Új privát üzeneted érkezett!

Coca,
hiszed vagy sem én évekig abban a hitben éltem hogy tényleg létezik egy Rudon csepp nevű gyógyszer. Aztán elmondták mi is az :lol: :oops:
Macspacs,
mi is nagyon szurkolunk neked! Ennyire: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Én is szorítok neked Macspacs!

Zöldi, sok gyógypuszit küldök az éteren át, remélem, megkapod!

Azt a szögesdrótost hogy csináltad? Remélem, ez is majd elterjed itt, és a végén az egész topicon csak ragacsokat+drótokat+pluszokat fogunk látni, és úgy olvassuk majd, mint a Mátrixban a számokat és jeleket! :lol:

Rudoncsepp, spermicillin+nyeles aszpirin! Nem semmi! Én még a cumicecillinnél leragadtam! :shock: :lol:

Hugi, szerintem szép ez a görbe, a pöttyözéstől eltekintve, ami egyátalán nem jelenti, hogy nem várhatsz babát! Sőt, sok olyan görbuszt láttam már, ahol pöttyözés is+baba is volt! De ha sokat pötyizel, mielőtt megjönne, akkor jó lenne, ha kezeltetnéd magad, mert az nem teljesen egészséges, mint már azt Áfonya is kifejtette.
Vendég

Athiz, Áfi,
Köszi a drukkokat! :lol:

Malacka :-),
Tök jó hogy együtt clostyzunk!!! :lol:
Te mit szedsz a closty mellé?
Én a következőket határoztam el:
Szelén + C.EW vitamin tabletta a párom is, méhpempő kapszula gingsennel + falvin cseppek.
macspacs

Athiz, Áfi,
Köszi a drukkokat! :lol:

Malacka :-),
Tök jó hogy együtt clostyzunk!!! :lol:
Te mit szedsz a closty mellé?
Én a következőket határoztam el:
Szelén + C.E vitamin tabletta a párom is, méhpempő kapszula gingsennel + falvin cseppek.
macspacs

Athiz
Köszi a tanácsot Neked is. :D
Nem hiszem, hogy baba lenne, mert már voltam terhes kétszer. Mindkettőnél azt tapasztaltam, hogy sokkal később kezdődött a barnázás, de a progim alacsony volt és az első baba el is ment. A másodikat sikerült megtartani gyógyszerrel, véletlenül pont egy beteg babát.:(
A következőnél remélem minden rendben lesz, de vele még várnunk kell bizonyos okokból.
A pöttyözés régen is megvolt, de a dokim azt mondta, hogy csak fogigátlóval lehet rendbe tenni, pedig pont attól lett ez a problémám.:(
Remélem találok egy jó dokit, aki kivizsgál és nem csak egyből gyógyszert ad. Azért a hőgörbét is megmutatom neki, hátha mond rá valamit.

Minden próbálkozónak sok sikert! :D

Ági
hugi76

Sziasztok!

Végre Macs! :lol: El vagy tűnve.
Mi újság veled? Esküvő?
Closti ebben a hónapban? És a további tervek?

Mindenkinek mihamarabbi babásodást! :lol:

Bee
beebeey

Szia Bee,

Ezt a hónapot lazára vettem, próbáltam keveset foglalkozni baba témával. Azért is mert az elmúlt 2 menszim 12 napos volt, sok sok barnázással, és ez nagyon elszomorított.
De szerencsére helyreállít a szervezetem, és a mostani menszim barnázás nélkül, élénkpirosan kezdődött!! :lol: És csak egy picit fáj a hasim is.
Az esküvőt szervezzük ezerrel, már szinte minden le van zsírozva.
A clostyt a Kaális doki irta fel, 3.naptól, és 8. nap megyek hozzá uh-ra figyeljük a fejleményeket!! Szóval velem ennyi.
Ami rossz hír hogy a páromnak enyhe hőemelkedése van (37 C), ami remélem nem gyilkolássza le a kis fickókat....
Veled mi van? Kezdődik már a babaprojeckt? Hőmérőzől? Ha igen, milyen a görbéd?
macspacs

Csajok, egy hülye kérdés:
Az is a menszi első napjának számít, ha délben jön meg, rendes vérzéssel, de sokkal gyengébb mint a második nap?
( A closty kezdésének a szempontjából...)
macspacs

Athiz!
Köszi, puszi ideért!

