Új privát üzeneted érkezett!

Én is szeretnék csatlakozni az Angelnek szurkolók népes táborához!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bocsi,hogy úgy eltüntem,de olyan szarul lettem hirtelen,hogy még ülni se bírtam.Bekeményedett a hasam+szúrt+hányinger+szédülés :cry: .Nem tudom,hogy mitől lehetett.Már a kórházban láttam magam.Vettem be egy B6-ot lepihentem,és szerencsére már jól vagyok.

Köszönöm,hogy hiányoltatok.A nyaralás jól telt,az utat is jól bírtuk,semmi gond nem volt.Képet nem tudom,hogy tudok-e felrakni,mert inkább kameráztunk,de majd megnézem őket.

Anyapoc!
Legalább egy kalap alatt megvan mind a két szülinap.Sikerült már egy két party diszletet beszerezni?
A mintákat megköszönönném,majd valahogy eljuttatok hozzád egy cd-t.Egyébként a Michael Powell (tornyos,házas)kép tetszett a lagjobban :)

Athiz!
Sajnálom,hogy úgy érzed,nem lesz sikeres ez a hónap,de hátha megugrik az a hő :D

Zsazsóka!
:cry: :cry:

Bali!
Mi újság veletek?

KépKép
takido

Köszönöm Takido, remélem, hogy már sokkal jobban vagy, és nem lesz gond most már! Egészséget és boldogságot nektek!
Vendég

Athiz!
Köszönöm szépen. :D Nagyon kedves vagy.Remélem mostmár hamarosan te is újra átélheted,na nem a rossz oldalaira gondolok,bár ilyenkor ezért sem lehet haragudni.

KépKép
takido

Ez így van Takido, még a rosszabb dolgoknak is örül az ember, csak legyen legalább egy bébi, akiért ezt elviseli! :D
Vendég

Sziasztok Lanyok,

nem baj ha en is benezek neha ebbe a topicba? :D Bar baba meg nincs kilatasban, 2cn-on vagyok (majus ota probalkozunk), de ide is csatlakoznek neha.....

A ket homerozos topic-ot olvasom parhuzamosan.

Most nem tudok irni tobbet, apae a gep, majd holnap :) .

Athiz, lattam a masikban a gorbedet, szerintem nincs okod aggodalomra, szoritok neked :D

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Melcsike, köszönöm, hogy bíztatsz. Én szívesen olvaslak téged, szerintem igen kedves hölgyemény vagy, persze nem látlak, meg nem is nagyon ismerlek, de így gondolom. Nagyon remélem, hogy ebben a ciklusodban végre neked is sikerül egy szép babát összehozni, nagyon drukkolok neked! Most még pihizz rá az ovulációd előtti hajtásra, és akkor mindent bele!

Bemásolom ide a hőgörbém linkjét, hátha valaki kíváncsi:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 422.31.jpg

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Takido

Örülök,hogy már jobban vagy,szt semmi gond nem volt,csak esetleg az újbóli felmelegedés vagy frontok ilyenkor már jobban megviselik az embert.Plussze egy intenzív növekedési szakasz is elég hozzá :).Szl semmi komoly :),de nem árt,ha az ember résen van :).
Na,gondoltam,hogy a legjobbat választod ki a képek közül :D!Elég nehéz volt nekem is megvarrni,mert nagyon rossz minőségű az ábrája.De van több iylen is,majd kimásolom neked és nem győzöl majd válogatni :wink:!
Szt ha van kedved,akkor beszéljünk meg egy talit és ugorj el hozzánk egy CD-vel és akkor ki is másolom neked :).
Igen,tegnap volt időm beszerző körútra,emrt a fiatal úr nem volt itthon.Vettem már egy csomó lufit,lufidekort,girlandokat,Verdás tányért,meg még 1-2 pici ajándékot,mert még most is k
érdezgetem,mit szeretne,nehogy csalódás legyen neki :).Így még van mit beszereznem :D!

Melcsi

Szt itt mindenki Szívesen lát,gyere csak máskor is :)!
drukkolok a ciklushoz,aztán majd linkeld be a görbédet,ha lesz rajta valami érdekes :).

Athiz

Szt ez a görbe csúcs,gyönyörűen látszik a PÉ és jókor volt az ungibungi :D:D!Ha ebből nem lesz baba,akkor a popódra csapok :D:D:D!

