Sziasztok
Minden ujnak udv!
Mi is megjottunk a nyaralasbol
Tengerentulon voltunk 10 napig, kicsit feltem az uttol,de nagyon jol viseltem a hosszu repulo utat,talan azert is mert idom nem volt foglalkozni magammal, Alex korul forgott a vilag
O is elvezte,ult mar ugyan repulon de masfel evesen, ugyhogy nem nagyon emlekszik ra.
Labam azert rendesen dagadta sok ulestol,de itthon ebben jo kis huvosben mar nem dagad szerencsere.
Tegnap volt a cukros vervetelem,szerencsere a zsomles/tejes megoldas, ugyhogy jol birtam
Legkozelebb szeptember elejen megyek dokihoz,akkor majd talan kiiratom magam es szeotember kozepetol mar otthon keszulok a bebikere.
Rendeltuk egy pelenkazos komodot,jovo heten lesz kesz,aztan majd elindul a baba szoba berendezese.Olyan jo ,mar ugy varom,amikor Alex szueltett meg nem itt laktunk az ujban es nem volt kulon szobaja,most vegre kielhetem magam
Sulyom most 56kg,tehat +6 nal tartok,de a hasam szerintem nagyon nagy,,anno nme volt ekkora.Es csak a hasamon van minden,ezt azert nehezebb lesz ledogozni mint ha mindenhova menne kicsi.Elozoleg is csak ugy sikerult hogy egy idore lemondtam a fini kenyerekrol,de aztan a jatszoteren valo szaladgalas a gyerek utan vegkepp meghozta jotekony hatasat es minden lement rolam.
Tunde
Bocsi,akkor felreertettem a szulinapod
Rogton kiszurtam a felsot,jol all nagyon,tenyleg egy alkat vagyunk
Egyebkent a rovid ujju valtozata van most rajtam,pont uganolyan gatyoval ami rajtad is van a kepen
Sziszike
3.baba 25 evesen,nagyon jol csinalod.
Gratula a kisfiuhoz.Ahogy nezem megint tobbsegben vannak a fiuk.Alex korosztalyaban is igy van,nem tudom mi elsz 20 ev mulva,majd a csajoknak lesz jo dolga,mindenkinek jut legalabb 2 pasi
Niki
Apa temaban:En szerencses vagyok,mert a ferjem nagyon orult a babnak es bar a ferfiak maskepp elik ezt meg,de velem orult mar az elejetol fogva.Sosem esett ketsegbe a felelossegtol,sokat segit mert tudja hogy mar ez nem az a vilag amikor mindent az asszonynak kell csinalni
Szerintem azert 30 felett mar erettek erre a ferfiak,alatta azert ritkabban sajnos
Bevasarol,sot a mai napig teszi,enyem a hazimunka tobbi resze.Bar most hogy dolgozom van takicsaj aki jon ket hetente egy nagyobb lelegzetu takira, plane igy nagy pocival nagyon jol jon. Majd meglatom hogy ket gyerekkel megy -e mega tisztasagmania vagy elfogadom a segitseget.
Timi
Ismerem a doktornot
,O szedte ki a varattaimat mielott hazamentunk ,mert a dokimnak konferenciaja volt es nem volt bent.Nagyon kedves volt,pedig eloszor latott.
Szupik az UH fotok.
Neked szerencsed lesz a klinikaval,gonodlom rogton 1 agyasba tesznek ahogy altalaban a dolgozokat,es gondolom a csecsemosoket isi smered tehat tobbet segitenek majd.ű
Szilka
Mi volt a sziv UH-n?
Brigo
Erdekes engem a babaellatas nem toltott felelemmel,inkabb nem tudtam mi lesz,de egesz mas volt mint amit el tudtam kepzelni. Most orulok hogy mar nem fogok aggodni minden kis tusszentesen
Davallia
Fekudonod kell vagy mit jelent a veszelyeztetett terhesseg nalad?Mert gondolom Panda mar nem nagyon fog hagyni,vigyazz magadra.
Remelem a fertozesedre is talalnak valami okossagot.
Kata