Új privát üzeneted érkezett!

Mi Olaszországba, Riminibe megyünk. Meg akarunk kicsit a környéken csavizni, San Marino, Ravenna. Messze nem merek menni, lenne még Firenze, Pisa de ezek 2,5-3 órás utak Riminitöl. Ennyit nem vállalok be két Kölökkel. Azért indulunk most is éjjel, hogy alvás legyen. Nekünk sajna akkor egy éjjel alvás nélkül lesz, Roland vezet én meg szolidalitásból nem alszom. Vettünk Red Bullt!
Amúgy jövö hétre ott is rossz idöt mondanak, remélem azért pár nap strandidö lesz.

KépKép
KépKép
mirama

Viol!
Ez egy csővezeték az állatkertben ahol agyerekekpcsolódtnak.Nem mintha ne értük lennn ez az egész.Csillának most mutatom meg,hogyan kell kicsinyíteni.

Kriszti!
Érezzétek jól magatokat Itáliában.Ez a mi kedvenc üdülőhelyünkImádok ott lenni.Talán jövőre eljutunkoda.A másik kedvencem Spanyol ország.Ott aztán tombol a ROMANIKA.Házasok elkerüljék vagy töltődjenek fel!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

A hibákkal együtt jó éjt kívánunk mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

A hibák a fáradtság és gyereksereglet hibájára írandó!
Jó éjt mindenkinek!
ESZTI ÉS CSILLA

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol, talán azért soroltad fel így a filmeket, mert szívesen kölcsönadnál egyet kettőt? Persze szigorúan megtekintés céljából, és azt is csak szűk körben. :lol: Semmi másolás meg kalózkodás. :lol:

Egyébként nekem sem ártana egy terhességi teszt, mert már jó pár hete nem szopik Alíz, és a védőnő szerint 6 héten belül meg kéne jönnie. Csak nagyon félek. Még a hétvégét megvárom, aztán hétfőn lehet beruházok egy tesztbe.

Kriszti, mennyi ideig lesztek? Irigyellek, nekem az álmom egy nagy olasz körút, mindenféle várost megnézni, tengerpart.....stb. De csak álom amire vágyom.... :lol:

Eszti, Csilla van kép a jegesmedveetetésről is? :lol:

Megyek, pakolok én is, mert a váltatosság kedvéért Győrbe utazunk.

Szép napot nektek!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jó reggelt!

Mi most indulunk 9 körül.

Mirama!

Nagyon jó nyaralást kívánok nektek, és szuper strand időt.
Nálunk is mindig enyém a legnagyobb bőrönd :lol: :lol: :lol:

Mi most Pécsre utazunk, hétfőn jövünk, és szerdán megyünk tovább Salzburg környékére, 4-5 napra.

Viol!

Kedvenc filmen a Van Helsing (kedvenc pasim) akadozik már a lemezünk, rongyosra néztem :lol: :lol: :lol:
Persze én sem akarom másolni!!! :lol:
Szuper a 29 várlak titeket, lehet akkor még majd választok filmet, és persze majd te is választhatsz nálunk. :)

Erika!

Jó utat!

Sziasztok!

katus78

Jó reggelt! :)

Kriszti,
hűűű, az nagyon jó, jó utat Nektek! :) :) :) És milyen szállásotok lesz, szálloda, apartman? Nemtom én nekivágnék-e kocsival... :oops: :D
Én még suliba jártam, amikor Olaszban voltam 10 napot (testvériskola :)), de nagy élmény, tényleg! :)

Eszti és Csilla,
ugyan bocsánatot kértetek a hibákért, de ezt nem hagyhatom ki:
[quote]t írta:ombol a ROMANIKA

:D :lol: :D :lol: :D
Meddig maradtok?

Erika,
[quote]t írta:alán azért soroltad fel így a filmeket, mert szívesen kölcsönadnál egyet kettőt? Persze szigorúan megtekintés céljából, és azt is csak szűk körben. Semmi másolás meg kalózkodás.

