Új privát üzeneted érkezett!

Kati: Hát ez nagyon jó, hogy Joci így magától elalszik! Ákost CIPELNI kell folyamatosan. 8,5 kiló és már nem kellemes egy 10 perc után.... Magától el nem aludna! Most hajnalban már kidőltünk és hagytuk sírni, hogy majd rájön, hogy el tud aludni magától. Háromnegyed órán át sírt és én közben ELALUDTAM, hiába üvöltött a gyerek, de fáradt voltam. Végül rájött, hogy nem veszem fel és játszani kezdett vidáman. Rá kell nevelnünk, hogy ne várja el a cipelést....
Örülök, hogy nem ítélsz el, sokan leszóltak (szerencsére innen a fórumról nem), hogy mi az, hogy én dolgozom, és főznöm-mosnom-babaruhát vasalnom kéne egész nap. Holott azért is dolgozom, hogy a gyereknek kedvező körülményeket tudjunk biztosítani. Igaz, most még nincsenek nagy igényei, de később más lesz a helyzet (suli, sport, tanfolyamok, nyaralás, programok, stb.) Amúgy tényleg nem akarom nagyon sajnáltatni magam, mert szeretem a munkámat, csak hát legalább éjjel alhatnék.....

Képzeljétek szeptemberben egy hétig Ákos nélkül leszek! Apjával lesz vidéken, nagyszülők házában, mivel ők nyaralni mennek, és gondoskodni kell kutyákról, beteg nagymamáról, stb. Persze hétvégén rohanok hozzá, és meg is nyújtjuk a hétvégét, de hétköznap dolgoznom kell, nincs mese. ELőször úgy volt, hogy itt marad, de egyedül nem bírnám, hogy lógok 2 telefonon, meg mailekre válaszolok, háttérben meg sír a gyerek. Ugye, ketten csinálunk férjemmel mindent amúgy. Szerintetek nem fogja Ákos azt hinni, hogy eltűntem? Hogy lehet egy 9 hónaposnak elmagyarázni, hogy 4-et kell aludnia nélkülem?

Jó éjt Mindenkinek!
mölli

Sziasztok!!!!

Kati, igen sűrűn kell elviselnem az anyósom, egy lakásban élünk...... :shock: :?

Sancsi! Ne szomorkodj a tejci miatt! És ha még van hozzá energiád akkor fejd le ami van és cumiban add Enéhnek vagy keverd neki más ételbe! De tényleg Te nagyon hősiesen és ügyesen helytálltál a szoptatás téren! Ez bőven nagyon is jó, hogy eddig minden rendben ment!!!! :lol: :lol:

Amúgy hála égnek vasárnap reggel megjött!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy szerencsére el is kezdtem a gyógyszert is, nem kell majd az a fránya gumi! :P :lol:

Sancsi Te bizti jó anyós leszel, a lányos anyukák szerintem nem érzik úgy mint a fiúsak, hogy az új nőszemélyben a riválist kell keresni. Jelen esetben ugye az Én anyósom a példa. Ő mindig mindent jobban tud! :twisted: :evil:
Amúgy ezt az összeugrást konkrétan hogy is érted?!? Tépjem meg?!? :shock: :o :shock: :shock: Eme szemszögből még nem gondolkoztam........... :?
Az emailedet megkaptam, meg az instrukciót a kérdésemre válaszolva, de valahogy olyan bonyinak tűnik, pedig bizti nem az, csak még nem volt hozzá kedvem, de majd megpróbizom..... :roll:

A tény az, hogy lusta dög vagyok, meg egy iszonyú jó könyvet kezdtem el olvasni. Biztos ismeritem meg már lehet sokan olvsatátok, de Én csak most akadtam rá. Vavyan Fable : Apád, anyád ide lőjön! Naggyon jó kis könyv.... :-)
Na most el kéne már tennem magam holnapra......

Jó éjt!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sancsi! Köszi a GIF-es oldalt. :-) Én mindig mindenfelé máshol nézegetek, álltalában a külföldi oldalakon. De nekem annyira bejönnek ezek a képek! Meg Én ilyen szép-kép fanatikus vagyok! Imádok ilyeneket nézegetni.......... :D :lol:

Mölli! Tegyél fel valami vonalzót, mert rossz, hogy nem látni Ákos korát!!!............. :shock: :( A babafalván nagyon egyszerű!!! Ha van egy csepp időd majd léccci, lécci léccii!!!!!!! Meg egy kis képecskét kérünk Ákiról!!!!!!!!!!
:lol: :lol: Meg szeretném skubizni!!! :lol: :lol:

Látom az alvás még mindig nem egyszerű nálatok.... Szerencsére pláne éjjel náunk nincs gond. Nappal nehezebben alszik el Gery, de már megvan a nagyon jó altatási módszerem : van egy kis Füleses rongyocskája. Azzal imád aludni! Én odahajolok hozzá, ezt a Fülest odasimizem az arcához, szeméhez, Gery ida is szorítja magának, még egy kis simizés, puszilgatás és 5 percen belül tuti az alvás!! :-)
És még érdekes azt figyeltem meg, minnél többen vagyunk mondjuk a szobában, annál nehezebben alszik el! Ha pl bent van apa is és Én is, az sokszor nem jó! Viszont ha kimegyek a konyhába mondjuk mosogatni vagy bármi, akkor is sokkal hamarabb elalszik!!!! :-)
Viszont nappal maximum fél óra-órát alszik! Meg reggel a reggeli után még ha nagyon jó, akkor 2 órát is szokott aludni, aztán meg sokszor elalszik már füri elött is kicsit. De nappal mondom olyan fél óra alvást szokott Gery produkálni.

Nem mentetek olyan alvásszakértőhöz vagy mi? nem úgy volt?

Na most máááá tényleg megyek!!!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

[color=white]Sziasztok!

Képzeljétek mit művelt Jocikám ma reggelre!!!! :evil: :evil: :evil:
Véresre karmolászta az orrnyergét! (De nem ám csak egy helyen, úgy néz ki, mint akinek bedörgöltek egyet!) Kb. 3-4 napja ugyanis, ha elalváshoz készülődik, a bal tenyerét odateszi, pont a két szeme közé! Én mindig levágom a körmeit, de úgy látszik, legutóbb nem eléggé! :cry: Most nosztalgiázok egy kicsit, húztam egy kesz-
tyűt arra a kezére, úgy mint újszülött korában, hogy ne tudja magát marcangolni! Sudi! Lehet, hogy meg kéne próbálnom adni neki egy kis elalvós-rongyocskát?! :roll: Csak attól félek, hogy nehogy megfulladjon tőle! :? Ha Gery elaludt, te el szoktad venni tőle vagy éjszakára is nála hagyod?

