Új privát üzeneted érkezett!

Melcsi!

Jól esik, hogy megnyugtattatok Anikóval. Köszi!!
Emesén látszik, hogy nagyon életvidám! A vonalzódon a baba olyan mintha Emese lenne, pont úgy nevet!
:D

Lola!
Nagy élmény lehetett látni ôket. Ha nagyok lesznek megtudják nézni magukat hat és nyolcsejtes embrióként :) , fura, nem?
Szorítok a sikerért!

Mindenkinek további kellemes hétvégét!

Lona
lona1

samyke!
nem jelentkeztetek! nem vagytok gépközelben? írtam az ismerősödnek is, hogy ma benn leszek délután pesten....

katyerina

Halihó!
Reggel randizom Krizsa dokival, és talán megtudom mikor lesz a punkció, meg hogy vannak a petécskéim... :D De most még gyorsan elmegyek egy rockfesztiválra :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lola!
Akkor ezzerrel drukkolok! Kép

Lona!
Örülök,hogy megnyugodtál! :D
Ha valami gond lenne akkor ugy is leállitotta volna a stimut vagy ha nem nőnének rendesen akkor ugy is adott volna még valamit!Nem lesz semmi baj!Nekem is mindig csusztak az időpontok nem esett sosem a félidőre! :D

Melcsi!
Azért volt kilenc mert 6 csináltak a Kaáliba és 3 a nőgyogyim mert hogy nem akart abba belenyugodni hogy az első természetes uton lett akkor a másodiknak is össze kell jönnie igy! :(
De mondtam hogy akkor nekem ennyi elég is lenne és ne kisérletezgessünk tovább!Ezért volt a 1.5év kihagyás a két lombik között!Mert a nőgyogyászom még a sikertelen lombik után sem adta fel az inszem lehetőségét! :shock:
De most már innen nem tágitok! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

figyeljetek!
én már mennék melózni,unom magam itthon.még a hétre betegszabit kértem, mert nem merek menni.inszemek után is mentem,nem is sikerült.most mindent meg akarok tenni, csak jó egy kicsit nyafizni.uncsi már a tv.a dvd, az újság, a fekvés.
így most akkor 10 napig leszek itthon beülti után.mondjuk most tudtam meg, hogy meghosszabbítják 1,5 évre a szerződésemet,tehát úgyse lesz gond!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29

ANIKÓ, lona!
kösz. hogy szorítotok,én is nektek!
lola29

lola!

nem kell 0-24 feküdni, sajna nem azon múlik, meg én azt is hallottam, hogy a sok fekvéstől nagyobb esély van méhenkívülire...
sétáljál, pihenjél, tedd azt ami jól esik, csak ne erőltesd meg magad, meg ne stresszelj és idegeskedj.
amúgy én is mindig végig nyüglődöm ezt az időszakot, állandóan idegesítem magam, hogy most amit csinálok az jó-e vagy ártok-e vele. Nagyon megértelek. Szerintem ezek a két hetek a leghosszabb kéthetek! Kép
próbáj meg nem arra gondolni, hogy most kényszer pihi van.

Na ez most a legszarabb jótanács volt Kép

inkább küldök egy tündért
Kép

katyerina

Lois!
Akkor nagyon fogok rád gondolni holnap!
Nekem szerdán lesz az ellenőrző első tüszőnéző ultrahang!
Te 2-3 nappal elöttem jársz!
Feltétlenül gyere ha végeztél nagyon kiváncsi vagyok mennyi indult meg!!!!!És hogy mit mond Krizsa doki!

Katyerina!
Ez aranyos tanács volt! Kép
Nekem is mindig az lebeg a szemem elött hogy mit szabad mit nem ártok e vagy sem?!És ilyenkor olom lábakon jár az idő!De az igazság az hogy sok minden a fejben dől el és amikor már fáj mindenem a sok fekvéstől akkor jövök rá hogy _"Uram-atyám már megint rá vagyok görcsölve"!Nekem az egyik barátnőmnek a 4-ik lombik sikerült ez volt az első amire nem készült ugy rá!Ugy volt vele,hogy 2-3 napot feküdt és utána félüzemmodban de csinálta a kis dolgait!És most 23 hetes és ott csücsül a babácska a pocakjában(Dévai betege)!Nehéz ebben jo tanácsot adni nem lehet tudni mi hozza meg tényleg a sikert!