Természetesen!! Különben meg a filmek, mivel EREDETIEK :D , természetesen másolásvádelemmel vannak ellátva, tehát szigorúan csak megtekintésre tudnám odaadni. Ugye megértitek... :) :) :) :)
Na, ti is utaztok? :) Elfogy a topic. Na nem baj, pihenjetek csak! :)

Dorka-baba most ébredezik. Király! :) Este pontosan 9-kor elaludt, hajnali 5-kor volt egy kaja, azonnali visszaalvás, és most dumál még csak a helyén, hogy: "Hééé, gyere már, nem hallod, hogy fent vagyok?" :) :) :)
Egész jól bírta eddig. Biztos a cicimmel álmodott és azért kelt fel, gondolta, megnézi, megeszi élőben is! :lol: :lol: :lol:

nadine81

Katus,
jó utat nektek is! :)
A 29 még csak olyan 80-90%, ami ugye már majdnem 100, de valszeg aznap megyünk. :)
Húúú, egy lemezt is lehet rongyosra nézni? :) Nekem a Szenvedélyek viharában (videokazi) halt meg, de most már megvan lemezen is! :)
Válogass, szemezgess nyugodtan a listából! :)

nadine81

Kriszti,
köszönöm a képeket! :) Ugyan már lementettem a honlapotokról, de akkor most megvan így is. :) Nagyban! :)

nadine81

Jó utat mindenkinek, aki útra kel!!

Viol, akkor majd leírom mit szeretnék, aztán ha jössz 29-én elhozod, és mi szívesen kivisszük neked Hegykőre. Csak hogy ne te melózz vele. Vagy viszünk üres cd-t.

Lányok, a Fraknó várnál volt már valaki? Érdemes oda elmenni egyet kirándulni?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus, jó utat Nektek is!!

Viol! Egy partmenti szállodában leszünk, teljes ellátással. Direkt olyat kerestem ami közel van a strandhoz és ellátásos. Iszonyú árak voltak, ez sem olcsó de ennél még csak drágábbak voltak.
Kb. 7, 7 és fél óra az út. Tavaly Jesoloban voltunk az kicsit közelebb volt, de Mira szinte végig aludta. Most ugye itt van Noel is, de bízok az éjszakába. Ami szar, hogy egy szobánk lesz a szállodában és ott leszünk mind a 4-en.
Tavalyi képek fent vannak a honlapunkon ha érdekel vkit : www.gaszi.hu

Pussz, még jövök, most húzunk vásárolni.

KépKép
KépKép
mirama

Erika,
ok, akkor válogass, szemezgess te is! :) Majd akkor téged is felkutatlak abban a nagyvárosban! :)
Ezt viszont nem értem :oops: :
[quote]C írta:sak hogy ne te melózz vele. Vagy viszünk üres cd-t

Mármint úgy ahogy van, az egészet nem... Én nemtok filmet írni ám.

A várnál még nem voltam, csak hallottam, hogy szép. :)

Kriszti,
értem. Az jó, ha teljes ellátás van, így nincs gondod semmire. Max a gyerekekre... :) Édes terhek... :) Mindjárt meg is nézem a képeket. (Bár bevallom, amikor a babatalis képeket néztem, megkukkantottam, mik vannak még az oldalatokon, de nem mentem bele nagyon, csak a témákat, illetve az esküvőit kuksiztam meg. :))

nadine81

Fraknó vára a Nagymartoni család székhelye, a Rozália-hegység keleti nyúlványán, kb.500 m magas dolomit sziklán épült fel. A XIII. században magyar királyi várként kezdték építeni a Wiener Neustadtból Sopron felé vezető útvonal védelme és ellenőrzése céljából.
A várkastély, ma múzeum. Gyűjteményének talán leggazdagabb része a fegyvertár. Itt őrzik Európa legnagyobb zászlógyűjteményét. A családi arcképcsarnok történelmi értékű. Értékesek a török kori valamint az igazságszolgáltatás emlékei is. A vadászterem sok jelentős trófeát őriz. A lovagterem falán a Habsburgok képmásai sorakoznak.

nadine81

Kép

nadine81

Fantasztikus Fraknó vára - gyermekbirodalom

Ahol eltölthetsz egy vidám napot Forfellel a kisegérrel. Rengeteg
játék és program várj mindenkit:
* mesefigurák,koboldok
* bábszínház, lovagi játék, íjászat
* kreatív programok: ékszer-, könyvjelzőkészítés
* festés
* tánc és zene

Fantasztikus Fraknó vára nyitvatartása:
Minden Szombat-Vasárnap 10.00-18.00. óráig.

