Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

nadine81

Kép
Kép
Kép
Kép

Na, nekem ennyi lett! :)

nadine81

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

katus78

Erika

Kép
Kép
nercsi

Húúú, Kriszti, Erika, Katus!

Tök jóóók a képek!! :) :) :)

nadine81

Erika és Katus!

Ezek milyen formátumú képek?
Nem tudom elmenteni őket a gépemre. Illetve elmentette, de amikor meg akarom nyitni, nem nyitja meg, hanem felugrik egy ablak, hogy válasszam ki a fájl típusát, és akkor felsorol egy csomó mindent, hogy milyenek vannak...

nadine81

Viol!

Sajnos nem tudom, csak azt, hogy (láttad a gépünket) Nagyon nagy felbontású és nekem 18%-ra kell kicsinyitenem, mert akkor lesz csak megfelelő a babanetre.
Vannak még képeim, de ezek a legjobbak, ha gondolod, majd lemezre felteszem, és eljuttatom.
Vagy megprobálhatjuk, mailban. :)

katus78

Majd este megkérdezem Jocót milyen formátumuak.
Azt hiszem InfanView

katus78

Tyű, Katus,
mailben sztem sok lenne... :)
De ha azokat esetleg elküldenéd, amin a Csemetém van, azt megköszönném!
Kriszti honlapját elmentettem a Kedvencekbe, ott meg tudok nézni mindenkit, ill. az én képeimen is. Szerencsére. De azért megnézem azt a formátumot, amit írtál.

nadine81

Én sem tudom őket lementeni (egyiket sem ami itt van), pedig olyan jóóóók!
Ha fel tudjátok tölteni ideiglenesen, mondjuk egy albumba, akkor szerintem sikerülne.

Hm?
Vendég

Vero, Viol!

Máté felébredt, (két és fél órát aludt :) ) majd délután fog (remélem) aludni :) , de akkor jön egy ex kolleganőm, úgyhogy csak este próbálom meg az albumba feltölteni a képeket.
Viol, azt hiszem Dorkárol van még egy jó kép, majd azt is rakom.

Szép napot!

Sziasztok

Kibujt a 13 foga a Máténak!:)

katus78

Sziasztok.

Hú,ez nagyon jó lehetett.Remélem nem kell várnom 1 évet, hogy találkozhassak veletek.Ha nem is mindenkivel.
Kiváncsiságból megpróbáltam elmenteni egy képet,nekem sikerült.

Katus,megvettük a babakocsit!Az Anyu majd utólag kifizeti.Már ki is próbáltuk,nagyon tetszett a Bencének,sokkal aktívabb volt az utcán. :D

Kép

Kép
hajnus

Nagyon jok a kepek!! En majd kinnt toltom le oket, hogy az otthoni gepemen meglegyenek.

Katus,
13. foga??!? A Balint 18 honapos lesz 9 van neki osszesen. :)

Kép
Kép
agi

Niki,megvolt a találkozó Renivel?Hogy vannak?Nagy már a kis Emília?

Kép

Kép
hajnus

Most meg egy lemezre mentem a képeket és cseréljünk talit kéne tartani!!! :wink: :lol: :lol: :wink:

Ági, Márton nagyon hiányolja Bencét :D :cry:
amica

Csilla, Eszti!
Jó nyaralást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zórát Isten éltesse!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
amica

Ági!

Sajnos szenvedünk is velük eleget, még 3 foga van a teljesen az íny alatt, épp, hogy ki kell bújniuk! :)
Azt várom már, hogy kint legyenek és akkor csak a 4 nagyőrlő, van vissza, remélem, az nem most akar kibújni! :)

Már készülnek a lemezek :)

Hajnus!

