Új privát üzeneted érkezett!

Hello,
bocsi, rosszul fogalmaztam, nem azt akartam irni, hogy Abel csak egyet aludt, hanem, hogy csak egy orat aludt. Ö is kicsivel több volt, mint egy eves, amikor at´tert az egyszeri alvasra.
Epp most kölcsönöztem a könyvtarbol ket kisgyerekes könyvet, amolyan gyerekpszichologia, mit ereznek ilyen korban, milyen fejlödesi szakaszok vannak stb. Ezek ugye mind összefüggesben vannak az alvassal is meg a kibirhatatlansagaval mostanaban. Gondoltam utannajarok egy kicsit a dolognak, hogy ne mindig arra fogjam, hogy a gyerekem rossz, hanem, hogy megertsem, hogy ez talan pont normalis ebben a korban. Majd meglatjuk.

A kaja meg tök egyszerü kruplis tesztabol keszült gomboc, ´föttkrumpli attörve, liszt, tojas, so, ahogy hagyomanyosan is, en reszeltem a tesztaba jocskan sajtot is, meg egy kis öröltborsot tettem hozza, ebböl gombocokat formaztam es a közepebe camembert meg emmentali sajtdarabkakat tette. A camembertes jobb lett, mert az folyos maradt, meg izletesebb is, mint az emmentalival. Aztan szalonnat piritottam ropogosra, a szalonnat kivettem a maradek zsirban hagymat fokhagymat dinszteltem, belenyomtam ket doboz hamozott vagott paradicsomot, so, bors, oregano, bazsalikom, a vegen pedig egy kis doboz fetasajtot is belemorzsoltam es megvartam, mig felolvad. Aztan a kifött gombocokat ebbe a szoszba tettem bele, tetejere meg a szalonna. Valami hasonlot olvastam a mindmegetten, de nem pont ez volt, szeretek kiserletezni a kajakkal, apanak nagyon izlett, vacsira pedig marAbel is ezt lapatolta, delben meg nem akarta megkostolni sem. Aztan latta az apjat, hogy eszi, igy aztan ö is evett. Probald ki, nagyon fincsi!!

Apa epp altatja Abelt, szerintem mindjart sikit ertem, hogy menjek. Ma is eleg koran megy aludni. Ez tök jo igy!

Motiot
motiot

Hahó!

Fölébredtem :) Igazából nem történt semmi különös, tegnap pihis, nyugis napunk volt, ezért nem is jöttem. Diéta megy, ma van gyümölcsnapom :? A súlyom már elindult lefelé, ennek nagyon örülök, de majd akkor szólok, ha leküzdöttem magam a korábban említett súly alá, mert azt a számot nagyon brutál látni. Nincs már sok :wink:

Tegnap pizza volt a szénhidrátnapomon, a fiúknak minden földi jóval, nekem csak paradicsomszósszal, meg raktam rá egy kis gombát és paradicsomkarikát. Már annyiszor akartam mesélni, hogy Miksa az ilyen kajákat valamiért fordítva eszi. Ezt úgy értem, hogy fejtetőn tartja, és úgy tűnik, hogy sehogy máshogy nem áll kézre neki. Mondom, hogy fordítsd meg, akkor továbbra is fejtetőn kezelve forgatja az elejét hátra vagy így valahogy. Ugyanezt csinálta a kapros-túrós lepénnyel, amit tegnap délután alkottam :lol: Tök jó volt, mert én ezekkel úgy szeretek játszani, és mindenkinek ízlett, és szénhidrátnap lévén még ehettem is belőle :lol: A maradékot elcsomagoltam az uramnak a melóba (csak este ér haza ma is), nehogy megkísértsen, csak Miksának maradt pár darab, de azt rögtön megkapja reggelire a kakaójához :wink: Már ha felébredt, merthogy még alszik.

Motiot! Köszi a receptet, jól hangzik, lehet, hogy egyszer kipróbálom!
Ábel folytatta a sorozatot, hogy korán ment aludni tegnap is? Az nagyon jó lehet, tudtok ti is szót váltani! Nekünk is lassan korábbra kellene hozni a fürdést, mert októbertől ovi, és időben fel kell kelnie. Csak hát most épp az a legfontosabb, hogy megvárjuk a csillagokat, mert annyira szereti őket! :lol: Legkorábban nagyjából 3/4 9 körül lehet őket látni, ha épp vannak. Rohangál és ordítozik az udvaron, hogy ott is egy, meg ott is egy, meg ott is :roll: :lol: Most viszont már két napja nem látott egyet sem a felhők miatt, úgyhogy ilyenkor nagyon várja a következő estét.

No, eleget fecsegtem :wink: Ma szerintem elzúgunk nekem dinnyéért, aztán kicsit takarítunk a kölyökkel az emeleten. Mosni is kéne meg vasalni :roll: .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

KUKUCCCCSSSSS!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Navégre :)

Azért nem indultam még el a boltba a kölyökkel, mert reméltem, hogy befutsz! :lol: És mások is :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahooo!
Mi is itt vagyunk! Most probalom rabeszelni Abelt, hogy menjünk egy kicsit setalni, de nem akar. Nem tudom, mi lehet vele, de mar tegnap sem akart. Aztan megiscsak kimentünk, elvezte is, csak elindulni nem szeret.
Majd jövök kesöbb.

Ildi, jo, hogy itt vagy megint! Meselj!

Motiot
motiot

ha megtudjátok, hogy már mióta itthon vagyok, megköveztek :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
de nem volt időm, itt voltak tesómék, együtt jöttünk el a
balatonról, olyan hideg volt.
aztán unokahúgom itt maradt, de egész nap chat-el, és nem jutok géphez :o
majd szerdán reggel ketten elmennek Leventével busszal Keszthelyre, és akkor nyugisan tudok már jönni :wink:

viszont mindent végigolvastam, amit írtatok :P

bébi :?: :?: :?: :?: :?:
vas

Mióta vagy otthon :shock: :lol: De izé vagy, azért próbálhattál volna írni! Gondoltam rátok sokat a hideg miatt, hogy nna szegények :cry: De tényleg benézhettél volna, namosmár többször nem mondom el :D

Baba? Még semmi, korán van. Nagyon elcsúszott a ciklusom, még jó, hogy hőmérőztem, és így legalább tudom. A 22. napon volt peteérésem :shock: Hétvégén érdemes tesztelni, ha addig semmi... Türelmetlen vagyok :oops:

Motiot! Miksa se akar elindulni, pedig muszáj lesz, mert nincs itthon ebéd.

