Rena!
Hozzánk val.szeg nem jönnek, hanem a bölcsiben voltak náluk megnézni őket. Állítólag inkább a most először közösséget kezdőkhöz mennek. De ha szeretném, azért eljönnek. Még nem tudom, majd felhívom őket, hogy mennyire haladnak a többiekkel, felajánlom, hogy jövő héten jöjjenek el, mert Soma szerintem örülne, meg a bölcsis látogatás az nem ugyanaz mint a saját otthonban-szerintem!
Mi lesz a jele Bálintnak? Somának én választottam: szőlő (most a bölcsiben gomba...), ezt könnyű lerajzolni, mert 1-2 hónapig minden egyes ruhadarabjába, cipőjében bele kell rajzolni majd. Jaj, tényleg még textilfilcet vennem kell.
Ágyneműt, lepedőt neked is kell vennedd-vinned?
Ne aggódj, szerintem tudják, hogy minden gyerek általában édesszájú... aztán majd ott val.szeg mindent meg fog enni.
Mikor kezditek amúgy, szept. első hetében.
Somának jövő hét pénteken lesz ballagasás a bölcsiben, már úgy várom, szerintem jobban izgulok, mint majd ő!
Edit!
Ez tényleg nehéz időszak és lehet, hogy 1 évig is eltart, mert olyan 2 éves körül már igaz, hogy okosodnak, de dacosodnak is. Na jó, nem keserítek el, hisz Te szerintem tök következetes tudsz velük lenni! Biztos ügyesen megoldod.
GAngi!
Nekem is tetszettek a feliratok, meg a képek is-persze.
Zsani!
Most még nem drágállod a 6000-es cipőt, mert egy kell, de majd ha kinövi 2 hónap múlva, meg jövőre, mikor már egy szezonra kell 2-3, akkor tuti olcsóbbat fogsz keresni!
Az első cipőjét én is 3 éve 7000-ért vettem...
Most mikor már kell benti cipő, kinti játszós, szandi, sportcipő, ünneplő-, vagy csini cipő, így már kérek v.milyen alkalomra mamáktól, keresztszülőtől, vagy én megveszem és ráfogom, hogy arra kapja... különben minden hónapban cipőt lehetne venni. Ja, meg örököltünk is jópárat!
Azért röhej, hogy több mint 10.000 Ft-ok a Siesták...
Cirmike!
Melózól Te is 1000-el otthon? Ki vigyáz a Rékára?
Nektek a Rolinak az oviban miket kell vinni így év elején, kell tornacucc, zsebpénz, ágynemű, ilyesmi?
Máguska!
Nálatok ki vigyáz Bálintra azokon a napokon mikor dolgozol? Az egyik talin mondtad, hogy bölcsis lesz, mikor kezditek? Ha van időd, írj!