Új privát üzeneted érkezett!

Megyek,mert portalanitanom kell az egész lakást!!
Remélem este,ha jövök ittlesz valaki!!

Kép
bea27

Ebéd közben kis bekukk :D
Na, ilyen összevissza álmaim nekem is szoktak lenni :(
Viszont apáról ritkán álmodom, és a gyerekekről is, biztos azért mert sokat vagyunk együtt :roll:
Én terhesen sosem álmodtam meg a baba nemét. Szülésről álmodtam, aminek a végét sosem álmodtam végig, és emiatt a nemét sosem tudtam :D ez van.

Kenetvétel elvileg 26 hetesen kötelező.Meg 36 hetesen is.

Musz
20 év szép, ezek után 1-2 már fel sem tünne :twisted: :twisted: A munkával én is így voltam. Minden reggel és délután majd elaludtam a buszon :oops: ügyelni kellett rá, hogy ne üljek egyedül :D

Bea
hogyne szeretnék a húgyhólyagot, az jó puha és meleg :D Nekem is imádták. Most bütyike annyira nem, ő a jobb oldalamon van szerintem ott szokott nyomni valamit, de ha odateszem a kezemet akkor abbahagyja. nem tudom mit talált :roll:

Nika
szerintem sem kellene addig dolgoznod, bár ténylegesen a ledolgozott időtől függ. :) Én 9. héttől voltam táppénzen, ill. először 2 hét kórház :evil: és utána a táppénz.
A szülési szabit azt a szülés után vettem igénybe.

Na, megyek teregetni

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi, szüléseset én is álmodtam többször.
Csak az előzmények maradtak ki, azaz mikor és kivel :shock:

Az álmosság engem is gyötör, főleg ebéd után, amikor jól belakmározom, és az összes vérem elmegy emészteni.

Jelenleg is a szemem nyitvatartásával küszködöm...

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,nem jöttem,mert volt egy kis forgalman,hála Istennek!!!!
Anyu nemsokára hozza az árut,utána rohanok haza,mert megyünk a szivivel Tescoba :twisted: (utálom)de be kell vásárolni,mert pang a hűtő!!!!Ha tudok,még jövök!!!!Jók legyetek!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

reggel sok dolgom volt, holnap meg megint a másik helyen dolgozom, így nem fogok tudni jönni. Ott nagyon ciki lenne lebukni. Néha a google-n keresztül benézek és olvaslak benneteket, de írni nem merek...

Még nem jött meg, de semmi jel nincsen. Sajnos ez megint olyan lesz, mint a máltkor. Akkor 3 negatív teszt után 41. napon jött meg.

A terhesség első heteiben én nagyon fel voltam dobva. Álmos voltam, de 3 méterrel a föld fölött jártam. Aztán délután hazaértem és ülve elaludtam, néha a villamoson is, de reggel kidobott az ágy.

Turikban régebben én is sokat vásároltam. Mostanában nincsen rá időm. Gyerek rucikat viszont szoktam kapni angol turiból, ott nagyon helyes és egyéni dolgokat lehet találni.
Vendég

Sziasztok!

Bea
Este főzős szomszéd ismerős, nálunk vmelyik hagymát szokott sütni este9 körül :twisted: :twisted:

Na és tegnap mikor mosott az idióta felső szomszéd??!! Hajnal fél 1-kor centrizett a mosógép!!! :shock: Ezen már apa is totál kiakadt. Ja és hajnal 3 és 1/2 4 között szokott fürdeni :shock:

Musz
Mikor voltál együtt apával? Nekem akkor szoktak ilyen álmaim lenni ha egy ideig "elhanyagoltuk" egymást :oops: :lol:

Meli
Vásárolni én is uuuutálok, nálam a mindent egy helyen kategória a nyerő :oops: árak nem érdekelnek :oops: (annyira)

Anyusziszi
Még ne add fel, amig nem jelentkezik piri van esély! :wink:

Megyek mert vasalni kéne, eddig tartott az ebéd szünetem :roll:

Kép
Kép
mókuska

Ja Gabi
Gyerkőcök jól vannak :lol: A vonalzók-vagyis Lilié- jó sokáig készült mert az összes variációt ki kellett próbálni a kisasszonynak :lol: Igazi nő :lol:

Kép
Kép
mókuska

Nem tudom,hogy mi volt ma velem délben.Hirtelen annyira szarul lettem,megint bekeményedett a hasam+szúrt+hányinger+szédülés.Azt hittem már a kórházba kötök ki :cry: .Még ülni se tudtam.Le kellett feküdnöm.Szerencsére már jól vagyok :D Talán a B6 vitamin segített.

