Sziasztok!
Üdv. köztünk Monique
!
Meli szerintem te összekevertél engem vvvikivel, a lábméretre gondolok, azt ő írta. Nekem 36-37-es lábam van.
Málna, holnap viszem az afp leletem, úgyhogy gondolom most csinálják a kötelező uh.-ot. Most ismét megpróbálok képet kérni, ugyanis eddig még nem sikerült.
Kis-plutó, ígérem csinálok pocakos képet és megpróbálom felrakni.
Nika, nekünk most volt július 23-án az egy éves házassági évfordulónk
!! Jól sikerült az esküvőnk, csak az a baj, hogy hamar vége lett pedig annyira vártam, meg persze baromira élveztem, hogy mi vagyunk a középpontban
!
Mókuska, Daninak a kis drágának, az anyuci szeme fényének
én is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!!!
Ma vettem a babócámnak egy tök aranyos kis pihe-puha takarót ami átalakítható zsákká, nagyon praktikus, szép babamintás ja és csak 1500Ft volt. Ezen kívül képzeljétek voltam ma a szülészeten, (mert anyu ott dolgozik a kórházban a gyerekosztályon) és felvitt engem, ott egy nagyon aranyos, kedves fiatal szülésznő megmutatott nekem, meg el is magyarázott mindent. Izgalmas kis túra volt, azt is megmutatta, hogy hol tud majd a leendő apuka átöltözni. A vajúdót is láttam, vannak labdák, szülőszék, lehet zuhanyozni. Beszéltem vele is az afp leletemről, mondta nem kell aggódnom, mert nagy eltérések vannak ha nem a 16.hét első napján csinálták és azt mondta, hogy az enyém amúgy sem magas mert csak 3,9 és ami gáz lenne az a tizen akárhány lenne. Az lenne rosszabb ha túl alacsony. Úgyhogy lehiggadtam.
Rákérdeztem, hogy van e a kórházban terhes torna, de azt mondta, hogy az nincs viszont van kismama jóga, aminek én mégjobban örültem, de azért majd kism.tornára is szeretnék járni. És ami még nem elhanyagolható, hogy ingyenes a jóga és lehet menni a párunkkal is. Ez a kórház szolgáltatása. Na röviden
ennyi, majd ha még valami eszembe jut akkor leírom.