Sziasztok lanyok!!
A mai napom remekul indult. Jo a kedvem sut a nap es elindult a hetedik het.
Barbi,
Isten hozott a klubban!!! Kivanom, hogy hamarosan csatlakozz a ketcsikosok egyre bovulo taborahoz.
Orsi,
Micsoda jo hir!!!! Ez a teherbe eses elott sportra vonatkozik? Nagyon megnyugodtam, komolyan. En meg az 5dik heten is futottam napi 5 km-ert, es persze elotte is. Tervezem, hogy par het mulva ujra kezdem, mostanaban tul faradtnak erzem magam ahhoz, hogy 7kor keljek:-)
Kriszti,
Koszi szepen remekul vagyok!!! Es remelem ez igy is marad oktober vegeig
Azoknak akik meg dolgoznak a masodik csikon,
Tudjatok emlitettem , hogy ha nem jott volna ossze elmentunk volna a Kali intezetbe. Az indexen a babavar topikban talaltam a kovetkezo hozzaszolast. Ugy gondoltam, hogy ez egy szep tortenet, es gondolom a szerzoje nem haragszik meg ha ide atmasolom. Ime a sztori:
"gyomber felszólításának eleget téve ezennel bejelentkezem. Már hosszú-hosszú ideje olvasója vagyok a lombikos topicnak, és indulása óta olvasom ezt is, úgyhogy nagyon sok az ismerõs név és ismerõs történet. Mi 3 év próbálkozás, 5 inszemináció és 2 sikertelen lombik után jutottunk el addig a párommal, hogy most a terhesség 12+1. hetében (vagy 14-1, babonából!)
járunk, és folyamatosan több méterrel a föld fölött röpködünk a boldogságtól. Nektek azt hiszem nem kell elmondani, mit jelentettek az elmúlt évek, és micsoda boldogság, amit most átélünk. A lombikbébis topicnak rettenetesen sokat köszönhetek, még akkor is, ha csak olvasója voltam, nem pedig aktív hozzászóló. A történet teljessége kedvéért: a Kaáliba jártunk és Kulin doktor nevét foglalom nap mint nap imáimba. Fantasztikus volt õ is és az egész csapat. Szívbõl hálásak vagyunk nekik mindenért. "
Legyetek jok, kellemes keddi napot
PK