Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!
Zölddisznó: a történeted a HSG-vel, leletekkel, szemét dokival jó alap lehetne egy Robin Cook stílusú könyvnek ...

Athiz: annyira jó hallani, hogy a kicsifiad Mazsola és Tádét nézett...Szeretném, ha az majd az enyém sem kerülne mindenféle hülye abszurd action rajzfilm közelébe! Már előre beszereztem Pityke őrmestert dvd-n... :)

Ági: úgy látszik, ez egy ilyen hónap, nekem a 13. napon szokott elindulni felfelé, aztán már a 15-en vagyok és még mindig semmi! Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből...Ja, most látom, hogy kb. ugyanazon a hőn vagyunk, de Te leesést, én meg emelkedést várok

Áfonya: én is sajnálom :(

Erika: de jó neked :) kívánom, hogy legyél pozitív!!!

Fanny: nálam a ferty csak 3/4 óra eltérést jelölt üres karikával...de az mindegy volt, hogy fél hatkor vagy hatkor mérek...

Mindjárt én is dobok görbét, csak előbb megetetem a férjemet...
ZSófi
szezso

itt a görbe, nem túl érdekes továbbra sem...
Kép
szezso

Képzeljétek el! Én kisírtam a két szemem! Átvittem Enikőt apámhoz mert náluk volt az unokatesó (féltesóm gyereke) és otthagytam 2 órát, had játszanak. Mikor megyek a gyerekért, azzal fogadtak vigyorogva(!) hogy megverték a gyereket mert nem fogadott szót! :shock: Én köpni nyelni nem tudtam. Eddig se sokat vittem oda a gyereket, most is csak a gyerektársaság miatt, de ezentúl soha nem fogom felügyelet nélkül otthagyni! És még megkérdezték hogy mi van most megsértődtem?! Eszméletlenül rosszul esett, a tesóm gyerekét verjék ha megengedik a szülei (na azok persze nem kapnak!).
Vendég

Szia Áfonya! Még nincs gyerekem, de nekem is megszakadna a szívem, ha ilyen történne!! Remélem nem fog...És hogy van a Picúr?
Szezso
szezso

Szezso,
rajta akkor se látszott semmi, most se veszek észre a viselkedésén semmit. Nekem biztos hogy jobban fájt mint neki. Csak nagyon szereti a nagyapját, mindig mondja hogy menjünk a papához, ott van ló meg tehén. Meg imádja a gyerekeket, velem sokszor unatkozik, ha összefutunk akárhol egy kisgyerekkel kivirul és odamegy haverkodni. Ezért vittem most is át, had játszanak. Én tudom hogy Enikő dacos és nem mindig fogad szót, én is bezavarom időnként a szobájába vagy rákiabálok, de ahhoz azért igen sok kell hogy a seggére verjek!
Vendég

Amikor a tesóm meg én gyerekek voltunk, a szüleim keze elég gyakran eljárt - akkor még általános nevelési módszer volt - de nem emlékszem, hogy a nagyszüleim valaha is megütöttek volna. (1 esetet kivéve, de akkor is nekem volt igazam). Ha visszagondolok, a szívem szakad meg azért a két kisgyerekért, akik akkor voltunk :(
Apukádékkal nem lehetne letisztázni (nem tudom, milyen kapcsolatban vagytok), hogy a gyereknevelést inkább hagyják rátok?

Az egyébként annyira pozitív, hogy Enikő ennyire szociális :) Igazi tesótípus lehet :)
szezso

Most mennem kell, át kell adnom a terepet :lol:
szezso

Áfi,

Hát nem tudom, de nekem eszembe sem jutna más gyerekének akár a popsijára, vagy a kezére ütni. :shock: Még ha közeli rokon az illető, akkor sem. Nekem sincs még gyerekem, de azt biztos, hogy nem állna meg a lábán, ha bárki is megverné, vagy akár a popsijára ütne, vagy úgy szólna rá. Csak erre vannak a szülei...

Nagyon sajnálom, hogy ez történt. Az azért jó hír, hogy Enikő viselkedésén nem látszott utána. Talán akkor annyira nem rázhatta meg a dolog. Reméljük!