Vár és gyűjtemény nyitva tartása

Ősök galériája: május 6 – október 31.
Fegyvergyűjtemény és Kincstár: április 1 – október 31.
10.00 – 18.00 óra

Fraknó várában a múzeum télen (november 1-március 31.) zárva tart.

Rendezvények 2006

2006 júliusában minden szombat/vasárnap
Fraknó Vára Fantasztikus
színes gyerekprogramokkal

Augusztus 12. (szombat) 17.00 – 19.00 óra
Jazzkoncert a felső bástyában
Jazz Trio 57 Plus, Mattersburg
Belépő: 15,- EUR

Szeptember 2. (szombat) 10.00 – 16.00 óra
Szaktanácsadás (festmények, antikvitások, órák, ékszerek)

Szeptember 8. (péntek) 12.00 – 14.30 óra
Egyedi autómobil találkozó várlátogatással
(kizárólag 1955 előtti évjáratú gépkocsikkal)

Oktober 7. (szombat) 10.00 – 16.00 óra
Frederic Schwarz - ékszerek
Mark Haasnoot - yek

Dezember 10. (vasárnap) 16.00 óra
Ünnepi adventi koncert és adományozás

nadine81

Csajok,
tudja valaki, hogy a digitális videokamerák milyen formátumban veszik fel az anyagot?
AVI-ban? Vagy ez nem általánosítható, hanem függ a kamera típusától, márkájától?
Mert a mi dvd-nk nem játszik le mindent, az AVI-t pl nem. A számítógépen ugyan meg tudnánk nézni, de nekem az nem jó, mert én nagyobban akarom látni, minimum egy TV képernyője. És ha olyanban veszi fel, amit a mi dvd-nk nem játszik le, akkor nincs értelme dig. kamerát venni.
Tudtok valamit? Vagy az okos férjek? :D :D :D

nadine81

Húúúú Viol, ez nagyon szupi!!!!

Köszönöm, teljes mértékű a felvilágosítás. :lol: Köszi,köszi,köszi... :lol: :lol:
Azt hiszem valamelyik hétvégén megejtünk ide egy kirándulást.

A dvd-ket úgy értettem, hogy elhozod a filmet, mi átmásoljuk, aztán visszavisszük, vagy te átírod, és mi viszünk üres lemezt érte. Érted már?????? :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol ha a Peti hazajön megkérdezem.Ő lehet tudja, vagy a papírjából csak ki tudunk silabizálni valamit. Mert én tiszta analfabéta vagyok ebben a témakörben.

Erika

Kép
Kép
nercsi

sziasztok

csilla vagyok,eszter alszik szonjával.úgyhogy megpróbálom egyedül felrakni a mi jegesmacietetős képünket.
délután megyünk dunázni,lágymányosi hídról,nemzeti színház(no csak kívülről,sajnos :cry: -ezer éve nem voltam színházban :cry: :cry: )aztán holnap sajna már mennek is haza délután :cry: :cry: :cry: :evil: .tegnap este estre tényleg nagyon fáradt lehetett,szegény össze-vissza írt :lol: :lol: :lol: .pedig még alkoholos befolyásoltság alatt sem volt,ugyanis az örömpezsgőt még szerda éjjel megittuk :P :wink: !az állatkertbe így kótyagos fejjel indultam,de aztán a sok minden izgalom kitisztította az agyam :wink: .

mindenkinek jó nyaralást,pihenést,aki éppen indul,ill már úton is van!no és vigyázzatok magatokra!

