Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

A benti parkolásról annyit ha valaki nem tudja, 200 Ft a pasinak és számla nélkül beenged :) Jobb mint a 400 :)
chesti

Kriszti :)

Köszi!!!!

Nagyon szorítok Nektek holnapra!!! Mikor mikor tudsz írni???
mot

Mot, :)

nagyon köszönöm, és mindenki másnak is!!!Reményeim szerint írok mihelyst hazaengednek...Ez kb. délután 3-4 óra fele értendő, mert addigra keveredünk ki a városi forgalomból!
Rögtön tudatom veletek, hogy mi van, vagy írok valakinek (Share, Zsókuci) sms-t és az tudatja!!!

Akkorát aludtam! Elmentem utiköltséges papírért, kb. 10 perc gyalog oda-és 10 vissza, de én annyira elfáradtam, és szúrkált a pocim, jobbnak láttam lefeküdni. Idáíg sikerült is aludnom!Na majd holnap kipihenem magam! :wink: :lol:
Vendég

Hello mindenkinek! :D

Megkaptuk apával az első Gynevac szúrit, :D háát... egy kicsit csípet. :cry:

Drága Chesti! :D

Mi jól vagyunk, az 5 Gynevacot beakarom adatni a következő beültetésig, így lehet, hogy majd csak okt.-ben megyek ismét a BMC-be.Ha addigra még kell majd mennem??KI tudja??

Kriszti! :D gondolok rád holnap!Hamar meg lesz ne izgulj!!

Mot! :D

Én ezeket az eredményeket még nem értem, de hogy nagyon jók, az biztos!!

Üdv mindenkinek!

Brigi :D
brigii

Sziasztok!
Hát, nekünk is megvolt a beszélgetés. Wiegandt dokinál voltam, sajnos csak egyedül, mert a férjecském nem tudott eljönni a munkahelyéről. Azt mondta a doki, hogy a hormonjaim jók, a férjem eredményei sem rosszak (hogy ez pontosan mit jelent azt nem részletezte), a petevezetékeim átjárhatóak, meg fiatal is vagyok, úgyhogy nem javasol lombikot egyelőre, hanem inszemet csinálunk. Elmagyarázta, hogy mi hogyan fog zajlani, a ciklus első napjaiban kell mennem uh-ra, és ha nem lesz ciszta, akkor elkezdi a stimut. Igazából azzal már tisztában voltam, hogy milyen az inszem, mert egyet már nekem is csináltak egy másik kórházban, de ott teljesen más volt minden. Clostyt kaptam, viszont nem volt sem tüszőrepis szuri sem semmi sárgatest hormon, se uh-s ellenőrzés, se semmi. Nem is sikerült... De nem gond, majd itt sikerülni fog!!! :D
Ma vagyok a ciklus 11. napján, úgyhogy bő egy hónap múlva lesz esedékes az inszem, persze csak ha nem lesz ciszta... Szorítsatok majd nekem is egy kcsit, jó??
Én mindenkinek nagyon szorítok, most éppen Kriszti van abban a helyzetben, hogy elkél neki a sok-sok + energia, szóval küldök én is egy kicsit, elsősorban Neki, de úgy egyébként MINDENKINEK!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D :D :D :D :D :D
mamm

Mamm, nagyon köszönöm!!! :)
A ciszta pedig jó messzire el fog kerülni...
Nekem is volt 4 éve, és a doki is tartott tőle, hogy a stimu alatt előjön, de nem jött!Szerencsére, mert akkor le kellett volna állítani a stimut!
Úgyhogy kívánom, hogy téged is jó messzire kerüljön el!

Teszek föl egy friss táblázatot: VAJON JUCCAL MI LEHET??????? Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,nagyon szorítok és remélem neked is szerencsét hoz Szűcs doki!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[/img]
taptau

Brigii
én is abban reménykedem hogy a gynevac után nem kell mennem,de ha mégis akkor együtt fogunk menni,én is arra az időre terveztem.bár lehet hogy adok még a szervezetemnek egy kis időt.
nekem is csipett a szuri,és utánna 4 napig nagyon fájt.
neked nem fáj?én be is lázasodtam.most a második után is nagyon fáj a helye.

