Sziasztok!
Fülészet elnapolva, mert nem vagyunk túl jó passzban a fogzás végett. Tegnap este olyan ordítás volt 7 és 9 között, mintha élve nyúzás történt volna, éjszaka folyton cicizni akart, aztán persze hányt, mert igazán nem is kell neki. Szóval nem valami jó buli nálunk ez a fogzás dolog, de majd túl leszünk rajta. Csütörtökön úgyis itt lesz anyukám hármasban jobban neki merek vágni kocsival.
Köszönjük a gratulációkat!
Toreau: Köszi, hogy leírtad ezt a füles dolgot Robikával. Annyira megnyugtattál. Mostmár nem parázok annyira, hogy vajon mi baja lehet, mert tudok abban gondolkodni, hogy talán nem is kóros a dolog.
Még azt megkérdezném, hogy a büdi az nálatok milyen volt? Én ilyen pocsolyaszagúnak érzem.
Anid: Kiegészíteném a tanácsodat a császárosoknak azzal, hogy vigyenek mellszívót, és azonnal kezdjék meg a fejést, ha nem is tudnak szoptatni. Sokat segítenek magukon. Egyrészt könnyebben indul be a tej, másrészt a lefejt tejjel meg lehet itatni a babót, ha nem is akar még szopni.
Sajnálom, hogy ennyit kínlódsz a tejjel. De ez alkati dolog is lehet, hogy kinek mennyi van. Lehetne az élet igazságosabb, és adhatna mindenkinek egyformán minden küzdelem nélkül.
Hogy nyűgi-e B a fogzás óta? nagyon nyűgi!!! (lásd fentebb) és éjszaka is felkel legalább kétszer, amit már jó régen nem csinált. Napközben is sokszor szopizni akar, de nem kell neki a kaja, csak nyugtatja magát. Mindent a szájába vesz, rágcsál a textil pelustól az ujjamig, csak éppen a rágókáját nem, ami azért lenne. A cumit továbbra sem kéri, kiköpte mikor próbáltam. Hát ez van...
Remélem Nektek könnyebben megy majd. Nézd a jó oldalát, ha Kata már most sokat sír legalább nem lesz újdonság, nekem azért az, mert Bálint előtte egy nagyon csendes gyermek volt.
Bár lehet Ti meg észre se veszitek, mert a fogzást meg majd jól tűri a kicsilány.
Dory: Én délután (2-kor) szültem, és utána azonnal behozták a kicsit egy kis időre(a férjem hozta be) bár lehet azért, mert én a vajúdóba mentem vissza, nem az őrzőbe. A vajúdóban töltöttem az éjszakát is, és még este 6 óra felé újra behozták Bálintot. Nem én kértem, maguktól. Szóval ez is változó. Bár én nem aludtam, EDA-s voltam.
Brik: Majd mesélj mi volt UH-n meg CTG-n.
Képzeljétek, a fiam lealkudott nekem egy cipő árat pénteken.
Voltunk vásárolni, és megláttam egy nagyon klassz cipőt. Volt mintás és nem mintával ugyanaz, a mintás - ami nekem jobban tetszett - egy ezressel drágább. Volt a méretemben is, felpróbáltam, kényelmes is volt. Az eladónő szimultán foglalkozott velem, meg gügyögött Bálintnak, aki persze visszabájolt, mosolygott, gagyarászott. Végül kérdeztem az eladónőtől, hogy ugye akkor ez a drágább fajta cipő, mire ő azt mondta, hogy á nem, ugyanannyiért odaadja, majd kitépte belőle az árcimkét és beblokkolta
(hozzáteszem, hogy a cipő eleve feleáron volt, mert 50%-os nyári vásár volt a boltban) elhatároztam, hogy ezentúl csak Bálinttal megyek vásárolni.
Dorka merre jár??? Olyan régen jelentkezett!
Lilla