Mókuska!
Tényleg nagyon szépek lettek a vonalzók :D

Engem az elején egyáltalán nem gyötört az álmosság,nem tudtam volna bárhol,és bármikor elaludni.

Meli!
Kitartást a vásárláshoz :)

Bea!
Úgy van,ahogy Kis_Plutó írta,nálunk is a 26.héten csinálnak kötelező hüvelykenet vizsgálatot.

Anyusziszi!
Tényleg nem szabad leírnod ezt a hónapot,amíg nincs piri,bármi lehet :D

KépKép
takido

A gyerekeim most "tündérek" szóval írok egy kicsit.
Ez is ritka, most spirálfüzetbe rajzolnak egymás mellett :wink:

Sziszi szorítok nagyon :wink:

Musz én ebéd után lefeküdtem az ágyra Krisztikével könyvet nézni, hát fel is kellett kelnem onnan mert máskülönben elalszok.

Mi szombaton megyünk a Tescoba, ma kisúroltam Adri iskolatáskáját, és megnéztem közelebbről a csatot miért áll olyan érdekesen, hát a kezemben maradt :evil: Persze úgy van megcsinálva, hogy nem lehet kicserélni, így venni kell újat, na apa elég jól fogadta, azt mondta ez úgysem volt jó ez a táska:D

Dóri mikor mégy dokihoz? Mindenképp nézesd meg a méhszájat, nehogy nyíljon. Próbálj sokat pihenni. Te szedsz valami Mg készítményt?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

helló Mindenkinek !

végre kicsit melegebb van és nem fázok reggelenként.

de remélem, ennél melegebb nem lesz

nekem már semmi sem jó :))

hétfő óta olyan vagyok, mint az őszi légy, állva el tudnék aludni, este 9 után elájulok szinte
reggel meg alig tudok kimászni az ágyból

ma megint elfelejtettem a tesztet, majd holnap megveszem

tegnap az egyik boltban előttem olyan "illatú" nő állt sorba, hogy a reggelim el akart indulni felfelé, pedig még nincs pocaklakóm !

nagyon érzékeny vagyok a szagokra gimis korom óta
vvviki

most arra gondoltam, hogy ha pocaklakóm lenne, összehánytam volna a boltot, az tuti

azt a szagos nőt vegyi fegyverként is lehetne alkalmazni :)

a Pesten élő barátnőm kismamaként rengeteg buszról ugrott le, néhány "szagos" utas miatt

kellemes estét mindenkinek !!!!!!!

drukkoljatok nekem, hogy összejöjjön a pocaklakó !

én is nagyon drukkolok nektek !

a kismamáknak pedig a legjobbakat kívánom !
vvviki

vvviki!
Ne tedd ezt velünk,és vegyél végre egy tesztet :) Ez a túlzott alvásigény,meg a szagokra való reagálás nekem eléggé gyanús :D

Kis_Plutó!
Nem szedek mást,csak az Elevitet,de azt hiszem beszerzek egy magnézium plusz pezsgőtablettát.
Elmentem a barátnőmmel babátsétáltatni,és szinte végig kemény volt a hasam.Úgy látszik tényleg pihennem,feküdnöm kell.
Most sikerült elérnem az asszisztens nőt,és kedd 16.40-re kaptam időpontot.Ha addig szarul leszek a magnézium mellett,akkor tuti bemegyek a kórházba.

KépKép
takido

Hello lányok, most is csak gyorsan jövök egy kicsit, mert apa ideges, hogy inkább vele foglalkozzak, ha már elmentek anyáék :wink:

Málna, persze, a családom tudta meg először, hogy baba lesz, még aznap elmondtuk. Mindenki nagyon örült.

Na megyk, apa szól...

puszi

jó éjt

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bea!
Hol vagy,azt mondtad,hogy jössz este. :cry:

KépKép
takido

jó estét Mindenkinek !

a szagokra mindig is érzékeny voltam, de ez a fáradtság teljesen kiborít, ráadásul a párom is hisztizik, mert ő akart a számítógéphez jönni, na, ha a babánk olyan hisztis lesz mint ő...

csak már legyen !

jó éjszakát mindenkinek !!
vvviki

DÓRI!!DÓRIDÓRI
Itt vagy???????? :roll: Gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Itt vagyok :)

KépKép
takido

Húúú!!De jó!!! :D :D :D Már búcsuzni akartam!!ugye nem keltetelek fel az smsemmel???? :oops:

Kép
bea27

Ádika

Kép
bea27

Nem,a Terhesség Mindentudó Nagykönyvét tanulmányoztam. :)

KépKép
takido

Azt akartam szines betűkkel irnihogy Ádika ma nem volt valami aktiv!!Most kezd egy kicsit felébredni,de a tegnapihoz ez semmi!!!
Nagyon lassú a netem!!Neked nem??