Örülök, hogy sikerült megvenni a babakocsit, és annak meg pláne, hogy Bence élvezi!
Kár, hogy nem tudtatok tegnap jönni. :(

katus78

Katus, ugye neked nem adtam üres lemezt tegnap. Majd ha megyünk sétálni viszem.
Máté 1 éves korára hiánytalan fogsort növesztett. Gratulálunk!! :lol: :lol:

Hajnus, milyen kocsit vettetek?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika!

Nekem fogalmam sincs ki adott lemezt, ki nem! :oops: :lol:
De nem is fontos! :)
Azért sétálni mehetünk :lol: :lol: :lol:

katus78

Oké, majd szólj. Mi már itthon leszünk, csak hétvégére megyünk Győrbe. Nektek meg jó sűrű lesz most. :lol: :lol:

Alíz az előbb annyira üvöltött, szerintem itt zengett az egész ltp. .Aztán elaludt. Ki volt purcanva.

Erika

Kép
Kép
nercsi

És a ráadás: Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Katus, este jutott eszembe, hogy Neked lógok egy cd-vel mert csak egyet adtam. :oops:
Tök jók amúgy, azóta ezt kell hallgatni itthon. :lol:

Nem rakjuk egy cd-re az összes képet?

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!

Ajándék! :)

De ez szuper ötlet, csak be kell gyűjteni az összes képet.

Mi is a lemezt hallgattuk, tök jó mert vannak rajta kedvencek a másik lemezekről, meg nagyon jók azok amiket még nem hallottam.:)

(örülök, ezek szerint van valami a lemezeken, mert én nem is próbáltam ki, hogy sikerült-e a felvétel :oops: :wink: :lol: )

katus78

Igen, sok szám rajta van a Bújj-bújj-ról is, de ezeket mi is szeretjük. A Mókuska, mókuska, Pál, Kata Péter, Kisegér, kisegér...ezek kedvencek.

KépKép
KépKép
mirama

Katus,
gratulálok a fogacskákhoz :D Nem akarom elkiabálni,de azt hiszem Bencének is jön végre.Az lehet,hogy a jobb oldali előbb kijön,mint a másik?Vagy egyszerre kéne,hogy jöjjenek?

Erika,
sima kis "tulikocsit" vettünk.Így hívják ugye?A naggyal már meguntam a közlekedést.Olyan macerás mindíg 1 emeletet cipelni fel-le.Ezt meg Bencével együtt is elbírom,már a buszozást is kipróbáltuk.Arra gondoltam,találkozhatnánk majd valamikor,ha neked is van kedved.Esetleg Katusékkal közösen.

Teszek még egy képet,ez a Bence kedvenc elfoglaltsága.Kiszedi a játékokat a járókából és leteszi a kiságyra.Mi csak úgy hívjuk,Bence a daru: Kép

Kép

Kép
hajnus

sziasztok!

jaj nagyon édesek a gyerekek.olyan szépek,mosolygosak!és ti is azok vagytok ám!nagyon jok a képek.biztosan jo volt a tali.sajnálom hogy nem voltunk.

ma voltam afp-n és miota megjöttünk zsibbad a kezem,alig birom behajlitani basszus.rosszul böktek meg :x

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Amica!
A Bence is emlegette a Martont egesz nap! :)

Na en ma elrendeztem magam. A baratnom lejott Pestrol egy kis dumalasra, elmentunk ebedelni, aztan du. kikisertem az allomasra a vonatjahoz. Utana mentem a Dedihez, mert ott volt mindenki. Tudjatok az allomasnal vannak azok a sarga hazak, azoknak a kozepen a teren at lehet vagni a Kofarago teri ltp. fele. Na ott mentem, es a fuben mar osveny van gyalogolva atlosan, mert mindenki arra megy, nem a jardan. (En sem) Kozben telefonaltam, es megbotlottam egy fold buckan, es ugy pofara estem ahogy a nagykonyvben meg van irva. A telefont eldobtam, a ket tenyeremen es terdemen fekete folt, es a terdembol patakokban csordogalt a ver. Mogottem jottek, de nem mertem hatranezni, csak osszeszedtem magam, es fajos terddel, bicegve tovabbmentem, majd visszahivtam azt akivel beszeltem, hogy "ezt kepzeld miert szakadt meg a vonal...." :lol: :lol: :lol: Most ugy faj, jol be is dagadt. :)

Kép
Kép
agi

DRÁGA ZÓRA, DRÁGA MÁTÉ!!!

