Új privát üzeneted érkezett!

szia Angel!

Ezek nagyon jó hírek! Kép Szorítok, hogy a fagyibabákra majd csak akkor legyen szükség, ha testvérkét akartok!
Kép

katyerina

Angel kedves!
Gyönyörü hir! Remélem 2 hét mulva még nagyobb örömben lesz részed 1 zebra személyében!
Végülis csak meglett azért Pörike, még ha azzal a vargabetüvel is! Nem tudhattad. És nem is a tüszőcske tehet róla, igy alakult sajnos. Tudod, fiu lett volna, amiért akkor külön megölt a bánat, mert nagyon fiupárti voltam. Talán azért kaptam ezt a kislányt, hogy megváltozzanak a lánnyal kapcsolatos fóbiáim, mert mostmár viszont nagyon örülnék ha lenne még 1 lányom.
Pöri a Pöröntyke névből származik, amit a fiam adott Neki, mikor kiderült Róla, hogy velünk van. Igy emlegettük a 8 hónap alatt, és a röviditett formája Rajta is maradt, de tényleg olyan Pöris. A mozgása is, nagyon eleven, pörgős kiscsaj.
Nagyon szoritok Nektek, hogy sikerüljön. A csuri érvényes! :D
Loiska,, Lona, Anikó, Nektek is küldök +++++++++++++++ energiákat!
Katyuska, hogyan tovább?
Ági, jó pancsolást, jó hozzá az idő is!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok Lányok!
Megjártam ma a Kaálit!
Drága Krizsa doktor vizsgált ma és tette az "I"-re pontot!
Szoval ma még szuri holnap éjjel repesztés és kedden reggel punkcio!
Annyira aranyos volt hogy nem csodálom hogy imádjátok!Mindent elmondott töviről hegyire és mondtam neki hogy nagyon örülök,hogy megismertem mert már sok jot hallottam rola!!!!
Ja,és közben elengedett egy telefont amiben közölte az illetővel hogy pozitiv a véreredménye!Kicsit kihallottam a telefonben lévőt is és olyan meghato volt hogy majdnem elbőgtem magam!Mindenféle jo tanáccsal ellátta amit gyorsan meg is jegyeztem magamnak!!!!
Szoval szépen megnőttek a tüszöim 6 tuti van de majd kedden eldől!

Angel!
Sokat gondoltam rád!
Örülök,hogy kistesonak fagyi is maradt! :wink:
Pihenj sokat!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Épp most gondoltam Rád, hogy voltál-e már. Látom Krizsa Neked is szimpatikus. Valóban nagyon jó ember. Szóval kedd! Nagyon drukkolok!
Átismételtem a táblát, Gabibi, ne haragudj, hogy kihagytalak, gyanus is volt! Már csak 5 nap Neked is! +++++++++ energiákat küldök Feléd.
Na és Kis*, szeded a gyogyikat szépen?
Kismókus, kérlek, mindig tedd fel minden oldalra a táblát, mert már annyi itt az izgulnivaló, hogy én legalábbis alig birom követni.
Mindig hullámokban jönnek az események, aztán néha hetekig meg semmi.

melcsi1967

Sziasztok

Mindenkinek gratulálok, és továbbra is nagyon nagyon szorítok

Most sajna csak ennyi, mert már ébredezik a drágám.

Mindenkinek szép napokat, és még szebbeket a jövőben.

Erika
erika13

Melcsi! :D
Köszönöm! Kép
Most nagyon jol jönnek a drukkok!
Te mikor mész a konzultáciora?
Vagy megvárjátok a februárt végül?

Erika!
Köszi szépen! :D

Lois!
Mi volt ma?
Néztelek de nem láttam senkit! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Küldöm a Képdrukkokat, nehogy hiány legyen belőle!
A 6 az jól hangzik, nekem azt mondták a múltkor, hogy a 6-7 petesejtet szeretik az az ideális Kép
jujj, de jó mindjárt neked is csücsülnek a pöttyök a hasadban. Mennyit kérsz beültire?