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Szezso,
én is rengeteget kaptam apámtól, ezért is buktam ki tán ennyire... :?
Hát vele megbeszélni semmit nem lehet, nem is érdekel, csak előre látom hogy még ők lesznek megsértődve amiért nem hagyom ott egyáltalán a gyereket, de ennyit felvállalok azért hogy a gyerekem ne úgy nőjön fel ahogy én. Azért megnyugszom lassan, ez a mai nem az én napom :(
Tényleg nagyon szociális, nem fél senkitől, nem irígy, aranyos gyerek :) Egyetlen nagy baja a hisztissége, indulatossága, dehát ő még nem tudja kezelni az érzéseit, igyekszem türelmes lenni, hát nem mindig megy... :oops:
Vendég

Purc,
aranyos vagy :)
Nem hiszem hogy nagyon megviselte volna szerencsére. Én nem akartam összeveszni apámékkal, bár egyértelműen kifejezésre juttattam hogy igen helytelenítem a történteket. Mindegy, levontam a szükséges következtetéseket, ezentúl nem marad ott egyedül a gyerek.
Vendég

Áfi,

Teljesen egyetértek veled, én sem hagynám... És sokszor egy pillantás többet ér minden szónál... :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Én már egy párszor tisztáztam anyósékkal, hogy senki ne merje a kezét emelni Szilárdra, mert nem állok jót magamért. Én vagyok az, meg az apukája, akik nevelhetjük, és akik ha valami nagyon rosszat tesz a tűzre, akkor rácsaphatunk a popójára. Persze mindezt kellőképpen súlyos hangnemben, hogy komolyan vegyék. Úgy tűnik, ez bevált, mert még egyszer nem csaptak rá, de nem is ajánlom nekik!

Jó éjt, megyek altatni!

Szerika, várjuk a teszted eredményét, találkozunk reggel! :wink:
Vendég

Szezso, na talán majd holnap megugrik az a hő, csakhát akkor nem árt, ha ma még kitesztek magatokért a pároddal! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Na, úgy néz ki, én vagyok az első...

Athiz: ma reggel leesett a hőm!!! nem értem, mi van ebben a hónapban, de innen már csak felfelé mehet :) A vicc az, hogy ha tényleg most lesz peteérés, akkor az egybeesik a Jónás szerinti előrejelzéssel
Kép

Szerika! Csak pozitívan!!!

Most sajnos mennem kell dolgozni... :( Mindenkinek szép napot!

Szezso
szezso

Szezso, na ez már döfi, jó kis süllyedés! Én is azt hittem, hogy ebben a ciklusomban már a pokol tetejét súrolgathatom a hőmmel, de aztán csak felköltözött, habár túlzottan nem erőltette meg magát, de jobb, mintha lent marad volna. Szerintem most nagyon húzzatok bele a párocskáddal, mert most lesz nagy esélye a teherbeesésnek, amennyiben holnapra felcsusszan a higany szála (vagy a digit mutatója :lol: )! Hajrá!
Hát ha még a Jónás is ezt mutatja, hogy most lesz a termékeny időszak, akkor még jobban mindent bele!!! Ja és akkor neked is 17. napi pé-d lesz, mint nekem most! :wink:

Nos, felteszem a hőgörbét, nem esett túlzásba most sem az a hőmérséklet :roll: :

Kép

Erika, mikor jössz már? Remélem, jó a hír!
Vendég

Sziasztok!

A mai hőm megint 36,5.

Áfonya!
Megértelek, a gyerek nevelés a ti tolgotok.

Erika!
Várom nagyon a tesztelésed eredményét++++++++++++++++

Zölddisznó!

Ne hajszold túl magad :lol: :lol: :lol: :lol:

Valaki le tudná nekem írni mi az ajónás módszer???
gizmixxx

Gizmi, én annyit tudok róla, hogy állítólag a hold szabályozza a peteérést, mint ahogy a mensidet is. Elvileg. Ezért a születési idődből ki lehet számítani, mikor vannak a legtermékenyebb időszakaid. Csak mégsem mindig válik be. A módszer feltétele, hogy egészséges legyél. És máris lehet próbálkozni. Van egy ilyen topic is, ill. kettő, de az egyikbe már rég nem írt senki. Szóval, ha van időd és kedved, olvasd el, érdemes. Külföldi honlapon pedig tudsz ilyen naptárt készíteni magadnak! :wink:
Vendég

Gizmike, miért nem teszel fel hőgrafit? Úgy jobban látnád, meg mi is, mi a szitu éppen. Merthogy mindig felteszed, mennyit mértél reggel, az jó, csak épp nem annyira vili, mint egy hőgörbesszel megfejelve. Legalábbis én már csak ilyen kiscsirke vagyok memóriában. :lol:
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Vártatok már? :wink:

Sajnos nincs jó hírem, csak egy csíkos lettem reggel. :cry:
De annyira nem vagyok letörve, mert annyira nem éltem bele magam, ráadásul szerintem még korán teszteltem, csak hát a kiváncsiság ugye... :P

A hőm továbbra is magas, ez bíztató, ugye?
Kép

Köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok nagyon, jól esik. :D
szerika

Ti tudjátok mit jelent a görbém alatt az a Stats és ott 5 meg 4?
szerika

Szerika, szerintem se törj le, mert tényleg ennél szebb hőmérsékletet már nem is kívánhatnál mára. Szóval mondjuk 2 nap múlva teszt? Mert akkor már biztosabb lenne! Továbbra is drukk és babaragasztó+++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Köszi Athiz.

