Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Én február óta járok a Bp-i Kaáliba,azóta olvaslak is benneteket.Nem tudom,hogy eddig miért nem írtam!!?? :oops: .Pedig nagyon aranyos ahogy egymást segítitek.Nekem 10.-én volt ET-m és 24.-én kell tesztelnem(de addig ugyse birom ki),ahogy Lolának.Lenne is egy kérdésem normális,hogy ennyi idővel a hormon szurik és az ET után még mindig akkora a hasam,hogy majd szét durranok? A dokim azt mondta a stimú miatt( 6 napig kellet magam szúrni és máris lett 12 db.t.) a méhem megvan nagyobbodva.De akkor is???!!! Volt már valaki ilyen helyzetbe???

Kép

Gabi
gabibi

Holnap mehetek beültetésre 11-re! :)
Szépen osztódik eddig mind a 9! :D

Anikó, Lois,
mikor jöttök :?:
Várom a híreket! :)
angel37

SZia Gabi!

Ugyan én még nem tartok ott, ahol te, de nekem is lett 13 tüszőm, és elég fura a hasam! El tudom képzelni, hogy ennyi idővel ET után is ilyen...

Na hátha jön vki, aki megmondja! :)

Drukk a teszthez! :)
angel37

Szia angel!

Köszi,hogy válaszoltál.Akkor lehet,hogy egy kicsit túl reagálom,de nekem ez az első beültetésem.Remélem több nem is lesz :!: :!:
Esetleg tesókáér.Nem bírok már inni teljesen kivagyok tőle.
Nagyon szorítok,hogy holnap minden oké legyen :!: :!: :!:

Kép

Gabi
gabibi

Köszi! :)

Az első lesz nekem is! Izgulok is rendesen! :shock:

Az irdatlan vízmennyiségre gondolsz? Na azzal küzdök én is! :lol:
angel37

Sziasztok

Én úgy emlékszem hogy igen, és nekem a leszívás előtt és még szerintem utána is mind a két petefészkem azt hittem hogy szétdurran, feszített, fájt, meg minden. De azt mondták (az ottani altatóorvos), hogy ez normális.

Kitartás

Angel37
Ti mennyit ültettek vissza? Ill. fagyasztattok is le?

Gabibi
Neked hányat szívtak le. Mert szerintem a dolog attól is függ, hogy hány petesejted volt. (tavaly tőlem is 13-at szívtak le, és lehet hogy ezért volt olyan érzésem)

Sziasztok

Erika
erika13

Sziasztok!
Angel!
Gratula nagyon!!!! :D
Most értem haza, hát lehetne jobb is a helyzet. Továbbra is hat tüszőt látott a doki, három nagyobb (de lehet, hogy az egyik ciszta), azok szépek, van közöttük 16 mm-es is, meg van három továbbra is elég kicsi. Szóval érlelné még a kicsiket, de sajna fennáll az a veszély, hogy akármikor megrepedhetnek a nagyobbak és akkor oda az egész. Azt is mondta, hogy van egy szuri ami 97%-os biztonsággal megakadályozza a tüszőrepedést, de inkább lebeszélt róla. Szóval még két adag Gonal hoztam, először 300-at akart szuratni, aztán mégis maradt a 225.
Tehát az ítélet:
Holnap reggel is megyek kukucskálásra és most szombat, vasárnap v. hétfő tűnik punkciós napnak...
De mit mondjak, nem vagyok feldobva... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Angel!
Igen arra gondolok.Szerintem azért szenvedek ennyire mert én alapba nagyon keveset ittam általában.Délig 2 kávé du. meg 1 esetleg! 2 pohár innivaló :!: ennyi volt a napi folyadékbevitelem :!: Most meg 3-5 l!!ÁÁÁÁÁÁ!

Erika!
Nekem 12-t szívtak le.7 db 8 sejtes lett 2-t visszakaptam 5 le lett fagyaszva. Kezdek megnyugodni,ha már többen is azt mondjátok,hogy ez ok. :P :P :P

Kép

Gabi
gabibi

Erika :)
én is ilyet érzek! Megnyugtató tőled is hallani, hogy neked is azt mondták, hogy ez normális!