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!köszi a jótanácsokat!mindennek örülök!!!!ti szoktatok maradni otthon egy pár napot?
Katyerina!2 nap után már én is felkeltem!méhenkívüliből elég volt már egy tavaly, köszönöm,többet nem kérek.most hallottam hogy ezek még vándorolhatnak!szerintem ha egy nő itthon ellátja a tennivalókat,elég is egy napra.
a stresszt a férjemre hagyom, 4 napja megy a hasa, mi lesz a munkahelyével.miért pont most van ez?nem értem.
most beszéltem a főnökömmel, hát nem fogadta kitörő örömmel, hogy 2. hét hogy nem megyek melóba.ti ezt hogy kezelitek?
egy hét múlva megyek, és és legalább gyorsabban megy a hét 24-ig a teszt időpontjáig!!!!
olyan jó hogy másnak is olyan gondolatai vannak, mint nekem!
lola29

Sziasztok

Lona
Szerintem pihenj sokat, és most ne a fönököd gondjaival foglalkozz, hogy mit szól hozzá hogy Te-Ti most otthon vagy-tok. Csak magaddal és kis családoddal töröődj. Engem sem érdekelt annak idején hogy mit gondol a főnököm, mondjuk én a beültetés napjától (2hétig) még itthon is örültem hogy élek, nemhogy dolgozni mentem volna.

Mindenkinek szép napot, ma már süt itt nálunk is a nap.
Mindenkiért nagyon szorítok, hogy mindenkinek minnél hamarabb sikerüljön.

Sziasztok

Erika
erika13

sziasztok!

voltam ma a doktornőnél, szeptemberben kezdünk és ha minden jól megy akkor oktoberben leszívás :)
az egész hónapban tartó vérzésemre sajna nem találtunk magyarázatot... A sárgatestem nem volt éppen a toppon.
remélem normálisan megjön, bár most nem egészen tudom melyik lesz a megjött vérzés :)

lola!

ha már kiirtak 2 hétre akkor tényleg ne foglalkozz a főnököddel, tényleg élvezd amit lehet....
A múltkor már beszélgettünk a lányokkal, hogy kinek hogy fogadják a munkahelyén és, hogyan oldják meg a pihenőket.

én abban a szerencsétlen-szerencsés helyzetben vagyok, hogy pont egy héttel azelőtt mondtam fel, hogy kiderült segítségre lesz szükségünk... aztán jöttek a dilemmák, hogy keressek-e állást, vagy baba, de végül úgy döntöttünk, hogy ezt a ciklust még végig csináljuk úgy, hogy nem stresszelem magam az álláskereséssel aztán majd meglátjuk...

katyerina

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Két inszemen vagyok túl, most kell mennem csütörtökön, hogy megbeszéljük az első lombikot. Izgulok, mert a doki szabija miatt így is kimaradt egy hónap. Mire kell számolni, mindnekinek először fogamzásgátlót adnak és csak a következő hónapban fognak hozzá a leszíváshoz?

Zsó
zsofian

Zsó!
Ez attól függ hogy milyen protokollt fognak neked alkalmazni van a short az a fogigátlós és vana long amikor a stimu előtti ciklus x. (ez változó milyen hosszú a ciklus) kapsz egy szurit és ha megjött jön a stimu. Lényegében majdnem ugyanannyi idő a kettő. Szóval mikor elkkezded bármelyik módszerrel is még egyszer meg kell jönni utána stimulálnak abbana hónapban szívják le és pakolják vissza őket.

