Szép estét mindenkinek!
Szóval igen, van új, szép, csillivilli, pici gépünk. Canon.
Tehát a feltett képek már nem voltak fátyolosak.
A régiben az optikát kéne cserélni 40ezer.
Inkább vett András ma egy újat.
Bubek,
Voltál dokinál?
Nem, annyira még nem ügyes, ez nem a szigetelés, hanem az ajtó kinyitója. (ha azt az oldalt is ki akarom nyitni, nem tudom mi a neve)
Natasa,
Várjuk a képeket!
Beni itt gyümit kapott, azt már egész simán esszük, ezért nem maszatos.
Kapor? Kaisersben.
Timi,
Nem félt, sőt, csak akkor nézte őket, mikor tök fölöttünk voltak. Egyébként a tömeg volt érdekes.
Milyen pelust lehet venni a CBA-ban?
Ezek a képek! Szilvike nagyon megnyúlt, nem? Mint egy ki tornászlány.
Az 1 hetes gondolkodós kép szuper jó!
Hol vettétek a kádat?
Vanília,
Gratula Ádinak!
Aha, neki nem jön be az előke, tépi le magáról.
Eszti,
Most hogy mondod! Tényleg meg akar fulladni mindentől, amiben krumpli van. Hogy csináltad a rizst? És milyet vettél?
Pilis…. tuti helyek! Nekem Ürömön, Pilisborosjenőn van sok ismerősöm, nagyon laknék arra. Solymár is szép, csak igen ez a hülye 10-es út.
Dia,
Szépek vagytok!
És a meglepim:
Vvolga híradó (részletek a leveléből):
„…Andrist tegnap mértük le: 9,5 kg! Hááát, mit is mondjak: nagyban megy a járkálás. Egész nap mennem kell vele. De legalább nem nagy hassal kell majd csinálnom. Kicsit azért kúszik-mászik is, ha nagyon akar valamit és egész sajátos négykézlábot fejlesztett ki: egyik lába rendesen hátul van, a másikkal meg guggol és löki magát előre
…. folytatom a vezetést, amit egy éve kellett abbahagyjak.
Még mindig Bicskén vagyunk a szüleimnél. Mondhatom Andris teljesen kitölti az időmet ezzel a járkálással. Ha alszik, akkor főzök, mosok, mosogatok vagy dolgozom. Más egyébre nem jut idő.
Estére pedig bedőlök az ágyba, reggel 6 és fél 7 között pedig ébredünk.
A kicsike jól van, a 12 hetes uh-n a doki mindent rendben talált. Velem a helyzet ugyanaz, a külső méhszáj nyitva, de hála nem görcsölök, sőt néha még el is feledem, hogy terhes vagyok.
Tejem már nagyon kevés van, Andris csak reggel és este szopizik, de szeretném leszoktatni végképp, mert már egy szenvedés nekem az egész, mert az egyik cicimet ki is rágta és nem gyógyul. Reggel már tápszert is kap, annyira nincs benne...
Most hétfőn viszont megyünk az Adriára egy hétre Zadar alá egy szigetre. Nagyban megy a készülődés. Ha hazajöttünk, mindenképpen próbálok majd írni a babanetre.
Puszi mindenkinek!
Vera”