Kettőt fogunk beültettetni, holnap kiderül hány marad fagyiba, remélem minél több! :)

Lois,
Ó, hát remélem holnap jó híreket kapsz, és punkcióra lesz 6 szép tüsződ! Nagyondrukk! :)
Azt hittem egy cisztáról rögtön látszik, hogy ciszta... Bízzunk benne, hogy neked nem az van! Holnap gondolom ez is kiderül!

Anikóval találkoztatok? Ő merre jár?

Gabi,
Értelek! :wink: Hú, tényleg elég keveset ittál! Én teázós vagyok, de ilyen mennyiségeket nem szoktam inni! :shock: Plusz még nyomom az izotóniás italokat, egész ihatóak! :lol:
angel37

Sziasztok

Gabibi
Igyál jóval többet, nehogy baj legyen. Sok Sok folyadék

Szia Erika
erika13

Trixi!Angel!
köszi a gyors válaszokat!mennyi a beülti önköltséges áron?
Gabibi! mi akkor igazi sorstársak vagyunk!én úgy tervezem,hogy kivárok a teszttel addig,már tegnap vettem kettőt,így volt akciós.feltétlenül írj,mi van veled!
lehet hogy hipersimud lett,nekem is az volt,de nem vettem észre semmit,pedig 30t üszőm ért,és kikészültek a petefészkeim a doki szerint,ezért kellett elhalasztani a beültetést.
rengeteg folyadékot kell inni!
nekem nem fájt semmim.hiába kérdezgette a doki.
lola29

sziasztok

Na hát jó hír az nem sok van, de nem csüggedek!! Szóval hétfőn 2 nappal korábban megjött. Ma hívtam reggel apánkat, azt mondta,hogy azonnal induljak, én repültem is, csupán csak két órát kellett várni nála, ( a párom tiszta ideg volt) és az UH-n kiderűlt, hogy ismét meglátogatott a ciszta manó, de most úgy döntött,hogy a jobb petefészkembe csücsül egy picikét. Szóval folyt köv szeptemberben!!
De sebaj, mert a szabim alatt nem kell majd az UH-k ra rohangálni,és hétvégén fürdök egy nagyot a balcsiban!!
Ági28

Ági,
sajnálom :( A cisztát is :(
Remélem a szeptember sikeres hónap lesz!

Lola,
árakat sajnos nem tudok.

30 tüsző? Te jó ég! :shock: Nem csoda, hogy nem bírták a petefészkeid! :roll:
angel37

azt mondta a doki olyan a petefészkem, mint egy hatvanéves nőnek, vagy egy daganatosnak!!jó mi?
de ez már a múlt,1 hó után nyoma sem volt semminek, és amúgy se volt semmi bajom!!!!
így a beültire szépen meggyógyultam!
lola29

Hű! :shock: Azért szuperjó, hogy ilyen gyorsan regenerálódtak! :)
angel37

Sziasztok Lányok!
Trixi, Gabibi, üdv közöttünk!
Gabi, akkor Neked mennek a drukkok! Nemsokára tudni fogod, ez nagyon nehéz 2 hét, dehát minden végetér 1x, és ha szerencséd van, tesztelsz 1 zebrát!
Kis*! Már 2 szem! :D Szépen haldsz előre!
Lola!
30 tüsző! te jó ég!
Ugy tudom kb 50 körül van az önköltsége, és akkor lombiknak se számit.
Loiska!
Ne tessék csüggedni, Doktorunk ügyes és nem hagyja kárbaveszni őket! És különben is, elég 1 rendesen osztódó majd megtapadó petike, nem igaz??? Nekem az első egyetlen tüszőből lett!
Angel kedves!
Akkor Érted mostmár komolyan csuriban kell lenni! :D Mind a 9 szép! Ez gyönyörü hir!
Gabibi, visszatérve, tessék sokkal többet inni! Most különösen fontos, meg a terhességben is, és egész életedben tovább. Mennyivel könnyebb a férfiaknak, ők akkor is tudnak inni, ha nem szomjasak! :wink: :lol: :evil:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi,
köszi, tetszik ez a csuri! :lol: Ezer éve nem használam ezt a szót! Ez meg kell, hogy hozza a sikert! :D

Neked tényleg egyetlen tüszőből lett? Ez nagyon jó! :)
A minőség, ugye! :wink:
angel37