Mölli: Szerintem muszáj lenne rászoktatnotok Ákost, hogy aludjon el egyedül vagy ha éppen nem álmos akkor is foglalja el magát és hagyjon benneteket aludni! Meg kell próbálni következetesnek maradni és nem megsajnálni! Persze tudom, ezt könnyű mondani és szívtelenségnek is tűnhet, de nincs más megoldás! Félő, hogy ki fogsz készülni idegileg, ha továbbra is így folytatódnak a dolgok! :cry: A szeptemberi elutazásukkal kapcsolatos kérdésed-hez sajnos nem igen tudok hozzászólni, miután nincsen ez irányú tapasztalatom, tulajdonképpen azt sem tudom, hogy egy 9 hónapos gyerek már mit tud vagy mit nem!? :oops: Talán jó megol-
dás lenne, ha a férjed vinne magukkal egy pár olyan fényképet, amin te is rajta vagy és addig, amíg nem tudsz csatlakozni hozzá-
juk, addig azt mutogatná Ákosnak! Meg persze telefonálni úgyis fogtok egymásnak és akkor azon keresztül tudsz egy kicsit beszél-
ni hozzá, hogy hallja a hangodat! :D

Sudi: Ne haragudj, Edith írta múltkor, hogy együtt laktok az anyósoddal, csak tisztára kiment a fejemből! Mégegyszer bocsi! :oops: Látod, mondtam én, hogy ne aggódj a "késés" miatt! Csak most már aztán tessék szedni rendesen a gyógyszert! :D (Egyszer én is majdnem elfelejtettem bevenni, még jó, hogy beállí-
tottam a telefonomban az emlékeztetőt és az jelzett! :D )

Sancsi: A GIF-es oldal nekem is nagyon tetszik!

Na megyek, mert Joci éhes!

Puszi:
[/color]

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Na, az imént áramszünet lett, és elszállt, amit írtam. Szerencsére nem a teljes kisregény, amit írni szándékoztam, úgyhogy sajna, de ismét leírom! :P :P :P

Kati: Örülök, hogy hasznos volt a segítségem a vonalzóval kapcsolatban.
Nem haragszom, hogy Istvánhoz hasonlítottad a lánykámat, hiszen úgyis tiszta apja. Na meg anyósom :P :!: :?: ! De ez engem nem zavar. Úgyis az a lényeg, hogy egészséges, és hogy szép. Bár minden szülőnek a sajátja a szép, sőt a legszebb, de ez már csak így van. Kriszta inkább a két mamájára hasonlít. Az arcvonások inkább anyósom felé ütnek, de a szőke haja és a kék szeme által mindkét mamára hasonlít. A te fiacskád viszont tiszta anyja. Most nő a májad, ugye? :D :D :D

Képzeld, amikor Kriszta még kisebb volt és küldözgettük egymásnak a képeket, azt fedeztük fel Sudival, hogy a gyerekeink hasonlítanak egymásra. A hűgom egyszer nem is tudott különbséget tenni a két kép között, csak aztán rájött, mert Krisztának nincs olyan játékja, mint ami azon a képen volt. Szerintem még most is van egy-egy közös vonásuk, bár már kezd látszani, hogy Gery "fiúsodik", Kriszta meg lányosan fejlődik.

Sancsi: Ne szomorkodj, valóban, a szopi kimaradása miatt. Enéh döntött így, tehát neki már nem kell. Tényleg, örülj, hogy eddig is tehetted, látod , Kriszta 5 hétig szopizott csak. És talán még az is jobb, mintha első perctől tápival nőtt volna.

Mölli: Jó lesz, ha Ákos elmegy egy hétre, bár nem irigyellek, mert állandóan rá fogsz gondolni, és nagyon fog hiányozni. Az vigyasztaljon, hogy 9 hónap óta először te is átalhatod majd az éjszakát. Ha meg hazajön, akkor újult erővel vághatsz neki a további hétköznapoknak! :) Szerintem te is nagyon hiányzol majd neki (mi lesz a cicivel? :?: ) de lehet, hogy annyi új élményben lesz része, hogy "észre sem fogja venni", hogy te nem vagy ott. Talán este egy kicsit és éjjel. :wink: Szerintem még nem tudod neki sehogysem megmagyarázni a kimaradásodat, de meglátod, az az öröm, amivel majd fogad, kárpótol minden aggodalommal eltöltött percért. Ne félj, mnden jó lesz - nélküled is - vigasztajlon az, hogy neked is nagy szükséged van erre a néhány napi kikapcsolódásra, pihenésre még akkor is, ha napközben úgysincs semmi ilyesmiről szó.

Sudi: Az én vérzésem is sokkal bővebb most, a szülés után, de már mégsem annyira, mint, amikor legelőször megjött. A gyógyszre mellett valóban kisebb volt a mennyisége, de míg most lejár 4 nap alatt, gyógyszer mellett 7-ig is eltartott. MOst még nem szedek semmit, lehet nem is fogok, meglátom, mit mond a doki. Ha tavasszal ismét próbálkozunk, akkor talán nem éri meg hogy vagy 3-4 hónapig szedjem, és aztán ismét nem, amíg a szervezetem kitisztul. Különben örülök, hogy megjött. Nekem is meg kell jönnie valamikor a napokban, de nem tudom, pontosan mikor, mert nem emlékszem hányadikán volt a múlt hónapban, nem tudom semmihez sem kötni. Máskor mindig tudtam az ilyesmit. De azért most kiakadnék, ha ismét terhes maradnék. Na, nem festem az ördögöt a falra... :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Kriszta: Rég nem írtál. Megbántottalak? Nagyon remélem, hogy nem. És remélem, hogy nem emiatt maradtál ki már néhán napja! Emese helyrejött? Biztos nagyon erős kislány és hamar kilábal mindenből! Ha esetleg mégsem, akkor gyors gyógyulást kívánok neki továbbra is.

