Sziasztok!
Nóra!
Keményedésre magnézium!!! DM-ben van Magne B6 724Ft!
És nyugi! Nekem is simán megjött progi mellett, amikor nem jött össze a baba!!!!! Amíg nem vérzel ne add fel!!!!!!
Hasfájás a terhesség elején, közepén, végén normális.
Az elején nagyon zavaró, h. olyan mintha mindjárt meg akarna jönni! Utána jönnek a késszúrás szerű hasogatások. Később a keményedések. A vége felé meg ezek a cudar jóslófájás-szerű keményedések, amitől az ember biztos benne, h. min. 1 ujjnyit tágult azonnal, de közben hálistennek az UH szerint semmit sem!!!!
Mniki!
Gombákokra vmennyit javít az enyhén ecetes ülőfürdő. Addig ülj benne amíg kihűl, utána a lábad közé csapsz egy törülközőt és leülsz a gép elé! V. egy betét+ bugyi! Ezek felfogják az ecetes levet és még tovább helybentartják! Olyan jó hűvös, nem viszket! Én főleg emiatt szerettem, mert, ha megtörli magát az ember, akkor szinte kedve lenne lemarni magáról a bőrt is, annyira tud viszketni. Így meg egy óra múlva kidobod a betétet v. a törülközőt (azt csak a szennyesbe!!!
) és meg is száradtál feltűnés nélkül!!!!!
( Nem beszélve arról, h. apának azt tudod mondani, h. csak a kezelés miatt ülsz annyit a gép előtt! )
Ginuska!
Mi ez a negatív hozzáállás????!!!!!!
Irgum-burgum!!!!!!!
Elmúlt a PCO-d!!!
Már csak ez a fránya dög áll a babásodás útjába! Ezt is le fogod győzni!!! Nehogymár most add fel!!!!!!!!
Abban nem vagyok biztos, h. antibogyó mellett jó ötlet volt fürdőhelyen nyaralni, mert szerintem a bacit, meg a gombát emiatt szedted össze! De létezik egy Klion D-100 nevű hüvelytabletta, ami mindkettőre jó!!!! Ureaplazmára Doxiciklint kaptál????
Csajok!
Ma vezettem először városban 12 év óta!!!!!!!
Igen, ennyi idős a jogsim!
A széle már kissé rozsdásodik!
De mivel lassan eljön az az idő, amikor ittmaradok kettesben Mütyűrkével (párom naponta ingázik Szekszárdra!) és nem akarom az életemet a 4 fal közt tölteni, ezért rászántam magam, h. felelevenítsem a vezetéssel kapcsolatos emlékképeimet!
Érdekes módon nem is izgultam! Tök normális oktatót fogtam ki, mindig mondja, h. mit csináljak, mire figyeljek, időnként megállunk és kielemezzük a felmerült szituációkat, nem idegeskedik, így én sem vagyok ideges!
Legalábbis közben nem!
De utána!!!! Miután kiszálltam, mentem 100 métert és úgy elfogott a gyengeség, valszeg hosszú idő óta először behipóztam!!!!
Valszeg annyira koncentráltam, h. az agyam ezerrel égette a cukrot, én meg mostanában nem tudok már sokat enni, mert nem fér el! Ebédelni meg elfelejtettem, mert azt hittem csak 1 órát fogok vezetni és gondoltam, majd utána! De 2 órát vezettem és úgy tűnik ez sok volt kaja nélkül!
Majd legközelebb eszek előtte!
Mütyűrke meg végigaludta az egészet, ez a kölyök imádja, ha autó van a segge alatt! (Aztán majd jön, h. slusszkulcsot kér érettségire!!!!
)
Egyébként reggel óta randalírozott odabenn, (valszeg melegfrontos lesz, mint az anyja!!!!!), szent elhatározása, h. tudok én még nagyobb is lenni, ha eleget rugdos és feszeng! Pedig már elmagyaráztam neki, h. lesz ez még így se!!!!!!
Ja! Az oktató megdícsért, h. rosszabbra számított 12 év után (azt nem tette hozzá, h. NŐTŐL!
) Bár még nem próbáltunk parkolni!!!!!