Szep Jo Napot Mindenkinek!
Mostanaban nem aktivizalodtam, de azert neha fel-fel kukkantok hozzatok hogy elolvasgassam hogy kivel mi tortenik.
Bea, Takido.............ti pezsegtetitek a topikot
Velem minden a regi, annyi kulonbseggel hogy igyekszem rabeszelni magam hogy ne akarjam annyira gorcsosen
Ezert nem is jovok minden nap, de amikor odaulok este a gephez annyira nagy a kesztetes hogy feljojjek kozetek.....csak legalabb olvasgatni
Ma nincs fonokom ugyhogy gondoltam irok is egy kicsit
Legjobb baratnom babas lett, egyszeribol sikerult nekik
Szeptemberre terveztek az elso aktiv honapot, de ugy gondoltak (latva a mi peldankat) hogy gyakorolnak elotte......es hat egybol osszejott! Annyira irigylem, de szegenykem olyan szarul erezte magat amikor kerdeztem hogy mi van, meg hogy mit erez......
Halvany csik vot a teszten es kesett a mensije 4 napot, amit soha nem szokott es azt mondta hogy olyan erzese van mintha fel lenne fazva......dehogy ez meg nem biztos hogy baba, bla,bla, bla.
En szivbol remelem hogy baba
es titokban azt hogy hamarosan nekem is lesz es akkor majd egyutt tologathatjuk a babakocsit
Meg jo is hogy o elobb lett babas, mert majd a tapasztalatokat atadja.....nekem mar sokkal konnyebb lesz, mert minden cselt tudni fogok
Malna, Jo nyaralast nektek, vigyazatok magatokra es a kis rosszcsontra!
Most nem irok mindenkinek kulon-kulon, legyen Mindenkinek Olyan napja amilyet kivan
2,5 hetig nincs fonokom...