[quote="mölli"]K írta:mölliati: Hát ez nagyon jó, hogy Joci így magától elalszik! Ákost CIPELNI kell folyamatosan. 8,5 kiló és már nem kellemes egy 10 perc után.... Magától el nem aludna! Most hajnalban már kidőltünk és hagytuk sírni, hogy majd rájön, hogy el tud aludni magától. Háromnegyed órán át sírt és én közben ELALUDTAM, hiába üvöltött a gyerek, de fáradt voltam. Végül rájött, hogy nem veszem fel és játszani kezdett vidáman. Rá kell nevelnünk, hogy ne várja el a cipelést....
Örülök, hogy nem ítélsz el, sokan leszóltak (szerencsére innen a fórumról nem), hogy mi az, hogy én dolgozom, és főznöm-mosnom-babaruhát vasalnom kéne egész nap. Holott azért is dolgozom, hogy a gyereknek kedvező körülményeket tudjunk biztosítani. Igaz, most még nincsenek nagy igényei, de később más lesz a helyzet (suli, sport, tanfolyamok, nyaralás, programok, stb.) Amúgy tényleg nem akarom nagyon sajnáltatni magam, mert szeretem a munkámat, csak hát legalább éjjel alhatnék.....
Képzeljétek szeptemberben egy hétig Ákos nélkül leszek! Apjával lesz vidéken, nagyszülők házában, mivel ők nyaralni mennek, és gondoskodni kell kutyákról, beteg nagymamáról, stb. Persze hétvégén rohanok hozzá, és meg is nyújtjuk a hétvégét, de hétköznap dolgoznom kell, nincs mese. ELőször úgy volt, hogy itt marad, de egyedül nem bírnám, hogy lógok 2 telefonon, meg mailekre válaszolok, háttérben meg sír a gyerek. Ugye, ketten csinálunk férjemmel mindent amúgy. Szerintetek nem fogja Ákos azt hinni, hogy eltűntem? Hogy lehet egy 9 hónaposnak elmagyarázni, hogy 4-et kell aludnia nélkülem?
Jó éjt Mindenkinek!
Sziasztok!Ma még senki sem írt?Vagy csak nem talállak benneteket?
Azt szeretném kérdezni tőletek csajok hogy hány hónapos kortól kell rászoktatni ahhoz hogy egyedül el tudjon aludni és ne kelljen cipelgetni a seggét meg kikapkodni a kiságyból minden rezzenésre?
Szegénykém most beletettem a kiságyba és csak nyöszörög,na meg sír már de az előbb fél pillanatra elaludt.
Gondolom mint mindenkinek,nekem is ezermillió dolgom lenne és az én kiscsajszimat 1,5-2 órán át cipelni kell hogy elaludjon,egyszer volt hogy fél óra alatt elszundított az ölembe.
Most megint elhallgatott,úgy sajnálom de nem megyek be hozzá csak meglesem,most megint elszenderedett
Mi még csak 1 hónaposak múltunk és lehet hogy gonosz vagyok hogy nem veszem fel?
Eddig mindig kikapkodtam de így nem lehet főzni vasalni sőt még a wc-n ülni sem,gondolom megértitek.
Kérlek írjatok rá valamit.