Új privát üzeneted érkezett!

Gabóca!
Köszönöm a képeket!Én is küldöm amin Levi és te vagytok.
Kép

Erika!
Üdv itt!
Nekem egy kislányom van,Szonja és ugyan soproni vagyok de a férjemmel Kópházán élünk.Fogászati asszisztensként dolgozom.Képeket találsz a családomról a fotóalbumban.
Képeket te is tegyél fel a családodról.
Szemizo is 3 gyermekes anyuci.Tőle is informálódhatsz a nagycsaládosok mindennapjairól.

Teszek fel én is egy macietetéses képet:
Kép

kettőt:
Kép

KépKép
eszti76

Hajnus!
Már esik is ez eső,nem is akárhogyan.Szeretnénk megnézni a tüzijátékot.Állítólag azt megtartják ha lesz néző ha nem.Remélem!
Kép

KépKép
eszti76

Hali!Nálunk is mindjárt elered az eső.
Eszti!szívesen.Tényleg szemizó is hármas anyuka.Bocsánat.
Vendég

Istinek nagyon boldog névnapot!!
Vendég

Na a szél már ideért,de még milyen!!Remélem a cserepek maradnak!!
Vendég

El is búcsúzom mert a férjem akarja bitorolni a gépet!
Kép

Kép

KépKép
eszti76

isti vagyok köszönöm szépen :lol: :) :D

Kép

Kép
hajnus

Drága Isti nagyon szívesen!

Atya ég!Láttátok mi volt tegnap Pesten!!Remélem szemizóékkal minden oké!!Talán nem voltak kint.Nálunk itt csak szél volt,de az is kb.fél óráig tartott.
Vendég

Kép Így aludt el a Husi tegnap este.
Vendég

Hagi!Még annyit,hogy az albérlet,ház,telek iszonyú drága Sopronban és környékén.
Most,hogy fennál annak a lehetősége,hogy netán haza költözünk ez az egy ami húzóerőként működik nálam,hogy itt maradjunk Kanizsán.
Árban duplája Sopron Kanizsának.
Míg itt egy két szobás albérlet 25+rezsi addig Sopronban 50+rezsi.
Míg itt egy telek ahol mi lakunk"Kanizsától 5km-re"400.000 és 2milla között van addig otthon 3millától a csillagos égig.
Míg itt 8milláért kapok egy háromszobás házat addig otthon 15milla alatt nem kapnék.Amihez ha haza megyünk elég sok kölcsönt kéne felvenni míg itt kb. 2millát a párom örökségéhez,hogy tudjunk venni egy házat.Tehát nem mindegy az ember mennyit fizet x-éven keresztül.Persze itt meg nincs munkalehetőség kevés a fizu,de olcsóbb is a város.szal nehéz ügy ez jól át kell gondolni mindent.
Vendég

Sziasztok!

Szeretnékl tanácsot -segítséget kérni Tőletek.
A kislányom most 6 hetes, a bp-i MÁV kórházban szültem és most költözünk haza Sopronba. a jövő héten. A MÁV-ba 09.06.-ra van előjegyezve konrtollra és UH-ra, de akkor már Sopronban leszünk és emiatt ott kellene a kórházban megmutatnom. kkihez forduljak, milyen orvosok vannak???
Valamint a házi gyermekorvosokról mi a véleményetek, kit érdemes választani??,
Köszönöm válaszaitokat, Erika :D
bajaiera1973

Sziasztok!

Megint újak!!!!!!!!!!!! Üdv!!!!!!!!! És Erikák!!!!!!!!!!! :wink: :roll:

Rik, nekem van Szemizo-n kívül három gyerekem (Áginak kettő :D )
mindjárt lopok egy képet Gabótól és ideteszem :oops:

Era! Milyen dokihoz kell menned kontrollra?
Gyerekorvos a lakóhelyedtől változik ha nem akarsz kifejezetten valakihez menni. Írd meg hova tartozol és akkor talán tudunk segíteni :wink:

A gyerekek még anyukáméknál maradtak, hosszú hétvégére!!!!!!!!!
Lazítok :lol:

Kép Kép
amica

Sziasztok!!