a találkozós képek szuperek,csak magunkat nem láttam egyik fotón sem :oops: :shock: .vajon miért :roll:

este majd még biztosan benézünk.jó hétvégét mindenkinek!menjetek strandolni,jön a rossz idő Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

na én sem tudok írni rendesen:
estre=Eszter

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

annyira belejöttem,hogy rakok még fel fotókat Kép Kép Kép [img]ez%20egy%20fóka%20%20%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1155906962.12.jpg[/img] a táncoló elefánt Kép vége az állatkertnek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

a táncoló elefántba hiba csúszott,újra megpróbálom: Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol! Okos kérj mondja :
A digi kamerát közvetlenül rálehet csatlakoztatni a tv-re, tehát csak bekell dugni és már nézhetö is. /ilyen a miénk/
Ezt a kazettát meg átlehet másolni cd-re.
Aztán van olyan kamera is ami egyböl dvd-re veszi az anyagot ezt viszont tuti letudjátok játszani.
És nem AVI-ba vesz fel a dig.kamera.

KépKép
KépKép
mirama

De jóóók ezek a jegesmacis képek.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Felébredtünk Szonjával.(Eszti vagyok)
Zsani üzente,hogy kijöttek a kórházból és jelenleg Füreden vannak,Virág az apukájával pancsol.
Nagyon örülök neki!
Most megyek,összeszedem a fejemet és indulunk sétálni ahogy azt Csilla már említette.

Jó utat mindenkinek aki utazik!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

De jó!! Éljen kis Virág!!!

KépKép
KépKép
mirama

Viol,
29-én hánykor van csípőszűrés?
Vendég

Sziasztok csajok!
Mi most keddig nem leszünk, megyünk a Balcsira! Legyetek jók! :lol:
Ja és akinek van Szintis képe annak megköszönném ha elküldené a mailomra.
Pussz

KépKép
nicika

Nicika, mentek a képek! Jó utat!

Sziasztok, én is elköszönök, egy óra múlva indulunk. Kicsit izgatott vagyok. Ha tudok majd bejelentkezem onnan is.
Hiányozni fogtok, mióta személyesen taliztunk sokkal belsöségesebb a viszony. Nem?

Pussz!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Én egy gyönyörű kislány boldog anyukája vagyok!
Jó volt nézegetni a képeket rólatok.
Ha nem gond, légyszi válaszoljatok egy pár kérdésemre.
Milyen Sopron? Milyenek az álláslehetőségek? Nagy a munkanélküliség? Vagy van egyáltalán? Lakás, vagy albérlet árak nyugatiak?
Mivel én most babázok, jó lenne belevágni a „nagyvilágba”.
Sajna férjemnek nincs állása. Hiába keres, nem igazán talál. Egyébként földrajz, történelem, német nyelv- és irodalom szakon végzett.
Ha tudtok írjatok.
Köszi.
Üdv mindenkinek!
Jó pihenést!
hagi10

sziasztok!

aki utazik jo utat és jo pihenést!!! :)
máténakés zorának boldog szülinapot igy utolag!

viol:micsoda jo lett volna egy teso dorkának :D
jolvan na csak viccelek :D :D
tök jo lehet ez a fantasztikus franko vára:még nemis hallottam :oops: :oops:

mi ma megyünk lagziba.már nagyon várjuk.olyan rég voltunk.
azert még jövök,persze ha lesz itt vki :D

kriszti:már odaértetek biztos.jo nyaralást!d jo nektek :D

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!Itthon vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Irigykedem a tali miatt!Szívessen mentem volna!Virág is megnézte a képeket és azt mondta:Mennyi helyes pici baba!Olyan jó itthon lenni.Bár pihenni nem tudtam még ,mosok ezerrel.Virágom úgy örül,hogy itthon vagyunk.Nagyon anyás lett.
kola2

Sziasztok.

Jaj,de jó,hogy bekukkantottam!

Szia Zsanett!Annyira örülök,hogy itthon vagytok!Nagyon sokat gondoltam rátok!Remélem most már minden rendben?!Majd ha már elrendeztél mindent és megnyugodtatok azért írd majd le mi is volt ez az egész őrület!

