Sziasztok!
Wandrea!
Köszi a Zebrát! Amilyen gyorsan fut, remélem ideér, mire kell!
Miért nem tudsz táppénzre menni??? A doki nem akar kiírni, vagy a suli miatt gond?
Én a magam részéről hétfőtől táppénz, addig meg nyári szünet, úgyhogy csodásan elvagyok! (amíg be nem megyek a suliba ahhoz a tahóhoz, hogy elmondjam neki, mi a pálya! nem lesz egy könnyű menet!)
Ha megjöttél a dokitól, feltétlenül jelentkezz! Lehet, hogy már nem kéne metforminoznod a beülti előtt, nem tudni milyen hatása lesz, de nem tudom...aztán lehet, hogy semmi gond. Velem 4 hétig szedették, mielőtt nekifogtam, de lehet, hogy a magas inz. miatt...fene tudja! Hallgass a dokira, az a biztos!
Dezsina!
Nincs ám olyan nagyon messze a beülti!
Majd meglátod, hogy repül az idő!
Nekem is decap-t írtak, én az 1. cikl.naptól kapom majd. (múltkor is így volt) aztán a 3. naptól napi 3 Gonal F (asszem 5ezer db-ja!). Az 5. napon megyek vérvételre, akkor mondják a továbbiakat.
Punkciónál elaltatnak mindenhol. 10 perc az egész. Nálunk utána 3 órát (vagy kettőt?) kell feküdni és mehetsz. Nekem utána fájt, de a pco-s petefészkeim amúgy is sokat szarakodnak velem. Rá 3 napra van a beültetés, egy vékony katéterrel nyomják fel a piciket, meg se érzed, az is 10 prec. Utána 1 óra pihi és mehetsz. Én azért vigyáztam magamra, nem feküdtem folyton, de pihengettem. Beültihez számítva 14. napon kell tesztelni. Leszívástól kezdve szedtem Elevitet, folsavat, ittam Isostar-t (doki mondta), meg dugdostam Utrogestan-t, meg még valami hormontapasz is volt.
Szerintem fagyasztani mindenhol tudnak, ugye, lányok???
Már írtam valakinek, hogy az első beülti nem sikerült, a fagyasztottnál + lett a tesztem, de teljesen egyforma volt mindkettő, nem éreztem különbséget. Lehet, hogy más máshogy tapasztalta.
Ha bármire kíváncsi vagy, szívesen segítek, ha tudok. Emlékszem, milyen rossz volt először, semmit nem tudtam és nem volt kit megkérdezni.
A Deca-t hova adod? Fenekedbe? Az ismim azt mondta, lehet hasfalba is, ő oda adta, lényegesen kevésbé fájdalmas! Pedig irtóra féltem a hasas injekciótól, aztán nagyon kellemesen csalódtam! (én is magamnak adom, a seggembe meg a férjem, mert nem érem el
)