Áfonya?Okr?Bali(gyere többször :D)?

Többiek?????

anyapoc

Athiz!
Szerintem is nagyon jól néz ki a görbéd :) Most jön a várakozás,és a csigalassúsággal múló napok :roll:

Anyapoc!
Biztos nagyon jól fog kinézni a lakás.Férjed is haza tud jönni a nagy szülinapi bulira?
Az tényleg jó lenne,ha meg tudnánk beszélni egy időpontot. :D
Nem is meséltem,hogy nyaralás előtt voltam a Melittánál(mi Melinek hívjuk)és említettelek.Egyből tudta,hogy kire gondolok.Sőt még az Anyukája is :D

KépKép
takido

Anyapoc!
Azt egyébként észrevettem már,hogy a frontokra elég érzékeny vagyok.Azóta jól vagyok,igaz a hasam elég gyakran bekeményedik,tegnap vettem rá MagneB6-ot,remélem használni fog.

KépKép
takido

Köszönöm Takido! Hát igen, ezt utálom a legjobban, várni és várni... De más lehetőségem úgy sincs! Te viszont pihenj, amikor csak tudsz, és szedd a Magne B6-ot szorgalmasan. Magzatvédő vitit nem szedsz? Legalább 2 naponta szedhetnél, akár az újat is, a Bérestől a Gravidát, ebben szelén is van! Vagy lehet, hogy már ezt kérdeztem? Mindegy, puszi és vigyázz magatokra!

Anyapoc, juj, a popóm már így is lila foltos a Gynevac szuritól! Inkább csak szóban szidj össze, ha már mindenképpen akarsz! Nem mintha én tehetnék róla, hogy nem jár B.örse az a hülye gólya! :lol:
Vendég

Anyapoc,
olvasok ám én szorgalmasan, mindig benézek, csak valahogy sose jutott eszembe semmi értelmes ami nem teszt és hőmérő :oops: elég egysíkú lettem mostanság.
De jól vagyok, és kösz hogy hiányolsz. Épp megjött, megint perceket gondolkodom de nem jut eszembe semmi ebbe a topikba illő :oops: hát most mit csináljak?
Vendég

Takido

Igen,Apa jön haza.illetve én megyek érte :).Jó kör lesz,mert kedd reggel megyek érte Pestre,onnan megyünk Szegedre beíratkozni,aztán haza.Szerdán én dolgozok délelőtt,mikor a gyerkőcök alszanak,díszítünk és utána buli,de negyed 6-kor már megy a vonata... :( De azért remélem,hogy szuper lesz :)!
Szóval akkor ismer az egész család? :wink: biztosan hirhedt vagyok :D:D:D!Most is viszek majd Meliitának egy csomó babacuccot,meg volt egy pár csomag pelenka,amit megígértem,de nem jutottam oda vele,két gyerkőccel nem könnyű... :?
Hogy hogy még az anyukája is ismer? :roll: Ja,persze apukája miatt :wink: !
Frontok:Én pl Bulcsúval abszolút nem voltam frontos.Jó meleg volt egész nyáron,de tök élveztem,nem volt vészes.Bezzeg Villővel... :? Azon a nyáron hetente jöttek -mentek a frontok,hát volt,amikor pocsékul voltam...pedig meleg sem volt... :?
A Magne B6 tuti jó lesz és sok pihi.Ha úgy érzed,nem vagy jól,dőlj le.De biztos Melitta is mondta :wink:!
No,akkor dumcsizzuk meg,hogy mikor talizzunk :).Délelőtt,vagy du lenne jó Neked?

Athiz

Na jó,akkor csak virtuális fenékenbillentést kapsz :D:D!
Kedden megyek felétek,majd széteresztek egy nagy csapat gólyát :D:D:D!Ha már maguktól nem találnak oda!!!!
Az tuti,ez a PÉ most tankönyvi volt :):)!

anyapoc

Áfonya

Semmit :).Csak adj néha életjelet :).Ahogy Bee szokta :D:D!
Mensit sajnálom... :( És megértelek,hogy másra most nem tudsz gondolni... :roll:
Keresztszemes hogy áll?Kérdeztem ám a múltkor,hogy milyen fonalat használsz.... Vagy válaszoltál? :)

anyapoc

A múltkor akartam felrakni pár képet,amikor Kriszti is tett fel pocisat.