Katyerina!
Izgalmasan hangzik. Akkor érted is lehet végre izgulni. Nagyon sok drukkot fogok küldeni neked. :)

Anikó!
Neked is mennek a mega drukkok. :)

Lola!
Neked pedig kitartás szerintem is maradj otthon ha teheted ott bármikor le tudsz pihenni ha úgy érzed arra van szükséged. Nem kell szerintem ezzel foglalkozni a szerveztetd jelezni fog ha feküdnöd kell és így tovább. Szép nyugisan teljenek a napok. Aztán ah sikerül lehet nem is látnak már a munkahelyeden. Nézd meg az én esetemet azóta folyamatos fekvésen vagyok még vásárolni sem jutottam el. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!Én még új vagyok itt,éppen most regisztráltam.De már régebb óta olvasgatom az oldalt.Nekem ma volt a punkcióm.És szívesen társalognék én is veletek.Addig is sok sikert kívánok mindenkinek!
andrea23

Sziasztok, Üdv neked is Andrea!!
Szóval voltam Krizsa dokinál, hat tüszőt látott, három szépecske, három meg aprócska, szóval erős felzárkóztatás van. Még két nap tutira megy a Gonal, de 225-ben, szerdán megyek, aztán majd meglátjuk. Most úgy néz ki péntek-szombat magasságában lesz a punkció.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Andrea!
Üdv közöttünk! :lol: Sok sikert! :lol:

Lányok!
Zsebi kérésének megfelelően átalakítottam a táblát! Szóval, a babások időrendben, a többieknél meg azok vannak elől, akivel éppen történik valami.
Remélem nem rontottam el benne semmit. Ha valaki már előrébb tart, vagy valami változás történt, szóljatok, és javítom!
Igyekszem nyomon követni az eseményeket, de lehet, hogy időnként lemaradok valamiről.
Az újaknak is jelentkezhetnek, ha szeretnének bekerülni! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Sziasztok

Zsofian
ne izgulj, minden renben fog menni, hallgas csak Zseboroszlánra

Loislane
Kitartás, és nagyon de nagyon szorítunk értetek

Mindenkinek szép álmokat

Erika
erika13

Kismókus!
A táblázatnak:
Punkció: Aug. 18. (Anikót beelőzöm :D :D :D (Ez csak vicc, nehogy átírd :lol: :lol: :lol: )
Erika, köszi aranyos vagy!
Anikó!
Szerdán mész? MIkor?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Üdv az újaknak :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Üdv Zsofian,
tényleg ne izgulj, minden rendben lesz. Ha konkrét kérdéseid vannak, akkor itt segítséget találsz.

Nekem a mensi 2. napjától jöttek a szurik (+ a vitaminok Elevit, C Vitamin, Magnézium stb) , kb a 12. napig, este tüszőrepesztő, utána 1,5 nappal punkció. Leszívás után vitaminok + Aspirin, víz, víz, víz, minden mennyiségben (4-5 liter naponta!!!) 2-3 nap múlva beülti, utána jótanácsokat lásd Fogamzás-Beültetés előtti és utáni...... 69. o. By Zseboroszlán. :wink:

Loislane,
szorítok :wink:

Pusza
Gigi
gigi002

Sziasztok!

Kedves Kismókus!
Kérlek, törölj ki a táblából. Köszönöm.
Lányok, mindent köszönök nektek.
L.
leona

SZiasztok!

Tegnap megvolt a punkció! 13 petesejtem lett, ma kiderül hányan termékenyültek meg, remélem lesznek néhányan!

Andrea, üdv itt! :) Ezek szerint egy napon voltunk! :wink:

Lois, Anikó,
veletek is majdnem egyszerre haladok! :) :)
Drukk, drukk!

Kismókus :)
én már szedtem a fogigátlót, miközben készült a HIV stb eredmény! Sztem ez mehet párhuzamosan!
A körzeti doki nem is jött a képbe, vagy csak én nem tudok róla? :shock:

Leona :(

Mindenkinek drukk, amihez kell!
angel37

Kismókus!
Köszönöm a tábla újítását. Remélem nem okoztam vele túl nagy kavarodást. Szuper imádom nézegetni és drukkolok hogy minél többen a sárga mezőbe kerülhessenek.

