte fúrni a falat, és felébresztett. Na mindegy, hasznossá tettem magam, és közben megfőztem a vacsorát. Rakott tészta készült. Az gyakorlatilag majdnem milánói, csak csavart csőtésztával készül, a kifőtt tésztát összekeverem a milánói cacával, reszelt sajt megy a tetejére, és megsütöm a sütőben. Fincsi ám :)
Lassan el kéne dugulnom :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!!

Megint jól eltüntem,pedig "csak" takarítottam ma :oops: De túl vagyok rajta! :wink: Most nagyjából emlékezetből fogok írni,no meg a friss hsz-ra naprakészen is!!

Először is,minden babuci drága tündármackó!! :) :) Ja és Cory lebukott,teát ad Lizának!! :) :) (na ez csak egy gyengus poén akart lenni :) :) )

Én meg vmi miatt nem tudok (Lili)képet felrakni(mást igen),mindig azt írja ki,hogy hiba történt. :( Pedig mindent ugyanúgy csinálok,ahogy eddig! :(

A meggyes infókat köszi!!Háát majd meglátom,eddig nem vitt rá a lélek.Szerintetek körtét szabad adni?MErt,hogy a szőlőnkben most terem a finomabbnál,finomabb,lédús,mézédes körte.Néhány táblázat 7. hónapot ír,de ezekre a táblázatokra már nem is tudom,hogy lehet-e adni,mert ahány,annyi féle.Holnap megkérdezem dokinénit,ugyanis mérés lesz!!Ajajajajaj :roll: :shock:

Vok-Jó koncertezést!! :)

Boscó-MEgy a drukk a vizsgára!! :) Ügyi Fannibébi a forgással! :)

Évi-Sajnálom a rossz éjszakát.Sztem simán lehet az fogzástól! :(

Anita-Nagyon örülök,hogy túl vagytok ezen a műtétdolgon!!Férjed mikor mehet haza?Botinak már biztos nagyon hiányzik :roll: :cry:

Petra-Nagyon jó a történetetek :),mint egy film!! :) Hát akkor sok szerencsét 3 gyermekes anyuka.De mindenesetre érdekes,hogy az apjának örökbe kell fogadnia a saját gyerekét. :roll: Vagy csak a procedúra ua.?

Felkelős babák:Lili is variál,de nem éjjel,hál'Istennek,de már reggel fél 7-kor felkel :( Na jó,még ez is nagyon szép! :)

Kedves Bence!! :lol:
Kép

Most mennem kell megint,akinek nem írtam 100millió bocsi :oops: Próbálok jönni rendszeresen(ha egyáltalán hiányzok a létszámból :wink: )

Vendég

Eszter: Úgy fel leszel pörögve a koncerten, hogy észre sem fogod venni, hogy elmúlt 9 óra :) Várjuk a beszámolót :)

Angi: Lidinek hogy ízlett a krumpli+répa turmix? :)

Ildi: Ilyen szar a Norbis menü?? :shock: Éppen tegnap szemeztem vele, hogy azt kéne rendelni nekem is meg apának is, de így most már elbizonytalanodtam :roll: Fene :evil:

Kaki Aliznak is 2 napja nem volt (ilyen még sosem történt eddig), és ma extra nyűgös a csaj, lehet, hogy nálunk is tejci gondok lennének??? :roll:
Holnap mázsálom, hogy mennyit hízott a héten, de most eléggé elkapott a harctéri ideg :(

Livi: Én is megtaláltalak :lol:

Eszti: Nálunk elég egyoldalú az esti masszír, de nem is lehet másmilyen, mert én kb. az első 5 perc után már be is ájulok :) Mikor apa másnap reggel megkérdi, hogy na milyen volt, mindig csak azt tudom válaszolni szegénynek, hogy biztos jó, de nem emlékszem semmire :shock: :roll: :lol:

Barti: Apukádnak jobbulást :( Fene, hogy már megint itt van valami vírus :(

Évi: Nem semmi alvókája van ma délután a lányodnak :shock: Még jó, hogy ő nem ébredt fel a fúrásra.
Kajcsi jól hangzik, küldheted fénypostán :)

Babcika: Na ne hülyéskedj, tessék csak jönni rendesen, mint máskor is :) Lilkóról próbáld feltenni a képet, annyira zabálni való, gondolom ez is egy jól sikerült vigyori kép lesz :)

Meli: Merre jársz ma?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na most már sikerül a képfelrakás!Kajcsizásról hoztam képeket! :)
Úgy tátom a számat,akár egy kis madár (persze pipi) :wink:
Kép
Nyammmmm ez a barack :)
Kép
Na anyu remélem nem csak ennyi volt az egész: :wink:
Kép
Vali néni íme egy vigyori a kedvedért:Lehet,hogy kicsit már erjedt volt ez a barack?!Na de anyúúúú!! :P
Kép
És végül:Kukucs :wink:
Kép
Bocsika,ha sok(k) voltam egyszerre :oops:
Vendég

Babcika: Lilkó nagggggyon cukiiiiii :lol: Ilyen kis mogorvának még nem is láttam, mint itt az egyik képen. De így is zabbantani való :)
A kislábasban a kaját is ő nyomta be hízlalásképpen, ugye? :wink: :lol:

Este dobok én is fel képeket, ma csináltunk párat, csak most mindjárt jönnek vendégek. Imádom az esti látogatókat :roll:

Cory: Te is nagyon eltűntél ma. csak nincs valami baj?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali-Jókor jönnek a vendégek! :shock: Én már "kidobnám" őket,nálunk lassan fürcsi!Ő ette meg mindet.Nem tudom mennyit adhatok,mert nagyon sokat megenne. :shock: :roll: (du. majdnem elfogyott másfél kisebb! barack :shock: Ez nagyon bejön neki,nem kell érte küzdeni,anya csak kanalaz,ő meg tátogatja a száját. :? .Szopit szokás szerint hanyagolja,első adag,aztán kész.:( :( Én meg ma már 140 ml-tejcsit fejtem plusszba,csak 80-at kiöntöttem véletlenül belőle,fellöktem a konyhaasztalon :twisted: :twisted: :evil: :evil: :x :x
Vendég

Sziasztok!

Csak jöttem egy kis képnézegetésre még.:)
Nagyon cukik a csajok .:)

Dobok pornós pasi képet.:)
4 hónap alatt ennyit nőtt a kis gézengúzom.:)

1 hónaposan:

Kép

5 hónaposan:

Kép

és a hajléktalan ábrázatú apával. :)

Kép

Nah, jó éjt nektek, majd holnap jövök, csak most kissé fáj a fejem megint. :( Úgyhogy felborulok. :)

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?