Berta Eszter is írt, megtalált minket, de nem tudott hozzászólni, mármint nem tudta hogyan kell. Remélem, most már hamarosan jelentkezik.

Bettyék is jól vannak, csak vendégei voltak néhány napig, nem volt ideje jelentkezni, hamarosan ő is jön.

Nem tudom, mi van Katival, ő azt hiszem, még be sem kukkintott ide. Vajon Mirácskájának még mindig fáj a pocija?

Andreáról sincs több hírem, de őt megértjük, hisz a szülés, majd a műtétje még nagyon friss és mély nyomokat hagyott benne. Remélem, hogy ő is jelentkezik majd amint tud.

Hajni: Tegnap volt Marcinak a nevenapja, így utólag is kívánok neki boldog névnapot, és sok-sok pocifájás-mentes napot, finom tejcsit, erőt és egészséget. Várunk téged is nagyon!

Emőke: Boldog szülinapot a férjednek! Jó sütkérezést neked, aztán nekünk is küldj egy-egy szeletet a fincsi tortából! :D

Etterke: Jelentkezz te is, amint tudsz! Várjuk a beszámolókat Rékus "csínytevéseiről".

Zsuzsi: Nem felejtettelek el téged sem, csak neked már megírtam, amit szerettem volna. Sok puszi neked és Alidának. Most még szép álmokat, de kitartás, holnap már szerda, és hazajön a párod is. :)

Kihagytam még valakit? NAgyon remélem, hogy nem, ha mégis igen, elnézést kérek! :?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Köszi a vigasztalást! Kicsit bánt a dolog, de ahogy a párom mondta: nézzem a jó oldalát! Bármit ehetek, és nyugodtan fogyókúrázhatok, nem kell attól félnem hogy elmegy a tejem. Most még, amíg van fejem, és belekeverem a tápba, legalább addig is kapja. Mondjuk egyre kevesebb van, örülök ha 50 ml lejön.

Zsuzsi!
Eddig egyszer kaptam képet Alidáról, arra válaszoltam is. A mostanit is a gmailre küldted?

Sudi!
Lehet a megtépés sem rossz megoldás! :lol: Az összeveszés nem használ? Nálam anno az jött be!
Semmi gond hogy nem írtál, néha nekem is nehezen jön össze.
A portal tényleg nem bonyi. Nekem is úgy tünt, de nem az!

Mölli!
Nálunk Enéh este úgy hajlandó elaludni, hogy mellettem fekszik, majd ha elaludt, teszem át a kiságyba. Napközben nekem is csak az ölemben hajlandó. Egyszer már sikerült leszoktatni róla, de valamiért viszaszokott erre az anya nélkül nem megy dologra. :?
Ákos apja ölében elalszik? Mert Enéh csak és kizárólag nálam hajlandó elaludni. Nem is tudom mi lesz szept. első hetében.

Kati!
Én is alkalmazok elalváshoz rongyot, jobbanmondva egy mintás pelenkát. Enéh amúgy a haját tépné, :shock: és nem kell aggódni, nem fulladnak meg! Annál ők okosabbak! :lol:

Legújabb produktum: „terpeszülés” :lol: :lol: :lol:
Kép
Valamint! Kipróbáltuk az etetőszéket! :lol:

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Sancsi: Nagyon édeske enéh a képeken, tutti, hogy ezentúl is sok ilyen új produktummal áll elő. Csak győzzed követni. Főleg ésszel! :)

Lányok, itt a gyermeknevelés címszó alatt van egy topik, aminek az a címe: BALESETEK AMIKRE NEM SZÁMÍTUNK. Nagyon sok olyasmit írnak benne, amiktől megáll az ész, de ha elgondolkodunk, annyi minden megtörténhet mindamellett, hogy figyelünk és a babák mellett vagyunk! És akkor kit hibáztatunk? Szerintem érdemes beleolvasgatni!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edit,azt szeretném kérdezni,hogy te váltottál tápszert a 4.hónap után???Én elkezdtem a 2-et,de csak reggel és este?!?!A doki igy ajánlotta,viszont alig ismerem már ki magam,mert mindkettöt máshogy kell adagolni :roll:

Szancsi,nagyon édes a leányzó!!!Mikor fogunk mi mét itt tartani,a terpeszülésnél???? :P

Puszi mindenkinek
Betty
betty30

Előbb egy csomót írtam és elszállt!

Szóval mindenkinek köszi a bíztatást, tényleg úgy néz ki a sírni hagyom és alszik magától módszer lesz a célravezető. Ma éjjel is felsírt, adtam neki inni, megsimogattam és visszatettem az ágyba. Utána sírt de már "csak" negyedórát és hasrafekve elaludt utána. REGGELIG aludt és nem ébedt fel hajnalban, mint szokott!

Sancsi kérdezted, hogy nálam hajlandó-e csak elaludni Ákos. Korábban nem, de 3 hete anyás lett és értem nyavalyog folyton!
Nem is értem, mi ez a változás! Persze, örülök, hogy így szeret:-)

Edit, igazad van, Ákos távolléte alatt végre alhatok.....

Már rég kész Ákos vonalzója, jött mail is kódokkal, de hová is kell bemásolnom?
mölli

Sziasztok!

Edith: Őszinte legyek? Igen! Nőtt a májam! :lol: :lol: :lol: Egyébként teljesen megoszlanak a vélemények, van aki ugyanazt mondja mint te, van aki szerint tiszta apja! Többször hallottam már egy olyan "mondást", hogy a fiúk az anyjukra, a lányok inkább az apjukra szoktak hasonlítani! Nem tudom, hogy ez minden esetben igaz-e, de ahogy így belegondolok, nálunk a tágabb családi körben valóban így van! Ha érdekel a véleményem, szerintem sincs sok értelme erre a "pár" hónapra elkezdeni gyógyszert szedni! Bár kényelmesebb lenne, mint az általatok sem kedvelt óvszeres megoldás!