Illetve csak egy csirkecomb maradt, jobban mondva egy fél (combjatöve). Tegnap este (nekem gyüminapom volt) két óriási csirkecombot sütöttem a fiúknak cserépedényben, kacsazsírban, hagymával, paradicsommal, kolozsvári szalonnával, kaptak hozzá tejszínes gombamártást és sült krumplit. Alig maradt. Jól nézett ki :)

No, tényleg muszáj mennünk, délután jövök, de te is Ildi, ugye?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!

Most benéztem vigasztalódni meg lenyugodni, de olyan izék vagytok és nem jöttök :cry: Miksa egyórás alvás után negyed 3-kor ébredt, kicsit hosszú lesz a mai napunk, főleg, hogy a papa sincs. Holnap már lapzártázok ráadásul. Takarítottunk meg ágyat húztunk eddig fönt, de tisztára bepörgettem magam a porszívón. Egy szar :evil: 5 éves Siemes, de sose bírunk bele jó porzsákot venni, mer semmi szám nincs rajta, csak az, hogy Smile ... hogy vigyorogna máshol ez a csotrogány gép... Ezzel a porzsákkal megint alig szív. Az, hogy ronda rózsaszín, a legkevesebb (nem mi vettük, hanem megkértünk valakit, aki épp jött hozzánk segíteni, amikor a padlót tettük le...) Egy ideje már nem ugrik vissza a zsinórja, úgyhogy 6 métert húzok magam után, és most még a csőhosszabbítós rész is elbarmolódott, magyarul ha porszívózok, akkor mindig összecsuklik-csúszik és még a kezem is becsípi :evil: Ezen jól felhúztam magam, aztán Miksa nem akarta visszaadni a paplanunkat, végül sikerült felhúznom rá a huzatot, de akkor meg ő hisztizett. Aztán lábbal kapcsolgatta az éjjeli lámpát, háromszor fölrúgta az ékszertartó dobozkámat az ágy mellett (nincs még éjjeliszekrény), de igazából azon kaptam föl a vizet, hogy mindent hatvanszor kérdez meg azzal a hangsúllyal, mintha először kérdezné, és persze tudja a választ. A másik, hogy nem talál semmit. A hálóban már semmi nem volt a földön, csak ez kis párduc ujjbáb, mondom, hozd a párducodat, szerintetek megtalálta? Mondom, ott van a fotel előtt (egy fotel van bent), azt mondja "hol a fotel?". Aztán forgolódott, kereste a párducot még a plafonon is, és most nem szivatott, tök zavarban volt. Semmit se talál, igazi pasas. Úgyhogy kiabáltam vele megint :( Az uram azt mondja, ő is ilyen volt gyerekkorában, nahát ebből maradt is valamicske... :wink:

Na, kidurrogtam magam :lol: Egyébként pont ilyen nálam a premenstruációs feszültség, úgyhogy ha ezt nézzük, akkor most se leszek babás :cry: Pedig tegnap meg úgy éreztem, hogy lehet, hogy most sikerült. Ááá...

Ebédre virsli volt, én egy kis mozzarellával és paradicsommal ettem. És ásványvizet ittam, ami olyan unalmas, hogy nem igaz. Főleg a buborékmentes. Estére tojást kajálok, azt hiszem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
ne izelj mar! Mar hogy ne lennel babas!< Azert latod most igy, mert felhuztad magad!
Hat bizony nem könnyü a mindennapi hazimunka, az biztos. Nalunk is vannak a lakasban olyan dolgok, amiker´n allandoan felhuzom magam. Peldaul a haloszobaban ugy van megoldva a szamitogep meg a kabelek, hogy a gep az ajto bal oldalan van, a konnektorok meg az ajto jobb oldalan. Na hol mennek a kabelek? Na? Hat az ajto elött a földön!! Milyen prektikus! Mar ketszer kellett telefonkabelt venni, mert valamelyikünk mindig beleakad es tönkreteszi! Szoval ilyen aprosagokon ne is akadj fönn!
Miksanak meg egyszerüen rossz kedve van es kesz.
Abel is eleg hisztis, delelött elmentünks etalni, aztan beugrottam a ygerekorvoshoz, hogy mikor jöhetnenk, aztan mar ott is maradhattunk. Abelnek nagyon csunya gennyes mandula es torokgyuszija van, szoval nem csodalom, hogy harom napja horkol almaban es szörcsög össze-vissza annyira, hogy engem is iszonyuan zavar, nemhogy öt! Probaltam kiszovni neki de nem jön semmi. Hat persze, hogy nem, mert a garatjan van minden lerakodva. Höemelkedese is van, ezert olyan bagyadt es nem akar kimenni sem, enni sem na meg eleg nyafogos is. Kapott antibiotikumot, remelem ettöl hamar jobban lesz szegenyke. De azert egeszeben veve nem olyan rossz a helyzet.
Ma delutan elmegyünk egy jatekboltba es kap par uj jatekot, mert most olyan idö van, hogy nem nagyon lehet kimenni, n´benn meg unatkozik, mert a jatekait mar kinötte.

Ildi, te is jöhetnel azert am! Föleg, ha mar hetek ota itthon is vagy! Hat eleg nemszep volt töled, hogy ne jöttel legalabb neha! :wink:
Na viccet felreteve, azert most mar gyere es meselj!

En epp most sütöttem Abelnek egy pizzat, de nem nagyon karja megenni, maskor pedig szereti. na nem baj, majd apa örül neki, ha hazajön.

A<szomszed gyereke szerintem meg epp most ölte meg a baratnöjet. Iszonyu, hogy milyen ordibalas volt az elöbb vagy fel oran at! Aztan csak annyit hallottam, hogy a csaj sikit is meg sir is, gondolkodtam, hogy lemegyek, hoghy mi van, hivjak-e segitseget, de nem nagyon merek. A ficko egy idegbeteg örült allat, maskor is alldoan fönt van 200-on mindenert. Azert majd az nayjanak szolok, hogy kicsit beszelgessen el vele.

Na megyek, mert Abel könyvet akar nezni.

Motiot
motiot

bocsi, nayjanak=anyjanak
motiot

Sziasztok!

Mi is itthon tegnap óta, a projekt sikeresen záródott! :lol:
Már elolvastam mindent (Ildi, csodálkoztam is, miért nem írtál), de írni valószínű csak holnap fogok tudni. Ma még itthon a párom (gázszerelőt kellett hívni a cirkónkhoz, azt meg én nem szeretem egyedül intézni, jobb ilyenhez egy nem teljesen műszaki analfabéta férfi).