Köszi a gyors reagálást!!! A MÁV-ban automatikusan visszahívják a babákat 2 hónapos korban kontroll és UH vizsgálatra-mindenre kiterjedően.
Gyermek háziorvoshoz területileg a Csóka Dr.-hoz tartoznánk, de szeretném Dokinénihez vinni. Bánfalván lakunk majd.
Tudom, hogy mindenkórház más és más szokásokkal rendelkezik, de mióta elköltöztem Sopronból sok minden változott, és persze, akkor ezekben a babás kérdésekben még nem voltam érintett. Anna az első babám.
Nekiláttam fótókat is feltölteni, Anna lányom címen láthatóak.

A viszgálatra azért is mennék Annával, mert van egy 3.kis lyuk a fenekén, ami nem átjárható, de még nem nőtt össze,és szeretném, ha azért látná sopronban is orvos, alaposan megnéznék. A háziorvosnak nincs UH-ja.
Kit ajánlotok Doki nénit???

sziasztok!!! Erika
bajaiera1973

Erika!Üdv köztünk!
Miért költöztök haza?Nem jó Pest?
Mennyi ideje élsz Pesten?
Csóka dokihoz annyit,hogy az öcsém"10-éves"dokija és nagyszerű ember ő mentette meg az életét mikor picurka volt.De a lányok jobban tudnak majd neked segíteni,mert én meg itt tengődöm Kanizsán immáron 6-éve,de talán már nem sokáig és mi is hazaköltözünk.
Vendég

Nagyon szép a kislányod!
Vendég

Halihó!

Te jó ég, mennyit írtatok! :)

Üdv az újaknak, puszi nekik! :) Na, gyarapodunk, gyarapodunk! :)

Erika,
akkor azt hiszem az lesz a jó, ha ti másoljátok, mert én nemtok írni dvd-t. A visszacserebere meg majd meglesz, lehet, hogy megyek én még Sopronba ez-az miatt, de természetesen szívesen látlak itt Hegykőn titeket is, Katusékat is, bárkit! :)

Csilla,
nagyon jók a képek, megy ez neked egyedül is! :) Látom jó sűrű volt a progi Esztiékkel, pihenjetek csak ti is! :)

Kriszti,
hűűű, alig hogy odaértetek, te már a babaneten vagy, hiányzunk, mi?? :) :) Remélem lesz igazi olasz meleg időtök is! :) Vigyázzatok egymásra, magatokra! :)
Köszi a kamerás infot, meghányjuk-vetjük a dolgot. Legalább már van fogalmunk róla, remélem az üzletekben is adnak felvilit.

Zsaniék!!!
Jaj de jó, hogy jól van Virág!! :) :) De jó, hogy itthon lehettek végre, együtt!! Pihenjetek, puszi a kicsi lánynak! :)

Beus,
Zsuzsi lagziján voltatok? Csináltatok képeket?

Niki,
jó utat nektek, remélem jó időtök lesz! :)

Vero,
kedden és pénteken van a csípő-szűrés fél 2-től. Nemtom ki lesz. Vagy a Nábrádi vagy a másik. Nemtom hogy hívják. Ja, Mozsolits.

Gabó,
ejj, milyen kép van rólatok!!! :) :) A kicsi vőm kidőlt rendesen! :)

Katus,
mindjárt nézem a mailt is! :)

Jajj, asszem mindenkinek írtam... Kicsit hosszabbra akatam, csak Dorkának megint egy ilyen rövid kis bólogatása volt, és már az előbb dünnyögött. Ezt most elküldöm, aztán max lehet, hogy később írok még.

nadine81

Szemizo!Tessék írni,hogy minden oké veletek a tegnapi vihar után!