Melcsi!

aug 25-én megyek ultrahangra és ha rendben van a ciklusom akkor szerintem rá egy hétre elkezdjük a szurikat Kép
már nagyon izgulok...

katyerina

Sziasztok,
bocsi, hogy nem jöttem, valahogy nem jött össze, hogy tudjak írni. SZóval 6-7 tüszőm van, ma este kapom a tüszőrepesztőt, hétfőn punkció. Remélhetőleg még megvannak, mert sajna akár már meg is repedhetett az egyik, és ment az egész a levesbe :cry:
Köszönöm a bíztatást mindannyiótoknak, nagyon jólesett!!

Angel!
Gratula a kis babácskákhoz, szuper, hogy ilyen szép számmal vannak!! :)

Anikó!
Én ma végül nem voltam, hiába keresgettél :) Nem csodálom, hogy megkedvelted a Dokinkat én is odavagyok érte!!! :D

Katyerina!
Nem csodálom, hogy izgulsz, klassz, hogy már itt tartotok ti is!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!

ne aggódj, biztos szép számmal megvannak még! hétfőn nagyon gondolok rád is! Mostmár minden napra jut valaki akiért lehet izgulni...
jujj tényleg nem is tudom követni :)

lányok mindenkinek küldök kollektív drukkokat, nehogy kihagyjak valakit!
Kép Kép Kép Kép Kép

katyerina

Katyerina,
köszi, és bár igazad lenne! :)

Biztos rendben lesz a ciklusod, és jöhetnek a szurik! :)

Melcsi,
most már értem, honnan Pörike neve! :)
Lehet, hogy most majd sikerül egy kisfiú, de ahogy olvasom, nagyon megtetszett Neked a nuni! :D

A csuri tuti hogy sokat segített :lol: , így köszönöm és jöhet minden mennyiségben! :)

Aniko,
Örülök, hogy bejött Krizsa doki! :) Csodálkoztam volna, ha nem így van! :wink:
Be tudjátok adni otthon a repesztőt?
Már előre drukk a keddhez! :)

Lois,
Megvan a 6-7 tüszőke! :) Ez nagyon jó hír! :) Szorítok, hogy kihúzzák hétfőig! :!:
És ezek szerint cisztának nyoma sincs! :)
angel37

Katyerina!
Köszönöm a drukkokat!
Én 3-at kérek vissza és kettőt vágnak meg AH-val!
Nekem már volt kétszer is három embrikém és sajna még pozitiv tesztem sem volt!Igy nem is gondolkodtunk hányat kérjünk vissza!

Lois!
Biztos,hogy meglesznek hétfőig!
Küldöm a tüsző ottmarado drukkokat!!!!!!! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++

Angel!
Köszönöm neked is nagyon!
Az ügyeletre megyek a szurira mert amit izomba kell azt nem tudom beadni magamnak a férjem meg a hasba szurásnál is kimegy még a helyiségből is!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Bocs a hülye kérdésért, de ennyire még nem vagyok képben...

mi az hogy kettőt vágnak meg AH-val? Kép

A szurikhoz meg annyit, hogy egyik ismerősöm anyukája védőnő és említette, hogy az anyukája szokott menni lombikosokhoz szurit adni, mert azt lehet kérni...
esetleg érdemes megkérdezni a körzetetekhez tartozó védőnőt, kimegy-e házhoz...

katyerina

Kedves Anikó!

Megy a drukk ezerrel, hogy minden rendben legyen kedden - bár miért ne lenne - és pár nap után mehet a beülti is, aztán már csak sok pozitív gondolattal lehet segíteni a megtapadást! Én szurkolok Neked!

Katyerina! Szurkolok Neked is, hogy minden rendben menjen Nálad is!

Megy a drukk még Angelnek és Loislanenak is, meg mindenkinek akinek szüksége van rá!

És bocs, hogy ilyet kérek - pont Tőletek - de azért majd gondoljatok rám is egy kicsit szerdán, amikor megyek az első UH-ra és végre megtudom, hogy hány porontyka maradt meg és az asszisztens szerint akár már szívhangot is hallhatok!

pussz: samyke
samyke

Anikó :)
ügyeleten adattam be én is! Örültek nekem fél2-kor :wink:

Samyke,
persze hogy drukk neked is! :)
Hű szívhang! Az annyira jó lehet...
Hányesélyes vagy?
angel37

Szia Angel!