Sancsi: Adtam próbából Jocinak egy textilpelust, de azért nagyon odafigyelek, hogy mit "művel" vele! Úgy látom, nagyon jól esik neki, ahogy hozzáér a kis arcához! (Az előbb sikeresen le is dörzsölte vele az egyik kis varacskát az orráról! :D :cry: :evil: )
Olyan aranyos Enéh!!! :D És, hogy tetszett neki az etetőszékben? Bár a kép alapján úgy tűnik, hogy jól érezte magát benne!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Elolvastam a topikot, amire felhívtad a figyelmünket! Félelmetes! Még most sem tértem magamhoz egészen a sok szörnyűségtől, ami megtörténhet ezekkel a picurkákkal! (Anyukám is tudna mesélni, hogy én mi mindent csináltam!) Lányok! Tényleg érdemes elolvasni, mert rengeteg olyan veszélyforrás van, amire nem is gondolnánk! :cry:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Jocikám ma 3 hónapos!!!! :D Igaz, dátum szerint még csak pénteken tölti be, de látom, a vonalzó máshogy számolja! :o

Mölli: Ennek az oldalnak a tetején van egy olyan, hogy Segédletek.
Ott lenyitod, kiválasztod a Profil-t és azon belül az Aláírás-hoz kell bemásolni a kódokat. Utána legalul rákattintasz az Elküld-re! Ennyi! Csak ne felejtsd el az aláírást hozzáadni a hozzászólásaidhoz! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Jól elírogatok itt egymagamban!!!!! :lol: :lol: :lol: Sehol senki? :(

Kriszta, Viki: Remélem meggyógyultak a csemetéitek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok.

Nem bántott meg senki,nem vagyok sértödős.Sőt szeretem a gerinces embereket.
Rengeteg munkám van.Mesike meggyógyult.Nagyon elszaladt az idő,most megyek egy baráti vacsira,amit nyertem és most tartjuk este.Ha haza jövök beszámolok.

További kellemes napot mindenkinek.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Szia, Kati! Én itt volnék! :) De jaj, azzal a kékkel ne írj többet, mert szemüveges leszek, mire kiolvasom. Még szerencse, hogy csak 1 mondat volt!!! :shock: :shock: :shock: :P :P :P

Hazajött a párom és ebédeltünk, majd Kriszta is evett és gondoltam, "megpihenek" egy kicsit. Istvánnak ma becsípődött egy idegszál a nyakánál, szegénynek nagyon fáj. Alig tudja mozgatni a fejét, megfordítani meg végképp nem tudja, az egész testével kell forduljon, mint a farkasok! :evil:

Szerintem a gép nem számol rosszul, hisz egy hónap nem kerek 4 hétből áll. De ha megnézed a naptárban, múlt hó 18-ától kerek 4 hét telt el. nyugodt lehetsz, hogy pénteken azt fogja kiírni, hogy 3 hónapos lesz! :)

Van úgy, hogy Kriszta is elalszik egy pelus kíséretében, de azt általában véletlenül kaparintja meg. Én nem nagyon akarom ilyesmire rászoktatni, nehogy később ne akarjon megválni tőle. Amíg nincs gond, szerintem fölösleges pelusozni elalváskor. Van a másik panelben egy 3 éves kislány mindenhová maga után viszi a "rongyát", szegégy gézdarab úgy néz már ki, hogy inkább leköpni való, mintsem hozzábújni, netalán szopogatni. És nem vehetik el tőle általában. Mondja az anyja, hogy akkora gondban van ezzel, mert ha alvás közben veszi el, hoyg legalább kimossa, felébred rá és másikat nem fogad el. Na, nem biztos, hogy mindenkivel ez történne, de én félek egy ilyen szitutól. A lányom ma a mobilom zsinórját tanulmányozta. Olyan édes volt vele, olyan komolyan csűrte-csavarta, forgatta, most is azzal játszott, mielőtt elaludt. Szép színes, narancssárga, gondolom, azért.

Kép Ilyen elmélyülten tanulmányozta:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hello, Kriszta!

Örülök, hogy meggyógyult Emese!
Hogy te miket nem nyersz! :o :o :o Konyhai cuccokat, pénzt én is nyertem nem is egyszer, de vacsit? Azt még nem! Várom a beszámolót nagyon! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Betty: Én áttértem a Milumil tápszerről egy másikra (olcsóbbra) már elég régecske, ennél viszont nincs 2-es vagy 3-as. Azt írja rajta születéstől 1 éves korig. Ezen én is gondolkoztam, hogy vajon jó, megkapja-e az összes vitamint olyan mennyiségben, mint ahmennyire szüksége van ebben a korban? De ha nem lenne jó, valószínű, nem forgalmazhatnák! Addig amíg eszi, és szívesen, nem fogom átváltani.
Te Betty, nem figyelted, miután Léna eszik zöldséget vagy gyümölcsöt ugyanúgy fogadja el a tápszert? Mert Kriszta ma öklendezni kezdett, amikor a tej ért a szájába a barackos-almás pép után. És nagyon húzta a száját, mintha a tápi már nem ízlett volna annyira. A rákövetkező etetésnél már nem volt gond, de amikor rögtön a gyümölcsöt el akartam "nyomtatni" egy kis tejjel, nem kellett.
VAgy egyáltalán tapasztalta valaki még ezt?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, látom, most már én dumcsizok itt egymagamban! Lányok, biztos nem kell pszichológushoz mennem? :shock: :shock: :shock: Minden rendben velem? Nem gond az egyedülbeszélgetés? :o :o :o

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vonalzó-próba

Kép
mölli

Sziasztok!!
Én is ideérek mindig a nap végére, ekkorra annyit írtok, hogy attól félek, mindent elfelejtek és nem írom le mindazt, ami olvasás kuozben eszembe jutott.

Kati: Sajnos ismerôs ez az orrkaparás :( Én utálom a kesztyět, mert azt vettem észre, hogy teljesen kihělt Alida keze tôle, mivel nem tudta mozgatni az ujjait. Abban reménykedem, hogy elôbb-utóbb megtanulja irányítani a kezét és nem fordul majd elô ilyen. És persze próbálom rövidre vágni a körmét, de olyan gyorsan nô! :lol:

Sancsi:[b] akkor ezek szerint tényleg rossz volt a cím :? Küldöm majd mégegyszer.
Nagyon ügyes Enéh, hogy már terpeszben ül és hogy trónol az etetôszékben! :D

Mölli: nem akarok okoskodónak těnni, valahol azt olvastam, hogy az nagyon fontos, hogy a baba ahol elalszik, ugyanott találja magát akkor is, mikor felébred. Ha a karodban alszik el és aztán máshol ébred, ugyanoda akar majd visszamenni, ahol elôször elaludt, hogy újra elalhasson. Valami ilyesmi. Azt írják, hogy jó betenni a kiságyába, mikor már közel van az alváshoz, de még nem alszik teljesen. Biztos jó lesz az a néhány nap szeptemberben, ne aggódj miatta. Tényleg, mi lesz a cicivel??