Viol!Mit csereberéltek?
Hát kidölt,mert negyed 12-ő óta nem aludt semmit ez olyan 8-magasságában lehetett.
Vendég

Megkaptad a képeket?
Vendég

Te Gabó,
nemtom a 42-es képtől ki indulna be jobban: Gábor vagy Dorka... :D :D :D
Amúgy durvaaaa... :D :D :D Szép és jó dolog a szoptatás, de már néha "súlyosnak" érzem a dolgokat! :D :D :D

nadine81

Jaé sén bunkó, köszönöm ám a képeket!! :)
Filmeket csereberélünk.

nadine81

Különben meg Dorka visszaaludt, de most újra tutul... Persze csak lightosan... :) :) :) Addig gyorsan kiteregetek... Pssszt.... :D

nadine81

Te Viol!

Hát én Gábornak szántam,de igazad van Dorka is beindulhatna tőle.
Aztán nem ám perverznek gondolsz,mert tök véletlenül sikerült így.
Jó teregetést.
Husi is felébred aztán megyünk a városba csavizni.
Vendég

Sziasztok!

Gabóca!
Még nem küldtem a képeket de ma megteszem.
Naggggyyyyon édi a Levi ahogy beájult a lábaid közé.
Csillával este MSNeztem és onnan tudom,hogy nem mentek ki a tüzi és a híradásokból látva vízi játékra.Hála az égnek(vagyis pont annak nem :D )!Durva ami ott volt!
Itt Sopronban el is állt az eső a tüzijáték kezdetére úgyhogy mi végig is néztük.

Bajaiera!
Üdv itt!
Az én véleményem az,hogy konzultálj azzal az orvossal aki a beutalót adta vagy visszahívott,küldött UH-ra mert én úgy tudom,hogy nálunk ilyen egész testre kiterjedő UH nincs autómatikusan.Ha viszont konkrét okból kell az UH akkor szintén az ottani orvosod tudna infót adni.De talán erről a friss kismamák többet tudnak mert én le vagyok maradva 3 és fél évvel. :D :D
Körzeti orvosunk mivel Kópházán élünk egy itteni doktornő volt akiben emberileg és szakmailag nagyot csalódtam.Ekkor választottam a Csóka doktort aki az én doktorbácsim is volt réges-régen és mondhatom a kislányom és én is nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Bánfalván laktál mielőtt Bp-re költöztél?Lehet,hogy a te doktorbácsid is ő volt?

KépKép
eszti76

Gabó,
na jó, eddig perverznek gondoltalak, de most, hogy megkértél, már nem. :D :D :D
Jó csavizást, kellemes idő van! :)

Mi nem láttunk tüzijátékot, itt a környéken nem volt, a sopronira meg nem mentünk be. Itt augusztus elején-közepén (nemtom hányadikán) volt tüzijáték, mert Hegykői Vigasságok voltak. Délutáni progik gyerekeknek, felnőtteknek, quad, lovaglás, sétakocsikázás, fúvós zenekar, légvár, szabadtéri sütés-főzés, este bál, tüzijáték. Kint voltunk, de nem sokáig. De jó volt. Minden évben van. :P

nadine81

Viol!
A Plazánál volt ám búcsúi forgatag de azt a programunkat elmosta az eső.Szonja valószínűleg örült volna egy kis ringlisezésnek.A tüzijátéktól viszont fél.A nagy robbogatáskor sír,hogy nagyon hangos.Így ő anyukámmal az autóban ücsörgött mi meg a férjemmel és anyóssal néztük a tűz játékát!
Mikor is lesz búcsú nálatok Hegykőn?Készülünk ám ezerrel!

Zsani!
Mizujs veletek?