Ha nem haragszotok,akkor teszek fel párat,hogy miből lesz a cserebogár :)...

Kép

Kép

Kép

anyapoc

Anyapoc!
Biztos szuper buli lesz,kár,hogy Apa nem maradhat veletek tovább.
Kedden akkor kiautózhatod magad.
Nagynéné valóban Nagybátyám révén ismer :D Beszéltem Melittával,és tényleg ő is ezeket tanácsolta :)
Igazából mindegy,hogy délelött,vagy délután,nekem szinte mindig jó :)

Áfonya!
Sajnálom,hogy megjött. :( Egyébként szerintem ugyanúgy bármit leírhatsz ebbe a topikba,legyen az teszt,vagy hőmérő.

KépKép
takido

Anyapoc, várom a gólyákat nagy szeretettel! Tankönyvi peteérés?? Én nem látom a görbémet olyan szépnek, de ha mindenki ezt mondja, akkor elhiszem, és reménykedek! Köszönöm!

Hát ezek a pocis képek frenetikusak! Hát még az utsó babás fotó, annyira cuki! Juj, ilyenkor hasad a szívem! Szili már olyan nagy, persze tudom, hogy azért még nem tini, de egy újszülötthöz képest az! Meghát ilyenkor látom, hogy csak öregszem, és milyen gyorsan szalad az idő kereke! :(
Vendég

Jó nagy pocid volt. :D

KépKép
takido

Gyorsan eltelt ez az egy év?

KépKép
takido

Takido, szerintem neked is lesz akkora pocikád, mint Anyapocnak volt! Nekem akkora nagy volt, hogy a víziló megirigyelhette volna :shock: :lol: !
Vendég

Athiz!
:P :P :P

KépKép
takido

Athiz!
2-3 naponta szedem az Elevitet :)

KépKép
takido

Takido, akkor az tök jó! Azt tudom, hogy én a Materna mellett még szedtem a Magne B6-ot, mert nekem sűrűn keményedett a pocikám, meg fájogatott is. Sajna arra már nem emlékszem, hogy a szelénnek mi is a szerepe, de azt tudom, hogy az Elevitben pl. az nincs. Ezért írtam, hogy a Gravidában már megint van. Na mindegy, ha szeded, akkor jó, és remélem, a magnéziummal kiegészítve használni is fog! Pusz
Vendég

Takido

Akkor mondjuk jövő hét hétfő?
A második pocis kép csalóka,mert amikor így ül az ember,akkor ugye előrefelé domborodik,míg a hátad homorú,így nagyobbnak látszik :D!Egyébként nem volt kis pocim,az tény,de olyan nagyon nagy sem... :)
Hogy mennyire ment gyorsan el ez az 1 év?Hát így most visszagondolva gyorsan...de voltak olyan időszakok,amikor szerettem volna,ha gyorsabban megy... :? Azért most is vannak nehézségek,de tényleg gyorsan elment... :)

Athiz

Hidd el,hogy a görbéd tényleg nagyon szép,szépen látszik a PÉ,és ez a lényeg :).
Viziló :D!Hát a végén én is így éreztem magam :D!Pedig azért nem voltam olyan vészes.Mégis vannak olyan ismerőseim akiknek meg alig van pocijuk :roll:...Hát bennem tuti nem veszett el egyik gyerek sem :D!

anyapoc

Állítólag annak nem látszik a terhessége, akit titokban szeretné tartani valamiért! És tényleg, gondoljátok végig, azok az anyának nem mondható lények, akik amikor megszülik azt a szerencsétlen picibabát, aztán megfojtják vagy kiteszik a kukába, stb. Őket, azoknak sokszor a saját családja sem veszi észre, hogy gyereket várt! Ezt mondjuk nem tudom elképzelni pl. az anyámról, hogy ha én gyereket várnék, azt sokáig el tudnám titkolni. Mert egy jó anya mindenre odafigyel a gyerekével kapcsolatban.
Vendég

Athiz

Igen,ezek nagyon szörnyű dolgok,de szt ezek általában olyan családokban fordulnak elő,ahol nem törődnek egymással az emberek,még anya és lánya sem,ezért jut el a terhes nő oda,hogy megölje a csecsemőjét.Legalább is én ebből indulok ki.

