Sziasztok!
Rövid leszek, mert Peti csak most aludt el.
Ági! Nekünk az ÁB-nál van, és nagyon korektek voltak eddig. Van a lakáson kiegészítõ-baleset biztosítás, pár forint pluszban/hó, és a császármûtét miatt 40.000,-Ft-ot fizettek, és még a levélben, amiben közölték, hogy fizetnek (mert a zárójelentést el kellett küldeni), gratuláltak Ladányi Péter születéséhez, és jó egészséget kívántak. Hát, ilyen csoda is van....
Ne hagyd annyiban, valakinek mindenképpen fizetnie kell. Vagy a Hunyadi biztosítójának (én azért kinyomoznám ki a Hunyadi biztosítója, és megkérdezném, tényleg nem fizetnek-e), vagy a ti biztosítótoknak. Vagy a felsõ szomszéd biztosítójának. Vagy a felsõ szomszédnak. DE FIZETNI KELL VALAKINEK. Ne hagyjátok magatokat!!!!
Norcsi: Peti pont az ovi elõtt aludt el, és aludt 2-ig. Enni nem nagyon evett, csak köpködött szokás szerint
Én nem tudom, mit csináljak vele
Bezzeg vacsira 2 db sajtli virslit megevett
az bejött nagyon. Igaz, hogy tele van minden sz*rral, de mindegy
Tikk: Nálunk vacsira a virsli jött be. Ha semmit nem akar megenni, banánt kap. Vagy túrót-banánnal.
Jól vgyunk, Peti elindult
Kiváncsi vagyok, meddig ússzuk meg komolyabb sérülés nélkül
remélem, sokáig.
Ma egyedül kitalált egy játékot! Ültem a kanapén, APa a számítógépnél háttal. Amikor elindult felé a Peti, mindig szóltam, eleinte hogy: figyelj, megy, késõbb sziszegtem. Abban a pillanatban, hogy szóltam, és az apja ránézett, megtorpant, röhögött eggyet, és az ellenkezõ irányba elrohant
Utánna, ha állt bárhol, sziszegtem egyet, rögtön az apjára nézett, és már rohant is a másik irányba. Legalább egy órát futkozott kettõnk között így
Most bújik az 5. fogunk fenn, 10,1 kg vagyunk, 80 cm, 21-es tappancsal.
Mondja, hogy gyere, vauvahhh (a kivételezett és imádott Kevin kutyára), apázik reggel amikor felébred az ágyban, nekem néha leesik egy mamma, mondta már a következõket teljesen érthetõen, de csak egyetlen egyszer: menjünk (doktornéninél, és õ hallotta ki, nem is én,), meg kell enni, (kajálás elején üveg láttán) nem kérem (de nyammog tovább), kapd be (ez reményeim szerint nem káromkodás, mert kaja közben mondta). Egyszer lehülyézte az apját.
ja: egleg (ez bizonyítottan a szeretlek - et jelenti
)
Ennyi van velünk. Változatlanul nem eszik, nem alszik. Bár, talán amióta nem nyikorog a kiságya egy picit jobban alszik, de pont azóta jön az 5. foga. Mikor lesz már vége zeknek a fogaknak???? Mennyinek is kell lennie??? Meddig jönnek ezek ilyen folyamatosan? Tudom, az elsõ életévre 8-nak kell lennie, de utánna? A 2. évben mennyinek?
Sasha! Akartam mondani, hogy nekem nagyon nagyon jó volt a gyógyszertátban kapható tenna háló bugyi a kórházban az elsõ napokra. De olyan kényelmes, hogy itthon is olyat használtam még utánna.. Az elsõ napokra a maxi betét meg a tenna betét (max. a legnagyobb sz*rt se ért. Nekünk adtak olyan pelenkabetétet, mint a liberó, de a legnagyobbat. Papírvattának hívták, lehet hogy ilyen néven van a patikában.
Tényleg csúcs az a gatya, nem csúszik "be" mert olyan mint egy rövidnaci. Ja, olcsó, el is dobhatod, de pillanatok alatt kimosható (mert cérnahálóból van), és pár perc alatt megszárad. Bocsi, csak pont ma akadt a kezembe, és eszembe jutottál, hogy mondom
Ildi: Sajna mégsem nálunk láttam a billentyûzetet!! Mi újság a PKU-val??
Mégsem lettem rövid. Megyek szunyálni.
Szerdán hánykor?
Puszi: KAta