Sziasztok,
Huha micsoda forgalom volt itt.Egyebkent elredetileg en is Kom-Esz megyei vagok,Esztergeom mellett laknak anyuek.
Baratnom szult Tbanyan es jokat mondott csak.
Engem egymesszi korhaz azert nem toltene el biztonsaggal,az enyem 5 percre van kocsival,es az elozo korhaz is annyi volt.
Mondjuk videken en sem szivesen szulnek,tehatakkor marad a feljaras.
Viki
Udv itt, gratulalok a kisfiuhoz.Sanyika azert annyira nem borzaszto am,plane ha apuka is az
En is dolgozom meg javaban,az elozonel is dolgoztam a 32.hetig,most is kb ennyit tervezek. Te meddig?
Jo otelte ez a gyuminap labdagadasra,csak en annyira nem birom az ehezest hogy elajulnek,sosem voltak tartalekaim kg-ban...
Nekem is zsibbad a laban,MAgneB6-t szedek emg neha iszok kalcium Sandoz pezsgotablettat,igy csak neha ebredek a labgorcsre.
Pesten mar 5 nap a csaszares 3-4 a sima szules,mar nem ugy van mint regen hogy sokat tarottak akorhazban.
Kolena
Hat akkor meg jo ogy ratalaltatok a homeos orvosra.En rogton olyat kerestem ahogy megszuletett Alex.Es eddig egyszer kellett AB a 4 ev alatt,de akkor mar elkerulhetetlen volt,en immunerositoket is hasznalok nala es sosem beteg a kozossegben sem.Egesz telen egyser volt na akkor kellett neki az AB.
Cic
nagyon edesek a ruhak
Latom elkapott a rozsaszin hev,fiu utan erheto is
Kiscsaj nagyon kis formaska.
Ozi
Erdekes mi minden ruhat kint vszunk Alexnak,mert itthon nagyon nem tetszenek a kisfiu ruhakcsak kek-szurke barna.Ott legalabb lehet piros-sarga fiu ruhakat is kapni.Persze a rajzfil orulet az itt is megvan,bar Disney-t csak dzsekit vettunk neki
The Bob the bulider az eleg nagy slager nal ugyhogy abbol van jopar ruhaja.
Jo hetveget.
Kata