Sziasztok Lányok! Kép
Megjártam én is ma Kaálit!
Lois,meddig voltál ott?
Én majdnem csak egyre értem oda!
Szoval:-vannak tüszöim de még nagyon kicsik!
Szombaton kell mennem ultrahangra!És tudjátok kihez????
Krizsa doktorhoz!!!!! Kép
De azt mondta a doktornő hogy hétfőn vagy kedden leszivás az már tuti!De Krizsa doktor fogja eldönteni hogy mikor is legyen! :wink: Szoval mennek továbbra is a szurik!Ma kék Gonált kellett kiváltanom holnaptol azt fogom szurni!A progiszurit megrendeltem a Pharmafutárnál!
Köszönöm mondenkinek hogy izgultatok értem! Kép Este még jövök! :D

KépKépKépKép
aniko24

Köszi mindenkinek a drukkolást :D :D

Megpróbálok inni,de tök gyenge is vagyok.Néha ugy görcsöl a hasam mintha megakarna jönni :evil: Az nagyon rossz mi?

Lola! nagyon ügyi vagy,hogy kibírod tesztelés nélkül.Különben mennyi idő után mutatja ki a teszt?24.-én szorítok majd neked is.
Amikor volt a 30 db-os tüszőérésed nem voltál felpuffadva? Nekem az elöbb monták,hogy olyan vagyok mint egy 3-4 hónapos terhes(de jó lenne) :D :D

Kép

Gabi
gabibi

Trixi, Gabibi!
Üdv közöttünk!
Kép

Ági! Sajnálom! Íme egy kis vigasz!
Kép

Lányok!
Holnap felteszem az aktuális táblát, az aktuális helyzettel (próbáltam követni ez eseményeket). Ha valaki még szeretne változtatni valamit, vagy szeretne bekerülni (Trixi, Gabibi :?: ), az jelentkezzen!
Kép
kismokus

Én örülnék ha belekerülnék!

Gabi
29
bp-i Kaáli
pv.elzáródás
1kisérlet icsi
ET volt 10.én
tesztelés 24.én
Nem is tudom kell még valamilyen adat?
köszi

Kép

Gabi
gabibi

anikó24
Hogyan kell megrendelni a pharmafutárnál???? Kérhetek egy címet, vagy bármit? Köszönöm.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Úgy kell hogy bemész a receptel a pharmafutárhoz és elveszik tőled előre fizeted az 50 eurot és három munkanapon belül meghozzák érte mész akkor még kifizetsz 900 foritn szállítást és ennyi. :) Átvételi elismervényt kapsz és azt vinni kell magaddal (bárki mehet érte. :))
Elérhetőség Pharmafutár Szolgáltató Bt.
1021 Budapest, Budakeszi út 1-3.
(1)200 1882

Anikó!
Akkor Te is megismered a közkedvelt mágusunkat remélem neked is szerncsét hoz mint nekem. :) Imádom azt az orvost. :) Örülök hogy azért alakulnak azok a tüszikék. :)

Kismókus!
köszönöm szépen a segítséget hogy átrendezted a táblát sokat segíetsz vele nekem. Remélem nem bántottalak meg.

Trixi, Gabi!
Kép
Kívánom hogy minél előbb sikerrel járjatok ezen a rögös úton.

Ági!
Sajnálom! Kép

Angel!
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok!

ma én is voltam a kaáliban vérvételen, kicsit előbb jött meg :)
25-én megyek ultrahangra, remélem ez a ciklus most normális lesz.

Angel!
a 9 az jó, marad fagyiba is. drukkolok holnap! Vigyél olvasnivalót meg inni, gyorsabban letelik a félóra :D

Kata!

szeretnék én is ott dolgozni :D jó hallani, hogy az emberekből nem veszett m ég teljesen ki a jó indulat.

Ági!
sajnálom, peddig annyit gondoltam rád, pont most néztem a táblát mikor kell tesztelni!

zsebike!

köszi a segítséget, úgynéz ki, hogy sikerült találnom egy jó homeopatát, a segítségével két baba fogant meg spontán, ami gyakorlatilag lehetetlen lett volna (mind két fél meddőnek van nyílvánítva hivatalosan :) )
ha minden jól megy akkor kedden elomegyünk hozzá.
meg a kováts doktornő is nagyon aranyos volt ajánlott aloeverás dolgokat és nagyon támogatta a homeopatiat is :)

katyerina

Sziasztok Lányok! :D

Angel! :D
Holnap nagyon sokat fogok rád gondolni! Kép
Köszönöm,hogy ennyire aggodtál értem nagyon jol esett olvasni! :D

Kismokus! :D
Szerintem(de elnézést hogy belekotyogok)Angel tedd előrébb és utána Loist.
És csak az után engem!Mert hármunknál igy van a sorrend!Persze akik elöttünk járnak azokat meg még elénk tedd be!