Itt egy kép (sajnos nem épp a mosolygós fajta, mert Nátán épp hisztizni akart, és ezértén sem voltam túl jókedvű :) , persze vannak mosolygósak és murisak is :lol: , valószínű írok egy blogot beszámolóként):
Kép Legoland

KépKép
KépKépKép
beszti

"ne báncsatok má ":lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nem volt időm, még bejelentkezni sem, a kiscsaj állandóan itt ül a gép előtt
tegnap volt egy kis időm végigolvasni mindent, se írni már nem volt erőm :roll:
Kedden jöttünk haza, tesómék pénteken este mentek el, Evcsi maradt
hétvégén nem voltunk gépközelben, ma meg ügyintéztem gázártámogatás miatt.
Holnap lehet, elmegyünk valahova, aztán szerdán reggel a gyerkőcök elmennek Keszthelyre busszal, onnantól nyugalom, a mostani 4 gyerekem helyett csak kettő lesz :wink:

Dobok azért pár képet engesztelésül 8)

puszi, holnap, ha tudok jövök
(most is csak azért vagyok, mert kiment vacsizni :lol: )
vas

Kép Kép
tök lassú, majd holnap délelőtt rakok még fel, puszi
vas

Sziasztok!

Beugrottam kicsit, és örülök, hogy ennyien voltatok :) Miksa mondjuk itt ül az ölemben...

Délután elvittem motorozni, hogy lefáradjon és nyugton maradjon, amíg vasalok, de több mint 2 órán át nem tudtam behozni, úgyhogy a vasalás már megin elmaradt.

Motiot! Köszi a vigasztalást :wink: Valahogy ma olyan vacak napom van :(
Ábelnek jobbulást, szegénykém, akkor nem véletlenül volt ennyire nyűgöske.

Ildi! Várjuk a képeket!

Beszti! Szép család :lol:

Képzeljétek, tegnapelőtt lementem a pincébe krumpliért, és mit találtam :shock: egy kis kinderes figurát. Akkor kaptam az uramtól, amikor Miksával voltam babás. A kikötői büfében vette nekem a tojást, és ez volt benne :lol: Talán előjelnek nem rossz :wink: Miksának is nagyon tetszik, már takarót is csinált neki papírzsepiből :D

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi!

Olyan lassú megint ez a vacak, hogy csak most látom a képeket! Szépek a srácaid, a fiúk vagányak, Natasa meg egyszerűen bűbájos :wink: !

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
tenyleg jo,hogy ennyien voltunk tegnap!
Beszti, nagyon szep kis csaladod van, a beszamolot pedig varjuk!
Mar szepen latszik a pocid is! Csini!

Ildi, helyesek a sracok, Nati pedig mar milyen nagy lany lett! Mar igy erdekli öt a kezecskeje meg a kacsa! Tündibündi!
Azert ha tudsz, probalj meg jönni, robbantsd ki onnan a kiscsajt egy par percre!

Szirom, ez szerintem is jo elöjel, legalabb is en babonas vagyon, en tuti annak vennem. Nagyon ari.
Aztan majd meglatod, minden okes lesz am!
A tegnapi nap meg mar csak ilyen volt, ma sokkal de sokkal jobb lesz!
Ma kemenyitö napod van, ugye? Mi lesz a menü?
En tengergyümölcseis spagettit csinalok a fiuknak, en meg eszem, amit talalok. Na meg a port.

Na mennem kell, mert Abel itt nyüszit mellettem.

Majd meg jövök delelött is.

Motiot
motiot

gyorsan írok, mert még a két kölök alszik(Levente meg Evelin), aztán megint mehetek innen :wink:
Szegény Evelin meg lázas volt tegnap, tudjátok ő a cukorbeteg, lisztérzékeny csajszika.
remélem ma már nem lesz semmi baja.
kapott egy algopirynt, az levitte neki.

Natasa sír.
Kikészülök, elkezdek írni, aztán máris bömbi van :wink:
vas

itt is vagyok, de csak képekkel
Kapolcs
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép Kép
[img] [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1155628374.86.jpg

vas

kettő kimaradt :wink:
Kép Kép
vas

Majd jövök, ha tudok, aztán tényleg írok minnenről :wink: :wink:
Addig is:Beszti szép család, és tényleg tök jól látszik a pocid :D
Gabi,a tiéd meg milyen óriási!!!! :wink: :D
Szirom, ezek az előjelek nem lehetnek véletlenek, ha babucis lennél,akkor meg kinevezünk boszinak :wink: :lol:
Motiot, szép lett a lakás, te is jól nézel ki, és tök ügyi vagy a kilókkal, Ábel is milyen nagy már, jó régen láttunk róla képet
Rita hol kujtorog???? :wink: :lol:

na, majd jövök
vas

Hahó!

Ildi! Csupa-csupa dicséret, szép képek, szép család :lol:

Motiot! Még nem tudom, mit eszem, mert a fiúk most mentek el, egyedül vagyok. Lapzártázom :cry: Még csak nem is a gépnél, hanem print. Lehet, hogy főzök rizst, az biztos van itthon. Még nem néztem, hogy zöldség is van-e a fagyóban. Mindenesetre ezt a napot szeretem a legkevésbé, illetve hát még a gyümölcs se az igazi, de az legalább hatásos :wink:

Igazából nem vagyok ám babonás, de ez a figura már akkor is nagyon talált. És sokan voltunk a büfében és mindenki odavolt, hogy ennél jobb kindermütyi nincs egy pocakosnak :wink:

Muszáj mennem, hogy haladjak, gyertek, írjatok sokat!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nincsitt senki????
motiot

SZIASZTOK!!!

Itt vagyok en is, ne csak Ildit szidjätok: Egy hete nyaralunk, de van internet, csak lassu, folyton foglalt, meg mi is alig vagyunk a szälläson, ugye.
Minden nagyon jo, nagyon szep, csak olyan sok minden törtent a csalädban is meg velünk is, hogy nem is akarom elkezdeni. Csak egy mondat mindenkinek:

Beszti, ritka vendeg vagy de ugy örülök ha jössz, szepek vagytok nagyon. Beszämolot värom kiväncsian!!

Gabi, de szep a baba-lak! :D Kicsit irigyellek äm, azt tudod!
Jol vagy toväbbra is??

Ildi azert nyaraltatok is valamicsket? Olyan jok a kepek, rolad különösen! Meselj te is!

Szirom, nem is mondok semmit, csak drukkolok veszettül!
Adelnak ez a kis "cucus" a kedvence, ällandoan ezzel jätszik, ugyhogy nälunk is nagy becsben van. :D Vicces volt foton lätni...