Kép

Kép
hajnus

Zsani!

Nagyon – nagyon örülök, hogy otthon vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :)

Viol!

Hát igen, nem rongyosra, de valószínűleg, karcosra néztem! :lol: :lol: :lol: :wink:
Nagyon nagy kedvencem a Szenvedélyek viharában is!
Ha az jó akkor mi is visszavisszük nektek a lemezt, ne nektek kelljen utazgatni.
Írtam mailt!
Freemailra válaszolj légyszi, mert a gmail, nem jön be, köszi.

Erika!

Milyen dvd van nálatok, már nem emlékszem, csak arra, hogy kettő igaz?

Kriszti!

Mindig kérdezni akarom, hogy mit szeretsz, hogy szólítsalak?
Én is így érzek, ahogy te, bár én már majdnem mindenkivel találkoztam személyesen előtte.
Férjemmel megbeszéltük milyen kicsi a világ! Szóval Palotabozsok. Anyosodék is a Sopron környékén laknak?
Legeslegjobb fej ex kolleganőm Pécsett, palotapozsoki volt.

Remélem, Noel jól bírta az utat és aludt mint a tej. :)
Máté nagyon jó kisfiú volt, aludt, meg játszott, alig nyafogott.

Eszti, Csilla!

Nagyon jók az állatkertes képek, mi is kedvet kaptunk, úgyhogy még idén amíg jó idő van megyünk! :)

Jó hétvégét, majd még kukucskálok! :roll:

Sziasztok!

katus78

Sziasztok!
Már itthon vagyunk. :cry:
Nagyon jól éreztük magunkat Csilláéknál.

Csilla!
Ti is hiányoztok már!Mégegyszer köszi a vendéglátást!

Zsani!
Örülök,hogy itthon vagytok!Vigyázzatok nagyon egymásra!

Akkor most feltennék én is pár bulis képet.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!
Jok a te kepeid is!! Tok jo lehetett a jegesmaci etetes! Ti honnan ismeritek egymast a Csillaval? Ill. az az igazsag, hogy en lemaradtam arrol amikor Csilla csatlakozott a topichoz.

Csilla!
Irnal magadrol par szot, csak hogy en is kepben legyek. Koszi!

Kriszti!
Biztos minden rendben ment az uton! Kivancsi vagyok Noel hogy birja majd a kirandulasokat?

Ja, es ezzel kellett volna kezdeni, hogy:
Zsani!
Vegre, hogy itthon vagytok!! Meseltek a tobbiek, hogy mik tortentek veled, had ez hihetetlen!! Majd azert meselj, hogy pontosan mi is volt ez az egesz?!

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Virág és Zsani, Isten hozott benneteket!!!!!!!!!! már nagyon vártunk :D

Nyaralók, sok szép és vidám élményt, jó pihenést!!!!!!!!!!!!!!

Eszti, ma gondoltam rád Kópházán útközben :D

Csilla, most nincs időm írni, majd talán holnap, úgyis sok vendéged van megint :wink:

Ági, Csilla miskolci, a férje soproni, itt éltek majdnem három évig, tavasszal elköltöztek Pestre. Szonja és Míra egyszerre születtek, Esztit onnan ismeri, mi meg a játszin találkoztunk, Csilláék voltak a sétálós barátaink, csak most kicsit nehezen hozzuk össze a "randit"
:roll:

Szép álmokat!
amica

Jó reggelt!

Ági!
Amica dióhéjban le is írta Csillával való ismeretségünk eredetét.
Szóval együtt szültem Csillával,tehát az ő Mírája és az én Szonjám"ikrek"ahogy ezt Csilla nagy fia Szecső megállapította amíg ott voltunk náluk. :D
Aztán Csilla és a férje megtisztelt azzal,hogy megkértek legyek jelen Zóra születésénél és én örömmel asszisztáltam a nagy eseményhez.Szóval ez több mint barátság! :oops: Ami még nagy örömmel töltött el,hogy Zóra első szülinapján is jelen lehettem és mint a születésénél most is én fotózhattam.
Dobok pár képet Csilláékról:
Kép
és az élő McDonalds reklám:
Kép

végezetül meg kell jegyeznem mi aztán duplán is barátok közt voltunk:
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Tegnap este mi is hazaértünk.