Pamacsmacska!

Mivel én vitaminbuzi vagyok, és eszem kitartóan a "napi vitamincsomagomat", ezért külön már csak C-t, és az állandóan rendetlenkedő-felboruló hüvelyflórám rendben tartására Protexint és grrapefruitmag cseppet. Ja, és ginzenges méhpempőt. Nem is kell reggeliznem! :wink:

Kép
zölddisznó

Hugi!
Üdv nálunk!
Most hogy van a kicsi babád? Szurkolunk Nektek is!

Macska!
Nyugi apa miatt, 38-ig nincs gáz! A zacsiban hűvösebb van! :D
Nekem azt mondta a dokim, hogy az első piros napot számoljam. Egyébként a clostyt 3-5. nap között kell elkezdeni, úgyhogy ha a 4. napon kezded, az is teljesen jó.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ági!

Nagyon sajnálom, ami veletek történt. Le a kalappalelőtted a kitartásodért. Nagyon borzasztó, hogy ilyen tisztázatlan maradt a pici elvesztésének körülménye. (bocsi ha értelmetlen a mondatom, de a könnyeimmel küszködök, amióta elolvastam, ami veled történt)

Hugi 76!

Üdv nálunk!!!!!!!!!!
Sajnálom, ami veled történt.

Zölddisznó!

Mi hamarabbi gyógyulást neked, de ahogy olvasta, vitamin van rendesen a szervezetedben ebből arra következtetek, hogy az immunrendszered hamal leveri a lázadókat.

Athiz-Áfonya!

Örülök, hogy helyreált a béke nálatok.

Bocsi ha nem írtam mindenkinek, de nagyon szurkolok nekik is.
gizmixxx

Athiz!

Olvastad a privit???
gizmixxx

Gizmix!
A láz-adók máris eltűntek, 36,4 most a hőm. a torkom még fáj egy kicsit, de az is múlóban.
Köszi mindenkinek a jobbulás-kívánságokat!

Kép
zölddisznó

Itten vagyok én is csak vendégem volt, egy kisbabás csaj átjött pár CDt kiírni és eldumáltunk. Főzés ugrott, Enikő tejbegrízt majszol, az gyors. :)
Cumucecilin :lol: ezt meg még én nem hallottam.
Hugi,
tapasztalatból írom, addig menj míg jó dokit nem találsz, én is a harmadiknál vagyok. Aki vizsgálatok nélkül írogat gyógyszereket, meg olyan hülyeségeket beszél hogy a fogigátló a megoldás a barnázásra az sürgősen lecserélendő!
Coca,
örülök hogy jobban vagy :)
Macspacs,
boldog házasodást! :)
Vendég

Gizmi, ha a reggeli privire gondolsz, azt köszi megkaptam. Csak lehet, hogy nem tudtam rá reagálni. Ha azóta küldtél, akkor még nincs nálam. Lehet, hogy mégegyszer el kéne küldened!

A Cumicecillin "gyógyszert" egy kabaréból vettem. Bement a pasi a dokihoz, hogy állandóan viszket, adjon neki valamit. Erre adott vmi gyogyót, ekkor kopasz lett. Visszament másik szerért, akkor megint kapott vmit a dokitól, ekkor impontens lett, erre kapott Cumicecillint, mire visszatért a viszketése. Lehet, hogy nem pontosan ilyen sorrend volt, de már régen láttam ezt a viccet a tévében. Úgyhogy csajok, vigyázzatok, milyen gyogyót kaptok a dokitól! :lol:
Vendég

Athiz!

Csak egyet küldtem.
gizmixxx

Sziasztok!
Szerika légyszí ne vedd el a kedvem, mert én "csak bened bízom"!
Hétfőn tesztelj újra!
Nekem is tartja még magát a hőm. remélem kihúzom jövő szerdáig!
Jóhétvégét mindenkinek! Nem tudom miért lett ilyen nyújtott a kép????
mKép
fanny01

Fanny,
azért lett ilyen mert kicsinyítésnél csak az egyik értéket módosítottad. A másik (a hossza) meg ugyanakkora maradt.
Vendég

Fannyka, sok sikert, és magas hőt továbbra is! A mensi meg kerüljön el messzire! :wink:

Gizmike, küldtem neked viszontprivit! Pusszantlak

Áfonya, szerinted jó helyre tette a ferti Fannynak azt a peteérést? Neked mi a véleményed? Te is oda tetted volna? Nem lehet, hogy a 8. vagy a 21. napon volt? Mondjuk a 8. nap egy kicsit korai lenne. Igaz?
Vendég

Athiz,
én a görbét nem is néztem csak hogy miért ilyen :oops:
Nem ez volna az első alkalom hogy a ferti hülyeséget jelöl, de a 8. nap azért kizárva mert az esés elött 36,8 és az ugrás után is 36,8ra megy vissza, így nincs 2 fázis csak hőingadozás. A 21. nap is lehetne akár, de ott is ez a bajom, a 17. 18. nap túl magas értéke a 21. napi PÉhez... én inkább arra tippelnék hogy jó helyre jelölt a ferti, de ingadozik a progiszint. Lehet hogy még a fertit is megvezeti és variálgat majd a PÉvel.
De nem vagyok 100%ig biztos.
Vendég

Na látod, ezt én is így gondolom! Persze attól, hogy kissé fura ez a görbusz, nem az a határozott típus, még lehet baba emögött is. Úgyhogy Fanny mennek a drukkok, mert a hőd szép magas! :wink:
Vendég

Gizmixxxx!
Ha érdekel a Jónás módszer és hogyan lehet kiszámolni a termékeny napjaidat vele, itt egy útmutató: A Jónás módszer

Remélem sikerül megnyitni...

Szezso
szezso

Sziasztok!

Úgy látszik ez a mai nap nem az én napom :cry: :cry: :cry:
Sajnos megjött. Kicsit szomorú vagyok :( mert reménykedtem erőteljesen a hőm alapján... :( :( :(
Na de sebaj, majd a következő hónap sikerül. Nagy csoda lett volna, ha rögtön elsőre összejön a dolog.

Sajnálom Fanni, nem akartam csalódást okozni, én lettem volna a legboldogabb, ha 9 hónapig elkerül ez a fránya mensi. Azért mert én így jártam, még nem biztos, hogy te is így fogsz, úgyhogy én nagyon-nagyon drukkolok Neked +++++++++++++ és persze minden reménykedő babásnak itt a fórumon.

Szóval nem szabadultok meg ilyen könnyen tőlem :lol: :lol: :lol:

Áfi, Athiz: örülök, hogy itt vagytok és fátylat a múltra 8)
szerika

Gizmix, Zölddisznó
Köszi nektek is a kedves szavakat.:)
Már nem olyan kicsi baba a lányom, hamarosan 3 éves lesz. A körülményekhez képest nagyon jól van, de sajnos sohasem lesz egészségesnek tekinthető.:(

Olyan jó kis csapat van itt, kár hogy mi még nem vághatunk bele az újabb babaprojektbe, pedig szívesen csatlakoznék.:)

Mindenkinek sok sikert!

Ági
hugi76

Erika,
sajnálom :(
Elvileg én is első ciklusnapon vagyok de még gondolkodom hogy ez az vagy nem az, lehet csak a holnapit számolom annak mert keveslem a betétem tartalmát... majd holnap meglátom.
De tudod, nem kenődni nagyon, új ciklus új remények!
És babaragacsok ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Meg babakerítések vagy mi is volt: ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ
Vendég

Megint itt vagyok, most már otthonról adom a jeleket.
Ime a hőm:

Kép

Várom a véleményeket, szerintem megint nem lesz semmi, mert nem ment fel 37-re a hőm.
gizmixxx

Gyerekek azt sem értem, hogy nekem 27-én jött meg nem pedig 28-án, tehár most a 23 cn-vagyok.
HOGY LEHETNE MEGGYÓGYÍTANI :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Szezsó4

Köszi a lapcímet. Meg is nézem ott mit ad ki.
gizmixxx

Áfi,
én se tudom, hogy most a mai nap jött-e meg nekem, vagy majd holnap, mert még viszonylag kevés a vérmennyiségem, a hasam se görcsöl annyira, tehát ebből éjszaka, vagy holnap reggel lesz valami. Én lehet, hogy a holnapival számolom, a mai még nem az igazi.