Motiot, hajra hajra kilok!!!!!
58??? es te sirdogälsz? en meg rettegek, hogy a szuper nyaraläs utän häny tonnät kell majd ledolgoznom...

Olyan jo hogy megint összejött a kis csapatunk teljes letszämban!

Eliräsok miatt bocsänat, kapkodva nemet billentyüzeten irtam.

Puszi nektek:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

És megjelent Rita is, de jó :lol: Neked is szép nagy dicséret :lol: Először, amikor megláttam a neved, azt hittem, hogy ti is előbb hazajöttetek. De ezek a szép betűk máris megcáfolták ezt :wink: Kicsit azért kíváncsi lettem volna az eseményekre ám! :wink: De így csak annyit írhatok, hogy köszi a drukkokat, ti meg érezzétek jól magatokat! Ti egyébként hogy is álltok :wink:

Motiot! Én írtam, hogy nem nagyon leszek (tegnap), de te meg azt írtad, hogy jössz még délelőtt :wink:
Szénhidrátnapom van: tészta lesz valszeg, Miksa kap rá tojást vagy valami mást, én meg paradicsomszószt, esetleg valami zöldséget. Az esti sütit ma szerintem nem én sütöm, mert van azért még 20 oldalam vissza, hanem majd elmegyünk Miksával a cukiba. Ott van mellette a játszótér :lol:

Ildi! Szerda van!!! :wink: Gyere és mesélj szépen!

Rólunk annyit, hogy tegnap Miksa az urammal volt megint ügyintézni és bevásárolni, jól elfáradt, de élvezte természetesen. Meg is értem, én is szeretek a papával bevásárolni menni :lol: Én addig lenyomtam 60 oldalt, aztán kisuvickoltam a konyhát, majd igen sokáig (fél 2-ig) kint ültünk a teraszon, hát nem vagyok valami fitt, hogy szépen fogalmazzak :oops:

Gyertek és meséljetek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vagyok, de Natika úgy befosott, hogy nagymosást kell hirtelen taratnom.
Jövök vissza, de tényleg :wink: :wink:
vas

Ildikém, amíg rendezed a lánykádat, mutatom, hogy miket fotóztam a kertben :wink: Lehet, hogy nem olyan látványos ezeken a kis képeken, de olyan büszek vagyok rájuk :D A zöld rémet lehetett volna közelebbről is fotózni, csak nem mertem, nehogy rám ugorjon :oops:

Kép

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

na, vagyok :lol:
Bár én se vagyok a legfrissebb, négy óra után ébredt natika enni, aztán megszoptattam, után a5-kor kelt az utazó csapat, persze én nem aludtam vissza 4 után, 3/4 6-kor kerültem újból ágyba, és Natasa 7-kor fel is ébresztett.
Most meg úgy összefosizta magát, hogy még a hordozó huzatát is moshattam ki. :lol:

Gyermekeim a buszon, most hívtam őket, Levente alszik, Evelin már felébredt, még 1/2 óra és Keszthelyre érnek.

Asszem ma alszom délután egy jót :wink:

Rita, jó, hoyg jelentkeztél, örülök, hogy megvagytok :D

Beszti, írj ám Legoland-ről még. :D
Mi is akartunk menni 2 éve, de Oli még csak 5 hónapos volt, és elhalszatottuk, d emost megint van egy ugyanakkora bébink :lol:
Pedig ott voltunk a közelben, salzburgnál, így nme is lett volna onnan messze.
Jó volt????

Szóval azért nem unatkoztunk ám a balatonnál.
VOltunk Kapolcson a Művészetek Völgyében, Zalakaroson a fürdőbe, az tök rossz volt, mert baromi sokan voltak bennt az élményfürdőben, mert esett az eső,Natit is beleakartam vinni kicsit locsizni, de nem vittem, mert még helyünk sem volt lepakolni sem.Ott álltunk egy radiátor mellett, szépen ott szoptatgattam, kakit cseréltem, lessen aki akar :lol: :lol: 8)
Oli majdnem belepisilt a vízbe, előkapta a kukiját :lol:
Itt éppen:
Kép
Aztán belepisilt az úszópelibe, de az meg már tele volt vízzel, nem szívta be a pisit, kifolyt az uszoda kövére :wink: :lol:
A pasik meg kinnt csúszdáztak az esőbe :lol:
Szóval nem volt jó, és 11 ezret fizettünk két családnak összesen :?
Aztán voltunk Nagyszakácsiba a királyi szakácsversenyen,az se volt nagy szám, jót ettünk, az a lényeg.
Meg Keszthelyen is voltunk kétszer, Festetics kastélyban, is, meg kicsit soppolni mentünk be csak csajok, de esett az eső, így nem voltunk túl sokáig
hajózni is akartunk menni, de arra a napra tervezetük, amikor eljöttünk, zuhogott az eső :(

Szóval összességében nem volt rossz, csak az idő........
Viszont amin meglepődtem:nem híztam semmit, pedig ettem aztán rendesen(bár este visszább fogtam magam)
Aztán itthon egyik este bepizzáztam meg palacsintáztam, + 1 kiócska fel is ugrott, de mára lejött.
Úgyhogy tartaom a 66 kilócskámat.
Most majd jövő héttől a Norbsi kajákat akarom kipróbálni, (ebédrendelés) legalább délben ne egyek hízlalaósat.

mennem kell, bocsi

Köszi a dícséreteket a képekre :D
puszi
vas

Nagggyon komoly a zöld rém!!!!!!!
A méhecske is ari :lol:
vas

nekem egy tavalyi békám van :lol:
Kép
vas

De nagyon-nagyon aranyos Olivér, látszik rajta, hogy azt se tudja szegénykém, mit csináljon :wink:

Örülök, hogy jó volt a nyaralás, csak hát tényleg az idő... :roll: Itthon szívtatok abban a bazi nagy kánikulában, aztán végre utaztok, erre elromlik... Ami belefér, csak legalább javult volna meg ugye.
És Zalakaros úgy összességében milyen? Már nézegettem, hogy el kéne ugrani egy pár napra, akár télen.