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK! NŐJETEK NAGYRA, LEGYETEK NAGYON BOLDOG GYEREKEK!

Kép

ERIKA+ ALÍZ

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hajnus, talizhatnánk tényleg! Mikor szoktatok sétálni?
Ti ide jártok a Mikola Zsuzsához, igaz? Mi itt lakunk a lakótelepen. Szólj majd akkor is ha jöttök ide.
Bence gondolom élvezi a daruzást. Te is emelgeted, vagy már csak az apja bírja?
Babakocsit emeletre cipelni nem egyszerű. Nincs tárolótok? Vagy az veszélyes? Én lennt hagyom, a közös tárolóba. Még megvan. :lol: :lol: Kopp-kopp-kopp

Ági júúúúj... nem sírtál? Én biztos elbőgném magam. Rosszabb vagy mint a gyerekek!!! :lol: :lol: Térded már jobb?

Beus, ki a dokid?

Nekem tegnap egy barátnőm mesélt a Nagy Bálintról egy kedveset. A szomszédjának elnézte a babája korát, rosszkor vette le az afp-t és el akarta küldeni olyan vizsgálatra, ami a Down kórt nézi, de nagy utána a vetélés kockázata. Mindezt 1 perc uh. után. :roll: :roll: Még jó hogy a csaj tudta mikor lett terhes, és nem ment el. Mondjuk már nem is a Nagy Bálint az orvosa.

Ne haragudj, nem ijesztegetni akarlak, mert nem lesz semmi gond, csak felháborító. :evil: :evil: Pedig eddig róla csupa jót hallottam.

Amúgy Róka Rudi még játszik?? Hogy vagy?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok! :)

Én is nagyon boldog születésnapot kívánok Zórának és Máténak! :)

nadine81

Kriszta!
nagyon szeretik a gyereke a cd-t!!!!!!!!!! :D

Katus, kérnék is majd tőled a másikakból, mert Janka pörög rá az irodai széken :P :P :P

Csilla, 15-re emlékeztem, de akkor mégegyszer Isten éltesse Zórát!
Mátét is, és essen túl hamar a fogzáson, haraphatja a tortát!!!!!!!!!!!
amica

Hajnus,
hűűű, jesszus, hogyan lóg ott Bence!! :) :) :)

Ági,
basszus, nagyot borulhattál. :( Remélem más rossz már nem történik veled, amíg itthon vagy!

Katus és Kriszti
köszönöm a cd-ket, szólnak (:)), és aranyosak! :) Dorka is élvezi a maga módján! :)
(Ja, és én vittem mindenkinek üres lemezt! :))

Máté, a kis Fogas! :D

Beus,
ááá, Berkes rosszul szúrt? Sajnálom. A lényeg, hogy minden rendben lesz az eredménnyel! :)

Eszti,
megfőtt a levesed? :) Csilláék túlélték? :D (Bocsika :))

És képzeljétek, pont ma egy éve, amikor Katus életet adott Máténak, Csilla pedig Zórának, mi megtudtuk, hogy 9 hónap múlva életet fogok adni egy Csöppnek! :) Brühühűűű! :) :) :) Ez olyan jóóó!! :) :)

(Azért pár napja csináltam egy tesztet, neg. lett...) Huhh... :)

nadine81

Viol!!!

Terhes voltál? Azt hitted?? :shock: :shock: Nem semmi....