Leghamarabb hétfőn fogok tesztelni, ha nem jön meg, de még az is lehet, hogy várok keddig... Addig meg reménykedem, hogy ne jöjjön meg!
szerika

Athiz!

Délután felteszem a hőtáblám a hazaértem.
gizmixxx

Gizmi, várom azt a görbét, habár estefelé leutazom anyuékhoz, ma meg babamegőrzést vállaltam egy ismerősnek, anyu is itt lesz, úgyhogy nem biztos, hogy itt leszek veletek. De biztos lesz, aki elemezzen helyettem is!

Szerika, én úgy gondolom, hogy hétfőnél tovább nem sok értelme lenne várni a teszteléssel, de hallottunk már olyanról is ugye, akinek sokáig nem mutatta ki egy teszt sem, hogy terhes, mégis az volt! Tehát a döntés a kezedben, de ilyen gyönyörű hő mellett szerintem tesztelj bátran hétfőn! Remélem, a mensid nem, a baba viszont majd jön!
Vendég

Áfonya!

Remélem nem mész el tőlünk! :roll:
gizmixxx

Jó reggelt,
jól elaludtam :oops:
Erika :( sajnálom a negatív tesztedet, de a hőd bíztató, lehet ebből még akármi is. Én 2 naponta teszteltem, de ha csak kedd reggel akarsz azt is megértem. Szorítok! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Szezso,
hajrá :wink: apának most nincs kibúvó! :D
Gizmi,
a Jónás módszer szerint mikor megszülettél állt valahogy a hold. És minden hónapban egyszer is ugyanúgy áll. Szerinte akkor vagy termékeny, mindegy mikorra esik az a nap, akár mensi közben is. És a születendő gyermek nemét is jósolja rögtön.
Sokan hisznek benne, engem zavar hogy függetleníti a termékenységet a peteéréstől, valódi ciklustól, meg hasonlóktól. De ha még mindig érdekel tudok neked mailben küldeni egy részletes leírást hogy egy angol oldalon hogy tudod kiszámoltatni magadnak a saját Jónás napjaidat.

Velem semmi különös, vérezgetek de még nem merek tickert cserélni, majd ha rendesen beindul.
Vendég

Gizmi,
ÉN??? Nincs nektek olyan szerencsétek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na helyes, sokan hiányolnák ezt a bölcs tanácsadó emberkét. Remélem, már nincs olyan rossz kedved, mint tegnap!
Vendég

Sziasztok!

Úgy tűnik, Áfi a profi görbeszakértő. Valóban a 14. nap körül volt a PÉ. A Wunsch is oda tette, és ma hőm is feljebb mászott. A múlt hónapban ezt a 36-7-et nem érte el. Hát most várok. Huncutkodás volt, de hogy mennyire sikeres, az majd kiderül a hónap vége felé.

Azért felrakom a görbém, hátha van még valami észrevétel.

Kép

Sziasztok
Ági
ági 76

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Valaki!
Már megint elfelejtettem hogy kell a wunschkinderen új ciklust kezdeni :evil: Ez nem kezd automatice, és nekem el van mentve az oldal ott ahol a görbém van, tehát nekem onnan is ki kellene keveredni először...
Vendég

Áfonya, online T-kurve katt, aztán neue zykluskurve vagy valami ilyesmi, és ott megadod az új ciklus dátumát!
Vendég

Ági,
hát köszönöm :oops:
A további észrevétel: várjuk a pozitív tesztedet úgy 10 nap múlva. Babaragacs: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Athiz,
köszönöm a segítséget, sikerült.
Vendég

Szia Áfi!

A próféta szóljon belőled, szokták mondani. Semminek nem örülnék annyira, mint egy pozitív tesztnek. A másik két babóka (Dóri 3 éves 3 hónap, Bernadett halva született) olyan könnyen sikerül, de most akkora a drukk bennem pici lányunk halála miatt, hogy nagyon nehéz. Tudom, hogy ez az oka, de sajnos ezen nem tudok változtatni. Mindenki azt mondja, tegyem magam túl, de nem megy. Talán ha pozitívat tesztelek, és monden rendbe lesz akkor könnyebb lesz.