Leona! :D
Annyira nagyon sajnálom ami veled történt! Kép
Kivánom teljes szivemből,hogy mi hamarabb találd meg a kiutat és
Találj egy olyan társat aki megérdemel!Fantasztikus ember vagy és
Jol fogalmaztál mi nők erősek vagyunk!És azért gyere mert te már közénk tartozol!
Ha Kaáli ha nem Kaáli!

Melcsi! :D
Megnéztem a képeket!
Gyönyörűek! :D

Gigi! :D
És ha nem szolok akkor szerinted ugy nem szedhetem az aspirint?
Mert mindig valami korszakalkoto ötletem van és már látom a doktornőn hogy nem igazán dijjazza! :roll:

Trixi! :D
Üdvözöllek közöttünk! Kép
Sajnálom a sikertelen lombikodat nagyon! :cry:
Nekem is az első sikertelen volt!Borzasztoan kivoltam!Ugy éreztem kicsit meghalt a lelkemben valami!De csak elöre szabad nézni és menni tovább ezen az uton!
Sikerülnie kell! :)

Lola! :D
A fagyibabával nem kell három honapot várni!
Egy ciklus és mehetnek vissza!

Kiscsillag! :D
De aranyos vagy!
Tessék csak szorgalmasan szedni azokat a gyogyikat! :wink:

Gabibi!
Üdvözöllek itt! Kép

Lois! :D
Ma egy ilyen nap volt! :?
Én sem voltam elröppenve attol amit mondott a doktornő!
Mutatta hogy ott vannak a tüszök de mondta hogy ezek bizony még elég picik!Én is láttam a kis mazsolákat!De lagalább elidultak!

Ági!
Nagyon sajnálom! :cry:
Fránya ciszta! :evil:

Kagylo! :D
Zsebi megválaszolta!Én is odamentem és kifizettem meg leadtam a receptet!Én megvoltam rola gyözödve hogy házhoz is kihozzák!De sajnos nem! :(

Zsebike! :D
Nagyon szép a vonalzod!Ez volt az első ami feltünt nekem!
Örülök,hogy jol vagy/tok!!
Köszönöm,és remélem nekem is szerencsét hoz Krizs doki! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Angel!
Hát én is elhűltem ezen a ciszta dolgon, " hogy na még ez is " :x NA meg természetesen én is "csuriban" vagyok érted!!! :D :D
Melcsi!
Köszi a biztatást, tündér vagy, Krizsa doki is ezt mondta :D :D
"Lesz három szép peténk, kell ennél több???" (Azért én még bizom, hátha összejön a hat is.... :oops: :oops: :oops: ))
Anikó!
Hát nagyon tekintgettem ott utánad, de úgy tűnik esélytelenül, mert már negyed egy körül végeztem... De még szombaton én is felbukkanhatok ott, majd akkor!!! :) Addig is növeszd őket serényen!!! Én is azt teszem!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Anikó!
Már átírtam a táblázatot, éppen úgy, ahogy Te is javasoltad, de csak este tudom feltenni, mert itt a munkahelyemen sajnos nincs olyan program, amivel le tudnám kicsinyíteni olyan méretűre, amit a babanet még megenged.

Zsebi!
Persze, hogy nem bántottál meg. Azt hiszem igazat kell, hogy adjak Neked: így tényleg jobban átlátható. :wink:
Már csak azt nem tudom, akinél kiderül, hogy nem sikerül, azt mennyire soroljam hátra.... :cry:
kismokus

sziasztok!
köszi a válaszokat!
gabibi!azt mondták nekem hogy nincs értelme 14 nap előtt tesztelni,mert úgysem mutatja ki,még csak most történik a beágyazódás ebben a pillanatban is, hogy itt ülsz a gép előtt.hogy termelődhetne még hcg?logikus!!!persze bölcs vagyok, de már én is teszteltem hülyén értelmetlenül korán is.haha.nehéz egy hét lesz.érzel valamit?nekem ma furcsa émelygésem volt,de szerintem ezt már képzelem.ezt csináltam az inszemek után is.az is a hormonoktól lenne ugye,az is korai még.
nem voltam felpuffadva a hiperstimunál.
a beülti óta nem alszom végig egy éjszakát sem, szörnyű.most is aztt álmodtam, hogy elmentem a kaáliba, ami a sarkon volt,haha,és réz drótokat tettek belém, hogy megmondják sikerült e.az egész egy nagy baromság volt,hülyülök!!!!
lola29