Edith: Látom, Kriszta jó játékot talált magának. Tényleg, a babáknak minden nagyon érdekes, órákig elbabrálnak egy színes kendôvel is.

Alida tegnap óta rikácsol! Fôleg tisztábatevés közben, nagyon élvezi, ahogy mosogatom. Néha, mikor bekakil, elkezd rikácsolni. Lehet, hogy jelzi, hogy itt a tisztábatevés ideje? :D
zsuzsi 81

Hoppá! Csak a neveket akartam kövéríteni, de úgy látom, minden mást sikerült!! :oops: :lol:
zsuzsi 81

[color=orange]Na, én még mindig itt dekkolok, olvasom tovább azt a balesetes topikot. Nagyon tanulságos lehet, és - bár előre is tudtam - mindinkább rájövök, hogy a mi lakásunk egyelőre még nagyon nem bababiztos.

Zsuzsi: Olvastam amit nekem küldtél, majd válaszolok rá holnap. A párom elmegy 3 napra, több időm lesz egy kicsit. Aranyos, ahogy írtad, hoyg Alida rikácsol. Ismerős, mert Kriszta is azt csinálja már egy jóideje, de ez a kifejezés nagyon illő rá. Tegnap a bevásárlóközpontban olyan hangos volt a jókedve, hogy többen megmosolyogták, amint elhaladtunk mellettük! :lol: :lol: :lol:
A színes kendő különben jó ötlet. Már régebb olvastam ezt, kipróbáltam és Kriszta nagyon szeret vele játszani. Keresd fel ezt az oldalt - de mindenkinek ajánlom - és itt nagyon sok fejlesztési lehetőséget ajánlanak a babák korának megfelelően. Az első évben.: http://www.bebilap.hu/elso_ev/elso_ev.htm

Zsuzsi, Kati: Egy ideig ez még így lesz, összekarmolja magát. Krisztán is állandóan van egy-egy kisebb karmolási seb.

Mölli: Nagyon jó lett a vonalzód! :)
[/color]

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith: A világért sem szeretném, ha szemüvegesek lennétek miattam!!! :lol: :lol: :lol: Utólag én is rájöttem, hogy rossz választás volt az a kék szín! Az én szemem is kis híján kifolyt tőle, mikor visszaolvastam! Bocsánat! :lol: Az előbb megnéztem Kriszta naplóját, láttam a képet, amin apukájával ücsörögnek a folyóparton! Nagyon hangulatos kis helynek tűnik! Szegény férjed!
Az enyémnek a bal lapockája alatt szokott olykor-olykor becsípődni egy idegszál! Masszírozgatod a nyakát? Igazad van, természetesen én is tudom, hogy egy hónap nem 4 hétből áll, csak az az érdekes, hogy ha pl. orvoshoz viszem vagy egyéb hasonló esetben, akkor a dátumhoz igazítják a korát! :D Én sem akarom rászoktatni a pelussal-alváshoz, ha nem muszáj! Az előbb sem ad-
tam oda neki és elaludt anélkül is! Egyébként most újra levágtam a körmeit, remélem reggelre nem szaporítja magán a karmolásokat! :D

Zsuzsi: Nagyon édes lehet Alida, mikor rikácsol! Joci is szokott már néha kurjantgatni! Igazából nem is kesztyűt húzok a kezére, hanem egy laza zoknit, amiben ugyanúgy tudja mozgatni az ujjacskáit!

Mölli: Örülök, hogy sikerült megcsinálnod a vonalzót! Szép lett! :D

Kriszta: De jó, hogy Emese meggyógyult! Én is kíváncsi vagyok a beszámolódra a vacsiról! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

NA, végigolvastam a "Horrortopikot". Vannak olyan esetek leírva, amik talán ezer gyerekből eggyel történnek meg, de vannak olyan hasznos, valóban a mindennapokban használható tanácsok, amikből talán lehet okulni, ha előre tud róluk az ember. Úgyis annyi előreláthatatlan veszély leselkedik mindenkire! A mi lakásunkban van néhány kaktusz, valószínű nemsokára el kell távolítanunk. Meg sorolhatnám, pl. a vitrinüveg.
Szerintem amikor egy kis időtök van, nézegessetek bele, mert nem válik senkinek kárára.

Kati: Nem értem ezt a mondatot, hogy a dátumhoz igazítják a korát :shock:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith: Sejtettem, hogy nem egészen egyértelműen fogalmaztam! :oops:
Szóval úgy értettem, hogy pl. Joci, aki május 18-án született, augusztus 18-án számít csak hivatalosan 3 hónaposnak, holott a heteket számolva már valamivel korábban betölti. (Egész pontosan múlt csütörtökön.) Talán butaság ezt számolgatni! :? :roll: :oops:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati: Hát egyértelmű!!! Teljesen normális, hogy mindig 18-án lesz hófordulós, hisz az éveket is mind 18-án fogja tölteni! Ki fogja majd észben tartani a heteket? Azok csak a legeslegelején számítanak, amíg kb 2hónaposszerintem, bár én vezetek egy "naplót" ahová felírom, hogy amikor pl. 4 hónapos volt akkor éppenséggel ennyi hetes, annyi napos volt.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

[quote="zsuzsi 81"]H írta:zsuzsi 81oppá! Csak a neveket akartam kövéríteni, de úgy látom, minden mást sikerült!! :oops: :lol:

Sziasztok!
Felléptem vajon vagy most sem sikerült?
Kíváncsi leszek mert csak szerencsétlenkedek.
berta eszter

[quote="sedith"][ írta:sedithcolor=violet]Na, látom, most már én dumcsizok itt egymagamban! Lányok, biztos nem kell pszichológushoz mennem? :shock: :shock: :shock: Minden rendben velem? Nem gond az egyedülbeszélgetés? :o :o :o[/color]