A fene vinné el ezt a fránya pirosságot :!: :!: :!:

Gizmix: nem az érték számít, nem kell, hogy felmenjen a hőd 37-re!!! Érdekes a görbéd, én azt veszem ki, hogy 13 és 20-a között lehetett peteérésed, ugyanis 20-a után igazából felment a hőd és ott is maradt. De én nagyon kezdő vagyok a görbeelemzésbe, úgyhogy majd a többiek biztos jobban tudnak kielemezni.
szerika

GIzmix: helyesbítek: a 13. és 20. nap közöttre gondoltam.
szerika

Gizmi,
honnan szeded hogy feltétlenül fel kell mennie 37 fokra a hődnek a PÉhez? :shock: Vagy neked szokott annyi lenni? Nézd csak meg az enyémet, biztos a Pé (márcsak a szurik meg a repesztés miatt is) mégis a legmagasabb érték 36,6 volt, de az is csak 2 napig, amúgy 36,5 volt inkább jellemző. De te tudod milyen görbéid szoktak lenni. Máskor felmegy 37 fokig?
Amúgy várni kéne még pár napot hogy hogyan is alakul, de szerintem a 20. nap peteérés lehetett.
Vendég

Megjött apa. Vacsiztunk, most ázik a kádban,Majd jövök, ha befészkelte magát a TV elé!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Gizmixxx: nem vagyok gyakorlott görbeelemző, de én 18 v. 19. napra tenném a pé-t. Lehet, hogy a ferti is berajzolná, ha nem ugrott volna vissza 1 tizedet a 20-ik napon. Utána viszont egyértelműen fent van...Reméljük jó sokáig ott is marad :)
Ez itt a júniusi görbém...Nincs benne pé, mert a 15. napon 1 tizedet esett a hő. Kipróbáltam, mi lenne, ha nem esett volna le, akkor egyértelmű pé-t rajzolt a 12. napra.
Kép
szezso

Ja, a hőmérsékletről meg annyit, hogy most találtam a ferti-n ezt a görbét, ami egy terhességgel végződő ciklushoz tartozik:
Kép
szezso

Halihó!!

Rég jártam itt :oops:
:cry: akinél pirike van és++++++++a tesztközelieknek!!! :wink: :)

Méhpempőt beszereztem, ampullás :shock: ,issza valaki??nekem nagyon nem ízlik,a mnyálkahártyán vastagított nektek,uh-látható volt???E vitaminról olvastam,hogy 200mg/nap is turbósit vélemény??
Akik tesztet rendeltetek neten,megkaptátok??nekem szerda óta nem jelzett Niki :( ,postán kapom

Csakegy várunk!!!!remélem jól vagytok,és élvezitek a nyaralást :D
Vendég

Hali Kincs!
Én is az ampullásat szlopálom, de nekem izlik. E-ből én 400-at nyomok + egyéb vitaminokat.

Teszt-ügyben nekem is azt írta Niki, hogy postán küldi, aztán majd utaljuk, ha kiszámolta az árát.

Na pusz mindenkinek, jó éjszakát!

Kép
zölddisznó

Fél 9 és első vagyok? Ja, persze jön a hétvégi pangás... :?
Már komolyan nem szeretem a hétvégéket (pláne mert apa most mindkét nap 12 órázik és egyedül kuksolok itthon :( ) olyankor nincs élet sehol. Persze sokan a munkahelyről neteznek, meg örülnek hogy végre a férjükkel lehetnek.
Hát görbét tenni sok értelme nem volna :)
De csináltam szép új tickert! :)
Vendég

Hali Csajok!

Nagyjából végigolvastam mit termeltetek :)
Nekünk sem sikerült ez a hónap sem sajnos. Viszont ez a nyaralás jó vvolt arra hogy kilökjön ebből az egész dologból. Nem hőmérőzök tovább és akkor szexelünk amikor jólesik. Erre jutottunk. Jobb lesz ez így. Még beszedem a mostani Closti adagomat és ha most sem sikerül akkor talán pihizünk egyet.
Na most ennyi hirtelen bocsi hogy írtam külön külön mindenkinek de nem győztem volna.
Majd még jövök cupp
kokusz

Jó reggelt!

Áfi!
Én nem fogok pangani! :wink: Bár ma még itt van apuci, és du. lelépünk, de azért leszek. Holnap is itthoni munkám van (a gép mellett fogok csücsülni egész nap:( ) úgyhogy nem leszel árva.
Jelentem meggyógyultam. Tegnap max 36.9-ig ment fel a hőm.
A mérnökök állandóan dolgoznak?