Lola

amikor nekem meg volt a transzfer, én se tudtam jót aludni, iszonyatos baromságokat álmodtam és szakadt rólam a víz egész éjjel. zsuzsi
zsuzsi73

helló zsu!jó hogy nemcsak én vagyok így.még arra is gondoltam hogy itthon nem vagyok fáradt,mint mikor melózom, és azért alszom rosszul.
lola29

Kismókus!
Én ezt úgy oldottam meg ha rögtön tudta mondani hogy mikor szeretne kezdeni beírtam az új időpontját (mondjuk nov) és oda tettem ha nem tudta akkor legalulra és onnan kerültek szépen felfelé mindig az emberek.
De nagyon nagyon remélem hogy a te kezed még nálam is szerencsésebb és senkit nem kell visszasorolni. Én is jó sok zebrát kiosztottam de jó lett volna ennél sokkal többet. :)
Beírnád majd a táblába hogy szülés várható időpontja 2007.03.02.

Anikó!
Ne féljél meg fognak nőni azok a tüszik. Sőt elárulok egy titkot Krizsa doki nekem mindig azt mondta mikor aggodalmaskodtam hogy sokkal jobb ha nem gyorsan nőnek mint a gomba meg fognak nőni. Sok sok fehérje és nem lesz semmi baj. :)
A babás topikon egyéb érdekességet is találsz rólam mint a vonalzó (poci kép) ha van kedved lessd meg. :)

Loislane!
Neked is tudok ám vígasztaló szavakat mondani nekem is három indult el a mostani lombiknál soha nem volt ilyen kevés tüszőm nagyon el voltam keseredve de látod ők voltak az ügyesek. Szóval bízni kell bennük és sikerülni fog.

Lola!
Drukkolunk nagyon. Valóban nem érdemes előbb tesztelni mint a 13-14. nap. Előbb akkor mutatja ki ha ikrek. Nekem 3-as ikrekkel a 11. napon sem volt olyan erős a csík mint a kontroll szóval tessék türelmesen kivárni. Vagy a 13. napon lehet menni vérvételre ha gondolod. Az meg tuti eredményt mutat. (Én az utolsó lombikomat kivéve mindig ezt választottam. )

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Angel!
Nagyon remélem hogy ma minden jól ment :!:

Lola!
Én egyáltalán semmit nem érzek(kivéve,hogy szétdurran a hasam). :evil: Teljesen kikészítek ezzel is mindenkit,azt mondják ne izguljak még korai lenne bármi. :D
Te is egésznap otthon pihensz?Már nagyon unom!Főleg,hogy a párom sincs magyarba igy nem tudom vele se lefoglalni magam :oops: :oops:
Én is rosszul alszom :!: Szerintem a legtöbben igy vagyunk ezzel,túlságosan jár a tudatallatink :idea:

Kép

Gabi
gabibi

Lányok! :D

Íme az ígért táblázat!
Elutazunk hétvégére, úgyhogy legközelebb csak hétfőn tudom olvasni a fejleményeket!
Addig is nagyon szorítok mindekinek, akinek most szüksége van rá. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

u.i.: Remélem a kék táblázat elején lévőket a sárga végébe "kell" majd áttennem, és nem a kék végébe... :wink:
kismokus

Kismokus!
A tábla tökéletes! Kép Teljesen profi!
Jo hétvégét nektek!