Hát én nem tudom,de nekem ez a fórum még nagyon nehéz:)
Én is szeretnék ilyen képet amilyen nektek van,mármint a Lilit felrakni.
Meg mik ezek az ikonok amik itt oldalt megjelennek?
Remélem megszokom itt és megtanulom a dolgokat,mert azt sem tudom hova írogatok:)
berta eszter

[quote="mölli"]K írta:mölliati: Hát ez nagyon jó, hogy Joci így magától elalszik! Ákost CIPELNI kell folyamatosan. 8,5 kiló és már nem kellemes egy 10 perc után.... Magától el nem aludna! Most hajnalban már kidőltünk és hagytuk sírni, hogy majd rájön, hogy el tud aludni magától. Háromnegyed órán át sírt és én közben ELALUDTAM, hiába üvöltött a gyerek, de fáradt voltam. Végül rájött, hogy nem veszem fel és játszani kezdett vidáman. Rá kell nevelnünk, hogy ne várja el a cipelést....
Örülök, hogy nem ítélsz el, sokan leszóltak (szerencsére innen a fórumról nem), hogy mi az, hogy én dolgozom, és főznöm-mosnom-babaruhát vasalnom kéne egész nap. Holott azért is dolgozom, hogy a gyereknek kedvező körülményeket tudjunk biztosítani. Igaz, most még nincsenek nagy igényei, de később más lesz a helyzet (suli, sport, tanfolyamok, nyaralás, programok, stb.) Amúgy tényleg nem akarom nagyon sajnáltatni magam, mert szeretem a munkámat, csak hát legalább éjjel alhatnék.....

Képzeljétek szeptemberben egy hétig Ákos nélkül leszek! Apjával lesz vidéken, nagyszülők házában, mivel ők nyaralni mennek, és gondoskodni kell kutyákról, beteg nagymamáról, stb. Persze hétvégén rohanok hozzá, és meg is nyújtjuk a hétvégét, de hétköznap dolgoznom kell, nincs mese. ELőször úgy volt, hogy itt marad, de egyedül nem bírnám, hogy lógok 2 telefonon, meg mailekre válaszolok, háttérben meg sír a gyerek. Ugye, ketten csinálunk férjemmel mindent amúgy. Szerintetek nem fogja Ákos azt hinni, hogy eltűntem? Hogy lehet egy 9 hónaposnak elmagyarázni, hogy 4-et kell aludnia nélkülem?

Jó éjt Mindenkinek!

Szeretnék én is ilyen vonalzót Sedith,segítesz?
berta eszter

Jól léptem fel vagy csak itt szórakozok egymagam :?
Mindenesetre jól elvagyok,na megyek fürödni,puszi mindenkinek!
Nagyon szép itt mindenkinek a babája :D
berta eszter

Most meg én próbálok valamit!
[quote="berta eszter"] írta:berta eszter
[quote="mölli"]K írta:mölliati: Hát ez nagyon jó, hogy Joci így magától elalszik! Ákost CIPELNI kell folyamatosan. 8,5 kiló és már nem kellemes egy 10 perc után.... Magától el nem aludna! Most hajnalban már kidőltünk és hagytuk sírni, hogy majd rájön, hogy el tud aludni magától. Háromnegyed órán át sírt és én közben ELALUDTAM, hiába üvöltött a gyerek, de fáradt voltam. Végül rájött, hogy nem veszem fel és játszani kezdett vidáman. Rá kell nevelnünk, hogy ne várja el a cipelést....

Jó éjt Mindenkinek!

Szeretnék én is ilyen vonalzót Sedith,segítesz?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, már értem. Idézettel került be másnak a szövege.

Eszter: Örülök, hogy végre megtaláltál. Látom sikerült normálisan is írni. Szívesen segítek, de talán csak holnap.Kriszta épp mosrt kelt fel. Meg mi is vacsorázunk, nem biztos, hogy lesz még időm írni.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

[quote="sedith"][ írta:sedithcolor=red]Betty: Én áttértem a Milumil tápszerről egy másikra (olcsóbbra) már elég régecske, ennél viszont nincs 2-es vagy 3-as. Azt írja rajta születéstől 1 éves korig. Ezen én is gondolkoztam, hogy vajon jó, megkapja-e az összes vitamint olyan mennyiségben, mint ahmennyire szüksége van ebben a korban? De ha nem lenne jó, valószínű, nem forgalmazhatnák! Addig amíg eszi, és szívesen, nem fogom átváltani.
Te Betty, nem figyelted, miután Léna eszik zöldséget vagy gyümölcsöt ugyanúgy fogadja el a tápszert? Mert Kriszta ma öklendezni kezdett, amikor a tej ért a szájába a barackos-almás pép után. És nagyon húzta a száját, mintha a tápi már nem ízlett volna annyira. A rákövetkező etetésnél már nem volt gond, de amikor rögtön a gyümölcsöt el akartam "nyomtatni" egy kis tejjel, nem kellett.
VAgy egyáltalán tapasztalta valaki még ezt?[/color]

Szia.
Én a pépet mindig teával nyomatom le,na meg Léna szerintem szomjas is közben.Néha még a tápszernél is megáll teázni.A zöldségnél is teázik,viszont ma megevett egy nagy adag sütötökös bébiételt és még 180 tápszert :roll:
Gyümölcsöt még nem ettünk.Viszont én kezdettöl ilyen speciális alergiaszegény tápszert vettem,ne kérdezd miért.Azt hittem ez jobb.Na a tejpépet megpróbáltam a milupáét a rendeset.Hát utánna nem itta meg az alergiás tápszert.Mennem kelett venni rendeset.Azt viszont szereti.Megkóstoltam mindkettöt,hát bevallom 4 hónapig terorizáltam ezzel a borzalmas kajával a drágámat :cry: .Nem csodálkozok,hogy most a zöldség izlik neki.
El se merem olvasni azt az oldalt,amit irtál,mert már most is dilisen féltem ezt a manót,lehet utánna a párom elválna tölem a dilinyóm miatt :?
Puszi
Betty
betty30

Betty: Na nem semmi ez a tápszeres sztori! Még jó, hoyg nőtt Léna rendesen! De a tápanyagok csak meglehettek benne!
Hát, ha jól belegondolok, az az oldal valóban nem neked való! :) :) :) , de ha elolvasnád, akkor valószínű kivédhetnél néhány balesetet. Úgyis fognak történni, nem igaz, hogy nem, de bár amit sejt az ember, azt kerülje el, ha tudja.
Ja, és még annyi, hogy amikor hozzászólást írsz, nem kell rákattintanod az "idézetre", mert akkor beteszi azt a szöveget is. Itt nincs szükség rá, mert a hozzászólásod ablaka és a többi írás egy helyen van, tehát bármikor visszanézheted, mit írt az, akinek válaszolni szeretnél, sőt a többi bejegyzést is látod.
Jó éjt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Eszter: Íme egy vonalzó modell. Tetszik? Nem találtam képet Lilikéről, de majd küldesz és helyettesítjük. Holnap még megbeszéljük a vonalzót. Jó? Jó éjt!