Csak kettőt ültettek be, tehát vagy egy vagy kettő!
De végül is mindegy, a lényeg, hogy van! De azért jó lesz tudni :lol:
samyke

Semyke!
Természetesen megy neked is a Kép és szoritunk ezerrel!Remélem már egy kis dobogo Kép is fog látszani!!!!!Kérjél képet feltétlenül de csak a babásba tedd fel! :wink:

Angel!
Szerintem engem is tárt karokkal fognak várni 23.30-kor! :wink: De én már a pofavágást megszoktam!Eleinte rosszul esett de most már fel sem veszem! :wink:

Katyerina!
Asistalt Hatching(lehet hogy nem helyesen irtam)! :oops:
Szoval egy lézerrel megvágják a burkot a visszaültetés elött és akkor könnyebben kitud bujni az embrike a "házábol"!És én kettőt kértem hogy vágjanak meg!Lehet hogy nem pontosan irtam le de ez a lényege!

KépKépKépKép
aniko24

Samyke,
elhiszem, hogy mindegy, az a lényeg valaki megtapadt! :D

Bennem is két embrike van, és ha esetleg sikerül, akkor az egynek v.a kettőnek örülnék, csak más okból! :)

Anikó,
igazad van, az a fontos, hogy szúrják be és kész! :wink:

Ez az AH-t mitől függ, hogy megcsinálják-e? Nálam szó se volt róla...
angel37

Ez az AH dolog nekem is új.....és ezt mikor javasolják??
Amúgy ma 22.30-kor megkaptam a tüszőrepit :D :D :D , azt olvastam, hogy utána görcsölni szokás, ha én nem görcsölök az rosszat jelent??? :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Louis!
Én soha nem görcsöltem a repesztő után. Az egyik lombiknál éreztem nagyobb feszülést de akkor 15 tüszencsem lett talán azért de azt is inkább ha ületm vagy teljesen kiterülve feküdtem. Drukkolok nagyon!

Anikó!
Örülök, hogy kedden túlesel a pungin drukk hegyek mennek neked is.
Ugye milyen tünemény egy orvos a mi jó Krizsa bácsink?

Angel, Lois!
Azt jelenti az AHA amit Anikó írt. Törvényileg úgy tudom hogy 35 év felett mindenképp megcsinálják amúgy meg csak a harmadik lombik után (vagyis 4. nél) támogatja a tb. De nekem maguktól csinálták a 2. nál. Ha látják hogy szükség van rá csinálják szerintem. Nem feltétlenül tudunk róla. Akkor én azért tudtam meg mert a harmadiknál én szerettem volna kérni és akkor mondta a dokim hogy már a másodiknál is megvágták őket.

Samyke!
Gondolunk rád! Ha gondolod és van kedved nézz át a babásba veled együtt már hárman lennénk közel egy idős kismamik biztos tudnánk segíteni egymásnak no meg ott vannak a régi kismamik ők mindig tudnak jó tanáccsal szolgálni.

Anikó, Katyerina!
Nekem a progiszuri miatt jött ki az ügyelet. A második lombiknál is kaptam és mivel elkezdtem barnázni Krizsa azt mondta szigrú fekvés felhívtam őket hogy ez van és hgy időben kell megkapnom a szurit jöttek is szívbaj nélkül minden nap Az már más tészta hogy minden nap szólni kellett de jöttek. :)
Most is mikor ágyba parancsoltak három napig kihítuk őket utána inkább elsétátam kell ennyi eü séta egy napra. :) Nekem 20 perc oda vissza

Drukk hegyek mennek mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,
alig tudtalak visszaolvasni benneteket.

Anikó(?) ,
szerintem kérdezd meg az Aspirint, mert az árthat is :?

Valaki kérdezte a beülti árát, legutóbbi infóm szerint 50.000 körül van.

Pusza
Gigi
gigi002

Lois!
Én még sosem görcsöltem a repitől! :shock:
Nem hiszem hogy kellene föleg ha 6 tüsszencs van! :D
Ne izgulj minden rendben! Kép

Zsebike! :D
Köszönöm a biztatást és a szoritást!
Már azért izgulok!!
Én egy ápolonőt találtam aki itt lakik nem messze és hozzá kell átmennem de ő nem tud jönni mert nincs kocsija de nekem kocsival nem távolság!Ennyit lehet menni szerintetek?Vagy esetleg keressek más megoldást?