Kókusz!
Akkor most energiától duzzadva, kipihenten? Ez az! Csak lazán! Aztán jön a meglepi.
Köszi, hogy szóltál, mert elfelejtettem bevenni a reggeli clostyt! :D

Kép
zölddisznó

Coca,
örülök neked, lesz kivel dumcsizni néha.
Hát igen, most nagyon sokat dolgozik mert a nyári szabadságolások vannak az atomerőműben, és vállal annyi túlórát amennyit csak tud mert beütött egy-két dolog és épp nem állunk túl jól anyagilag. Most is 10 napot megy egyhuzamba, hétvégén 12 órában :( és ha hazajön nekiáll a házat javítgatni, csak tavaly vettük és öreg ház nagyon, van mit csinálni rajta. Nem panaszként írom, csak mesélek.
Ti hova léptek le délután? Strand? (Én asszem megfürdetem meg kifésülöm a skótunkat :? ) A gyógyulásodnak nagyon örülök! :) Nekem általában tavasztól őszig semmi bajom, ősztől tavaszig meg minden elképzelhető légúti nyavalyát összeszedek, telente minimum 1 tüdőgyulladással :( Ez van gyerekkorom óta.
Vendég

Sziasztok!

Megcsináltam a tickeremet, de lenne egy-két kérdésem. Ez a ticker magától fog visszaszámlálni, vagy minden nap frissítenem kell? Mindig ezt a kódot kell ide beillesztenem, amit kaptam és akkor automatikusan csatolja a tickert? Hogy tudom elmenteni a tickert?
Bocsi, de most csináltam ilyet először, fog. sincs, hogy ez hogyan működik.

Kép
szerika

Erika,
a tickerrel nincs más teendőd, minden nap ő fog számlálni amíg új ticker nem csinálsz vagy le nem jár az általad megadott idő. Ha az aláíráshoz illesztetted be a profilban, akkor nem kell többet hozzányúlnod, minden hozzászólásod végére oda fog kerülni.
Szerintem nagyon hasznos, érthetőbbek a hozzászólások ha az aki olvassa tudja hol tartasz épp.
Vendég

Áfi,
köszi szépen, hát ez nagyon jó!
Viszont nem találom, hogy a profilomban hol lehet olyan, hogy aláírás, ebben még segítenél, hogy oda hogyan tudom beilleszteni?

Kép
szerika

Szia Mindenkinek!
Én is leszek közbe-közbe :)

Hogyan lehet módosítani a profilomat? MÁr mindent tűvé tettem, de semmi lehetőséget nem találok :(
szezso

Szezso, Erika,
legfölül van 2 legördülő menü. Amire az van írva hogy segédletek azt legördítitek és ott van a profil. És valahol a profil aljafelé van ilyen hogy foglalkozás, alatta érdeklődési kör, alatta aláírás és egy fehér mező. Oda kell beilleszteni azt a kódsort amit kaptál a ticker készítésekor. És akkor nem kell beillesztgetned mindig, automatikusan a hozzászólásaid végére kerül.
Vendég

Köszi Áfi! :D
szerika

Áfi!

Vagyok!
Egy kcsit meakadt a tankönyvszámlázó rendszerem - amin dolgozom itthon a hétfői induláshoz - és rendszergazdiztam online a csinálóival. Már 3 hibát találtam a programban, amit sz.rul csináltak meg.
Most még egy kicsit agyalok, apa döglik TV előtt és eszegeti a főztömet. Szóval punnyad. De megérdemli, mert jó sokat dolgozik. Délután - jajj, már az van - megyünk egy dolgozgatni.
Házcsinálás - az jó! Én is már csinálnám a miénket!
Kutymutyról van képed?

Szezsó+Szerika ügyesek legyetek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy mensi előtt mennyivel esik le a hő? Előző nap? És mindenképp leesik?
Ma van a 29. cn és még magas.....
Köszi a segítséget!
Vio

Kép
vio

Szia Vio!

Ez nagyon változó. Általában előtte nep leesik, de nemrég írta valaki, hogy neki csak miután megjött szokott leesni a hője.
Görbét tudsz felrakni?

Kép
zölddisznó

Szia! Köszi, hát görbét most nem vezetek. Esetleg tudsz nagyon érzékeny terhes teszt neveket? A Qupido-t tudom. Attól nincs olcsóbb?

Kép
vio

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?