A békád nagyon karakán breki!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zalakaros egyébként nagyon tuti hely, csak pont a lehető legrosszabb időben voltunk ott, rengeteg nyaraló, esik az eső, mindneki odamegy....stb
Én voltam pár éve a MenDan-ba, nagyon jó hely, most is bekukkantottam, pont látni a fürdőjént kinrtől, hát nagyon jó,én is visszamennék.Lehet, mi is elmegyünk télen.
www.mendan.hu
Az jó benne, hgy van saját élményfürdője, nem kell kimenni a nagy fürdőbe, kaja fenomenális :lol:

Vagy van még a Karos hotel, nem régen nyílt, azt most láttam kívülről, szép nagyon.
http://www.karos-spa.com/

Oli a képen még csak huzkodta a gatyóját, még én sem tudtam mit akar, de egyszercsak előkerült a kuki, és ugyanabban a pózban volt, ahogy pisilni szokott.Na akkor megijedtem :lol:

Más: Írtad, hogy már nem bírod a vizet inni, én Hey-ho-t iszok felvizezve.(alma, szőlő, őszibarack, kékszőlő)
Abban csak 21-23 kalória van 1 decibe, azt meg feles arányban higítom, így egy decire jut kb.10 kcal.Így ha 3 liter vizes löttyöt iszok, az csak 300 kalória.Míg egy doboz narancslé, vagy valami más lötty akár 500 is megvan.
Így nem kell az ízetlen vizet innom.De a napi 3 literre meg szükségem van, szopi miatt is,meg a vesekő miatt is.

Na, Olivér kiöntöte a tejet :?
vas

Miksa a kakaót szokta :wink:

Megint megy a Noddy délelőttönként a Minimaxon, Miksa nagyon szereti, úgyhogy most nyugi volt 10 percre. Illetve még 10-re, mert most meg a pingvinek mennek, az is aranyos. De aztán el kell mennünk a faluba. Azt is szeretni fogja :lol:

Zalakarost köszi! Kéne már valami kikapcsolódás, az eddigi nyaralásaim nem pihentettek úgy igazán sajnos :oops: Kicsit ciki, hogy ezt mondom, de igaz.

Ital: hozott az uram valami light üdítőt is szerintem, majd megnézegetem a hűtőben. A fölvizezett üdítőt még meggondolom, bevallom, nem nagyon vonz :? De én meg épp azon gondolkodtam, hogy főzök gyümölcsteát és azt hűtöm be.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

én most ezt iszom, az uram vette nekem, nagyon finom
http://www.tonybennett.hu/london/index.htm
vas

Jo reggelt mindenkinek!

A kepek nagyon szupik, Olika irto ari!<Ezek szerint mar szobatiszta??
Szirom, tenyleg, Miksa hogy all a pelussal? Mostanaban nem is irtad!
Tegnap tenyleg akartam jönni delelött, de Abel nyügi volt nagoyn es nem hagyta, hogy ideüljek. Aszobajaban kellett ülnöm egesz nap es jatszani, vagy csak figyelni, de ha megmozdultam mar nyafogott. Ez van. Aztan az ejszakank sem volt valami jo, Abel jött kettökor es onnantol nem aludtunk semmit. Se Abel se mi. Szegenyke nem tudott aludni a sok szutymotol a torkaban, mi meg töle nem, mert csak forgolodott meg rugdosott. A sajat agyaban meg nem volt hajlando maradni. Pedig most mar ott alszik altalaban.

Szepek a kertes kepek is,en az elözö lakasunkban nem a kertben, hanem a lakasban tudtam volna szep pokokat fotozni :lol: :lol:

Ildi, biztosan jo volt azert a nyaralas, bar en is sokat gondoltam ratok, hogy szegenykek, a melegben itthon ülntetek, aztan meg elromlott az idö.
Mi szeptember elsö feleben megyünk megint haza egy kicsit, de ugy tervezzük, hogy tiz nap szabit vesz ki apa, abbol egy hosszu hetveget Salzburg mellett töltünk megint. Vagy hazafele, vagy visszafele, azt meg nem tudjuk. Nem messze onnan a tavak mellett van nagyon sok ismerösünk, ugyhogy nem fogunk unatkozni sem. Na meg nem artana egy kicsit körülnezni sem lakas meg melo ügyben, hogy milyen lehetösegek vannak arra, mert, mint mar irtam, tervezzük, hogy valszeg atköltözünk. Fele ut hazaig, nem kell Stuttgartig autokazni, az emberek szupik, a taj gyönyörü es magasabb az eletszinvonal is, mint itt. M´Na de azert meg nem most. Itt meg van egy-ket befejezetlen ügyünk :wink:
Zalakarosrol eddig en csak jot hallottam, meg is akarjuk majd nezni.

Rita, jo, hogy jötte te is, probalj meg sürübben netezni, bar tudom, hogy egy nyaralas nem rolunk szol :lol: :lol:

Megint mennem kell, mert Abel tombol eppen :twisted:

Motiot
motiot

Megint csak benezegetek, de eddig senki sem irt :( :(
motiot

Sziasztok!

Nem bírtam jönni, mert be kellett fejezni még a munkámat is valamikor... De kész, bevitte reggel az uram :)

Motiot!
Az tök jó, ha közelebb költöztök, akkor többet tudnátok hazajárni is, nem?
Mi félig készen vagyunk Miksával a szobatisztaság terén. Remélem, ez októberre megoldódik, mert az oviba ugye követelmény. Naszóval most ott tartunk, hogy szól, hogy pisilni kell, és állva pisil a vécébe vagy a kertben a büdöskékre. Pisiltünk már étterem mögött is a fűbe, ezt azért írom, hogy már annyira nem helyfüggő a dolog. Rövidebb autózásokhoz, helyi bevásárlásokhoz, játszóterezéshez (ahhoz nekünk be kell menni a faluba) sem adok már rá pelust, de például most a napokban, amikor az apjával ment hiperbe, akkor volt rajta. Tényleg olyan helyen szerintetek mit kell csinálni a gyerekkel, ha közli a tejtermékeknél, hogy azonnal kell? Alvásokhoz még kap pelust, bár a délutánin gondolkodom, mert fele-fele arányban száraz-nedves. Bár ha nedves, akkor abban az is benne van, hogy már ágyban, betakarózva megkérdi: "Mama, van rajtam pelus?" "Igen." És akkor kijelenti: "nyugodtan pisilhetek." Naszóval azt le kéne venni, ugye? Az éjszakait még szerintem korai lenne levenni, bár ki tudja. A kaksival meg az a helyzet, hogy kéri hozzá a pelust. Bár mindig beszélünk róla, hogy a vécé örülne, ha őt tisztelné meg ezzel, de inkább a pelust választja. Erőltetni nem akarom, de azért most már ezt jó lenne elhagyni. Szerintetek?
Többen is írtátok annak idején, hogy a kölkec nagyon rövid idő alatt lett szobatiszta, hát nálunk ez nem így van. De sürgetni sem akarom.