Kriszti
szoritok nagyon hogy sok szép tüszőt tudjanak leszivni!!!!!!!

mamm
neked is már most szoritok,hát még amikor odakerülsz.
ha ilyen jók az eredményeitek biztos hamar meglesz az a bébi.

bibar

Hajrá Kriszti :)

Gondolunk Rád és nagyon szorítunk!!!! :)
mot

Kriszti ügyes legyél szoritunk neked :)
chesti

Sziasztok!

Jó híreket hozok. :lol: Krisztiéknek 8 petikéjük lett. 10,32-kor altatták és 10,55-kor tolták ki. Rögtön felébredt, és érdeklődött, hányan vannak. :) Még 3 óra fekvés következik neki. Ha hazérnek, jelentkezik. Idézem: "olyan boldog vagyok" :lol: :wink:
share

Share
köszönjük a jó hireket!!!!!

Kriszti
ez fantasztikus,tudom mit érzel,a leszivások után én is olyan boldog voltam mindig hogy minden oké és sokat szivtak le,mert hát azért sok olyat is hallunk sajnos ahol nem sikerül fényesen.ezért én mindig ugy megkönnyebbültem hogy madarat lehetett volna velem fogatni.
igyál nagyon sokat és egyél sok fehérjét,de hát ezt már biztos tudod!!!!
ügyi voltál!!!!!!!!!!

bibar

Nagyon nagyon ügyi voltál!!!

Hétvégén tessék pihenni!!!

Sok folyadék!!!

Hurrááááá!!!

:)
:)
mot

szép volt Kriszti!!!
sok folyadék és túró.
wolves

Sziasztok!!

Hazaértünk! Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy drukkolt!!
Előszőr is Share neked köszönöm, hogy hoztad a jó híreket! :)

Először azt hittem, kevés a 8 petike, de aztán kiderült, 7-en voltunk, és 5 -nek 5 db lett, nekem 8, a másik lánynak 13!
Még a Dr. nő is mondta, hogy szép petikéket sikerült leszívni! Tehát ő már biztos látta rajtuk, hogy életrevalók! :wink: Legalább annyira mint én! :lol:
Holnap 9-10 között telefonálnak, hogy mennyi indult el az élet rögös útján...és mikor kapom őket vissza!

Egyébként egy percet nem aludtam, amióta kitoltak, nem is vagyok fáradt, csak iszonyatosan görcsöl a p.fészkem. Legalábbis úgy érzem. Ennek biztos így kell lennie, nem is foglalkozom vele, inkább már a holnapra gondolok.
Párom ágynak parancsolt, így most itt fekszem, és ma nem is kelhetek fel! VAn előnye is, ő csinálja a kaját! :lol: :lol:

Túró, körözött, tej, joghurt, és napi 4 liter a fejadagom, bár a folyadék nem tudom hogy megy le annyi, általában 1-1.5 litert iszom!De megoldom! :lol:
Mégegyszre nagyon köszönöm mindenkinek, ha Ti nem vagytok, biztos nem lettem volna ilyen nyugodt, és nem lett volna ilyen sok szép petikém!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatlak Titeket, mert kerestem a megfelelő meddőségi központot. Az általatok írottak és egy kedves ismerősöm, akinek BMC-s inszem. után született kisbabája, meggyőztetek. Szept. 4-re kaptunk időpontot az első megbeszélésre, Wiegandt dr.-hoz. Már alig várjuk...
Előzmények: 2004. őszén sikerült teherbe esnem, de sajnos 10 hetesen elvetéltem, azóta nem akar összejönni :( . A hormonjaimmal vannak problémák, de nem sikerült eddig tökéletesen kezelni.
Mi is beadatjuk a Gynevacot, én is reménykedem, hogy segít.

Remélem csatlakozhatok hozzátok, tapasztalatotokkal biztosan sokat tudtok majd segíteni!