Louis!
Akkor már nagyon a végét járod a dolgonak meg fognak nőni ők is ne izguljál minden jól alakul. Nincs túl sok tüszi ez is jó. :)

Leona!
Miért hagysz itt minket? Bármiért is van a döntésed ha nem szeretnéd megosztani megértem és kívánom hogy minden a legjobban alakuljon az életedben.

Angel!
Várjuk nagyon a híreket hogy hány picurka szeretne útnak indulni és bebizonyítani hogy hogy is kell a mami pocijában maradni. :)

Üdvözlöm én is az újakat.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Angel
Neked ez hányadik lombik?
Tavaly nekem is 13-at szívtak le, és másnap csak 1-en látszott valami (én ekkor tiszta ideg lettem, mert én is többet vártam, azt hittem hogy marad fagyasztásra is, de sajnos nem), 2 nap múlva is csak 2 vagy 3. Remélem, hogy számtanilag neked jobb lesz, de ha mégis úgy jársz mint én az se baj, mert akkor ha kevés is lesz akkor is lesz babád. Nekem is 13-ból lett 3-4, és a beültetett 3-ból 1 baba. Úgyhogy ne izgulj, kitartás és sikerül. Remélem, hogy megírod majd a továbbiakat is. Nagyon várom hogy neked hogy sikerül.
Nagyon drukkolok nektek.

Zseboroszlán
Te ma mész genetikai UH-ra? Megírod majd hogy ott mit néztek, mert én úgy emlékszem, hogy nekem a nyaki redőket később nézték, és nekem az alagsori UH-ban.
Nagyon nagyon szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Raksz majd fel képeket ide vagy a babásra?

Mindenkinek nagyon de nagyon drukkolok hogy mielőbb sikerüljön.

Mindenkinek szép napokat

Erika
erika13

Sziasztok lányok, üdv az újaknak is!

Leona, sajnálom...

Katyerina és aki még munka ill. munkahely ügyben parázott. Leírom az én nagyon kellemes meglepetésemet. Tegnap voltam uh-n (részletek a másik fórumon), és ma már szólni akartam, hogy valószínűleg nem megyek vissza dolgozni. Aug. 31-én lejár a szerződésem, és most vettek volna fel határozatlan időre. És mivel veszélyeztetett vagyok, ha akarok se tudok visszamenni sem erre a kis időre, sem a szerződés miatt. És a meglepetés: az igazgatónő gratulált, azt mondta, legyek nagyok boldog, ez a legnagyobb dolog a világon. De ő hosszú távon számol velem és megpróbál egy helyettest keresni, amíg én otthon leszek. Szerintetek lányok, van ilyen még a mai világban? És köszöni, hogy időben szóltam, és fogunk mi még együtt dolgozni! :lol: :lol: :lol:
Persze nem biztos, hogy meg tudja oldani (ezt csak magunk közt írom), de maga a gesztus, hogy velem örülnek, segítenek, ez hihetetlen. A mai napnak is van fénypontja, bár a tegnapi volt a legnagyobb...

Mindenkiért szorítok. Puszi és kitartás mindenkinek!
dkata

Zsebi,
köszi! :)
Remélem jól vagytok mind a négyen! :)

Erika,
neked is köszi! :)
Igen, bennem is van félelem, hogy mi van, ha egy se termékenyül meg... De azért remélem lesz annyim, mint neked volt! :wink: És a végeredménnyel is kiegyeznék! :D

Remélem a kiskatonák is ügyeskednek!

Kb egy óra múlva kiderül, mi van! Majd megírom!

Ja, egy kérdés: a progikúp folyik kifelé... ez normális v. bele van kalkulálva az adagba?
angel37

Kata,
ezek nagyon jó hírek! :)

Erika,
az előbb lemaradt: igen, 1. lombik!
angel37

Sziasztok lányok!