Kép
bea27

És???mit tudtál meg??

Kép
bea27

Nekem kismamák nagykönyve van!!
Tünci ma,hogy viselkedett??
Esténként csak mi vagyunk????
Hoppá??
Egyébként csak mi vagyunk ilyen ráérős kismamik??

Kép
bea27

Nálam is elég lassú.Tüncinek is voltak ma kevésbé aktív időszakai :(
Ezt találtam:"a 20.héttől kezdve a méh izomzata egy adott ritmus szerint rendszeresen összehúzódik.A méh simaizomzata az emésztőrendszer vagy a szív izomzatához hasonló.Minden simaizom működésében megfigyelhető a féregszerű összehúzódás.A fájdalom nélküli izom-összehúzódás tehát még nem vajúdás.A vajúdás fájdalmas."

KépKép
takido

Hoppát most kisajátította a férjecskéje :D
A többiek már biztos pihennek a holnapi melóra :)

KépKép
takido

Akkor megnyugodhatsz,hogy ez még nem a szülés!!!
Nem is lenne rossz,hogyha csak 5 hónapból állna egy terhesség!!Nem??

Kép
bea27

Hát,én sem bánnám.
Mindenesetre eléggé idegesít ez a haskeményedés :cry:
Vettem MagneB6-ot holnaptól szedem,remélem attól elmúlik.

KépKép
takido

Úlrainditottam a gépet,de még lassubb lett,mint volt!!Nemtudom,hogy mitől!!
Vettél már krémet a pocidra??
A mellbimbid nincs kiszáradva??Viszketni nem szokott??
:oops:
Eres nem lett??
Nekem már elég durván olyan!! :x

Kép
bea27

Tényleg nagyon le van lassulva a net. :(

KépKép
takido

Nekem a mellemel semmi gondom,lehet,hogy azért,mert alapba nem nagy,és nem is sokat nőtt eddig.
A hasmara használom a Milupás krémet+ma vettem a lábamra vadgesztenye krémet,mert lett pár hajszálértágulatom :(

KépKép
takido

Nemtudom te,hogy vagy vele,de én két napja nemigazán kivánom a kaját!!Ma is alig ettem!!Viszont iszok dögivel!!(Mentes vizet)
:wink:
Akartam még az előbb irni,hogy jó lenne,ha kimélnéd magad!!De komolyan!!Mit csinálsz egész nap??
Azt nem olvastad,hogy remgeteg eneriát éreznek ILYENKOR (ebben a korban) magukban a kismamák,de ennek nemszabad bedőlni!!KIMÉLNÜNK KELL MAGUNKAT!!!
Én a mai portörléstől olyan fáradt lettem,hogy az hihetetlen!!Nem is jutottam a végére!Még maradt az iróasztal!!De megvár,és majd holnap folytatom!!Ez van!!Kiváncsi vagyok,hogy majd a szülés után mikor jön vissza az energiánk!!
Pisiléssel,hogy állsz??

Kép
bea27

Nekem nemhajszálér tágulatom van,hanem az álló munkától,plussz még a terhességtől kezdenek előjönni a csúnya vastag kék erek!! :(
Plussz még ottvan a gyönyörű hófehér bőröm!!Istenem!!Még talán nem is volt olyan nyár,ill.nem is múlt el egy nyár sem,hogy ilyen kis SNOW WHITE legyek!! :cry: :cry:

Kép
bea27

Ez a haskeményedés rámutatott arra,hogy többet kell pihennem.Igazából ma is "csak"főztem,mostam egy adagot :arrow: kiteregettem,meg sétáltam egyet az egyik barátnőmmel,meg a babájával.De tényleg ez is bőven sok volt.Kellett volna porszívóznom is de arra már nem futotta az erőmből.
Étvágyam az nekem sincs túl nagy,bár van,hogy néha megkívánok valamit.Pisilés meg átlagos,nem járok túl gyakran szerintem.

KépKép
takido

Majd jövőre talán be tudod pótolni a barnaságot.Én sem hittem volna,hogy még idén lebarnulok :)

KépKép
takido

A Tesómnak megtiltotta még anno a Dokija,hogy poszivózzon,mert pontosan azok a mozdulatokra nincs ilyenkor szükségünk!!
Még jó,hogy nálunk ezt Apa csinálja!!
Kaki??? :oops:

Kép
bea27

Előfordul,hogy 1-2 nap kimarad.Szerintem ma is a tegnapi szőlő segített.Végszükség esetén meg marad a lekvár.

KépKép
takido

Tényleg kiméld magad!!KÉRLEK!!!!!!!!!!!!!
Én már azon is csodálkztam,hogy nekimertél indulni ilyen nagy útnak!!
Unokatesómmal nem találkoztál??Ők is szeptembertől fogják a nagyobbik fiúkat járatni oviba!!De biztos csak oda a lakótelep mögé!

