Anett!
Köszönöm szépen az "ajánlást", írok a mamádnak, jó lenne, ha sikerülne egymára találnunk. (bár biztosan õ is szívesebben vigyázna a saját unokájára, ha nem lenne olyan messze
Móni!
A Szarka doktornál én is voltam egyszer még az elsõ terhességéem idején, mert a választott orvosom eltörte a kezét, és hónapokig nem látott, így gondoltam, még is valaki mondja azt, hogy minden OK.
Jó tapasztalataim voltak vele, tényleg alapos volt és ha a stílusa is bejön neked, és semmi nem szól ellene, miért ne bíznál benne?? Biztos lehet minden orvos ellen szóló érvet is találni, ez alól a Szarka sem lehet kivétel, de az, hogy csak terhesgondozást vállal az korrekt, ha nincs biztos kórházi, mûtéti háttere.
Kati!
Biztosan furcsa lesz a kettõ picivel elõször,sõt NEHÉZ! aztán belejön az ember, és akkor már nem azon gondolkodik, hogy milyen nehéz is, hanem ez válik természetessé. ÉRdekes módon, az elején, amig a kicsi evett és aludt és nem mocorgott valahogy egyszerûbb volt....
A neheze most jön csak, és az biztos, hogy nagyon várom ár hogy vége legyen a télnek, és egy elindulás ne tartson háromnegyed óráig... Két gyereket és magadat teljes menetfelszerelésben hozni, és mindezt sírás, esés, összeveszés nélkül megúszni.... na ez a valóvilág kiképzõ túra, nem az RTL Klub...
(természetesen nem akarom senki mûsorpreferenciáját megsérteni)
MÉg egy kérdés: tudnátok nekem segíteni pestimrei ovik ügyében? Mi hivatalosan a Vezér útiba tartoznánk, de nem sok jót hallottam róla. Az Adyt és az Eke utcait eddig még akivel beszéltem, dicsérte. HA van bármelyikrõl infótok, írjátok meg! ELõre is köszi.
A Rákóczi úti bölcsiben mi pár napot jártunk, az épület és az udvar elég sivár, de úgy láttam a gondozónõk szeretik a gyerekeket, ami a legfontosabb.
SZiasztok,
Enci