Mindenkinek drukkolok, főleg neked lois, na meg zsebikém!! :)

Én jelentem tegnap bevettem életem első fogigátlóját! :) Beindult a dolog Nálunk is! :) Értem is izgulhattok ha még van eneregiátok! Én is izgulok mindenkiért!

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Angel!
Igen, fej-fej mellett haladunk!! :D Írd meg hamar mi lett a végeredmény, nagyon szorítok!!
Zsebi!
Igen mondta a Krizsa doki is, hogy ő ezt a 6-7 tüszős eredményt kedveli a legjobban, gondolom azért, mert ezzel már lehet azért "dolgozni", viszont annyira nem viseli meg a szervezetünket, a petefészkeinket!! Jól vagy amúgy?
Leona!
Remélem azért rendben vagy.... :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok

Angel 37
Ha jól emlékszem akkor igen folyik kifelé is, ezért én is használtam betétet. De én azért kértem kúpot (választhattam, hogy kúp v. tabletta) mert szerintem itt közeleb van ahoz a helyhez amiért használni kell, de lehet hogy ezt csak én gondolom így és nem is így van, de szerintem így talán jobban használ.
Kitartás.
Nagyon várom a fejleményeket.

Dkata
Ritka egy főnököd van. Remélem, hogy véglegesít, és lesz hova visszamenj dolgozni. Nálam ez a kérdés még sötét lyukként tátong, mert ahonnan elmentem táppénzre ill. gyesre vagy mire oda én nem tudok vissza menni.

Kiscsillag
Érted is nagyon szorítunk, reméljük hogy sikerül.

Sziasztok

Erika
erika13

Sziasztok!

Megtermékenyült 9! :D
Csütörtökön lesz a transzfer!

Kiscsillag :)
nagyon szorítunk Neked is! :)

Erika,
akkor okés, nem zavar, ha jön ki, ha így is hat! :)

Lois,
Drukk, hogy meglegyen ez a kellemes 6-7 hét tüsződ! :)

A sok tüsző nagyon kikészíti a petefészket? El tudom képzelni, nagyon fájt tegnap a leszívás után :shock:
angel37

Sziasztok

Angel
Gratulálok

Sziasztok

Erika
erika13

Kiscsillag : innen a háttérből nagyon szurkolok Neked, meglátod eltelik az 1 hónap gyorsan és itt fogunk együtt izgulni, hogy milyenek az embrikék :wink:

Angel : ügyesek vagytok, a 9 nagyon szép szám !!!

Dkata : gratulálok, tényleg nincs ehhez fogható érzés :)

Zsebikém : nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hidd el, vásárolgathatsz még eleget (gondolom nem is bánod, h most kimarad :D ), lesz kinek, szerencsére :wink: :lol: Én is olyan kíváncsi vagyok a pocidra !!!

Alin : rég jártál erre, minden okés ?
mniki

Erika, Niki, köszi! :) :)

Tudom, hogy a megtapadás nagy kérdés, de úgy örülök minden jó részeredménynek! :D
angel37

Zsebike! :D
Köszönöm a mega drukkokat! :D
Most jol jönnek!Várom hogy mit mondanak az ultrhangon! :D

Andre23! :D
Üdvözöllek közöttünk! Kép
Hogy vagy a punkcio után?
Telefonáltál már?
Hányat szivtak le?És hány indult meg?Hu több kérdésem nincs! :wink:

Lois! :D
Én is holnap megyek tüszőnézőbe 12.30 körül kell odaérnem!
Én ugy saccolom hogy az én punkciom hétfő-kedd magasságában lesz!
De már holnap többet fogok tudni!

Gigi! :D
Aspirinből milyen kell?
A Baby!Vagy van valami specko?Nem a sima?

Leona!
Sajnálom! Kép

Angel! :D
13?Az gyönyörű!!!
Jol vagy?
És hogy 9 elindult ehhez külön gratulálok!!!Nagyon szoritottam! Kép

Kata! :D
Ennek szivből örülök!
De ez a mai világban csodaszámba megy ha valahol emberszámba vesznek és
Emberségesek!!!