Bocs ha csapongtam, de így érzem magam.

Szia
Ági
ági 76

Ági,
tudod engem nagyon feldühítenek az ilyen okostojások! Tegye túl magát egy halott csecsemőn az aki tudja!!! Én biztos belepusztultam volna, ezen nem teszi az ember csak úgy túl magát, minden tiszteletem a tied hogy nem adtad fel és küzdesz egy újabb babáért. Végtelenül sajnálom ami veletek történt, a nagylányod Dóri biztos segít tovább élni. Megkérdezhetem miért halt meg a kicsi? Jó priviben is ha nem beszélsz róla sok ember elött szívesen.
Vendég

Áfonya, örülök, hogy sikerült.

Ági, szerintem egy gyermek elvesztését senki nem tudja elfejeljteni, legalábbis akinek szíve van. És nem is kell, sajnos ez már az életed részévé vált. De ha lesz egy új baba, az vígaszt nyújt majd, és új öröm költözik a házatokban és a szívetekbe is! Nagyon remélem, hogy majd így lesz nemsokára! Ezt kívánom!
Ismertem olyan szülőket, ahol ikereik voltak, de felelőtlenül a fürdőkád mellett tartották a hajszárítót. Persze a gyerekek ezzel játszottak, és belehaltak. Iszonyat! De pár év múlva újra ikrei lettek, szinte a mása az előző kettőnek. Persze tudom, ez nem olyan, mint a te történeted, de azt szokták mondani, ha Isten becsuk egy ajtót, kinyit egy ablakot! :wink:
Vendég

Szia Áfi!

Drága Lelkem 2005. június 6-án született halva a 38. héten. Az orvosi diagnózisban az állt, hogy becsípte a köldökzsinórt valamelyik hajlatába, megtört a köldökzsinór és megfulladt. De ez az amit nem hiszek el. Ez egy hétfői napra esett. Előző hét keddjén voltunk CTG-n, ami nagyon lapos volt. A fél óra múlva megismételt is. Csináltak egy áramlásos ultrahangot, ami állítólag jó volt, ugye ezt kontrollálni nem tudom. Azt mondta a doki hétfőn menjünk császáros szülésre. (Az első is az volt). Hétfőn már nem volt szívhang. 2-3 napja már halott volt. Mgcsászsároztak, nem láttam soha, egy másodpercre sem. Kiderült, hogy a ominózus keddi vozsgálat után a dokim hétfőig szabin volt. Hát nem büdös ez neked is? Ráadásul más orvos azt mondta, hogy a küldökzsinórban olyan erővel pulzár a vér, hogy a gyerek azt nem tudja megtörni. Hát ennyi. Lehetne egy egészséges szép nagy kislányom, ha nincs egy felelőtlen orvos. 3,87 kg és 58 cm volt.

SZia
Ági
ági 76

Szia Athiz!

Köszönöm amit írtál, tényleg nagyon szép. Remélem így lesz.

Ági
ági 76

Ági, ez rettenetes. Undorító az ilyen emberek hozzáállása, akik még orvosnak merik nevezni magukat. És mennyi ilyen eset történik, még manapság is, amikor van UH, CTG, meg Isten tudja még milyen modern gépek. Sajnálom! Habár tudom, ez nem segít a bajodon. Az anyósom egyébként hasonlóan járt, csak Ő hisz a dokiknak! Neki sem mutatták meg anno a halvaszületett babáját, de nem is akarta látni, mondván, így könnyebben túlteszi magát rajta! Én biztosan látni akarnám, mégha nehezebb lenne is utána!
Vendég

Ági,
komolyan megkönnyeztem, az én lányom is járhatott volna így, engem is a lapos CTG miatt fektettek kórházba, napi 4 CTGt csináltak, 2 napig voltam csak azon az osztályon mert mind a 4 CTG aznap rossz lett, és azonnal vittek a császárműtőbe! Épp a 38. héten nekem is. Szerencsére az én lányomnak semmi baja, a zárójelentésen a császár okaként fenyegető magzati oxigénhiány áll. Szerencsém volt.
Nem vagyok orvos, de én is úgy tudom hogy a köldökzsinórban ahhoz nagy nyomás van hogy csak úgy meg lehessen törni. Pláne egy magzatnak... komolyan nagyon sajnálom :cry:
Vendég

Szia Áfi!

Velem is ezt kellett volna csinálni, d eutólag már okos az ember. De akkor már késő. Fizetett orvos volt, Dóri is nála született, ezért én bíztam benn. Nem kellett volna. De sajnos ezt már visszafordítani nem lehet. Nem maradt más utána csak egy picike sír, a sírköven a neve és egy kismackó...

