Julcsi!
Majd végiggondolom, és írom neked, hogy mit, hol, hogyan érdemes Keszthelyen. Lehet priviben, vagy e-mailben küldöm, hogy másokat ne untassak ezzel. Írok majd környékbeli dolgokat is esetleg, nincsenek egymástól messze a városok, pl. Hévízen is érdemes egyet sétálni.
Nagyon szívesen találkoznék veletek! Szívesen látlak benneteken itt nálam is (ez kb. 10 km Keszthelytől), de ha nem akartok autózni, akkor be is megyek bárhová.
Nem néztem, hogy melyik ikres műsor megy a Spekturmon, az van egy sorozat, amit időről időre leadnak. Én annak idején mindig megnéztem, van olyan rész, amit 4-szer láttam legalább. Néha vannak 3-as ikres családok is, meg olyan, akiknek egy ikerpár után a 3.-nak szánt gyerkőc is iker lett. Na, ők kicsit ki voltak. Ez egy angol sorozat, azért lehet belőle tanulni, de csak azért írok ezzel kapcsolatban, mert egy részében, egy bemutatott családnál sem láttam, hogy szoptatnák a babákat. A kezdetektől mindenki cumisüvegezett, persze tápszerrel. Ez már annak idején is feltűnt, kicsit mérges voltam, hiszen az éremnek két oldala van. Szóval, csak a teljesség kedvéért, érdemes megnézni, de van más lehetőség is, ami szintén megoldható.
Még eszembe jutott, hogy az első babakocsinkat egy 3-as ikres családtól vettük. Nekik három csodaszép kislányuk van, nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem most múltak 2 évesek. Rillisz, ugyan ők messze laknak kicsit tőletek, valahol az Alföldön (ha jól emlékszem
, mi Bp-en találkoztunk velük), de szívesen írok neki e-mailt, hogy van-e kedve, ideje veled beszélgetni. Ha megírod az e-mail címedet, akár priviben is, akkor megadom neki, ha téged is érdekel.
Márti!
Várjuk ám a sztorikat! De azért nyugodtan végezd el a dolgaidat is!
Én ma megint szilvázok, meg kicsit
kéne, majd meglátjuk mi lesz belőle.
Kicsi fiam ma fél 9-kor ébredt először.
Flóra is, bár ő azért 5 után evett kicsit, hogy kibírja eddig.