Szia cinegekris,
minden orvos felírhatja, nincs rá korlátozás. Nekem a házidokim írta fel, de el kellett mondjam neki, mi is ez, mire is való, mivel hogy még életében nem hallott róla. Sőt! Vagy 10 percet keresett könyveiben, de nem találta. Végül felhívott egy gyogyitárat, ott mondták neki, hogy nincs doki korlátozás - még állatorvos is felírhatja
Erről jut eszembe, képzeljétek! Ma felhívott egy barátnőm, aki már negyedik sikertelenen van túl és megkért nézzem meg, mikor jár le a Gynevac szavatossága, mert ő is szeretné most kiváltani, de csak a következő lombik előtt felhasználni. Erre megnéztem és október (2006) a lejárat! Ezt nem gondoltam volna, és már 2004-ben legyártották. Most lehet, hogy csak én vagyok a balfék és pont egy ilyen régit kaptam?! A tiétek újabb széria?
Gyorsan végiggondoltuk apával, mi legyen. Ha nem sikerül a fagyi babás projekt - de ez persze nem fog bekövetkezni!!!
- akkor gyorsan belövetjük magunkat, mielőtt lejár.
Backa,
tehát nem gondolod, hogy azt mondják ezzel az inzulinnal, hogy nem ültetnek be?! Pontosan 29,9 volt
Ráadásul utánanéztem a neten, van egy angol nyelvű lap, nagyon részletes, vagy harminc oldalon keresztül a PCO-ról szól, laborértékekkel, tanácsokkal, kezelési módokkal stb. Ott olvastam, hogy a szteroidok - és én a stimu alatt és a beülti után is két hétig prednizolont kaptam - csökkentik bár az androgén hormonokat, de! emelik az inzulin szintet. Ez sz**, akkor miért kaptam? A dokinő azt is mondta, talán még ettől ilyen magas nálam az I. Jó lenne...
Lola,
ne idegeskedj! Minden jó lesz a fiúkával... a te tesztedet ez biztos nem befolyásolja, az már BIZTOS +
Végtére is, be kell indulnunk a babásodással
a kutya meg a macska!