Nekem van egy ismerősöm,aki ugyan elég magas,meg egy kicsit duci is,de simán el tudta volna titkolni végig a terhességet :D!Ráadásul nagyon kicsi babát jósoltak neki még a végén is,hogy kb 2600 gr lesz és majdnem 4 kilóval született :D!
Szóval testalkat kérdése is talán a dolog.Az biztos,én a méreteimmel tutira nem tudnék eltitkolni még egy icipici babát sem :D!

anyapoc

Na ehhez én is tudok mesélni :)
Nekem akkora hasam volt hogy mikor vizsgálatokra vártam a klinikán mindig ikresek jöttek hozzám dumálni mert "látszik hogy nekem is ikrek lesznek" :D Na jó, nem volt kicsi baba, a 38. hétre lett 4 kiló, de még ahhoz képest is óriási hasam volt, úgy jártam mint egy pingvin :P Volt rajta husika is mert nem vagyok épp sovány, sőt... :oops:
Azok akik azt mondják nem vették észre a feleségük/lányuk terhességét szerintem csak hazudnak hogy a saját felelősségüket hárítsák. Persze van akin nem látszik annyira, na de hogy saját család ne vegye észre... ezt nem tudom elhinni. És soha nem fogom megérteni miért kell csecsemőt ölni, mikor már szülés elött le lehet róla mondani, és százak várnak örökbebabára... :x
Vendég

Áfonya

Ikresek :D!Hát majd most :wink:!
nekem pl Bulcsúval oylan volt a pocim,hogy amikor mentem szülni,van olyan kép a kórházi hálóingben,amiben nem is látszik szinte :D!Majd megpróbálom beszkennelni .... Hátulról meg szinte egyáltaln nem látszott.Bezzeg Villővel olyan szépen szélesedett a derekam :).És mindegyikkel legalább 15 kilót híztam...Na jó,elég alacsonyról indultam... :roll:
A csecsemőgyilkosságot én sem értem.Ha már egyszer megszenved,akkor miért nem hagyja olyan helyen,ahol életben marad? Ráadásul ha
az inkubátorba teszi,akkor nem is nyomoznak utána,bár hivatalosan kéne.Na meg ugye a névtelen örökbeadás....Amikor Bulcsút szültem,akkor is volt egy nő,aki a harmadikat szülte és oemondott róla.A lakótelepünkre került a kisfiú és pont zsintén egy aznap szülő ismerősömtől kaptak tejet :).Kicsi a világ...
Na de végre valami,amihez hozzá tudtál szólni... :wink:!

anyapoc

Angel

Remélem,jössz mihamarabb,bár olvastam másik topikon a jó híreket :):):)!

anyapoc

Én nem olvastam úgyhogy gyere Angel!
Kíváncsi vagyok!!! :P
Vendég

SZiasztok! :)

Először is köszi mindenkinek a rengeteg drukkot! :) :)

Szóval átestünk a nagy műveleten! Apa bent lehetett, és láttuk a beültetendő két szerencsést mikrószkóp alatt, olyanok voltak, mint két kis szeder! :D Kaptunk uh képet is!
Lett 8 fagyibaba is, mert időközben még két sejtünk összetalálkozott, és olyan szépek voltak az embrikék, hogy mindegyik alkalmas volt fagyasztásra! :D

Aznap furán éreztem magam, főleg a hasam, de most már okés! Kaptam még egy seggbeszurit, azóta meg progikúp, MagneB6, folsav és orvosi rendelvényre minden nap két dl vörösbor! :lol:

14 nap múlva, azaz jövő utáni csütörtökön kell tesztet csinálnom, és annak függvényében mennek tovább a dolgok. Ha pozitív, akkor majd egy UH, ha negatív, akkor csatasorba állnak a fagyibabák! :)
angel37

Angel,
ezek fantasztikus hírek, hatalmas nagy gratula!!!
És még extra babák is, igazán szerencsések vagytok!
Pihenj sokat és simogasd a hasad! Szűk 2 hét és kiderül minden. :)
Vendég

Áfonya,
köszi szépen! :)
Igyekszem még csak véletlenül se megerőltetni magam :)
Ó, már csak 12 nap! :) Pár napon belül meg úgyis eldől, hogy mi van odabent! :wink:
angel37

Sziasztok!

