Lois! Az 5 nagyon szép eredmény! Nekem 3 petesejt érett, ebből kettő kicsi volt! Mégis + lett az eredmény!!!
Anikó! szorítok nagyon!
Vitaminszedésről: Én Elevitet szedek, Magne B6 3x1, (+Duphaston 3x2), + 500mg C vitamin. Eredetileg 1000mg-ot mondtak, de elfeleztem, mert a sok C vitamin fejlődési rendellenességet okoz, én meg nem tudom, mennyi a sok. Viszont erősíti a nyálkahártyát, mikor barnáztam, akkor kaptam.
A mosogatógép nálam is szűk keresztmetszet, én is lehajolok ha nem figyelek, de gondoljatok bele, ha mosogatni kellene, akkor meg ott állnánk fél órákat!
Katyerina! Porontykáról a másik fórumon írtam, olvasd el, ha gondolod. Csináltak múlt héten uh-t, mozgókép, aki szeretné látni, annak tudok linket küldeni, és majd csinálok belőle képet a babás fórumra. A "depressziót" megértem, a hirtelen fellobbanásokat is. A babanet-függést is. Én akkor voltam depis, mikor a méhnyakműtétem volt, akkor nagyon elkeseredtem, hogy nem lesz már gyerekem. Semmi más nem kötött le, majd egy évig. Tudom, hogy béna tanács, de nézz ki magadnak valami tanfolyamot, most úgysem dolgozol, vmi nyelvtanfolyamot, vagy varrást, amivel telik az idő és elfoglal. Aztán a babánál meg hasznos is lehet! Minden rendben lesz, és sikerülni fog, ne aggódj, legyél vidám és optimista, az jó a babának, akkor fog beköltözni!
Vagyis hamarosan!