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Zórának és Máténak nagyon boldog születésnapot kívánok! Kép
Kép

Erika,2 hét múlva,31-én megyünk fél2-re.Közös tároló nincs,van saját,de az is egy szinten a lakással,ráadásul elég kicsi.Meg amúgy is még mindig legtöbbször a babakocsiban alszik napközben :?

Viol,hát szerintem is jesszus :lol: ,de ő imádja!Ha meglátja az Apját,már nyújtja a karját és dől hátra.Nagyokat nevet közben.

Ági,és te még a repülés miatt aggódsz? :lol: Na jó ez csak vicc,remélem már nem fáj annyira.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!

Hihetetlen, hogy szalad az idő!

Ági jobbulást!

katus78

Boldog szülinapot Zóra!

Kép

Boldog szülinapot Máté!
Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Ági! Azért megmosolyogtam a történeted. Tudom, Neked nem volt vicces. Én mikor terhes voltam akkor estem-keltem, mindig megbotlottam. És érdekes, ilyenkor az ember mindig körülnéz, ki látja. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Erika,
jajj, nem, nem voltam az, igazából nem is hittem, azért csináltam meg, mert ugye gyógyszer elkezdése után egy héttel volt vérzés egy hétig, és azóta semmi. És kíváncsi voltam, hogy akkor az most mensi volt-e vagy sem, és ha az volt akkor most miért nincs, nem is lesz-e több, stb. Így azt hiszem úgy 2 havonta csinálok egyet, biztos, ami biztos alapon. Mert nem szeretnék pocakos lenni, pláne nem gyógyszer mellett.

Hajnus,
ezek az apukák!! :) Nálunk már attól tiszta lázban van Dorka, ha Gábor csak a magasba emeli hirtelen. Akkor van, hogy csak hatalmasra tátja a száját és úgy vicsorog :D , de van, hogy hallani egy olyan röhögés-félét, hogy: "Heee" :) :) :)

nadine81

Mirama!

Köszi! :)

Mikor indultok? Összepakoltál? Én is nekiáltam, mi holnap reggel indulunk Pécsre. (már megint minden sz@rt beraktam)

Mi legyen a képekkel?

Nincs meg véletlenül valakinek a Van Helsing?
Kölcsönkaphatnám, vagy valaki át tudja másolni ha megvan neki?

Előre is köszi

Amica!

Másolom a cd-ket. :)

katus78

Katus,
nekünk megvan, de másolni nem tudom... Legközelebb 29-én tervezzük, hogy megyünk Sopronba, akkor lesz a csípő-kontroll, vagyis ezt a napot néztük ki neki.
Ha jó addig, akkor eljuttatjuk valahogy (talán felviszem :))!
És tök jó! A film! :)
Te is szereted az ilyeneket?

nadine81

Nekünk ezek a filmek vannak meg:
(Természetesen mind-mind eredeti, mert mi nem sértjük a törvényt azzal, hogy másoltat nézünk vagy fogadunk el másoktól... :D :D :D )

A Múmia
A Múmia Visszatér
A nemzet aranya
A sziget
A Tökös, a Török, az Őr, meg a Nő
Ál/Arc
Apádra ütök
Argo
Arthur király
Bérgyilkos a szomszédom
Csak szex és más semmi
Da Vinci - kód
Dizájn center
Egy szoknya, egy nadrág
Esküvő
Fegyverek szava
Femme Fatale
Ford Fairlane
Gothika
Gyalog Galopp
Harry Potter és a bölcsek köve
Harry Potter és a titkok kamrája
Harry Potter és a Tűz serlege
Harry Potter és az Azkabani fogoly
Holnapután
Indul a bakterház
Interjú a vámpírral
Jégkorszak
Kapitány és Katona
Kardhal
Kill Bill Vol. 2
Kill Bill Vol.1.
Kontroll
Lúdas Matyi
Manitu Bocskora
Már megint bérgyilkos a szomszédom
Minden6ó
Mr. és Mrs. Smith
Narnia krónikái
Pearl Harbour
Pofa be
Ponyvaregény
Shrek
Shrek 2
Süsü a sárkány 1.
Süsü a sárkány 2.
Szenvedélyek viharában
Szex, csajok, Ibiza
Szörny RT.
Taxi
Taxi 2.
Taxi 3.
Tibor vagyok, de hódítani akarok
Titkos ablak
Tolvajtempó
Tripla vagy semmi
Tripla vagy semmi - Egyel nő a tét
Trója
Underworld
Underworld 2 - Evolution
Üvegtigris
Van Helsing
Vejedre ütök