KépKép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok! Mindenkinek köszi a jókívánságokat, hát be is jöttek, mert szerencsére nagyon jól éreztünk magunkat! Tominak iszonyúan tetszett minden, az első két nap nem is aludt túl sokat, nehogy "kimaradjon valamiből" :D , aztán emiatt a tegnapi napot szinte végigaludta, úgy kiütötte magát. Nagyon édi volt, a hangját nem lehetett hallani kivéve, ha nevetgélt meg magyarázott. :D
Az idő nem volt szörnyű, Tominak ideális, strandolni kicsit hüvi, de tegnap egészen sütött a nap. Le is égtem, de csak az első felem. Jól kinnmaradtam a napon, míg Tomi aludt, én meg nem vagyok az a nagy napozós. 8) :D
Szóval jó volt nagyon kikapcsolódni, még maradtunk volna egy napot, ha nem jöttek volna a szállásra utánunk.
:(

Ma meg egész nap mostam, meg ilyenek, na meg végigolvastam a négy napi termést...

Viki, sajnálom, hogy beteg a csemetéd, én mindigg attól rettegtem ,hohy ilyen picin beteg lesz a Manó, de szerencsére megúsztuk eddig. Gyógyulást!

Sudi! Honnan szeded ezeket a vicces figurákat? Olyan jók :mrgreen: Gery nagyon ügyi, hogy már majdnem ül!!! Tomi is imádja, ha felhúzzuk,és szép egyenesen ül, de még maga nem ül föl, nem is erőltetjük. Már alig várom!
Bocsi, de ma már nem írok mailt, olyan hulla vagyok :(

Kati, Edit, olvastam a kistesó eszmecserét. Mi is szeretnénk kistesót, nem túl nagy korkülönbséggel, de én még nem vagyok felkészülve rá. Szeretném kiheverni a "fáradalmakat", mert méfg nem sikerült, pedig Tomi nagyon jó gyerek. Másrészt imádom, és valahogy úgy érzem, az összes szeretetemet szeretném ráárasztani, és ha kistesó lenne, akkor nem jutna Tominak annyi...
Ez lehet hogy hülyén hangzik, de valami ilyesmi :shock:

Edit, szerintem kár lenne újrakezdeni a ygógyszert, mire kialakul a védettség, már hagyhatnád is abba nem?

Megpróbálok ide betenni egy nyaralós képet, de azért ezt elküldöm előbb, nehogy elrepüljön...

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!!

Üdv itt Eszter!!!! :-))

Vigyuzzatok már, hát más a hold-hónap és más a naptári hónap!!!!!!! A terhesség is 40 hét azaz 10 hóldhónap de csak 9 naptári hónap! Hisz a hónaok a naptár szerint hol 30, hol meg 31 naposak, nem beszélva a február 28 napjáról!!!!!!!! A vonalzók a naptári hónap szerint számol és minden hó azonos számú napján, tehát Kati, nálatok mindig is 18-án fogja kiírni a következő hónap számát!
Mi msot épp a 6 hónap, 4 hét és 2 napnál járunk. Holnap lesz 16-a, tehát holnap lesz Gery 7 hónapos! :-))))
Amúgy meg már 30 hetes, ami a holdhónap szerint akkor 7 és fél hónapnak felelne meg................. na nem akarok itt okoskodni!! Bocsika!

Én is kérdeztem már a dokinkat, hogy nem e kell tápszert váltani, de azt mondta, ha szívesen eszi Gery akkor semmi szükség rá. :-) Így mi is még ugyan azt a tápit esszük mint a legelején. Viszont Én teszek hozzá mindig egy kanálnyi tejpépet. Így jobb az íze, laktatóbb is főleg éjszakára és szívesebben eszi Gery. :-))

Rita!!!!!!!!! Írt hogy minden oké, tök jó volt és semmi sírás! Csak még bővebbet nem írt!
Rita várjuk a beszámolót a nyaralásról!!!!!! :lol: :lol: 8)

Mi :
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ez egy nyaralós kép! Így kukkerolt kifelé a KisManó, nagyon tetszett neki a világlátás! :D Kép

Rita & Tomi
Kép
ritike

RITA!!!!!!!!!!!!! Pont most írtál Te is! Én meg itt várom a beszámolót és tessék! Nagyon egyre jár az agyunk! :-)))))

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sudi: Elkéstél!!! Rita írt már! :lol: :lol: :lol:

Rita: Én is úgy gondolom, hogy nem szedek bigyót, de azért rákérdek a dokinál. Ma kértem időpontot, 29-én megyek. Különben már nem aggódok, mert kezd megjönni! :) [/color]

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Édi a kép!!!!!!!
Mindig elfelejtem, hol is voltatok pontosan???????????
Figyu a babakocsin nincs ilyen döntés??????? Mert kipróbálhatjátok majd, Geryt is úgy visszük már sétálni a babakocsiban és imádja!!!!!!

Kép

Most már tényleg késő van, megyek ágyiba!!!!!

Jóó Éjt!!!!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sedith nem tudol aludni?látom még itt vagy....kukucs

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

SZia Sudi!!!! Hát Te még nem alszol? Annyit bénázok ezzel a képkicsinyítéssel! Ha már jó a KB, akkor a pixel túl sok. És nekem sokkal kisebb lett a kép, mint nektek, de csak így tudtam feltölteni.
Ezért nics volnalzós, meg oldalsó képem se még. :roll:

Mostmár tényleg húzok, holnap megint nem leszek itthon, mert vissza kell vinni a kocsit a szerelőhöz, az ablakmosó nem működik!
Egyúttal megyünk anyukámhoz is, meg vásárolni is.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Szia Edit!
A dilibogyó, legalább is mait Én kezdtem el, az 7 nap után véd!!!!!!!!! Meg mondjuk mi utáljuk a gumit, DE NAGYON!!!!!!!!!! Szóval Én a hejedben arra pár hónapra is beszedném, ha nem akartok elöbb babyt!!!! :wink: :wink:
Na tényleg megyek!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Akkor Emőke és Edit, na meg Sudi, nektek is JÓ ÉJT!!!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Hello, Emőke!