Zsebike!
Megnéztelek a másikon!
Nagyon csini kismami vagy!
És olvasom,hogy ketten maradtak!
Aranyos vagy ahogy irsz a kis harmadikrol,de a természet tudja a dolgát és ennek igy kellett történnie! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!
Ági!
Sajnálom :cry: . De hadd irjak ide valamit, ami mindenkinek szól: minden nap eggyel közelebb visz a babához!
Anikó!
Meglátod szépen kezdenek majd növögetni! És hogy Krizsához mész :D Meglátod, nemhiába áradozunk itt Róla!
Zsebike drága!
Gyönyörü a mércéd, ezt jó látni. Remélem nem kerülte el a figyelmedet az a sorocska, hogy "már csak x nap", ami minden nappal csökken egyet! Nagyon hamar fog csökkenni tényleg!
Angel!
Valóban 1 tüszőből lett, csak sajnos a 22.héten elvesztettem, Pörike nem abból lett végül.
De látod, Loiskának is azt mondta, hogy a 3 is gyönyörü, nem is kell annál több! Nekem meg anno azt mondta, hogy az egyet is érdemes megpróbálni... Hát az egy csoda volt, ill. lett volna, ha nem igy alakul. 13 évet vártunk rá.
De Pöri minden bánatot elmulaszt, amikor rám néz.

melcsi1967

sziasztok!
örömmel látom hogy első vagyok a kék táblába!
remélem átkerülök a sárgába!!!!köszi!
gabibi!én elvagyok itthon mint a befőtt.hétfőn meló.főzőcske,dvd,tegnap nagyon elfáradtam.jött egy barátnőm,kimentünk a városba,este olyan szarul voltam!nem tudom hogy bírom a melót mejd.tesóm is veszekszik minek megyek.
lola29

Csajok köszi a bíztatást!! De hát ez van, mejd az ősz meghozza a szerencsémet, és ebben a hónapban spontán is beeshet az a kis prücsök, max nem lesznek ikrek!! :-)

De a lényeg holnap irány a balcsi, és akkorát fürdők, hogy csak na!! :-)
Ági28

SZiasztok!

Tudtam,hogy nem jó ez igy ahogy én vagyok :!: Nemrég jöttem a Kaáliból kaptam infúziót 2 órán keresztül.Tényleg szarul vagyok Túl erősen reagáltam a hormonokra és a méhem megvan nagyobbodva.Azt mondta a doki (már akkor szenvedtem) kénytelen volt megcsinálni a leszívást ,mert akkor a sok tüszömnek amiért dolgoztunk annyi lett volna :!: Mindenki elvolt halva mekkora a hasam. Ja és ez igy fog menni mindig amikor már kibírhatatlan akkor mehetek megint be.Hát amikor éjjel már sírnék olyan fáradt vagyok és nem tudok aludni ugy szenvedek fáj a derekam,hátam a hasam és szédülök mindig arra gondolok,hogy remélem megéri és sikerülni fog a teszt :!: :!: :!:

Ági nagyon JÓ,hogy most egy kicsit elmentek lazulni.JÓ szorakozást!

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi!!
Úristen nem semmi,akkor már örülök hogy a júliusi beültim elmaradt a hipertimum miatt!!mondta a doki, hogy mérges leszek rá,de jó ez így.most csináltak egy újabb punkciót? nem értem és a terhességeddel kapcsolatban nem láttak semmit?ez már neked is a 9. nap!
én most veszekedtem magamra.elmentem a boltba,és nehéz volt a kosár,miért cipeltem? tiszta hülye vagyok.

gyógyulj meg!

ja!ma írta a barátnőm, hogy neki a 12. nap + lett a tesztje.
azt is olvastam ma,hogy írt egy csaj,aki elvetélt,és kérdezte a dokit, hol hibázta el?és írta adoki,hogy ne hibáztassuk magunkat ezer+ezer dolgon,véletleneken, múlik egy terhesség sikeressége, nem azon hány órát fekszünk egy nap.
meddig bíros teszt nélkül?ha pozítívat tesztelsz,rohanok én is a budiba,már lapul a teszt a fiókban!!!!!
lola29

hogy bírom ki a tesztelésig?
lola29

Szia Ági!
Olvastam a hírt... de nem tudtam mit írni és most sem tudok... bocsi.

Nagyon erôs csajszi vagy, ez látszik az írásaidból! Érezzétek nagyon jól magatokat a Balcsin! Jó lubickolást!!

Anikó!
Holnapra is nagyon szorítok neked! Biztos sok szép tüszô lesz már!

Gabibi!
Fú, ez nem hangzik túl jól! Kívánom, hogy az infúzió gyorsan hasson, és ne kelljen tovább szenvedned és az eredmény +++ legyen!

Melcsi!
Nagyon szépet írtál Áginak!

Zsebi!
Meglestelek a másikon. Annyira meghatódtam! Gratulálok, csodálatos!

Nekem ma megvolt az elsô inszem. Pont olyan volt mint amire számítottam.

