Sziasztok!
Annyit termeltetek ma, hogy csak győzzem visszaolvasni.
Ügyelek!
Nem tudom már, hogy ki mit írt. Ez az első munkanap teljesen lefársztott.
Pedig megkíméltek
Nóra!!!!
Hatalmas gratula!!!!!!!!! Nagyon örvendek!!!! Az ember lányának meggombocosodik a torka!
Gabika!
Belegondolni is rossz. Este kint álltunk a teraszon és néztük a tüzijátékot és arra gondoltam, hogy pár lépcsőházzal arrébb te is nézed
Na de errem nem számítottam....
Szomorú ez az egész. Hibás természetesen nem lesz. Nincs!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod a babó miatt!!!! A túlélés filinget idejében meg kell tanulni
Norka!
Azok a kilok le fognak menni szépen lassan.
Egyébként pont ma morfondíroztam magamban, hogy mivel az elmúlt tiz napban nem döntöttétel el, hogy hánytól legyen a tali, én 11 re gondoltam! Hogy majd önkéntesen eldöntöm.
De úgy látom többen is ezt szeretnétek!
Topiktali!!!!
Időpont: 2006 augusztus 26 szombat
Helyszín: Campona palacsintázója
Óra: 11.00
Kötelező valami kéket viselni!!!!!!!
Mindenkit nagy szerettel várunk, a legújabbakat is.
Én kb 4 hete 12 embert számoltam. De el tudom képzelni, hogy leszünk akár 15-16 an is! (Bogit nem számoltam
, sem a pocaklakók seregét
)
Espero!
Rólad el is tudom képzelni, hogy ugrálsz szikláról, sőt valami extrém sportot is feltételezni tudok
Kincsecske! Kriszta!
Remélem el tudtok érni 11re
Kandika drága merre vagy???? Már nagyon hiányolak.
Rejoka!
Én még bírtam volna szabin lenni kb 1 hónapig. Úúúú, de ment volna. Az otthonülés, alvás, utazgatás. Stb. De nem a meló!!!
Még három hét és a csomagot összeállíthatod
Szeptemberben áll a családlátogatás. Várom már, hogy kezdődjön ez a suli
Felicía!
Te a türelmes emberek táborát gyarapítod. Most hogy lett spontán mensim (még ma is folyik-7 cn.- igaz, barna) és tutti volt PÉm is, azt mondom, hogy várok még egy spontán mensit
Úgy élvezem, teljesen más mint a Norcoluttól havizni. Amióta megjött a havim teljesen elmúlt a mellfájdalom, tudok melltartó nélkül létezni.
Ami az árakat illeti (labor) a végén leírom.
Babancs!
Jó tanulást neked!
Maximum lehányod a tanárt! És akkor???
Egy kismamának mindent szabad
Szerintem babázás mellett nagyon nehéz lehet, de nem lehetetlen. Igaz attól is függ, hogy mit tanulsz, mert suli és suli között óriási különbség van. Ha a párod segítőkész akkor lehet tanulni. Nálunk a párom a hajcsár.
Anita!
Milyen bulisak azok a kastélyok és is minimum egy ilyenben szeretnék lakni
Csak adjon az Ég mellé takarítónőt
, különben kell a fenének!
Ok! Viheted az okoskodásokat!
Bár csak akkor fogok igazán bedurvulni ha terhes leszek.
Áfonya!!!
Mi van veled??? Rég nem írtál magadról!!!
Napszemcsi!
Én húgyilag olyan egészséges vagyok mint a makk, nem tok okosat, de Csakegy!!! és a többiek!!!!!
Lara szia rég voltál mifelénk
Alice!
Na bocs a többiektől, hogy nem reagálok. De tényleg Mindenki jöjjön el a talira! OK? Nem baj ha teljesen új is
Most jönnek az árak:
Cukorterhelés(nem tudni hány pontos): 1025 ft. (205 a pontja és 5el kell szorozni, hogy ft értéket kapjunk. Ezt a pénzt az OEP finanszírozza, de általában a laboroknak többe kerül). Ezért vannak mindig veszteségben.
- inzulin vizsgálat: 894x5=4470ft (ezt ötször kell nézni)=22350ft
- LH 4915 ft
- FSH 4470ft
- progeszteron 4915ft
és így tovább.
Most számoljátok ki hogy mit jelent ez a vizsgálat forintban. Mi mindent néznek. Mennyi pénz? Mégegyszer: Ezt fizeti az OEP. A kórháznak többe kerül.
Ha valakit érdekel meg tudja nézni!
www.gyogyinfok.hu
-bal oldalon: járóbeteg ellátás (erre klikk)
- érvényes törzslista letöltése PDF doc. 335kb A laborok pontértékét meg kell szorozni öttel és megkapod a forintban kifejezett értéket.
Hogy más is tudja a hormon értékeket megpróbálok összehozni egy tartalmas táblázatot. Abban mindenki le fogja tudni ellenőrizni a sajátját. Könnyebben fog menni a hormon értékelés.
Bocs a nehezen sikeredett mondatokért, helyesírási hibákért, de siettem és a net is szarakodik. Remélem érthető voltam.
Pussz
Kavics
(7 cn.)