Üdv mindenkinek!
lyutka

Kriszti
nem akarlak elkeseriteni de nekem még 4 napig fájtak a petefészkeim,reméljük neked nem fog! :D :D
most mennek a drukkok holnapra hogy jó hirt halljál!nekem mind a kétszer mindegyik megtermékenyült,reméljük nálatok is hasonló eredmények lesznek,legyen sok fagyibabád,persze nem kell majd neked csak a kisteso projektbe! :) :) :)

lyutka
persze hogy csatlakozhatsz.
te is régóta akarsz babát ugy látom,reméljük a bmc neked is megoldja a problémádat!!!!!!!!
nagyon jó itt hogy egymást biztatjuk és örülünk egymás sikerének.
nemsokára érted is izgulhatunk! :P :P

bibar

Bibar köszi a biztatást, remélem, hogy mindenkinek mihamarabb összejön a várva-várt kis jövevény.
lyutka

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint úgy eltűntem…

Kriszti drága,

Nagyon ügyi voltál, gratulálok a 8 petikéhez!!! :D:D:D:D:D:D
Hát nem lesz egyszerű ez a sok fehérje, de biztos találsz hozzá trükköket a neten :)
Tényleg visszahúzódónak hittél? :D Hát… nem vagyok az, de gondolom erről a tetkók is meggyőztek :D:D Amúgy persze alaposan tudok én is parázni ám :D

Bibar,
Köszönöm előre is a drukkokat, nagyon aranyos vagy! :)

Lanett,
Hú, hát nem semmi utatok volt szerdán, nagy szerencse, hogy nem lett bajotok!!!!
Ami még a parkolást illeti, ha a hátsó kapun túl álltok meg (ahonnan csak egyenesen kell bemenni a BMC-hez), ott már nem fizetős a parkolás. Én ott szoktam megállni, és akkor csak besétálok, és nem kell hegyet mászni :D

Chesti,
Millió puszi! :)

Mot,
Nagyon gratulálok a szépséges AFP-eredményhez! :)

Mamm,
Naná, hogy Neked is szorítunk! :) Az tök jó, hogy elég lesz az inszem is! Csak kevesebb procedúra…
Hajrá!! :)

Lyutka,
Üdvözlünk a csapatban :) Én is Wiegandt dokihoz járok, szerintem nagyon rendes emberke, és jó doki. Sokan járnak hozzá, és nagyon dícséri mindenki, úgyhogy szerintem jó döntés :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szép napot mindenkinek!

Tegnap mint akit fejbevágtak, úgy elaludtam tévézés közben, ma ébredtem, közel 15 órát aludtam...Most pedig nagyom izgulok, mert mindjárt telefonálnak, mennyi maradt, és indult el....Szorítsatok!!!! :lol:
Vendég

Lányok, és Mot papa!!!
Megvannak a hírek!!!!!
7 megtermékenyült, és azt mondta Koncz tanárúr, hogy nagyon szépek, hétfőn délre kell mennem!!!!!2 -őt kapok vissza!
örömömben sírok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

kriszti
nagyon-nagyon örülök és gratula a 7 megtermékenyülthöz,ügyesek voltatok!!!!!!!!!!
innentöl kezdve próbálj pihenni és semmin sem izgulni,hétfőn már veled lesznek a bébik amiért küzdöttél remélhetőleg nagyon sokáig! :D :D :D

bibar

Bibar, nagyon köszönöm!!!!
Mostmár tényleg nincs sok hátra!
A p.fészekfájásom kezd csillapodni! :)
Vendég

Kriszti drága!
Nagyon örülök!!!! Kép
Nagyon szuper!!!!!

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Kép
Vendég

Krisztikém, ez valami csodálatos!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök! Életrevaló kis leányok-legények várnak most arra, hogy beköltözhessenek a pocidba. Hétfőig kitartás!!!! Sokat pihenj, és ne foglalkozz semmivel.
share

Sziasztok!