Angel!
Nagyon örülök,hogy ilyen jól alakulnak a dolgok.Gondolom szeretnél 14 nappal idősebb lenni :D De biztos rendben lesz minden :D Barátkozol már az ikrek gondolatával?

Anyapoc!
Bocsi,hogy eltüntem,de buliba mentünk :)
Nekem jó a hétfő,majd irj egy időpontot :D

Érdekes dolgok ezek,hogy kin mennyire látszik.Pl.én is a kis termetűekhez,és a vékonyabbakhoz tartozom,és a héten mikor összefutottam egy volt ovisom anyukájával megkérdezte,hogy a 3. hónapban vagyok? Mondtam nem,az 5.-ben,hát nem is gondolta volna.Persze eltitkolni én sem értem,hogy hogy tudja valaki a hozzátartozói előtt.És tényleg iszonyú,hogy valaki képes megölni a saját gyerekét,ahelyett,hogy lemondana róla,és egy olyan családba kerülhetne,ahol szeretik,és mindent megadnának érte.

KépKép
takido

Sziasztok!

Villő egy kattintással eltüntetett mindent :twisted: !

Angle :)

Nagyon örülök,hogy minden rendben és már jobban érzed magad :).Akkor csak lazíts,mert aztán utána már nem lesz rá lehetőség :wink:!
Fagyibabák is lettek,szuper :):):)!De úgyis midnen rendben lesz
:)!
Vörösbor :D!

Takido

Mondjuk úgy délelőtt 10 körül?
Ha jó,akkor priviben majd küldöm a címet :)
Buli :)...nana,azért csak pihengess!!!!
Pociméret:Ez amúgy is sokmindentől függ.Az elsőnél általában nem olyan gyorsan nő a poci,mert még feszes a hasfal,ami amúgy is egyéni.Bezzeg a másodiknál,amikor már ki van tágulva :D!Nekem Bulcsú sokáig nem nagyon látszott,de Villővel 12 hetesen már olyan voltam,mint 4-5 hósan :D!Legalább is többek szt... :) Aztán persze ez a szédületes növekedés is leállt,utána már normális volt...
Azért majd megnézem,hogy a végére mekkora pocid lesz :D!

Na,megyek,mert büdi van :D:D:D!Mármint nem it... :roll:

Pusz

anyapoc

Anyapoc!
Jó a délelőtt 10 óra :D Majd akkor meglátod.hogy mekkora a pocim :)
A bulinak jobbára csak nézője voltam :D .

KépKép
takido

Takido

rendben,megy a privi a címmel :)!

anyapoc

Anyapoc!
Megkaptam,köszi :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Megérkeztünk péntek este, de még csak a másik topikba kukkantottam be ... tegnap anyukáméknál voltunk.

Először is Angel nagyon szurkolok én is nektek :)

Többiek bocsi ha nem írok külön külön. Nekem megjött a miku kinn Horvátorszégban. Egész jól fogadtam a látványt. Viszont a férjemel arra jutottunk, hogy nincs tovább hőmérőzés és akkor szexelünk amikor jólesik. Persze azért a termékeny napokon odafigyelünk :oops: Még beszedem ezt a utolsó adag clostit aztán ha most sem sikerül lehet tartuk egy kis pihenőt. Vagy meglátjuk mit mond a doki. Na szóval lazulunk :)
kokusz

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Megjöttünk. Bocsi az eltűnésemért, de lementünk sátorozni 3 napra a Balcsira, barátnőmék ott nyaraltak. És az egész adhoc jellegű volt, így megírni sem volt időm. Nagyon szuperül éreztük magunkat, kellett ez akis feltöltődés. Gyerekek is nagyon élvezték!Most már itthon vagyunk, ma anyuéktól is megjöttünk.

Egyébként semmi különös nincs velem, velünk.

moni

Most jöttünk meg, voltunk apával Pakson ünnepi mizérián. Volt hajón színpad a Dunán, Demjén Ferenc koncert, utána István a király Vikidállal, utána tüzijáték uszályról de nem is kicsi... jól éreztük magunkat a hatalmas tömeget és azt leszámítva hogy baromi meredek töltésen kellett ücsörögni és vagy Dunába potty vagy nem. De nem. :D Meg voltak persze árusok, kisgyerekeknek körhinta... tényleg jó volt! :) Gyerek meg leadva a mamának. :P
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon fogok tudni most írni, mert a fiam lebetegedett, 2 üveg eltörött ma reggel, egyet a férjem, egyet meg én törtem el, úgyhogy most azzal is szenvedek, stb, stb.

