Na,
most egy kicsit még írok!
GYerekek, nagyon jól éreztem magam, és nagyon-nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!
És nem ám miattatok rohangáltam ám! Nehogymár asziggyétek. Marci miatt volt az egész. Merthogy én sem akartam ám magára hagyni, amikro aludt. Szóval tök jó volt, végülis MArci átaludta a felét az egész hepajnak...De nagyon jó volt, gyertek máskor is. Kispestieknek meg majd szerzünk valami kisbuszt legközelebb!! (ez Jucus ötlete volt
)
Nem tudom mit csinálunk ennyi kajával, ami itt maradt. persze leginkább ugye a sütik maradtak....lehet apára rátukmálom, hogy leaglább egy részét vigye el holnap, mert ennyi sütit mi nem tudunk megenni, az fix.
Hát nem mondom azért, hogy nem vagyok fáradt, Marci is kidőlt mint a fa....
Sajtine,
nektek nagyon jó nyaralást! Csináljatok majd jó sok képet!
Tücsimami, ti meg vigyázzatok Görgőre éjjelente!!! Aztán majd írjál ám, ha visszajötttek!
Coolasa, legközelebb ha le mertek lépni, akkor aztán lesz kapsz!!!
Nem csak Gabitól. Tőlem aztán lehet testőröd, meg minden, én akkor is irgumburgum!!! Hát Nokibabából alig láttam valamit! Pedig annyira édes, és annyira szerettem volna kicsit megfogni, dehát elmententetek mire odakerültem volna....
Jucus,
nektek külön nagyon örülök, és mmi is tuti megyünk majd MArcival egy látogatásra hozzátok, az biztos!!!! Majd jól viszünk mi is egy rahedli gyümmölcsöt, és aztán ti is egy hétig ehetitek a maradékot utána! (be se fér a hűtőbe
)
Szóval, tök jó volt, legyen máskor is!!!
Jövő hét elején menjünk a Népligetbe, mert később már hideg lesz!
hétfőn, vagy kedden, de Ilba, ezt már te szervezd, okés?
na megyek, mindenkinek jó éjt, MAncsok, nektek sírásmenteset!
(amúgy nem lehet, hogy van valami egyéb - esetleg betegség - a háttérben Petikénél? Láza sincs, és nem mutat semmi betegségre utalót? Olyankor is szokatlanul nyűgik a babók ám. Milyen okos vagyok, mi????
) Persze mondjuk hülyeséget kérdezek, biztos észrevennétek, ha lenne más baja...Azért kitartás, minden gyereknek vannak ilyen periódusai....kivéve Benyót. Ő egy oylan csendes jó baba, amilyet még nem is láttam!!! Igaz, Eszti?
NA télleg jóccakát!!!!