Kiscsillag! :D
Gratulálok az első szem fogigátlohoz!Az első lépés a siker felé! :D
Nagyon szoritunk!!!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó :D

Köszi!!! :D Ma már okés, tegnap eléggé szenvedtem, ülni is csak féloldalasan volt jó (vagy úgy se?), de két Cataflam nagyjából helyrerázott estére!

Nagyon drukk a holnapi UH-hoz! :!: Várunk majd a hírekkel!

Andrea,
nálad mi újság? :)
angel37

Sziasztok Lányok!

Alig győzöm olvasni a sok új információt! Jó sok mindent kell javítanom a táblázatban! De sajnos csak a hét vége felé tudom feltenni az újat. (Otthon hagytam a fájl, én pedig most Pesten dolgozom.)

Angel!
Kép ??? Csak így tovább!!!

Loislane!
Szorítok pénteken!

Leona!
Sajnálom! Kitöröllek a táblázatból, ahogy kérted, de elárulom, hogy az excel táblázat alján van egy rész (a fórumban nem látható, csak nálam), ahol azok vannak, akik már régen jelentkeztek. Nem törlöm ki őket véglegesen, hátha egyszer még visszatérnek (ezt is Zsebitől tanultam :lol: ). Ide teszlek Téged is! :wink:

Tegnap beszereztem még néhány hiányzó papírt, lassan összejön mind.
Mivel kicsit magasabb volt a prolactinom a doki felírt rá gyógyszert. Ma felhívtam Krizsa dokit, aki meg azt mondta, hogy ne szedjek semmit. (Én is így gondoltam... :lol: )
Egyébként sajnos csak szept. 1-re kaptunk hozzá időpontot, akkor visszük a leleteket. Elég sokára van, de ez talán még belefér.
kismokus

Kismókus :)
Látod, látod :D :D valami ilyet írtam én is :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Sajnos végleg kiesek a táblából.
A férjem pakolt és ment... Most itt ülök romjaimban. Pár napja történt és még nem tudom, hogyan kell ezt túlélni.
Nem számítottam erre a pofonra. S mivel most állásom sincs... De ti jól tudjátok, egy nő milyen erős lehet, ha kell.
L.
leona

Leona :)
:( :( :(
sokat gondolunk rád, és sok-sok erőt kívánok Neked a folytatáshoz!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Mennyi jó hir!
Angel kedves!
9 :D Gyönyörü szám! Ebből még a fagyóba is juthat, amit persze nem is kell majd elővennetek, legfeljebb a kistesónak! Nagyon szurkolok, Te pedig készits nekik szép puha fészket!
Loiska!
tényleg kellemes szám, nagy esélyekkel indulhatsz! A kisebbek is be fognak érni!
Anikó!
Drukk Neked is! Különben hülyeség, rengeteg párt ismerek, akiknek a 2. nem jön össze sehogyse. Sajnos könnyen változhatnak ezek a dolgok!Ezt 1 nőgyógyásznak főleg tudni kéne, elég pl. 1 felfázás is...
Andrea!
Üdv közöttünk! Remélem minden jól megy majd!
Zsófi!
Annyit gondoltam Rád, mi lehet Veletek! Hát látom, lombikra készülsz. Nem baj, ezzel sikeresek lesztek.
Mi aug.25-én megyünk megbeszélésre. Nem jártok arra akkortájt?
Igazán irhatnál sokszor ide, igy legalább tarthatjuk a kapcsolatot. Rólunk a babás topicban láthatsz pár képet, az a minta, hogy Neked is ilyened lesz egyszer.
Kata!
Le a kalappal a főnököd előtt! És még az is lehet, hogy valóban ugy alakul, hogy együtt dolgoztok pár év mulva.
Leona!
Ez szomoru. Remélem tuljutsz a válságon és meglátogatsz minket később.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Anikó,
Aspirin protect. A punkcióból való gyors felépülésre, és feltétlenül orvosi javallatra, szóval kérdezd meg a Te dokidat is!!! :oops:

Leona,
szomorú, ami veled történt. :cry: Próbálj arra gondolni, hogy a babók ezért nem akartak jönni, és hogy most valami egészen új és fantasztikus vár Rád. Juss hamar túl ezen és koncentrálj a jövődre. Szép lassan minden rendben jön. 31 évesen még fiatal vagy a búslakodásra. Én 30 voltam, amikor megismertem a páromat, és nyilván a sors miatta váratott :D . Lehet, hogy Neked spontán fog majd összejönni az új választottaddal. :wink: :wink: :wink:

Üdv Andrea! :wink:

Csajok, mindenkinek szorítok! :wink: :wink: :wink:
gigi002

Leona!
Most olvastam a szomorú hírt. :cry: Így már értem a kérésed, és tiszteletben is tartom; kiveszlek a táblából. :cry:
Nagyon sajnálom, és kívánom, hogy minél hamarabb túljuss a dolgon!

Icsilya!
Valóban igazad volt! :lol: Jó lenne, ha nálunk is úgy folytatódna a dolog az 1. lombiknál, mint nálatok. Azzal nagyon ki lennék békülve! :lol:
kismokus

Sziasztok lanyok!

Most vagyok eloszor itt, de mar regota olvasgatom a hozzaszolasokat.Sajnos tulvagyok egy sikertelen lombikon, teljesen elkenodve.
Mindenkinek szivbol szoritok aki meg elotte van vagy meg a pozitiv tesztben remenykedik!Kitartas!

Udv mindenkinek!
trixi9

Lányok!ha van fagyibaba akkor is 3 hónapot kell várni az újabb beültire?
Kismókus!
kösz hogy beírtál!!!
lola29

Sziasztok!

Kismókus,
látod, nem gond a prolactin! :)
Tudom, hogy ilyenkor minden kis csúszás soknak tűnik, de hipp-hopp itt lesz az az elseje! :)

Leona,
nem is tudom erre mit lehet mondani :cry: Legyél olyan erős, hogy túl tudj jutni ezen!

Melcsi :)
köszönöm! :) Remélem sikerül odabent szépen megágyazni! :D
Aug 25 is mindjárt itt van! :)

Trixi,
üdv! :) Majd a következő sikerülni fog! :wink:

Lola,
úgy tudom, akkor nem kell 3 hónapot várni!

Anikó,
várunk az UH-s hírekkel!!! :)
angel37

[quote="lola29"]L írta:lola29ányok!ha van fagyibaba akkor is 3 hónapot kell várni az újabb beültire?
Kismókus!
kösz hogy beírtál!!!

Szia lola29!

Ha onkoltsegen vallaljatok akkor mar a kovetkezo honapban is mehet a beulti ha normalis volt a ciklusod a lombik utan.
trixi9

Anikó!
Most indulok az Uh-ra és én tutira megismerlek téged az avataros képedről.... :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

erika, angel, mniki, aniko
Nagyon szépen köszönöm! :) Aranyosak vagytok nagyon! Már kettőt bevettem és nagyon izgulok!! Juuj! :)
Angel és Anikó nektek külön megy a drukk!! Hajrá lányok!! :) Küldöm az energiákat! +++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

leona :(
Nagyon sajnálom! Nem lehet könnyű, de nézz előre, biztos van valaki aki jobban megérdemel Téged! Kitartás!

trixi
Üdvözöllek! Nagyon nehéz lehet, de erre is fel kell készülni sajnos. :( Én is próbálok arra is ha nem sikerül lélekben készítem magam, de persze nem könnyű! Mikor indultok a következőre?

loisom :)
Drukkolok Neked nagyon -nagyon! És várom a híreket, hogy mikor is lesz a punkció! Remélem doktorunk mindent rendben talál!! Drukk - drukk :) Várom a mailt!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag :)
Látom megy a fogigátló? :) Úgy vettem be én is őket, mintha pici aranyrögök lettek volna! :lol:

És kösziii! :)

Lois :)
drukk az UH-hoz, és gyere majd a hírekkel! :)
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?