KépKép
eszti76

Jajj, majd elfelejtettem, Dorka már 3. napja nagykádban fürdik! :) És úúúgy élvezi! :) És itt most van hely és látni, ahogy viszi a haját a víz!! :D

nadine81

Na akkor okosak voltak,hogy nem mentek ki hál isten.
A képeket akkor küldöd mikor időd engedi.Nem haragszom meg ha erre csak este kerül sor.Ugye rendi a Csóka doki?!A mostoha nagymamám lányával van együtt a doktorbácsi.

Nadine!Na jó kicsit perverz vagyok ezt meg is kaptam este apától.De csak kicsit!!
Jó lehetett a "buli".Nyalóka is volt?Én kint voltam szombat délelőtt a sörfeszkón és olyan fasz alakú nyalókát kerestem,de sajna nem jártam sikerrel.Olyanra pályázom már repcsi napok óta ami nagyon rég volt már. Kép Erre tanította az öcsém mikor itt volt.Hurrá!!
Kép Na ez meg egy ritka pillanat mikor valamit magához ölel a sok kacatja közül!
Vendég

Eszti,
szegény Szonja... De azért a kocsiból nézte?
Hegykői búcsú október első vasárnapján szokott lenni, ami idén pont elseje lesz! :) (A szülinapom :))
És akkor lesz a keresztelő is! :)
Remélem jó idő lesz, nem mossa el az eső, és tudunk sokakkal találkozni! :)

nadine81

Gabó,
te aztán nem vagy semmi. :)
Tavaly egy kollégám f@sz alakú nyalókát vett itt a búcsúban, szal lehet, hogy szerencséd lesz! :) De addig tudnék mást is ajánlani... :D :D :D

nadine81

Levi meg természetesen éppoly minden lében kanál a képeken, mint mindig! :) :) :) Aranyooos! :) :) :)

nadine81

Ja, a búcsú persze nem egy napos (vasárnap) :) csak úgy írtam. Természetesen egész hétvége! :)

nadine81

Hú akkor hozzátok feltétlen el kell mennem a búcsúba!
Vendég

Eszti!Nem hívott fel a Husi,mert a te nevednél nyomkodta a telefont?!
Vendég

Viol!
Hát akkor most nagyon-nagyon fontos,hogy ne essen akkor az eső!Már nem csak a búcsú a tét! :D :D :D :D
Hányadik szülinapod lesz?Dorkának mi lesz a "védőszentes"neve?

Gabóca!
Szólhattál volna,hogy egy olyan nyalóka a vágyad.Itt volt a búcsúban és Csillának vittem is egyet!Tavaly az Attilának punci alakút vettem.
Jól néz ki Levi a "kosaras"cuccban. :D :D :D

KépKép
eszti76

Viol!
Hát akkor most nagyon-nagyon fontos,hogy ne essen akkor az eső!Már nem csak a búcsú a tét! :D :D :D :D

Gabóca!
Szólhattál volna,hogy egy olyan nyalóka a vágyad.Itt volt a búcsúban és Csillának vittem is egyet!Tavaly az Attilának punci alakút vettem.

KépKép
eszti76

Viol!

Gabóca!

KépKép
eszti76

Jaj,jaj.Most akkor megrövidültem egy édes kukival!! :lol: :lol:
Ha én ezt tudom!! :) :D
Na majd legközelebb.
Vendég

Basszus!Ez a gép hülye!
Ma az IWIWre fel sem tudok menni.Biztosan valami gubanc van az internettel. :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gabóca!
Nem hívott fel a kisfiad.Pedig elcseverésztünk volna. :D :D

KépKép
eszti76

Gyere te is hegykői búcsúba és akkor biztosan rálelsz álmaid édes kukijára! :oops: :D

KépKép
eszti76

Most épp egy dühkitörés van nálunk,mert elvettem a telefont tőle.Tör-zúz.Ez van még a végén felhívja nekem a fél világot.Enni sem akar.
Énekelt volna neked azt nagyon szeret.Reggelente azzal szórakozatat.
Vendég