Mindenkinek szép hétvégét!
Lona
:)
lona1

helló
Lola!
Hát persze,hogy megkérdeztem látja-e,az ultrahanggal,hogy megtapadtak-e a bébik,de azt mondta azt még nem lehet látni :evil: .LEhet,hogy tesztelek vasárnap mert végülis 10 napja,hogy beültették és mondjuk 1 hét a beágyazódás a teszt pedig a beágyazódás után 3 nappal mútatja ki. Vagy inkább ne :idea: :?: nem tudom szembe tudok-e nézni vele :D Szivem szerint megcsinálnám(valószínüleg megfogom),de az eszem azt mondja majd akkor csináljam amikor kell :!:

Lona!
Remélünk minden jót az inszemmel kapcsolatba!szorítok!

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

gabibi: engem is többen lebeszéltek a korai teszteléstől, de nem bírtam tovább és a 12.napon megcsináltam a tesztet. Halványan, de pozitív lett, ezután már bizakodva elmentem a 14.napon vérvételre és az erősített meg, hogy sikerült az első lombikom!
Ráadásul csak kettőt tudtak leszívni, ennyit is ültettek vissza. Hogy mennyi sikerült azt csak a jövő héten szerdán tudom meg (legalábbis remélem, hogy ez az első UH már meg tudja mondani)!
De látod kettőből is sikerülhet, meg persze egyből is :lol:

Szép hétvégét mindenkinek, samyke
samyke

Szia Mindenkinek!

Samyke!

Bárcsak én is igy járnék :!: :!: :lol:
Mennyire megköbbenyülnék :lol: :lol:
Mostmeg jövő hétig várhatsz!!!!De biztos könnyebb kibírni mint ezt a 2 hetet.

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi!

Köszi, hogy szorítasz,sokat jelent nekem!
Úgy olvastam, hogy a túlstimulálás segítheti a babásodást.
Reméljük nálad is így lesz!!
:lol:

Lona
lona1

Hát igen gabibi!

Az biztos, hogy az a 2 hét nagyon nehéz volt, sokkal nehezebb, mint most, most már boldog izgalommal várom a jövő hetet.

És hát az is segít az idő múlásában, hogy akkor otthon voltam, most meg dolgozom, és így azért gyorsabban megy az idő! :lol:

Szurkolok Neked!!!

samyke
samyke

Sziasztok
Köszönöm szépen az információt :!: :wink:
Zsebike :lol:
Vérzés megszünt?? Gondolok rád, pihenjél sokat. Pusz

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kedves Lona!
Remélem Te leszel az, akinek sikerül az 1. inszem!
Van 1 barátnőm, akinek (szintén az 1. inszemből) ikrei lettek!
Amit Áginak irtam, az különben mindenkire érvényes, ezt még a férjem mondta nekem a vetélés után, és ugyan nehéz volt akkor elhinni, de igy igaz. Igy ez a mondat szállóige már nálunk. És valóban, minden nap közelebb visz eggyel a célhoz.
Lolácska, azért vigyázz jobban Magadra, nem kell kipurcanásig csavarogni most!

Én azért is szoktam kivárni a 14.napot, mert amikor babát vártam, ugye nem jött meg, és a 2 sikertelen esetben pedig megjött már a 14. nap előtt. Szóval ha nem jön meg, az sejtet valamit... Meg én mindig hallgatok a jó Krizsa dokinkra.

melcsi1967

helló csajok!mindenkinek köszi a jó tanácsokat!!!!
melcsi!
nekem ma kéne megjönni,de nekem az utrotol sose szokott.de nekem most meg volt kavarva, mert csak a 19.nap volt a beülti.
gabibi!
feltétlenül írj!!!!!!!!!!
mindenkinek 1000 drukk!!!
lola29

SZiasztok! :)

Átestünk a nagy műveleten! :D
Lett 8 fagyibaba is, mert időközben még két sejtünk összetalálkozott! :D

Köszönöm a drukkokat! :)

Anikó, Lois,
szorítok nektek, hogy növögessenek a tüszőcskék, és jöhessen a leszívás! :) :)

Melcsi,
ne haragudj, elefánt voltam! :(
13 év, te jó ég! :shock:
Pörike neve miből jön? :)

Gabi,
szegény :( ... remélem már jobban vagy!

Lola, Lona,
drukk nektek a teszthez! :)
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X