Szuperül éreztem magam meg a Husi is,de egyben nem is.Mégpedig,mert szinte senkivel nem tudtam beszélgetni a Husika miatt,mert ugye rohangálni kellett utánna.Pedig annyira tudtam dumálni,de annyira,hogy így jártam és kicsit szomorú vagyok.Ágival is Renivel is olyan jó lett volna dumcsizni,de mire belekezdtem volna valamibe már mehettem is Levi nyomába.Na,de majd jövőre vagy előbb??!!!!
Tök jók lettek a képek mindenkié én is felteszem majd aszt kicsinyítek párat, 81-et csináltam.

Szemizó!Tök jók a macikás képek jobb mint az enyém.

Ági!Hát elképzelzem ahogy esel és pofátlanul jót kuncogtam rajta ami akkor biztos nem volt ennyire vicces.Nagyon bibis még a pici kezecskéd és a lábikód?Mikor én botlok v. esek "ami ritka"Jót szoktam magamon röhögni,mert így nem annyira égő.De jópofa.Csodásak a gyerekeid szép mind a kettő.Édesek.

Hajnus!Édes a picurka a képeken.

Mirama!Én is szeretném megköszönni,hogy ott lehettem/lehettünk baromi jó volt nagyon szép a házatok és a gyerekeid is fantasztikusak meg a férjed is nagyon kedves.Remélem jól telt az utazás és nem volt semmi gond érezzétek nagyon jól magatokat.Nagyon jók a képek.

Kola!Örörmmel olvasom,hogy már nem vagytok a kórházban és Virág jól van.Így teljesüljön minden kívánságod.

Hagi!Most hol laktok?Sopron nagyon jó város és ha tehetitek menjetek.Munkalehetőség van pláne a férjednek biztos talál valamit.
Én most Kanizsán élek 6-éve "egyébként Soproni vagyok"és val,színű mi is vissza fogunk költözni a munka miatt,mert itt semmi nincs.

Mindenki babája tündéri és gyönyörű.Annyira jó volt talizni. Így,hogy már ismerjük egymást személyesen is teljesen már érzés irogatni nem?
Olyan bensőséges érzés ahogy már előttem valaki írta.

Eszti!Szonja hogy bírta a vonatot?

Vero!Nagyon jól nézel ki és Iván is gyönyörű baba.

Reni!Te is szuperül nézel ki és gyönyörű a mosolyod mint Laráé.Szép családod van és Dieter is nagyon szimpatikus!

Kinek nem hízelegtem még?Annak bocsika!
Na elaludt az ölembe a pocok.Ilyen se mostanában volt.

30.-án megyek akkor viszem Katus a cd-t Krisztinek meg majd megpróbálom valahogy eljuttatni.

Nagyon jók a cd-ék.
Vendég

Eszti!Ez tényleg több mint barátság.Hú,de jó lehetett bent lenni.

Katus gratula Máté 13.fogához.
Vendég

Szia Hagi 10!
Üdv itt!Nem is tudom hol kezdjem.Sopron nagyon szép,barátságos de drága város.Mielőtt eljönnétek érdemes lenne a párodnak munkát találnia mert az albérlet és lakásárak enyhén szólva magasak.Persze nagyon sok lehetőség nyílik arra,hogy kölcsönt vegyetek fel aztán havonta törleszthettek mert sok az új lakás de ehhez szintén egy fix munkahelyre lenne szükség.
Sopronban(és környékén)sokan nem is a szakmájukban dolgoznak ha adódik Ausztriában munka.Sokan járnak takarítani,építkezésekre,vendéglátó egységekbe,benzinkútra dolgozni.Persze ehhez nyelvismeret és jó összeköttetések kellenek.
Van esetleg más város ahova szivesen költöznétek?