Val.színű,hogy az lesz belőle,mert addig úgysem nyugszom míg az enyém nem lesz.
Vendég

Na mi elmentünk csavarogni.Szép délutánt nektek.
Vendég

Sziasztok!
Én ahogy irtam 29 éves vagyok,ápolonő a szakmám,a Gyed előtt a családsegítőbe dolgoztam.Elég keménymelo az idősekkel dolgozni.Nem is igazán vágyom vissza.Előtte a gyerekosztályon dolgoztam a kórházba,csak hát azt gyerek mellett nem lehetett igyzán szivvel-lélekkel csinálni,mert a 3 műszak nem kisgyerekes anyukának valo.Szoval most örülök a gyermekeimnek itthon.Rékának mindjárt kezdődik a suli,most lesz 3.-os.Bár az első héten nem megy még mert akkor megyünk Horvátországba...A kicsi meg egy örökmozgó,most keztd beszélni is...eléggé kiveszi az enerdzsimet most.
Na probálok feltenni képeket roluk,még ilyen forumba nem irtam nem tudom sikerülni fog-e.
Köszönöm mindenki válaszát!!!(ui.:én a Mikola dr.-nőhöz járok a gyerekekkel,eléggé barátságos nő,gyerekek se félnek tőle,ami nagy szó!!!)
Sziasztok!
Vendég

bocs nem sikerült azt irja ki hogy hiba történt!
Mit csináljak,mi nem jo???Tudtok segiteni?
Vendég

Eszti,
az a bizonyos 25. szülinap lesz, amitől már a 30-hoz leszek közelebb és nem a 20-hoz... :D :? :shock: :D
Punci alakú nyalóka??? Na, ilyet még nem láttam. (Akkor azt nyalni kell és nem szopogatni? :) :) :))

Szegény Levike! Anya elvette a telefont! :)
Na, majd Dorkával dumcsizhattok, addig anyád ellesz a kukis nyalókájával... :D :D :D

nadine81

Na de lányok,asszonyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én még nem is láttam ilyen nyalókát!Azt sem tudom mikor voltam utóljára búcsúban...

Rik,az én fiam is 3.ba megy és szintén a Mikola dr.nőhöz járunk :lol: Mi is szeretjük nagyon.

Ma este jönnek az Anyuék,lehet,hogy péntekig nem jövök.Vagy csak esténként panaszkodni,hogy mennyire kiakaszt :lol:

Kép

Kép
hajnus

Köszi Viol!!!!!!

A képeket meg Gabónak köszi!!!!!!!

Üdv újak!!!!

Nem bírom követni az iramot, nem szólok most semmihez hozzá :oops: :oops:
Vendég

Rik!
A Martosba jártál?Én oda.Én is ápolónő vagyok de fogászaton dolgozom.
Kép
Sokszor kiírja,hogy nem sikerült a feltöltés meg,hogy hiba de arra még én sem tudtam rájönni mikor,miért? :evil:
Próbálkozz kitartóan egyszercsak sikerülni fog.
A Fenyő-téri suliba jár a lányod?Én oda jártam a Martos előtt.

Viol!
Ha tudom,lefényképezem a punci nyalókát.Végülis az az igazi nyalóka a kukis az szopóka.Vagy nem? :shock: :oops:
Kép

Hajnus!
Gyere csak,mi meghallgatunk,sőt mitöbb igazat is fogunk adni neked! :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Gabóca!
Mentek a képek!Az itt megadott emailcímre küldtem nem arra amiről te küldtél nekem.
Jó volt a csavargás?

KépKép
eszti76

Jól látom,hogy Áron szülinapos?Mert akkor NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok neki!

Eszti,az jó lesz :lol: Fél9-kor jönnek,10re biztos 200 lesz a vérnyomásom. :lol: Még jó,hogy ápolónő vagy :lol: :lol: :lol: :lol: Most hol is dolgozol?Mármint melyik dokinál?

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?