Kép
bea27

Azt a lekvárt én is kipróbálnám!Mi a neve,és mennyibe kerül??
Nem sz@r,hogy mi talán sosem fogunk találkozni??
Valamit még akartam irni,de elfelejtettem! :oops:

Kép
bea27

Mostantól,csak a babára,és magamra figyelek,és ami nem esik jól,azt nem csinálom meg.Majd meglesz holnap,vagy holnapután.
Azért mertem belevágni az útba,mert nem volt semmi problémám a terhesség alatt kopp-kopp-kopp.
Lehet,hogy már találkoztunk,csak nem tudunk róla :)

KépKép
takido

Holnap mi is megyünk a piacra,bevásárolunk hétvégére!Anyutól töltött káposztát rendeltem be!!És akkor ki is sajátitom magamnak a receptet!!A múltkor is igy tanultam meg valamit!!Azthiszem amnéziában szenvedek,mert nem jut eszembe az sem,hogy az mi volt!!! :oops: Ja!!De azthiszem a krumplifőzelék!!
Ti,hogy laktok ott??A Te szüleiddel??Egy lakrészben?
Tüncinek (vagy kereszteljük másra) mikor akarsz venni valamit??

Kép
bea27

Előbb-utóbb csak összefutunk :D
Tamarinlax(hashajtó lekvár)1150ft,az íze elég borzalmas,de nálam bevált :)
Eszedbe jutott,hogy mit szerettél volna még írni?
Jól esik ám,hogy így aggódsz értünk :D

KépKép
takido

Én annyit nemvoltam veszprémben,inkább Zircen a Papáéknál!!
Most ennyi idősen bevállalnál egy ilyen hosszú utat??Mi bármikor kimehetnénk a tesómékhoz (900km),de annyira UTÁLOM az ilyen hosszú utakat!!Már egyébként sem mennék ki!!
Nem vagy ingerlékeny??
Én szegény Apát már két napja megőrjitem!!
Csoda,hogy nem küld el a francba!!Ilyenkor tudja,ha nem dumál vissza 5 perc,és leállok!!

Kép
bea27

HÚÚÚÚ!De drága!!Mekkora??Kilós???
Mármint a lekvár!

Kép
bea27

Mi egy kétszintes családi házban lakunk.Anyuék alul,mi felül,de iagzából külön vagyunk teljesen.Van 3 szobánk,konyhánk,fürdönk,wc-nk,kamránk,meg egy hatalmas teraszunk :)
Szeptemberbe állunk neki a gyerekszobának,új lambéria,hajópadló+festés.A bútorok nagyrészét tegnap megvettük,persze a kiságy még hátra van.1-2 ruhát már vettem neki,és hamarosan bővítem a készletet minden téren :D Szeretném ha októberre nagyjából minden meglenne,mert ki tudja utána milyen idő lesz.
Maradhat a Tünci,kedden megyek a dokimhoz,akkor rákérdezünk a nemére,és aszerint változtatunk nevet :D

KépKép
takido

Mit is vettetek??Mármint a babának??

Kép
bea27

Bea-Dóri
Mosolygok itt magamban, h nap mint nap milyen jól elbeszélgettek egymással! :lol: :lol: Klassz lehet, h kb. egy idős kismamaként mindent meg tudtok osztani egymással :wink: :lol:

Én lelépek mert kezdődött egy film amit meg szeretnék nézni. Jó éjszakát mindenkinek :lol: Leginkább eredményeset :wink:

Kép
Kép
mókuska

Örülnék,ha majd küldenél a házról is képet,meg a nyaralásról is!!Vasárnap jön haza a Candi is!! :D Remélem már terhes!! :)
Kedden mikor mész??

Kép
bea27

csak 150 g-os,én is meglepődtem az árán.Igaz sokáig elég,mert csak 1 kávéskanálnyi kell belőle.
Vannak ingerlékenyebb napjaim,főleg olyankor,ha nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy szeretném,de ez szerintem mindenkinél így van.Csak tudják ők is ilyenkor,hogy ez a hormonoktól van.
Bécsbe még mindenképp megyünk vásárolni.Ha jól emlékszem,unoktaesóm valami olyasmit mondott,hogy a 24.hétig lehet kötni kismamákra utasbiztosítást,utána már egyik biztosító sem vállalja be.

KépKép
takido

Mókuska!!Ez nem volt sok!! :x De jó éjt neked!És holonap gyere!!

Kép
bea27

Ilyen biztositásról még nem is hallottam!!!
De azért,ha csak mentek és jöttök nem kell kötnöd!!!

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?