Végre a végére értem annak, amiket írtatok. Egy hét és több órás munka végig olvasni benneteket
Felicia!
Veled kezdem a hozzászólásokat!
éhgyomri : 4,1
30p :6,8
60p: 6,8
90p: 4,8
120p: 5,0
150p: 4,7
És az enyémek!
0:4,6
30:7,2
60:5,2
90:4,8
120:4,6
Erre a dokinő az inzulin ismerete nélkül mondta, hogy kell a Metformin!!!!
Lassan át kellene ismételni a rólad eddig ismert infókat!!!!
Szóval bux a magas szőke pasikra.
A férjed tudja???
Zsizsik!
1 mellell is lehet szoptatni, akár még három gyereket is felnevelhetsz
, de majd meglátod a tejtermelés idején, hogy hogyan müködnek a cickóid.
Norka!
A te anyósod nem egy főnyeremény. Szedd ráncba!!!! Csak röhögök az irományaidon, de eltudom képzelni mennyire rossz lehet.
Kislányod egy vasgyúró. Tetszett az ólálkodó szúnyog!
Rambóka!
Precizításod lenyűgöz. Mindenhez nagy körültekintéssel szólsz hozzá. Minden elismerésem.
A vezetésedhez is gratú. Hát igen, nő vagy... és szőke. De a tesztoszteron segít majd a parkolásban.
Tudod miért megy a nőknek nehezen a parkolás???
Mert a pasik elhitetik a nőkkel, hogy ennyi:_____________________________________ húsz cm
Úgy élvezem, hogy nemsokára anyuka leszel
Anita!
örülök, hogy ilyen sikerrel tartod a diétát és fogysz is.
Az inzulinod nagyon magas!!!! De majd a metformin
A sztorid tetszett. Szerencse h túléltétek!
Egy történetem nekem is van. Én nem láttam, de megbizható jóismerősöm mesélte el. (ő ott volt)
Ügyeletezett a mentőknél. Behoztak egy párt hiányos öltözetben, a nőt koponya sérüléssel, és a hátán égési nyomokkal, a férfit vérző farokkal. hosszas kérdezgetésre kiderült: a férfi palacsinát sütött -meztelenül- miközben a nő -szintén meztelenül- úgy döntött, hogy palacsintát sütögető férjét orálisan fixálja. A pasi az élvezetek közepette a levegőben akarta megfordítani a palacsintát, de elnézte és a forró finomság a nő hátára esett. Erre a nő ráharapott a pasi farkára, mire a pasi fejbe verte a palacsintasütővel a feleségét.
Kéretik nem röhögni, komoly eset volt!!!!! Túl élték. A pasi farka is!
Pimo!
Üdv közöttünk, én is Kecskeméten lakom. Priviben bármilyen dokinevet megadok
Gratula az ikrekhez
Backa!
Mindig elborzadva olvasom ezeket a lombikos előkészületeket
Úgy érzem, hogy én ezt nem bírnám csinálni. Lelkileg sem. Valahogy úgy érzem, hogy ... nem is tudom.... Remélem lesz spontán babám
Niki26!
Te is eü dolgozó vagy???? Hehe jó sokan vagyunk
Babancs!
Te az endokrinológusodra nyugodtan hallgass! Egy nővér nagyon sok mindent tudhat. Gyakorlatból. Rajtam nagyon sokszor segítettek és segítenek. De hallgass a dookidra!!!
Én akkor tudok a legjobban takarítani ha vendégek jönnek. Basszus, hihetetlen gyors vagyok. Elég röpke egy óra is
Kriszta!
Merre vagy???
Boldog szülinapot a kislányotoknak. Amióta láttalak benneteket, állítom, hogy a lányod nagyon sokban hasonlít rád is. És nemcsak tiszta apja
Csillagfény!
Lassan mindenki átesik fogfájáson??? Úgy látszik tényleg előjön minden gond terhesség alatt
Mniki!
Anyai ágon öröklött baromságok!
Én kéregettem kiskoromban. 10 éves koromig panel gyerek voltam. És mentem az utcán és kérdeztem a bácsiktól és néniktől: Nem tetszik tudni adni egy lejt?
És adtak
Aztán ha összegyűlt egy kis pénz vettem sütit.
A másik dumám az volt, hogy nem tetszik tudni felváltani 25 banit 1 lejre??? És adtak! Az egész gyermek banda ezt csinálta.
Persze egyszer lebuktunk, mert az egyik kölyök a szülei ismerősétől kért akik visszamondták a szülőknek. Egy csomó gyereket jól elvertek a tömbházban. Én nem kaptam
De egyik napról a másikra leszoktam a kérgetésről.
Mentem világgá is! Jancsika nevű bohócommal, mert nem akartak ennem adni. Ti. örökké a kaját kerestem
Espero!
De jó, hogy már mozog, olyan izgalmas lehet. Van még olyan nemtommilyen zsibbadásod???
Pórbáltalak elképzelni plusz 4 kilóval. Nem megy
Dimet!
Az arányod magas! 0,8 az ideális. De ez sokkal több. Nagyon utánna kellene menni. És miaz , hogy nem egyértelmü a ciszta???
Én bármikor megyek nekem mindig ott vannak. Változó méretük, de ott vannak!!!! Egy "éles" szemű nőgyógyász akár növekedő tüszőknek is nézheti és örül neki
Szyszqo!
Örülök, hogy végre jó dokinőre bukkantál.
Nóra1!!
Én ebbe beleőrölök, hogy minden kismamáért ennyit kell izgulni!!!
Ha erre van szükség, érted is megy a rengeteg drukk+++++++
Kandika!
Köszönöm, hogy elkülted az smsem tartalmát. Tényleg nagyon örültem ennek a spontán mensinek. Rögtön le is álltam a duphastonnal. Presze OB!!! Megold mindent! Hát én így is fürödtem.
Igaz volt amikor átütött. Csak arra vigyáztam, hogy nehogy a tengerből való kijövetelkor csorogjon a piros a lábamközött. De ezt a látvéányt megúszták a nyaralók
Vadvízi evezéskor nadrágban fürödtem. Mert lógott az a fránya madzag
Itt egy kép ahogy levetem magam a 6 méteres sziklafalról.
Rejóka!
Aranyos vagy, hogy ennyire izgultál értem. De merre vagy??? Már megint elkerülte a figyelmemet???