Csak annyit, hogy Angel, nagyon örülök, hogy minden rendben ment, bár sejtettem, hogy így lesz. Szerintem meglesz az a baba, és még az is lehet, hogy duplabébi hoz örömöt nektek a házba! Puszi nektek

És pusszancs mindenkinek, és bocsi!
Vendég

Ja a hőgörbémet belinkelem, íme, légyszi drukkoljatok, ha van rá időtök! Köszi

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 689.73.jpg
Vendég

Sziasztok!

Kokusz

Üdv itthon :)
Mensi :(...Hát reméljük, a doki mond valami okosat... :roll:.De egy kis pihi biztosan jót tesz :).Miylen volt Hország?

Moni

Neked is üdv itthon :).Nem kapott el benneteket a vihar?vagy addigra otthon voltatok? :roll:

Áfonya

Hűűű,szuper lehetett az ünnep :).Mi a konyhaablakból néztük a tüzijátékot,így is jó volt :).
Töltés :D!Még jó,hogy nem volt belepotty :).Nem úhy,mint Petsen... :( Az elég szörnyűre sikeredett... :?

Athiz

Szilinek jobbulást!Gyógypuszik mennek!!!!
Üvegek... :(
Görbéd még mindig szuper és természetesen szurkolunk :)!
Eddig szt minden rendben vele :).

anyapoc

Sziasztok!

Megjottunk mi is szombat ejjel, iszonyu faraszto volt az ut, azt hiszem legkozelebb repulovel megyunk. :roll:
Kicsit meg vagyok remulve mert tegnap egesz nap rosszul voltam csak aludtam meg fekudtem es amikor fol akartam allni akkor megszedultem aztan tegnap estere belazasodtam, ejfelkor volt 38 fokos lazam es nagyon razott a hideg arra bevettem egy lazcsillapitot de reggelre visszakuszott es iszonyuan fajt a fejem. Most azon gondolkodom hogy menjunk-e be az ugyeletre surgosen a baba miatt vagy raer holnap a doki?! Azert aggodom mert latszolag semmi oka a laznak, nem vagyok megfazva. Szerintetek?

Latom Angyalnal minden szuperul ment, mar ott lapul/nak a bebi/k. Nagyon drukkolok!!!

Nincs uj babasunk?
Valami hir?

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc: most latom milyen szep pocis kepeid vannak, jo nagy pocid volt Villovel! :D

Na megyek a boltba reggeliert mert meg nem ettem semmit ma.

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tonti, szerintem menj csak el a dokihoz, biztos ami biztos, és valószínűleg kapsz majd egy jó kis antibiotikumot rá. Vigyázz magatokra!

Puszi
Vendég

Anyapoc!
Addigra már itthon voltunk! A Fő térre szerettünk volna felmenni, de mire férjem hazaért a fűnyírásból, addigra leszakadt az ég... :(

Tonti!
Pocakfotó?

Athiz!
Biztató a görbéd, nem úgy, mint az enyém... A msáikban fenn van, én ide nem tudom belinkelni, mindig az egész fórumot hozza a link... :(

moni

Sziasztok!

Anyapoc most totál jól érzem magam hogy nem hőmérőzök ...
Horvátország jó volt nagyon. Másfél napig volt rossz idő, de utána végig jó volt. Klasszul lebarnultunk és egész nap csak döglöttünk a parton. Ja meg az uram vett nekem egy csodaszép arany karláncot :)

Tontica

Jobbulást .... remélem hamar meggyógyulsz.

Most megyek takarítani.
kokusz

Moni, rámész a hőgörbédre a másik topicon, egeren jobb billentyűvel katt, és tulajdonságok katt. Aztán ami megjelenik http:// ... stb. szöveget kijelölöd, az egészet, és megint egér jobb gomb katt, másolás katt. Leokézod, és kilépsz, majd a babanet ezen topicjába, ahol üzit írsz jobb egérgomb katt, majd beillesztés. Ha ez nem működik, akkor lila gőzöm sincs, miért nem.

Ha lesz majd időm, megnézem a görbuszodat, addig is próbáld meg a linkelést! Puszi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?