Jól öszegyűltónk-tömörültünk itt egypáran, látom! Hogy vagytok? Már épp elhúzni akartam, amikor még utoljára benéztem, és láttam, hogy Rita írt. Aztán Sudi, meg én, meg te... :lol: :lol: :lol:
Te miért nem alszol? :)

Rita: NAgyon édi a kép Tomiról, örülök, hogy jól éreztétek amagtokat és a MAnó is jól bírta a menetet.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Még annyi, hogy SANCSI, nagyon édi Enéh, meg tök ügyi már az üléssel!

Én is szeretnék etetőszéket venni hamarosan.

Szeretném megint végignézni mindenki albumát, de mindig el vagyok csúszva az idővel, méágis későn fexem. De mostmár megnézem majd, mert tök kívácsi vagyok az új képekre.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sedith mostanra fejeztem be a sütést,de csak a piskótákat.Holnap jöhetnek a krémek és habok!!!
Holnap nagyon zsúfolt napom lesz,remélem Krisztián nagyon jó kisfiú lesz...
Bár reggel megyünk dokihoz,remélem minden rendben lesz vele.Mára átaludta az éjszakát és csak 6kor kelt fel,de még visszaaludtunk 10ig.

Rita:üdv nyaraló.Örülök,hogy jól érztétek magatokat,bizti jó volt egy kis kikapcsolódás....Édi a kép.Pusszancs

Sudi:hát meg kell enni a kis Gergőt...nagyon ügyi és aranyos...
sajna én nem tudom lekicsinyíteni a képeket.

Na mentem,teszem el magam holnapra...
jó éjt

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Jó szokásomhoz híven, ismét én kezdem a napot! :lol:

Rita: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Nem is csodálom, hogy Tomi így élvezte! Nagyon édi a képen! Megértem, hogy szívesen maradtatok volna még! Bennem is vannak olyan érzések, hogy az összes szeretetemet Jocinak szeretném adni, persze nyilván ezt csak most érzem így és ha megszületne a kistesója, akkor őt is ugyanúgy szeretném, mint Jocit és nem érezném azt, hogy "Jocitól veszem el a szeretetet"! Meg aztán szerintem nem is jó egy gyereknek, ha agyon van kényeztetve! Sokkal jobb, hogyha van egy testvére, aki mellett megtanulja, hogy hogyan kell alkalmazkodni a másikhoz, osztozni a kapott dolgokon, stb.

Berta Eszter: Örülök, hogy te is idetaláltál! Hogy van Lilike? Mi a helyzet tejcsi ügyben? :D

Emőke: Korán reggel csurog a nyálam a piskóta, krém és hab szavak hallatán! :lol: Írd majd meg, hogy mi volt az orvosnál!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok, szép jó reggelt, mindenkinek!

Szerintem őrültnek fogtok nézni, hogy éjfélkor még itt vagyok és hajnalban máris itt, de képzeljétek, 3 napig vígözvegy vagyok. :D :D :D Kriszta elaludt, főznöm nem kell (én eszem amit kapok a hűtőben :P ) a többi néhány dolgom meg várhat. Pláne a vasalás, amit utálok. Azt mondtam, hogy kihasználom ezt az időt és válaszolok régen kapott mailekre, elhanyagolt barátokra stb.

Kati: Hát igen, mostanában te ébreszted a társaságot, pedig régebb, még a babát várokban én fújtam az ébresztőt! De ma is csak azért te voltál az első, mert szégyelltem írni ilyen korán. :lol: :lol: :lol: Különben épp tegnap gondolkodtam azon - és itt ismét egy olyan dolgot írok, amitől tutti őrültnek hisztek :roll: :roll: :roll: - hogy mi lenne, ha mindenki adna saját magának vagy esetleg javasolna olyan "állandó-aliasz eposzi jelzőket", amelyek nagyon találnának rá. Hogy konkrét legyek, pl. én lehetnék Kukurikúúúú Edith :lol: :lol: :lol: vagy Csörgőóra Edith, vagy mit tudom én mi. Javasolhattok ti is, és a legjobbat megszavazzuk. :wink: :!:

Emőke: Már nem vártalak meg az este. Jó munkát neked mára, gyors készülődést, és kívánom, hogy Kismanód beváltsa ma a hozzá fűzött reményeidet! :)

Sudi: Na, most már tényleg megjött. :lol: :lol: :lol:
Mi sem szeretjük a gumit, de azért annyira nem utáljuk, hogy néhány hónapot ne bírjunk ki vele. Amúgy 3 lejárt már és nem volt annyira vészes. A családidokinő is azt mondta, hogy szerinte inkább szedjem, mert nyugodtabb vagyok, de mindenképpen meg akartam várni, hogy elmenjek a nőgyógyászhoz is, hogy ne fogjak neki csak úgy, a magam fejétől, lehet, hogy más gyogyót ír fel, mint amit eddig szedtem, szóval, mostmár 2 hét még eltelik, és aztán majd meglátjuk, hogy hogyan tovább.

A párom, képzeljétek, alig tud mozogni, annyira fáj még mindig a nyaka. Ma reggel 10 percig kínlódtunk, míg fel tudott kelni az ágyból. És el kellett menni egy kiszállásra így félig mozgásképtelenül. Csak pénteken jön haza. Annyira sajnálom szegényt, de ha nem jön helyre addig, tutti, hogy dokihoz kell menni. Hiába kentem kenőccsel, masszíroztam, mindig csak pillanatnyilag hatott. Lehet, hogy emlékeztek, mikor Kriszta kb. egyhónapos volt, egy hajnalban nekem is becsípődött egy idegszákl a derekamban. Akkor még szoptattam, és alig tudtam flemelni a popóját. És István épp akkor volt ismét elutazva néhány napra. szóval, tudom, hogy most mit érez szegény, és azt nem kívánnám senkinek! :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?