Ági
ági 76

JJJÓÓÓÓÓ reggelt csajok!

tegnap jól eltűntem!
Lefeküdtem délután aludni egy kicsit - gondoltam a hirtelen 2 napi munka megártott :wink: ), és arra ébredtem egy óra múlva, hogy iszonyatosan ráz a hideg és fáj a torkom, meg a nyirokcsomóim. Mértem egy hőt, 37.7 volt. 1 óra múlva 38,6. Ettem fél algopirint, 38,1. Este 37.0. Reggeli hőm 37.3. Várom a folytatást! Olyan, mintha agyonvertek volna. De már nem vagyok olyan pocsékul, mint tegnap. M a jön apa, oszt jól megvígasztal :oops: ! :lol:
Ma no dolgozás, csak pihi!

Coca örül, hogy A&Á megint a régi :D :D :D :D :D :D :D (ennyire)

Szezsó!
Ez tuti! Mindent bele!

Athiz!
Még van egy heted egy-gyermekes anyukaként!

Gizmi!
Sajnos, most egy hónapon át nem lesz mit tennem, (túlhajszolás...)mert a tankönyvezést egyedül csinálom. Ez sajna napi 12 óra, + hétvégén kijavítgatni, amit elrontottam. De hát muszály kiegészíteni azt a hatalmas tanári fizetést!

Szerika!
Szerintem a stats a visszaszámlálást jelenti a tuti tesztelésig. Jó görbe! Nagyon!

Ági!
Tied is remek! Kitartás!

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ

Ez egy hőfenntartó szögesdrót Nektek!

Na, osszekaparom magam, nyomok 1000 C-t, torokfájásra fokhagymát (majd apucinak is adok) és egy kis munkaterápia itthon, hogy megnézzük, fel megy-e a lázam! :shock:

Kép
zölddisznó

Jól átvertelek benneteket, ma reggel 36.3.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne hozzátok. A hőgörbéből csak a peteérésre vagy a progiszintre is lehet elvileg következtetni?
Ebben a ciklusban kezdtem mérni, mert a mensi előtt egy héttel már barnázni szoktam és sajnos régebben is alacsony volt a progim. Gondoltam ebből kiderül, talán nem megy fel ha megint kevés.
Pont amikor a legmagasabb lett az érték akkor kezdtem picit vérezni és már 3 napja vérezgetek(most nem barna). Na most akkor mi van? Lehet, hogy nem a progi kevés hanem valami bajom van?
Megpróbálom idetenni a görbémet, hátha mondtok rá valami okosat.:)

Köszi :)
Ági

Kép
hugi76

Szia Hugi,
hát így konkrétan a progiszintre következtetni tudtommal nem lehet hőgörbe alapján. Maximum annyi derülne ki hogy ingadozik-e jelentős mértékben, akkor a hő is fel-le ugrál PÉ után, de még az átlagvonal fölött nagyjából. De nálad ilyet nem látok. A barnázgatás valóban lehet alacsony progiszint jele, főleg a minden mensid elött ez van. Szerintem menj el a dologgal nőgyógyászhoz, remélhetőleg ki fog neked írni pár vérvételt és abból biztosan kiderül alacsony-e a progid vagy valami más gond van.
Vendég

Coca,
le ne betegedj nekem! Az nem jó ám! :)
C vitamin is, nyeles aszpirin is segít azt mondják :lol:
(Fúj de disznó vagyok :oops: )
Vendég

Mi rudoncsepp-nek hívjuk!!! :D
Vagy spermicilin!

Kép
zölddisznó

Ági,
Nagyon durva a sztori amit leírtál. Nagyon sajnálom. és remélem a sors megbünteti az ilyen hanyag orvosokat!! De nagyon büszke lehetsz magadra, hogy talpraáltál!!!

Én ebben a hónapban tele vagyok ÓRIÁSI reményekkel. Ma vagyok CN 2-ön, é sholnap kezdem a Clostyt! Eddig 1 hónapban szedtem eddig Clostyt, és teherbe is estem! ( sajnos elvetéltem ) Úgyhogy nagyon nagyon reménykedem ebben a hónapban!
:lol: :lol: :lol:
Mindenkinek szorítok ezerrel!!!
macspacs

Macs!
Én 1 nappal járok előtted és clostyzok szintén. Akkor fej-fej mellett!

Kép
zölddisznó

Áfonyaaa
Köszi a választ és a tanácsot. Asszem nem halogathatom tovább a dokit.

Ági 76
Nagyon sajnálom, ami Veled történt. Őszínte részvétem. :cry:
Sok sikert a következő babához.

Ági
hugi76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?