Kriszti!
Nagyon szép eredmény!Gratulálok!A hétfő már mindjárt itt van.
Puszi mindenkinek! :lol:
taptau

Lányok,
tényleg köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!Nagyon aranyosak vagytok!Olyan megható!!
KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!!!!
Vendég

Olyan figyelmetlen voltam, --de úgy gondolom, ez megbocsájtható--hogy lyutkát nem is üdvözöltem!Üdv köztünk! :lol: És persze ha szeretnél a táblázatunkba is bekerülni, küldd el az adataidat!
Vendég

Kriszti nagy nagy gratula :) Lesznek kistesók is lefagyizva :) Készülj a holnapra, és csak nyugi, holnaptól kismama leszel :)
Gondolok rátok puszi :)

lyutka üdv nálunk, a lányok imádnivalóak, a legjobb helyre jöttél :)
chesti

Sziasztok!!
Chesti, remélem a próféta szól belőled! És persze azt is, hogy túlélték a hétvégét!
Puszi!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nem voltam pár napig netközelben.

De már nagyon kiváncsi voltam, és sokat gondoltam Rátok, hogy kivel mi történhetett.
Főleg Veled, KRISZTI!!!!!
Istenem, ez fantasztikus!
Jaj, annyira nagyon szorítok Értetek!
Pihenni és nem izgulni!
Sikerülni fog!Tudom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lyutka!
Üdv köztünk!
Én is csak nemrég csatlakoztam, de a Lányok nagyon aranyosak és segítőkészek. Jó helyre cseppentél!
lanett

Sziasztok!

Köszönöm a kedves üdvözlő szavakat, nagyon jól esik!!! Bárcsak itt lenne már szept. 4. és elindulna a gépezet!
lyutka

Szia Lanett!
Nme sokat írtunk az utóbbi napokban, így nem sokmindenről maradtál le... :lol:
Holnap megyek, és kicsit parázok, de biztos minden rendben lesz!
Csak az ember ha nincs baja, csinál magának! :lol: :lol:

Majd holnap jelentkezem, hogy mi a fejlemény...Most megyek én is még vasalok, hisz holnaptól már nem fogok!
Valamint fehérjével nyomatom tele magam! :x
További szép estét mindenkinek!

Holnap már jön Esperanza is!!!!Remélem jó híreket hoz!!!!
Vendég

Lyutka, hamarosan eljön a szept. 4-e(egyébként a nővérem szülinapja--kívánom, hogy hozzon szerencsét).
Meglátod, utána olyan gyorsan telik majd az idő, hogy mire észbekapsz, már vége is és a babó a pocidban van...Én is még csak most kezdtem a stimut, és már holnap nálam lesznek a manókáim!!!
Hidd el, hamar eltellik, és majd szép emlékként gondolsz a várakozásra!
Vendég

Sziasztok!

Remélem, még emlékeztek rám. :) Aki nem, annak elmondom, hogy a férjem és én egy örökbebabában találta meg a csodát a sok csalódás után. :)

Bibar, Neked szeretnék írni. :)
Én is kaptam a gynevacot, hasonló problémáim voltak, mint Neked.
Az első szuritól két hétig nyomtam az ágyat, belázasodtam, fájt a helye. A másodiktól 4 hétig nyomtam az ágyat, lázas voltam, az már felszívódni sem akart. A www.gynevac.hu oldalon, Lázár doktornővel vettem fel a kapcsolatot és Ő elmondta, hogy nagyon ritka a túlérzékenység, de előfordul, nem a hatóanyaggal szemben, hanem amivel keverik és tulajdonképpen a teljes készítményt elkészítik.

Ami még oka lehet: a túlsúly, mivel nagyon fontos, hogy a készítmény izomba menjen. Ha az izmot túl sok zsírpárna fedi, akkor szintén lehet gond.
Nálam inkább ez lehetett az igazi ok.

