Edit!
Sajnálom, hogy nem volt pihenés a kiruccanásotok, de azért a változatosság sem rossz. Majd talán Alsópáhokon tudtok pihizni is kicsit. Kiváncsian várom a képeket!
Nem is meséltem még, hogy mekkora balf*sz vagyok!!!!! A múlt héten Flóra nagyon szépen evett, pillanatok alatt megette mindig a szokásos 210 ml-s adagját. A vége felé már feltűnően hamar. Szombaton este Apa etette, és úgy csinált, mint aki fuldoklik. Azért megette, semmi gond nem volt. Vasárnap reggel megismétlődött a szitu, én meg már kezdtem rémeket látni, hogy akkor ettek így, mikor náthásak voltak, eldugult az orruk. Nem kaptak levegőt, így nehez ment az evés. Erre mosom a cumisüveget, és akkor látom, hogy kirepedt a cumi. Az hagyján, hogy egy barom vagyok, hogy nem láttam, de még azok után sem jutott ez a lehetőség eszembe, hogy a Márti múltkor így járt.
Persze lényeg, ami a lényeg, megoldottuk a problémát!
Lányok, köszönöm a tippeket, mindenképpen kipróbálom a szellőztetést és a vízzel lemosást is, ha nem múlik a pirosság. A múltkor használtunk Libero-t a szokásos Pampers helyett, de az már kb. 1 hete elfogyott. Már visszatértünk a régire, mikor kijött a pirosság. Szóval, nem hiszem, hogy az lehetett.
Egyébként újabb problémám akadt a pelenkákkal.
Nem tudom, lehet én vagyok ebben is a barom. Eddig nem volt gond, de mikor a Libero-t használtuk, Marcinak reggelre rendszeresen kifolyt a pisi. Egyszer-kétszer Flórának is. Most a Pampers-ből is.
Na, 1 órája írom ezt hsz-st, és azóta felkeltek, ettek, de ami a lényeg, Marci megint öltözött, mert az egész ruhája pisis volt. Lehet egy 3. féle pelenkára kell áttérnünk?