Ildi! Lehet, hogy megkóstolom :) És melyik a legjobb?

Nyaralás: az uram már megint tervezget, hogy mikor kéne horgászni menni, meg lenne egy nyaraló Vonyarcvashegyen, de sajnos lehűtöttem, hogy inkább fessük ki a házat most már. Szegény kicsit elszontyolodott, de mondta, hogy igazam van. Húú, baromira nagy munka lesz, leginkább a kipakolása. Ki akarok selejtezni minden kacatot, ami majdnem 6 év alatt felgyűlt, mindennek legyen helye, és amit nem használunk, az kuka vagy pihenőre megy, mondjuk egy dobozban a pincébe. Anyukámat elhívom addig Miksázni, mert ha ő is pakol, az rosszabb :)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csak azt akarom mondani lányok,hogy irgumburgum :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

jujjj, szirom!!!!!!!!!!!!!!!!
irgum-burgom-ot kaptunk??????????????
most is ölben szoptatva vagyok itt :wink:
tegnap meg egyszerűen nem értem rá
délelőtt vendégeim voltak, du. meg pihiztem, meg házimunkáztam, 6-ra meg mentem fodrászhoz, aztán jól megszívtam mert a fodrászom lebetegedett,a számomat meg nem tudta, így nem tudott értesíteni.
így csúnya maradtam :shock:
az uram azt mondta, nem is érti, hogy miért nem jó ez így nekem.
hiszen milyen jó bekötve.(coffozva)
ja, pár hónapja már csak bekötve, meg elcsatolva, hajpántozva, kendőzve hordom, annyira gáz.

olyan szomorú vagyok!!!!!!!!!!4
biztos emlékeztek, hogy tavaly nyár végén, meg ősszel , parlagfű virágzás idején itt szívtam a ......-t.Mert állandóan tüsszögtem, meg folyt az orrom
de még nem tudtam eldönteni 100%-osan, hogy az-e.
hát a héten megint elkezdődött a folyamat.
a tegnapi nap volt eddig a legcsúnyább(inkább este), de a mai reggelem se kutya.
és csak most kezdett virágozni ez a nyomorult parlagfű. :( ennél még százszor magasabb lesz a pollen koncentráció.
hát így meghülyülök.
aztán még ráadásul a szopi miatt nem is szedhetek semmit, keresenem kel valami homeós cuccot.
ennyit magunkról

szirom, mi is vonyarcvashegyen voltunk :lol:
jó is lett volna, csak az idő.......
mi évek óta odajárunk, ott van ugye a tesómék nyaralója, aztán minden nyáron menni szoktunk, bár ilyen hosszú ideig még nem voltunk velük együtt.

motiot, oli még nem szobatiszta, de nagyon ügyesen halad ő is.
bár én még pelus nélkül nem indulok el vele sehova
itthon ált. csak póló van rajta, így ha pisi van, nagyon könnyen el tudja intézni

tegnap mikor indultunk , levetette a pelust, hogy pisil a bilibe, sőt alvás előtt is levetette, akkor meg a wc-be akart pislni.
vonyarcon délutánonként viszont többször úgy aludt, hogy nem volt rajta pelenka, és nem pisilt be.
az téyleg jó lenne, ha közelebb költöznétek, ráadásul salzburg környéke annyira szép. :D

szirom, én most a narancsos-fűszereset iszom, de vett egy zöld tea variációt is(nem is szeretem a zöld teát), de tegnap megkóstoltam, és nem is volt olyan rossz.
viszont a citrom-lime nagyon finom.
angliában ittam ilyet először, és onnan hoztunk is, és most tök örülök, hogy itthon is lehet már kapni ezeket. :D

natika befejezte a szopit, böfi lesz, sziasztok
:wink: :lol:
vas

Sziasztok!

Ildi! Nem igazi irgumburgum volt, csak olyan szomorúságot kifejező, kissé méltatlankodó irgumburgum :wink: Jöttem, gondoltam írtatok, de nem :( Tudom, hogy sok a dolga mindenkinek.

Az allergia nagyon vacakul hangzik: tényleg szedjél valami homeós cuccot, meg esetleg valami immunerősítőt, hátha jobb lesz. Meg nézz körül a kertben, én épp tegnap szedtem ki egy magas szál parlagfüvet a büdöskék közül. A kis szemétnek pont olyan a levele, mint a büdöskének. Mint a kakukkfióka, úgy bújt meg köztük. Tudom, hogy ti nemrég csináltattátok meg a kertet, de a parlagfű simán jöhet akárhonnét.

Nálunk annyi esemény van, hogy szinte semmi :) Miksának fölállítottam megint a sátrat az udvaron, hogy mókázzon vele egy kicsit, amíg főzök, de így is félperceként mamázott. Azért a cipzárjával elmókolt egy kicsit :) Csak mindig mutatni akar valamit, szeretné megosztani az élményeit, feltenni a kérdéseit, és ez érthető, sőt, örömteli is. Szívesen is játszom én vele, de amíg kaját csinálok, addig nem lehetek a sátorban is. Aztán még annyi van, hogy vettem neki egy új motort, mert a régit nagyon kinőtte, már leért a térde a földre. (A bicajt tök jól tekeri, csak az utcára nem tudunk vele menni, mert a gödrök miatt sose ér le egyszerre a három kerék, úgy pedig ugye nem tud haladni.) Szóval vettem egy motort neki itt a Lujza bazárban. Jó nagy, rá van írva, hogy a mérete miatt 3 éves kortól ajánlott. Naszóval ezzel teper, kilométereket megyünk most már harmadik napja délutánonként. Végülis nekem sem árt a séta egyáltalán. Igyekeznem is kell, mert nagyon megy vele. Crossmotor van ráírva, de ő rosszmotornak hívja :lol:

Kaja: húsnapom van. Olíván hagyma megpárol, bele gomba, majd sajtlikarikák, mindezt beleborítottam egy cserépedénybe, ráment fél doboz tejföl egy tojással elkeverve, és a tetejére sajt. Sütőben sült egy 20 percet, és ez lett belőle:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nna vegre, itt vagyok en is!

Elöször is, szisztok!