KépKép
eszti76

Kép
Vendég

Ez Máténak és Zorának szól.Valamiért kitörölte a szöveget!
Vendég

Gabóca!
Üdv újra a neten!
Szonja eleinte ücsörgött csak a vonaton aztán amikor játszott már minden játékávval elkezdett mászkálni és ismerkedni.Ez az oda és a vissz úton is így történt.
Ne feledd a "borpartynkat".Pontosan egyeztetünk és adunk a kalóriáknak! :D
Tényleg nagy élmény volt az állatkert.Béreltünk kis kocsit amiben húztam a gyerekeket vagy egymást húzták vagy veszekedtek rajta.
Kép

KépKép
eszti76

Akkor jó ha nem volt semmi gond.Eszem ágában sincs elfelejteni majd írom mikor megyek és meddig maradok.Azt a kiskocsit én is nézegettem,de a Levusnak még nem lett volna jó majd 2-év mulva abban fogom húzni.Azért milyen jó,hogy ilyen szépen elvannak a gyerekek nem?

Ja és elfelejtettem üdvözölni leendő MENYEMET!!
Szia Dorka gyönyörű,csini baba vagy!! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Üdv, Riminiböl! Szerencsére jól telt az út, gyerekek jól viselték, pár felsírás volt de nem vészes.
Az idö so-so. Esni nem esik de elég felhös. Tegnap strandoltunk ma csavitunk. Most meg alszik a family. Csak én nem. :-)

Ha tudok még jövök!

Zsani, üdv. itthon, sokat gondoltam Rátok, örülök, hogy minden o.k.!

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!Akkor egész jól átvészeltétek az éjszakát!Az idő talán jobbra fordul majd,de ha nem az sem baj a fő,hogy pihentek.
Küldök pár képet neked is ha megadod az emiledet.Ahogy nézegettem a képeket a legtöbb Noelről,Miráról és Dorkárol van.ha gondolod szívesen elküldöm.

Vero,Eszti,Viol,Katus küldtem képeket amiken ti vagytok.Teszek fel ide is párat.

Kép A dadus néni

Kép Olyan szép pár csak úgy sugárzik Reni a boldogságtól!

Kép

Kép Édes Szinti baba
Kép A kis huncut
Kép
Kép A három tesó
Kép Iván bébi
Kép Jól elvan a két csajszi
Kép
Kép
Kép
Kép

Egyenlőre ennyi!
Vendég

Sziasztok!

Most találtam ide .Nagyon jo hogy igy Soproniak,tudtok csevegni...
Ismeritek egymást gondolom személyesen is...(?)
Én az ágfalvi lakoparkba lakom,két kislány anyukája vagyok,Réka 10 éves,Petra 19 hos lesz.
Én 29 éves vagyok,10 éve férjnél...Gyerek voltam még,de mint a legkisebb csajsz is mutatja nagyon szeretjük egymást .Gondolkozunk 3.gyereken,de egyenlőre csak terv,mert lakást kellene cserélnünk hozzá,na meg félek is...ugyebár az már nagy család,én meg olyan kicsinek érzem magam hozzá...
Van köztetek három gyerekes anyuci???
Üdv.:Erika
Vendég

Szia Erika!Üdv kicsiny családi körünkben.Épp kedden volt egy babatalálkozó Harkán a Krisztiéknél ami nagyon jól sikerült.
Szerintem egy éven belül megismételjük.
Áginak három csemetéje van Márton,Janka és Ágnes.Ő tudna neked csak igazán mesélni milyen 3-gyerkőccel.Ahogy szokta írni nem egyszerű,de mindent meg lehet oldani.
Teszel fel majd képeket magatokról?
Tényleg jó korán szültél,de öröm hallani,hogy ilyen fiatal házasok még együtt vannak.
Vendég

Szia Erika!Üdvözöllek itt nálunk :D Én is 29 éves vagyok :) Egyenlőre 2 gyermekkel.Majd még írj magadról,hol dolgozol...ilyesmi...

Gabó,tök jók a képeid,tetszik,hogy igazán "pillanatképek".Persze a többieké is jó!Most rögtön legyen egy másik találkozó! :lol:

Micsoda vacak idő van,dörög az ég.

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?