nadine81

Boldog szulinapot Zora es Mate!!!!

Viol,
Bizony, nehogy ugy jarj mint en igaz?

Nyugodtan lehet rohogni a hasraesemen, mert en is nevetgeltem egesz uton, kozben meg folyt a ver a terdembol. Biztos nem nezett senki hulyenek. :lol:

Na ma megint jo meleg lett!

Kriszti,
Mikor indultok?

Es ti Katus?

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Eszti vagyok a messzi távolból,szmoggal telített fővárosunkból.

Katus!
Tudom már nem is emlékszel rám de azért én reménykedem,hogy a képeket nézegetve valami derengeni fog.Ha nem,melegen ajánlom a Cavinton nevű hatásos szert! :D :D :D :D :D
Vé,mint vonat.Dereng?Csé,mint Csilla?Na??????Nem?Akkor élj az ajánlatommal. :D :D :D :D :D :D :evil:
Ha érzed,hogy királynői koronád magas akkor tuti eszedbe jutok! :D :D :D :D :D :D

Csajok,mi annyit sétálunk és tömegközlekedünk(metró,villamos)itt,hogy a visszereim lázadoznak. 8)
Estére nem érzem a lábaimat(nem baj,majd szagolom Csilláét :D :D :D :D :D )

Csilla az imént írt egy hosszú üzenetet de véletlenül kilépett.
A nevében is nagyon sok boldogságot kívánok Máténak és köszönik a jókívánságokat.

Ma az állatkertben voltunk.

Gabóca!
Megvártuk a jegesmacietetést.SZUPER VOLT!!!!!!!Azonban a víz most nagyon-nagyon zöld volt és Csilla emlékei szerint amikor ti voltatok kékben pompázott.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Eszti,
és Szonja hogy viselte a vonatozást? Említetted, hogy para vagy emiatt. Mi volt?

Ági,
jaja. Ugyan ez a bogyó nem akkora hormonbomba, mint a sima, de nem szeretnék.
Amúgy én is voltam már úgy hogy elestem. Épp kozmetikustól jöttem ki, rendbetették az arcom, erre felülök a bicajra és nemtom miért, de akkorát taknyoltam, hogy csak úgy zörgött, és még az államat is összevertem, vérzett is. Még fel sem szívódott az a sok krém, a pórusaim nyitva, mint állat, én meg összeföldeztem-véreztem magam, de persze az első dolog nekem is az volt: "Úristen, ugye nem látott meg senki sem?!" :D :D :D

nadine81

Állatkerti fotó(próba):
Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla! Tök jó ez a kép!

Holnap este olyan fél 9 körül indulunk. Már kész is vagyok, bepakoltam mindent. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Kedves Zóra!

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!

Kép

katus78

Hűűű, én lemaradtam picit... :oops: :oops: :oops:

Ki hova utazik?

Katusék Pécsre, haza, ugye?
És ti, Kriszti?

Csilla vagy Eszti,
nemtom ki tette fel a képet, de tényleg nagggyon jó!! :) Ez tulképp mi is?? :) :) :)

nadine81

Katus, én is beraktam minden szart. Egy nagy börönd az enyém, egy a gyerekeké, Rolandnak már nem jutott hely, Ö sporttáskába pakol. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?