Lányok! :D
Az elsőnél az AH felsem merült nálunk!
De most én kértem a doktornőt hogy szeretném és mondta hogy persze már indokolt nálam!Már autotmatikusan csinálták volna!

Gigi! :D
Akkor inkább megkérdezem!

KépKépKépKép
aniko24

Lenne még egy kérdésem!
Lehet hogy hülyén fog hangzani de azért megkérdezem! :oops:
Azt mondtátok,hogy a hajolgatást mellőzni kell!Van valami taktika a mosogato és a mosogépből valo kipakolásra?Mert ahhoz nekem le kell hajolni!Előre is köszönöm a segitséget! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Zsebi,
köszi az infót! :)
Jó tudni, hogy nem feltétlenül kell kérni!

Lois,
gratula a repiszurihoz! :D
Én sem görcsöltem, pedig nagyon rákészültem! A punkció napján felkeltem, és annyira semmit nem érztem, hogy azt hittem nem történik semmi, vagy már meg is repedtek. :shock: Aztán a 21-es megállójában már feszítettek rendesen! :wink:

Anikó,
esetleg leguggolni? :) Más alternatíva nem jut eszembe!
angel37

Loiska!
Biztos nem repedtek meg előbb, ne izgulj! Nekem azt mondta Krizsa, hogy a Gonallal nem is szoktak idő előtt, emiatt nem kell izgulni. Hétfőn minden rendben lesz, gyönyörü tüszőid lesznek, tele petikékkel!
Anikó!
Sok +++++++++++ energiát küldök Feléd, remélem érzed!
Én ugy oldottam meg, hogy a drága nagy fiam megcsinálta helyettem a ki-be pakolást. A mosógépet már biztos rá tudod bizni Marcira, ha ott vagy Mellette! És nagyon fog örülni, hogy segithet Neked.
Samyke!
Szerdán már UH-ra mész? Remélem szép, jó helyen tapadt babá(ka)t fogtok látni! Nagyon szurkolok!
Katyerina!
Mi is 25-én megyünk megbeszélésre, 1/2 11-re. Te mikor mész?

Bár én továbbra is a februárt részesiteném előnyben, Dezső szeretné minél hamarabb, na és attól is függ, mit javasol Krizsa.

melcsi1967

Sziasztok

amenyire vissza tudtam olvasni eddig mindenkinek jól mennek a dolgok, de én nagyon remélem, hogy ezután mégszebb időszak köszön be mindannyiotok életében!

Sziasztok
erika13

Anikó 24!
két napig bírtam hajolgatás nélkül,aztán meguntam könyörögni a férjemnek !!!ő nem látja meg a melót!!!!
én is olvastam hogy nem szabad,és írtak olyat is hogy nem árthat.
már akkot óriási kupi lenne itthon!!!!
gondolj arra,aki még nem istudja hogy terhes.az is hajolgat.
csajok.szerintetek holnap teszteljek?12. nap
lola29

Anikó!

erről az ah-ról én sem tudtam, de végül is a férjecském elmagyarázta a lényeget :D, szerintünk nálunk még nem volt ilyen, mert a mikroszkópban épnek tűnt a burok eddig. Gondolom a fagyibabákat is beleszámolják a sikertelenségbe, akkor nálunk is már a negyedik jön. Lehet hogy most megfogják vágni nekünk is? :oops:

A mosogatógépet meg úgy oldottam meg, hogy gugoltam, vagy kissámlira ültem és a fejem fölé pakoltam a pultra. Vagy egyszerűen befogtam apát, ilyenkor még porszívózni is ő porszívózik...
hát nehéz modern nőnek lenni Kép

Melcsi!

pénteken reggel 8-ra megyek, pont kerülni fogjuk egymást! :(
De, ha megbeszélésre mész akkor nem sokára ti is kezdetek! Kép
akkor pénteken beszámoló mi volt! :lol:

samyke!
téged sem felejtettünk ki a drukkokból. Én nagon kivéncsi vagyok a babá(i)dra Kép

katyerina

Sziasztok Lányok!
Kép
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot! Kép Kép Akkor valamelyiket majd bevetem!A kis segitségem anyukámhoz megy egy pár napra az ET napjátol hogy tudjak 3-4 napot abszolut feküdni!Meg ott jol is érzi magát, most hogy szünet van nem akarom,hogy itt kuksoljon mellettem amig én fekszem.Mert mellette nehéz!De majd ha hazajön akkor "befogom" a munkára! Kép

Katyerina!
Szerintem ha megemlited a doktornőnek,hogy te szeretnéd akkor megfogja csinálni!Én is kértem de azt mondta,hogy már indokolt és maguktol is csinálták volna!

