Sziasztok csajok,
csak győzök itt visszolvasni...
Fanny,
ez tényleg igaz??? Mármint, hogy a petevezetéked kitisztult a hiperstimu alatt? Ilyet még nem is hallottam. De most nagyon felvillanyozódtam
Nálunk kicsit összetett a probléma. Mivel Backa is kérdezte, leírom (röviden
): januárig mirena-m volt, tehát nem volt egyáltalán vérzésem több mint három évig. Miután levetettem, rögtön megjött és azóta is rendszeresen havonta. Tehát úgy gondoltuk nincs gond, próbálkozunk, de azért bevizsgáltattuk apát. Akkor jött a hidegzuhany. Rengeteg gyulladás, katonák alig. Kezdődött a kúra, második, harmadik stb. Márciusban azt tanácsolták, próbálkozzunk inszemmel. Ehhez kellett nálam a lapar, amit méhtükrözéssel együtt csináltak végül is. Na, itt a második pofon: nem egyértelműen átjárható egyik petevezeték sem. A kontrasztfolyadék átmegy, de nagyon lassan. Ami szóba jöhet: lombik, így az inszemet el sem kezdtük. És! Mint utólag kiderült, az inszem előtti 18 mio helyett csak 1-2 mio katona volt kiszűrhető, ezért volt ICSI-s mindegyik megtermékenyítés.
Ezért mondtam, hogy nálunk úgy sem sikerülhet. De!!
Ha tényleg lehet, amit írtál... hmm, de akkor még mindig ott a gond apánál.
Te milyen természetes gyógymódról írtál? Lehet, hogy lemaradtam, de nem tudom, mire értetted?! Megírnád mégegyszer?
Úgy hallottam, ha műtéti úton átjárhatóvá teszik, elveszti a petevezeték a rugalmasságát és megnő az esély a méhen kívüli terhességre. Igazából azt sem tudom, mióta van.
Backa,
igen, van egy tíz éves fiam, de az előző férjemtől - ő spontán összejött 3 hónap alatt. Mindig három babát szerettem volna, de a házasságom sajnos nem úgy alakult, hogy ez megvalósulhatott volna. Pedig mindig is korán szerettem volna szülni...
Zsebi,
sajnálom a harmadik babót, de nagyon örülök, hogy a kettő jól megvan és így neked is biztos könnyebb lesz kihordani. Talán tovább is bírod mint a 36. hét
akár rá is húzhatsz egy-két hetet. Barátnőmnek is ikrei vannak - 2,5 kilóval születtek a 40. héten, akkor is úgy indították meg a szülést. Azt mondta, biztos benne, hogy ezt a sok pihenésnek köszönheti (ő is vérzett az elején, így az első hetektől kezdve táppénzen volt). A rossz kezdés után olyan jól volt, hogy be sem fektették a szülés előtt.
Írj, ha van időd és jól vagy. Én úgy szeretem olvasni azokat, akiknek már sikerült. Ebből tökre lehet erőt meríteni
. Ha csak mindig azt olvasnánk, kinek hányadik nem sikerül, lehet, hogy előbb feladnánk... így meg itt "lebeg" előttünk a követendő példa.
Engem betehetsz a táblába, ha gondolod
31 - Pécs, POTE 1. lombik
Hajnóca,
még egyszer én is megerősítem, hogy a Gynevac pontosan 9026,- forintba kerül kettőtöknek
ma hoztam el a gyogyitárból.
Jó nyaralást nektek, gyere haza frissen és kipihenten, tele élményekkel - ja, és nem utolsósorban digi képekkel
Orshe,
jó, hogy ilyen olcsón megúszod a stimut. Irigyellek. Ha így lenne, biztos bevállalnék én is gyorsabban egy "fizetős ciklust"
Tehát, csak a PCO volt nálatok kimutatható? Egyébként látszólag minden rendben?
Csajok,
azt nem tudjátok, lehet-e kérni genetikai vizsgálatot? Például, hogy a kiskatonákat bevizsgálják vagy vérvizsgálat alapján megnézzenek mindkettőnket? Olvastam a neten ilyen eljárásról, de azt írták, rendkívül költséges és ezért csak nagyon ritkán végzik el (ez pontosan a spermiumok kromoszómavizsgálatára vonatkozott).
Lola,
mi a helyzet veletek? Kitaláltál már mgadnak valami újabb hasznos elfoglaltságot?
Tehát néhány nappal a beülti előtt már kiderül, túlélték-e a picik. Az jó... azt hittem, egy nappal előtte fogom csak megtudni
Örülök, hogy van még egy esélyünk a fagyibabákkal. Félek az utána következő időszaktól, amikor nem történik semmi.
Na, de hüle vagyok, hát akkorra már terhes leszek. Akkor mi a szent sz**-ról beszélek
Te atya-gatya, megint egy métert írtam
úgy látszik, a nap nem szívott ki eléggé
Na, még dolgozom egy kicsit, jó éjt mindenkinek...