Hát fényképekre nem volt időm, mert kimaradt a délutáni alvás, de ami késik..
Viszont jók lettek a laborok, persze még a normál felső tartományába van a fehérvérsejtszáma, de gyakorlatilag megnyugodhatok. Hurrá!! Talán 4-6 hét múlva még egy kontrollt megér, azt mondta a dokinéni.
De én nem igazán szeretném Bendegúzt már böktetni fölöslegesen, madj meglátom.
Persze vérszegény, de ez az érték is sokkal jobb, mint a kórházi volt.
Mindenesetre ennek örömére elköltöttem a Minimanóban egy kisebb összeget
, és kapott egy tökaranyos új fülessapit őszre, meg a szobájába Micimackós dekorációt a falra, talán holnap fel is teszem. Meg egy sünikés akasztót, hogy majd a kis kabátját fel tudjuk lógatni.
Lányok!
Adtatok már szőlőt a gyerkőcöknek? Ha még nem, próbáljátok ki. Bendegúz imádja, tegnap evett először, már az is nagyon bejött neki, de ma uzsira is azt kapott, ma vettem mézédes fehérszőlőt direkt neki, hát úgy ette, de úúúgy ette, öröm volt nézni. Persze meghámozom a szemeket, és kiszedem a magot, szóval kicsit munkás, de nagyon könynen lejön a héja, és tuti nagyon egészséges neki! És imádja, majdnem egy kisebb fürtöt megevett.
Egyébként is annyira jó az étvágya, délben a spenótot is csak falta. És utána egy Danoninot. Szerintem tök sokat eszik. Szerencsére.
Ayse!
Springsteent gimis koromban én is kedveltem, most már nem annyira.
Tünde!
Bendegúz meg attól szokott hisztis rohamot kapni, ha nem tud szétszedni vagy összerakni két legot. Persze ez utóbbi igen gyakran van, mivel szinte sose tudja összerakni (ritka esetet büszkén megírtam tegnap), de csak akkor dühöng ha fáradt. Egyébként csak elhajítja.
Majd írd meg hogy ízlet Zitának a tejbegrízpép.
Manka!
Fényképezőgép.
Kár.
Küldenél egy linket ahol ezt a terepasztalt meg lehet nézni? Én még nem tudom mit kapjon Bendegúz. Szerintem nem lesz nagyon nagy ajándék, az olasz nyaralás is elég jó ajándék lesz mindannyiunknak.