Melcsi!
Köszönöm!
Már érzem a pozitiv energiáidat!Nagyon jol jönnek!

Lola!
12.nap lehet hogy meglehetne probálni egy érzékeny tesztet!
Azért is nehéz a hajolgatos téma számomra mert van itthon 2 cicám és 2 kutyusom!De majd a guggolos térdrogyasztos dolgot fogom alkalazni! :wink:

Angel!
Köszi neked is valamit majd kikisérletezek ez ügyben! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Semyke!
Nagyon szoritok az ultrhangra!
Mikor mész?
Kiváncsi vagyok hányan vannak odabennt! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Én úgy oldottam meg hogy a két hétben a párom segített vagy anyukám a ruhák kipakolásában aztán mára már nagyon jól hajlanak a térdeim és azzal lövöm be a kellő távolságot. :)
Nekem az is nehezíti sok mindenben a helyzetemet hoy emelnem sem szabad, de a felmosó pemszlivel megoldom a csapba engedem a vizet gumikesztyű fel és irány bevizezem kicsavarom és megyek törölni. :) Kicsit mókás de ez van... Azóta sem szoktam hajolgatni már teljesen megszoktam hogy legugolok ha valami leesik márpedig mindig minden leesik

Szerintem annyi belefér de ha nincs túl messze ajánlom a sétát hidd el jót tesz az alhasi vérbőségnek.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike!
Köszönöm szépen!
Azt hiszem én is a térdrogyasztosat fogom használni!
Mert Murphy hogy ilyenkor minden leesik! :wink:
De azért probálom abban a két hétben kimélni magam!
Az igazság az hogy a szuri gyalog messze van de kocsival 5 perc.És igy megyek kocsival. Kép Kicsit azért lusta is vagyok! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Köszi a szurkolást mindenkinek, aranyosak vagytok!

Anikó: szerdán 14 órára kell mennem.

A hajolgatással kapcsolatban én is azt olvastam, hogy egyenes derékkal kell leguggolni és felállni.

Ja, és nekem már ennél az első lombiknál megcsinálták az egyiknél az AH-t, amelyikre azt mondta a biológus, hogy túl vastag volt a burok. És nem én kértem, teljesen magától csinálta.

Lola, szerintem csináld meg a tesztet - én sem bírtam tovább a 12.napnál - ha negatív - aminek kicsi az esélye :lol: - akkor még mindig megcsinálhatod 2-3 nap múlva ismét, hisz nem biztos, hogy ilyen korán kimutatja.

samyke
samyke

Lányok!
Azt hittem csak én vagyok ilyen béna, a fiam meg azt merészelte mondani a multkor, hogy direkt csinálom! De olyankor nálam is mindig minden leesik! Már sokszor ciki riasztani a férfiakat, de remélem, mire megint kell, Pöri már olyan ügyes lesz, hogy odaadja ami leesik. Most tanuljuk a labdával, hogy adja vagy guritsa ide, és néha már megérti mit kérek. Meg aztán Ő van a legközelebb a földhöz :lol:

melcsi1967

Jó reggelt lányok!
Most indulunk a Kaáliba. Hát mit mondjam, tegnap még tök laza voltam, borozgattunk stb, de most mindjárt kidobom a taccsot, olyan para jött rám :oops: :oops:
De nincs vész, most jöttem rá, hogy 21.-e van, ami az abszolút szerencsenapom!!!! :roll: :roll:
Azért némi bíztatás, meg pozitív gondolat rámfér majd!!!!
Pusz Nektek!!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Én hajnalban felkeltem és egyből te jutottál eszembe!
Összeszorult a gyomrom mert persze tudom,hogy rám is ez vár!Nagyon nagyon szoritok érted!Minden rendben lesz!Most abszolut áttudom érezni a parádat!Érdekes, hogy tudom hogy mi vár rám és amikor kimondják még örülök is neki de azért ma estére már "zabszem" efektus lesz nálam is!Teljes csuriban vagyok egész nap érted!Irj majd ha tudsz egy pár sort és pihenj sokat!!!!!
Nagyon várlak a hirekkel!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Melcsi!
Köszi a drukkot! 25-e mindjárt itt van, nemsokára jön a következô csemete! jót nevettem azon, hogy Pöri van a legközelebb a földhöz, milyen igaz :D :D

Anikó!
Örülök, hogy jó híreket kaptál Krizsa doktortól! Gondolok rád kedden a punkciókor. Lehet, hogy a telefonbeszélgetés egy jel volt, hogy rád is ez vár nemsokára? 8)

Katyerina!
Akkor a te talpad alatt is forrósodik a talaj! Én úgy tudom, hogy nem látszik AHA-nál rajtuk a vágás, mert rögtön összegyógyítja magát (nagyon ügyesek!!). Tulajdonképpen ezzel az eljárással csak meggyengítik azon a helyen a burkot, ott vékonyabb lesz, ezért könnyebben kibújnak a páncélból. Lányok jól tudom vagy keverek valamit?

Angel!
Gratulálok ehez a szép eredményhez!

Samyke!
Szerdán gondolok rád!! És várunk a jó hírekkel! :wink:

Lola!
Ez már a 13.napod... nagyon szorítok, hogy +++ legyen a teszt!

Gabibi!
Remélem jól vagy!!

Loislane!
Szorítok! Remélem megkönnyebbülve, boldogan írsz nekünk a történtekrôl!
:wink:

Zsebi!
Már több mint 12 hét... nem sokára gyönyörködhetünk a szép egészséges babáidban!

Szép napot! LOna
lona1

- lett a tesz.ma van a 12 nap.
lola29

Üdv mindenkinek!
új vagyok még itt,a "Beültetés elötti és utáni" fórumon szoktam általában lenni. Én is Kaális vagyok így szívesen dumálnátok Veletek.
Lola! Megcsináltad már a tesztet? Olyan kiváncsi vagyok!!! Nagyon szorítok!
andrea23

Sziasztok!
Van olyan köztetek, akinek a budapesti Kaáliban Dr Kovácsnál sikerült az inszem vagy a lombik? És ha igen, hanyadik.

Zsó
zsofian

Sziasztok!
Most értem haza, csak egy pár mondat erejéig ugrotttam be részletesen majd később.
Először is túléltem!! :D Öt petesejtem lett a hét tüszőből és a dokim szerint is ezért felülmúlta az optimistább reményeinket is!! Most nagyon fájok, megszabadított a jobb oldali petefeszkémben tanyázó méretes endómetriózistól is, azt mondta ettől fáj.
Na megyek aludni.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

SZiasztok!

Tegnap nem tudom,hogy miért de nem értem el ezt a lapot.Ma minden ok.
Lola nagyon sajnálom tök zavarba vagyok nem tudom leírjam-e,de én vasárnap végül megcsináltam és halványan volt csíkom na meg rókázom is szombat éjjel óta.Persze majd a csütörtöki a lényeg és lehet,hogy neked is talán az mútat majd valamit.NE add fel :!:

Itt olvastam régebben olyat,hogy valakinek volt halványan csíkja a teszten de mégse lett terhes a vérvétel szerint,ezért én se bizom el magam!

Hát az infúzió óta csak rosszabbúl vagyok beszélnem kell a dokival,hogy már alig bírom nem tudok aludni se ugy fájok mindenhol.Annyira nagy a hasam,hogy már fuladok és 2 perc alatt kifuladok egy kis mozgástól.
De szarul hangzik a panaszáradatom :!: :evil: Még mindig jobb mint egy negatív teszt,de majd csütörtökön meglátjuk.

Szorítok mindenkinek :D

Lola csütörtök lesz a szerencse napod :!: :!:

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi! A vékony csík is csík!!! Az a teszt pozitív, de pihenj sokat, mert fontos a beágyazódáshoz! Nekem is halvány volt a 11. napon a csík, csináltam is másikat kb a 6. héten, hogylássak vastag csíkosat is! :lol: Gratulálok!