Ket napja csak olvasni tudtam, mert az uj egerünk bedöglött, apa epp most csinalta meg. Remelem, most mar müködni fog. Nem tudtam irni, csak kattintgatni vele.
Ugyhogy Szirom, nagyon kerlek, bocsi :wink: De tenyleg nem hanyagsagbol nem irtam!
Ma egesz nap jöttem, neztelek benneteket, de hat nem valami soka a termes.
En mar arra lennek kivancsi, hogy nem tesztelsz-e. Azt mondtad, ha jol emlekszem,hogy a hetvegen teszt. Persze en nem akarlak sürgetni, de szeretnem, ha beigazolodna vegre a megerzesem, ami most valahogy nagyon erös :wink: :wink:

A kaja jol nez ki, lehet, hogy en is bevallalok valami hasonlot. Most eppen ott tartok, hogy nem akar a merleg mozdulni, van ez igy. Mindig szakaszokban fogyok. Majd holnap reggel asszem elmegyek, futok egy jot, az majd helyretesz megint mindent. Na meg azert mindig csak poron elni8 sem jo, de most a heten ez volt es most ugy erzem, hogy nem is kivanom a rendes kajakat. Mondjuk nem is baj, mert igy nem csabulok el olyan gyorsan.

Nem tudom, hogy irtam-e, a fönökünk haromszoros apuka lett es naggyon boldog. Bar en a feleseget csodalom, de nagyon! 4680 grammos a kis poronty es 58 cm. Nem erre mondjak, hogy anyagyolkos? :lol: :lol:
Es a nöci ket ora alatt szülte meg minden metszes es repedes nelkül! Szoval nem semmi! Most ugy beindultam en is, ogy asszem jöhet lassan az ujabb utod. Meg egy havi gyogyszerem van, azt beszedem, aztan majd meglatjuk, hogy hogy gondolta velünk a sors meg a Joisten. Apa is benne van, latom rajta, hogy boldog az elhatarozastol, de ugy csinal, mintha nem erdekelne a dolog.
Bar ahogy ma Abel megint viselkedik, nagyon megondolom a dolgot. Iszonyuuu, mint a kisördög :twisted: :twisted: :twisted:
Üvölt, sikit, kiabal, hisztizik es mindezt ugy, hogy nem tudok töle meg wc-re se menni, mert allandoan anya anya van. HIhetetlen! Nem is aludt rendesen, en meg kivagyok!<Szerencsere apa penteken haromkor mar itthon van, ugyhogy most eppen ö lüzd vele.
Most elmegyünk megnezzük a VfB Stuttgart ( foci ) nyilvanos edzeset, ott szaladgalhat is, hatha kicsit kitombolja magat.
Tegnap mar azon viccelödtünk apaval hogy ha van mar par eves kortol valami küzdösport gyerekeknek, akkor azonnal beadjuk, hadd tomboljon ott!

Na mennem kell, mert apa nem tudja, hogy mit adjon Abelre.
Este jövök, ha elaludt a lelkem!

Puszi

Motiot
motiot

még egy gyors bekukk, aztán pakolok,megyünk 12 után legnagyobb gyermekemért :wink:
De addig még kéne szereznem urtica urens "tejci csináló" bogyót, szerintem egy kicsit gáz van tej ügyileg.De majd hétfőn beszámolok róla.Vagyis hétfőn mérem minden egyes kajákát, aztán majd kiderül mi van.
Kicsit aggódok emiatt.

Motiot, akkor mindnet bele nektek is!!!!Tök jó, hogy belevágtok ti is!!
Aztán mennyi friss kisbaba lesz itt!!!!! :wink: :wink:

Szirom veletek mi újság :?: :?: :?: :?:
Teszteltél már :?: :?: :?:
Ne csigázzzzz :!: :!: :!:

Na, puszkó, jó hétvégét mindnekienk :D :D :D :D :D
vas

Ildi!

Most ne add föl, nekünk is ilyen idő tájt volt egy hullámvölgyünk a szopival! Lehet, hogy nem a tej lett kevesebb, hanem Natasa eszik többet, vagy mindkettő együtt. Nálunk ez nagy menet volt, de sikerült, és Miksa 1,5 éves koráig szopizott. Sajnos a zabálás segített a legtöbbet :wink: Amik nekem beváltak:

- Szoptass minél többet, hosszabban
- Tejszaporító tea, alkoholmentes sör, valakinek jó a rostos baracklé, nekem még használt a szűrt alma
- Urtica urenc CH5, ahogy írod
- Én éjszaka felkeltem akkoriban fejni, az eltett tej megnyugtatott, a fejés szaporított
- És hát a kaják, egyél most rendesen. A diós cuccok fantasztikusak voltak, például a diós csiga érezhetően dobott egyet. Valaki rántott levesre esküszik.

Puszi!

Nem teszteltem még, nem olyan erős a tesztem, még várok néhány napot. Különben is, talán csak ma lehetne először. Nem bírom látni a negatív teszteket.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

tegnap este óta mérem mennyit evett, mert alig hízott, és tök nyügi pár napja.
és mindig enne
tegnap is 10-szer szopizott,este lemértem:50ml :? :?
Ma reggel 100-at.
ez egy kicit kevés egy 5 hónapos gyerenek ,nem?????
ezért hétfőtől mérem minden kajcsiját, aztán kiderül, hogy mennyit eszik.
sűrűbben nem tudom etetni, így is másfél- két óránként cici van a szájában.
éjjel most viszont aludt 9-től 5-ig.
szóval nem értem a gyereket :?

most végzett 70ml :shock:
és nem kell neki több, csak rángatja, meg harapdálja a két kis nyomi fogával

zserbót már megrendeltem anyámtól :wink:
vas

most telcsiztem két patikába, az egyikben van bogyó, 1-ig nyitva is vannak, be is ugrom majd érte :wink:
vas

Ildi!

Megpróbálok visszaemlékezni, hogy nálunk hogy volt, de azt hiszem, minden tünetetek előfordult nálunk is.
Nem lehet, hogy a foga jön, és az zavarja Natasát? Miksa fogbújáskor csinált olyat, hogy annyit evett, amennyit muszáj volt, amennyivel nagyjából jóllakott, és be is fejezte, fintorgott jobbra-balra. Igaz, ez nem tartott sokáig. És nem azonnal jöttem rá persze én se az okára.
Aztán a hirtelen meleg is zavarhatja Natasát, szomjasabb is lehet, mint a hűvösben. Az viszont, hogy átaludta az éjszakát, arra utal, hogy elég volt neki a kaja. Az esti kisebb mennyiség is magyarázható, úgy tudom, este sűrűbb a tej, úgy emléksem, Miksa is kisebb adagokat evett este.
Tényleg, egy mellből szopiztok? Mi úgy csináltuk, hogy egyszer bal, egyszer jobb, de ebben az időszakban, amiben ti vagytok, sokszor megkapta mindkettőt. És este mindig kettőből szopizott, este minimum 1,5 órát. Addig wapoztam :) Amikor Natasa befejezi a kaját, akkor van még tej a melledben? Ki tudod nyomni? Tudnál fejni? Bár azt írod, hogy nem kell neki több. De akkor miért gondolod, hogy kevés a tejed?
Az, hogy sűrűn eszik, szerintem nem baj, legalábbis Miksa is sűrűn evett ennyi idősen, azt hiszem írtam már, hogy 2 óránként 1 órát szopizott. Egész nap néztem akkoriban a National Geographicot :) Aztán 6 hónapos lett és elkezdtük a hozzátápit. És akkor már annyira nem aggódik az ember, mint amikor a kölök kizárólag az anyatejen él, attól függ a táplálása.