Bocsi, ha beleokoskodtam a dolgaitokba, időnként benézek és megnézem a táblitokat, aztán örülök, hogy csak úgy szaporodnak azok a szivecskék. :)
Mindenkinek:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És a bepofátlankodásomért egy ajándékfotó az én kis örökbebébimről, hogy tudjátok, mindig ott áll a lehetőség azoknak, akiknek a szervezete már nem bírja a beavatkozásokat és a lelke már nagyon vágyik babaillatra. :)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok lányok!
Kicsit eltűntem,sokat is dolgozom,meg nekem így könnyebb feldolgozni a dolgokat,ha a "pihenőidőben",amíg várok a következő beavatkozásra addig inkább kikapcsolok,nem gondolok a lombikra.Ezért is írtam olyan rég,azért néha bekukkantok,kivel mi van,amúgy Bibar mindig értesít mindenkiről.
Azért is írok,mert hallottam,hogy Kriszti most éli meg a nagy eseményt.
Csak jelezni akartam,hogy én is nagyon szorítok,pénteken még emlegettünk is Bibarkámmal,hogy aznap van a leszívásod.
És ezer drukk holnapra!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++
Nagyon-nagyon szorítok!!!!
Mindenkinek szép estét,sziasztok

Kép
lukrécia

kelimoni

tündéri ez a baba!!!!!!!!!!!!azok a szemek......
hogy sikerült ilyen pici babát örökbe fogadni?van egy ismerősőm aki nagyon szeretne,a tanfolyamot is elvégezte,azóta semmi.

a gynevacról.:nekem sulyprobléma nincs,a második szurit már jobban viseltem és nem is lázasodtam be,ugy látszik az első volt a nehéz.
megkérdezhetem hogy hány lombik után döntöttetek az örökbebaba mellett????????
mégegyszer tündéri a babád!

Kriszti
nagyon szoritok holnapra,gondolok rád sokat,jelentkezz amint tudsz és pihi és nyugalom!!!!!!!ma kaptam egy sms-t egy lánytól akivel decemberben voltam lombikon,ő nem izgult és azt mondta hogy ő tudja hogy neki az első sikerülni fog,hát 3 napja megszületett 2 babája,egy fiu és egy lány.2-őt kapott vissza és megmaradt mind a kettő.hihetetlen sztori nem?és ő nem kételkedett!!!!!!!!!!!sajnos bennem mindig bennem volt a kis kételkedés,nem is jött még össze,de már nincs bennem!!!!!!!!!!!!
puszi és ügyesen!!!!!!!!

bibar

Lukrécia,
nagyon köszönöm!!!
Te pedig pihenj, töltődj fel, kapcsolódj ki!!
Legközelebb Te is pozitív eredményekkel számolsz be!

Kelimoni,
csodálatos kis manókád van!Gyönyörű, akihez nagyon sok boldogságot, erőt, szeretetet kívánok!
Mindig van megoldás arra, hogy egy nő édesanya legyen!Erre Te vagy az élő példa!
Vendég

Bibar,
egy pici kétkedés bennem is van, de párom annál pozitívabban áll a dolgokhoz!Azt mondja, most biztos összejön!És szentűl meg van győződve, ez így is lesz!Már én is affelé kezdek hajlani, hogy tényleg igaza van! :lol:
Holnaptól megpróbálok pozitív lenni, és csak azt mondani, hogy ez igenis sikerülhet, mert szeretnénk ezt a babát, vagy babákat!(mindketten ikreket szeretnénk)
Vendég

Kelimóni!
Nagyon édes a kisfiad!
Hát csajozásnál nem lesznek gondjai, elég lesz csak ránézni ezekkel a gyönyörű szemekkel a kiválasztottra :lol: :wink:

Esperanza!
Remélem minden jól alakul!

Kriszti!
Neked még egyszer drukk hegyek, meg babaragacsok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szorítok Neked!
lanett

Sziasztok!

Megérkeztünk a nyaralásból, szuper volt (leszámítva az első napot amikor megjött :( és még rosszul is voltam, hányinger, hasmenés, hidegrázás...) azt hittem haza kell jönni. De aztán másnapra minden rendben lett. Napozgattam, szép színem lett, szóval oké minden.
Kriszti:
Örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgaid, drukkolok a holnapi naphoz. A táblázatból kitörölheted a teszt napját, és írd be, hogy októberben 5. inszem, ja és a korom is már sajna 31 lett időközben (áprilisban) :(
Lanett:
Örülök, hogy ilyen jó hangulatban telt a BMC-s beszélgetés.
Chesti:
A belépésnél mi is mindig ezt csináljuk. (200 Ft) :D
Kelimoni:
Gyönyörű a kisbabád, viseld gondját, és szeresd úgy, mintha a sajátod lenne! :)
Lyutka:
Üdv. a csapatban!
Zsókuci:
Végre megvan a HSG-d is, ez szinte hihetetlen! :)
Share:
Remélem Te is jól vagy!? Majd jelentkezz!
esperanza