Lola! :( Feltétlenül ismételd meg a tesztet 24-én!

Zsofian! Én Kovács Péterhez jártam, és bár nekem ciklusmonitorozásom volt, nem inszem, a különbség csak annyi, hogy a katonákat nem ő tette a megfelelő helyre, hanem a párom! :lol: :lol: :lol: És sikerült a második ciklusban!!! :lol:

Kata
dkata

Lola,szerintem sem add fel!
andrea23

Lola!

még nem biztos, hogy negatív, főleg hogy nem vérzel! várd meg a 14. napot hátha lesz ott valami halvány csík!

Gabi!

remélem a teszted nem hazudik, de igyál sokat főleg ha még hánysz is mellé...
ha jól emlékszem te vagy az aki kevest iszik! tessék inni, mégha utálod is a vizet és rengeteget pisilni, talán kicsit enyhíti a puffadást is. Én az utrótol mindig nagyon felpuffadok....

Kata!

mi ujság veled? hogy van a porotyka?

louis!
:) pihenjél! mikor kell telefonálnod? drukkolok!

Anikó!

holnap érted lesz görcsben a kezem? hányra mész?
Kép drukk mindenkinek!

katyerina

Lona, azért még nehogy elkeseredj, ez még egyáltalán nem biztos, várd ki a vérvétel eredményt, hátha az más lesz, szoritok!

Gabibi! Kitartás, és csak halkan súgom, de tök jó a halvány csíkocska, tudod, nekem is az volt, aztán megvastagodott! :lol:

Lois, mennek a ++++energiák ezerrel feléd!

Anikó, holnap nagyon szurkolok Neked is!

Zsofian, én is Kovács Péterhez jártam, és 4 sikertelen inszem után sikerült az első lombikom!

samyke
samyke

találtam a neten az AH-ról leírást. Igaz angolul van. A saint lous-i meddőségi központ honlapja. Van rajta egy 8 mp-es kis video is, hogy hogy csinálják! bemásolom a linket! Meg még nagyon sokféle infó és kisfilm is van.

http://www.infertile.com/media_pages/te ... tching.htm

katyerina

ja a kaali honlapján is részletesen le van írva, meg képek is vannak.
Kép
csak a tájékoztató füzetkében nem voltak ezek leírva...

katyerina

helló!
most néztem meg a papírt,nekem is ez az aha volt,vagy mi,és 1. lombik.

alig aludtam éjjel,5-kor kaptunk egy sms-t barátnőmnek megszületett a 3. baba!utána teszteltem.jól indult a nap.
lola29

Lányok!
Hazaértünk, és sikerült végigolvasni a fejleményeket! Jó sokat írtatok, amíg nem voltam!
Kép

Angel! Nagyon-nagyon szorítok! Mit írhatok a táblázatba a teszt időpontjához? (Aug. 31.?)

Anikó, Loiselane! Feltétlenül írjátok meg, mikor lesz a ET!

Gabibi! Erősen gondolkodtam, hogy Neked betegyek-e egy halvány zebrát a táblázatba, de úgy döntöttem, hogy majd csütörtökön teszem be az igazit! :wink:

Babavárók!
Ha tesztek fel újabb UH-képeket, szívesen lecserélem a mostaniakat!

Kép
Kép
Kép
Kép

Ha valamit kifelejtettem volna, szóljatok!
kismokus

Sziasztok Lányok! Kép

Lois! :D
Nagyon izgultam érted!
Ennek nagyon örülök!Főleg hogy nem durrantak szét!Szoritottam!!!!

Lola! :D
Szerintem se keseredj el!Majd a véredből kiderül!Én nagyon drukkolok! Kép

Kismokus! :D
Szerintem Loishoz beirhatod a csütörtöki ET.-t!Nekem meg a pénteket de még azzal várjuk meg a holnapi pungciot! :wink:

Semyke! :D
Köszönöm!Én is szoritok szerdára neked nagyon!

Katyerina! :D
Köszönöm!Remélem minden rendben lesz!
Most már kicsit para van nálam is! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?