No, bocsi az okoskodásért, csak segíteni próbálok :oops: :wink:

Majd gyere és mesélj!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
hat ehhez a szopis temahoz sajnos nem tudok hozzaszolni, mert mi ugye csak 3 honapig szopiztunk.
Elmeletben persze okos vagyok, mert olvastam egy csomo könyvet a szopirol, meg hogy hogyan viselkedik a gyerköc stb. de mivel nem eltem meg a sajat börömön, ezert nemigen tudok mit mondani. Remelem, majd a következö rajkonal bölcsebb leszek :lol:

Epp pogacsat gyartok, eleg kicsiket szurtam ki, de mi igy szeretjük, egy falas-egy pogi. Vendegsegbe megyünk es gondoltam, hogy viszek egy kicsit. Itt ezt ugysem ismerik, itt a nemeteknel nincs pogacsa.
Csinaltam több, mint 200 db-ot, ugyhogy a szomszedasszony is kapot belöle, nehogy mar mi hizzunk csak töle :lol: :lol:

Szirom, en azert tovabbra is varom a tesztet!MInt mar irtam, valahogy erzem :wink: !

Na megyek, nehogy odaegjenek

Puszi

Motiot
motiot

Ildi, ne aggódj, vannak ilyen kis megingások a szoptatásban, lényeg, hogy ne is gondolj a tápszerre, nem fog kelleni, punktum!
Homeo, sok ivás, annyi pihenés, amennyit csak bírsz három gyerek mellett (ez vicces egy kicsit, tudom...), és sok-sok szopi...
Natasa meg nem fog elfogyni, ha alszik, pláne nincs ok az aggodalomra.

NYUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muszáj volt ezzel kezdenem, akkor most köszönök:

SZIASZTOK!!!

Itthon vagyunk péntek este óta, de tegnap megint elutaztunk egész napra családi összejövetelre Kiskunhalasra.
Kicsit aggódtam, hogy a gyerekek nem fogják bírni az egész napos kiruccanást az előző napi mega-autózás után, de nagyon rendesek voltak. A nagyokkal semmi baj nincs, ülnek leghátul szépen, beszélgetnek, Adél kicsit nehezebb eset, de ha szünet nélkül hallgatjuk a Hopp Juliskát Szvorák Kati előadásában, akkor ő is boldog... :lol:
Mi meg tűrünk. :D Este elkezdetm dúdolni itthon én is, Zsolti majdnem kihajított a teraszra... :lol:

Nyaralás nagyon-nagyon jó volt, rengeteget kirándultunk, sétáltunk, egyszer csónakáztunk is, kis soppolgatás is belefért, a gyerekek felkészülten várják az őszt, nadrágilag-cipőileg legalábbis.

Azóta meg mosok-mosok-mosok-mosok és vasalok-vasalok-vasalok....... :? Eddig leagalább hét adag lement, még van vagy öt. Hihetetlen.... :shock:

Ja, és az ágyneműnket is ki kellett mosni, mert indulás előtti reggelen az ágyunkon öltöztettük Adélt, és véletlenül beágyaztuk a pisis pelenkáját is. Péntek este ágyazáskor megcsapott a pisiszag, egész éjjel szagoltuk. Tegnap szellőzött a paplan, de az illat oly makacs volt, hogy az egész napos teraszozástól csak megerősödve bántotta az orrunkat tegnap este, így ma azok is mosódtak...
Tök sokat gondolkodtam volna, mit is csináljak ma, így legalább lehetett ágyneműt is vasalni :evil: :evil:

Na, m indegy, most finom illatos :)

Most látom a villanásokból, megy a tűzijáték, hát erről idén lemaradtam..

Kép Kép Kép Kép

De lehet, hogy mások is, mert ömlik az eső... :?

Még annyit akartam mondani, hogy csatlakozom Sziromhoz és Motiothoz a diétában, Norbizom megint, ne nevessetek: mától...

Nem történt dráma a nyaralás alatt, sőt, azt hittem híztam, de nem, de mostmáraztántényleg 70 alá szeretnék menni NAGYON!!!

Még jövök, mert senkire nem reagáltam, csak f*stam a szót magamról önzetlenül, ne haragudjatok.
Picit vasalok és visszatérek, mint a szupermen...
Kép

Pussz!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ez a szupermen még kilóra is stimmel, amekkora benga nagy lett... :lol: :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szia Rita,
örülök, hogy ujra itt vagy!
Gondolom sok a tennivalo, mint ahogy irtad is, de hat egy ilyen szuperanyunak, mit Te is, ez meg se kottyan, nem igaz?

Tüzijatek, huuu! De jo lett volna latni. Itt ugye nem ünnep a 20-a, neztem egesz delelött a netet, hatha lesz itt is valami program a magyarokkal, de nem talaltam semmit. Gondolom mindenki nyáral es otthon nezi a tüzijatekot. Csak mi nem :( .

Fogyihoz hajra! Mennyi kell, hogy lemenj 70 ala?
En most epp az 57-en faradozom, remelem jövö heten meg is lesz, mert ha nem, akkor irgumburgum!! Bar a hetvegen elegge belehuztam, de majdnem mindig csak norbinak megfelelöen, erenyemre legyen mondva.
Holnap reggeltöl meg megint szigorúan megy tovabb.

Szirom, mi van??? Mikor mondod mar a nagy hirt?

Na mentem, nem farasztalak itt tovabb benneteket, holnap azert jöjjön most mar mindenki! Ha jol tudom Gabi is jön holnap!

Na mentem, jo ejszakat mindenkinek!

Motiot
motiot

Motiot, 2 kiló kb, de ha sokáig bosszantasz itt az 57 kilóddal, sírni fogok!
Kép

Mi a túrónak fogyózol te, áruld el???? :shock:

Nem megmondtuk, hogy jól nézel ki????
:) :)
NA!! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X