Kriszti:
Épp írtam ide a babanetre, aztán később láttam, hogy írtál az msn-en, szóval bocsika nem vettem észre csak később, de akkor már nem voltál elérhető.
És kedves Többiek (Bibar, Lukrécia, Taptau, Mot...stb.)
Szóval titeket is üdvözöllek ám! :D
esperanza

Jó reggelt mindenkinek! Remélem senkinek sem lett semmi baja a fórumozók közül, aki a tüzijátékon volt! Most láttam a tévében, hogy milyen iszonyú vihar volt!

Köszönöm az újabb üdvözlő és köszöntő szavakat!!!

Vitathatatlan, hogy ez a nap a KRISZTA napja, szorítunk nagyon és várjuk a híreket!
lyutka

Jó reggelt Mindenkinek :)

Lyutka :)

Az első megbeszélére sok-sok türelmet küldök.....ha jól emlékszem mi 2,5-3 órát vártunk!!! De megérte!!!! Sok-sok újság, szendvics, üdítő!!!!!!!

Nagyon-nagyon szorítok mára is!!!!
Hajrá!!!!
mot

Kriszti drukkok mára ügyi legyél. :) Nagyon sok van abban amit Bibar is mondott a lányról...nekem sem volt kétségem afelől, hogy elsőre sikerülni fog. Tudtam, hogy ott vannak :) Szóval kismami tessék pihenni és boldogan a pocakosodásra gondolni :)

Esperanza sajnálom :( Sokat gondoltam rád, és nagyon reméltem hogy úgy jössz haza nem is jött meg. Legközelebb sikerülni fog :!:

Tegnap kiakartunk menni tüzijátékra...ekkora mákot hogy még sem tettük :!: Remélem ti is otthon maradtatok, vagy túléltétek épségben.

Mindenkinek további szép napot
chesti

Sziasztok Lányok és Mot!

Esperanza,nagyon sajnálom,de nem kell feladni, a pozitív hozzáállás sokat segít! :!: :!: :!: :!: :!: Majd küldök pü-t.

Kriszti, szorítunk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibar, egyébként én is óvónő vagyok!

A többieknek is üdv., majd még jelentkezem.
taptau

Esperanza, :cry: :cry:
sajnálom.Mi is annyit goondoltunk rád, hogy titokban 3-an jöttök haza! :cry:
De annak örülök, hogy októberben újra megpróbáljátok! Egyszer csak rájön az a babóka is, hogy nállatok mennyire jó helyen lesz, és mennyire fogjátok szeretni!Kívánok kitírtást, hisz nemsokára meglesz a gyümölcse!

Lyutka, Mot, Chesti, és többiek!!!
Mindenkinek nagyon köszönöm!!!!Alíg várom, hogy indulhassunk, és végre "elhozzam a a gyerekeimet", hogy végre itthon a családi fészekben lakjanak!! :lol: :lol:
És persze nagy segítség az eredményhírdetésíg, hogy párom szabit kapott, így itthon lesz velem, tényleg nem kelek fel, pihenek, és vigyázok a manókáimra, hátha ők is ennyire ragaszkodnak majd hozzám, mint én hozzájuk!!! :wink: :roll: :lol:

Puszi mindenkinek, és további szép napot!
Vendég

chesti
még szerencse hogy nem mentetek,borzalom ami kinnt volt,én is itthonról néztem.szoktam ám átkukucskálni hozzátok a másik topicra :D :D

taptau
egy kollegina :lol: :lol: :lol:
melyik kerületben dolgozol?

esperanza
örülök hogy jól telt a nyaralás!
szeptemberben nem mész inszemre?
én 4-et csináltam végig a szabolcsba,aztán mentem a bmc-be és kértem a lombikot,de egyenlőre még ez sem jött be,de majd most!!!!

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?