Új privát üzeneted érkezett!

SZÉP NAGY!!!

málna2162

Bea!
Nem semmi a pocakod :D

Málna!
Apának jó kis megjegyzései vannak :D
Várjuk a képeket :!:

KépKép
takido

Anyusziszi!
Nekem is szurkálással kezdődött :D

KépKép
takido

Sziasztok!!!!Nem sokára indulok,úgyhogy búcsúzom!!!
Bea,nagyon szép nagy pocid van már!!!!!!Tökjó neked!!!!!

Málna,pörgök,ja....tegnap délután 2 órát aludtam....ma meg reggel 8-ig...szóval én most csak éjjel voltam nagylegény :lol:

Sziszi,majd te is utoléred azt a nyulat!!!!!!!

Ági,nagyon jó a humorod,az már igaz!!!!!

Megyünk ebédelni!!!!!
Mindenkinek szép napot kívánok!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Örülök,hogy tetszett!!!UGYEEEEE???????????????
Volt egy csaj a genetikain,akinek nagyobb volt a hasa mint akkor nekem!
Dóri!!Neked??Lemérted már??
Láthatjátok cicvel is megvagyok áldva!!!
Dobjak Apáról,meg Rólam egy kicsit sötétebb képet ami Visegrádon készült??

Kép
bea27

Bea
ez már tényleg egy szép nagy poci!
A baba dolga az, hogy szépen megnőjön, de nem kell túlzásba se vinni, mert szüléskor ilyen szemed lesz: :shock:

A volt osztálytársam nemrég szült egy fiút, 65 cm hosszú és 4,6 kg volt. Hát megkűzdött vele rendesen.
Vendég

Bea, nagyon szép a pocid! Meg ami felette van, izé… :oops: Nekem sosem lesz ekkora – mégha ikreket szoptatnék sem… :?

Málna, én is gondoltam rá, de a nyúlalom elvileg nem macskaalom :?
Mindenesetre felírtam a kérdéseim közé, amikkel bombázni fogom a dokit, ha megyünk.
Hihi, apa tanácsán jót nevettem :D

Sziszi, megvár a nyuszi, a homokban úgysem tud túl gyorsan szaladni :D

Ja erről jut eszembe, biztos láttatok olyan romantikus (nyálas? :roll: ) filmet, ahol a tengerparton kéz a kézben szaladgál a szerelmespár. Hát én most kipróbáltam. Nekem nem jött össze, a homok túl süppedős, a törött kagylóhéjak szúrták a talpamat, szóval az első lábikra-görcsnél feladtam… :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
Homokban rohangálós :D :D

Bea!
Megmértem a pocim,85 cm-es :) Szóval nincs akkora mint a tiéd.Én is láttam UH-kor akkora pocit,hogy azt hittem,ő már a 32 hetes UH-ra jön,de tévedtem :D Persze volt olyan is,akinek meg nem is volt hasa :roll:
Kérjük a képet :D

KépKép
takido

Musz

megnő majd a Te cicid is, ha megszültél és szoptatni fogsz.

Nekem nem is ment vissza teljesen. Szülés előtt 80C melltartóm volt, szoptatáskor pedig 85E. Az volt a nem semmi, mint apa feje, néha úgy megnőtt, amikor Tomi 280 gr-okat szopott alkalmanként....
Most 80D.
Úgyhogy nőnek majd neked is.

Kismamik,

Melltartó a szoptatáshoz mindenképpen kell, sőt nagyobb mellűeknek alváshoz is ajánlott. Abból a legjobbat vegyétek meg!
Kismamaruhám alig volt, pedig végig dolgoztam.
Nem kell sokat venni, mert utána nagyon hamar jók lesznek a régi ruháitok, amik kicsit lezserebbek.
Vendég

Akkor a képek:

Kb.14 órával születése után a kisbéka:

Kép

Kép

Kép

16 nappal később

Kép

Kép

1 hónaposan:

Kép

6 hónaposan:

Kép

Kép

1 évesen:

Kép

Kép

Másfél évesen

Kép

2 évesen(tegnap anyuéknál)

Kép

Kép

Na és akkor egy időre eldugultam... :roll:

málna2162

Málna!
Már miért kéne,hogy eldugulj.Tudod,hogy nagyon szeretjük a képeket.Máté mindegyiken nagyon édi. :D
Más is tehetne fel hasonló képsorozatot.Kis_Plutó,Anyusziszi,Zsiszik,Mókuska.Remélem nem hagytam ki senkit :roll:

KépKép
takido

Kép [/img]
András,és Eric a bob pályán. Kép
Elöl a Dominic,meg Én,hátunk mögött,meg a Eric,és az András. Kép

Kép
bea27

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1155638048.87.jp
Itt vagyunk MI!!g[/img]

Kép
bea27

Kép
Itt vagyunk MI!!! :lol:

Kép
bea27

Málna!!Nagyon CUKI a Máté!! :)

Kép
bea27

Sziszi, én jelenleg 75Bnél tartok, szóval van még hova feljődnie, és hát nem félek, hogy apa fejével versenyezne...

Amúgy a csigád már beelőzte a nyulamat :shock:
1 nappal :wink:

Málna, én is szeretem a képeket :D aminek következtében most iszonyú tortaehetnékem van...
Máté nagyon aranyos, jól látom, hogy "hajtogatás" nélkül belefér a bohócos zsacsiba? És ki kapja ajándékba? :D

Musz

KépKép
muszkuru

Bea!
Nagyon jók a képek :D

KépKép
takido

Köszi!!! :)

Kép
bea27

A képek szuperek, mindenkié.
Bea
szép pocak :D , mutatós :D

Málna
Máté már a 16 napos képen is nagyon hasonlít a mostani arcához. Nekem annyit változtak a gyerekek. Krisztike meg eleve sötét hajú volt, most meg szőkés.

Muszkuru
a multkor én is főztem nyulat, tudod volt rá engedélyem :lol: na de olyan öreg volt, enyhén rágós maradt, de azért elfogyott :oops:

Én ilyen kismama alsóneműket nem is néztem, de tényleg nem lehet rossz, ha tartja a hasat :roll: na, majd lehet, hogy most...

Dóri ha szurkál a hasad, akkor az nem igazi keményedés. Az lehet attól, hogy a kicsi pont nem jó helyen nyom valami ideget.

Na megyek csinálok túrós-csuszát, nem olyan mutatós kaja mint Melié, de szeretjük :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na MOST fejezzétek be a kajás témákat, mert megőrülök :shock:
Jelenleg ott tartok, hogy a torta után túróscsuszát ennék... Vagy fordítva... de mivel egyikre sincs esélyem, szenvedek...

Bea, izé, kicsit sötétek vagytok az utolsó képen :D

Gabi, ti jóváhagyással fogyasztottátok a négylábút.
Apa engem meg sem kérdezett. Csak sunyin odahozta az asztalhoz!!! :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Igen!!Ez a kép sajna igy sikeredett!! :?
De azért lehet látni!!! :shock:

Kép
bea27

Kis_Plutó!
A hasszurkálás sajna a keményedéstől függetlenül volt :cry:

KépKép
takido

Dóri!!A szurkálás miatt ne aggódj!!Nekem is szokott mostanában lenni!!! :wink:

Kép
bea27

Anyusziszi!!Elhieted,hogy nem DIREKT növesztem a hasam!!Egyébként nem bánnám,ha nem lenne ilyen nagy,mert kényelmesebben tudnék aludni!!Dehát ez márcsak nagyobb lesz!

Kép
bea27

Hello csajok, hazaugrottam ebédelni.

Bea, nem semmi mekkora pocid van!!! El sem tudom képzelni, hogy nekem valaha-14 hét, azaz kb. 3,5 hónap múlva-ekkora pocim legyen. Ezzel már nem lehet könnyű leülni-felállni sem :roll:

Sziszi, lehet, hogy te itt csendben bebabásodtál (majdnem bebábosodást írtam :lol: ), csak mélyen hallgatsz, aztán előugrasz hirtelen a "bokorból" ??? Gyanús vagy te nekem....

Az az érdekes, hogy simán tudok úgy ülni, mintha már lenne terhes-hasam. Tök jól el szoktam vele szórakozni, pedig még nincs is.
Többször próbáltam megnyitni az uh képeimet, de kiírja, hogy nem támogatja ezt a formátuot, meg nincs villámnézet, meg ilyesmi.

Ma is voltam reggel dokinál, de azt mondta jöjjek vissza ismét 10 nap múlva, mert pont nem látja jól Esztikét, csak villanásokat lát a szívhangjából :cry: Kissé betojtam,hogy valami nem oké. Mondtam is a dokinak, de megnyugtatott, hogy minden oké, ne izguljak, van ilyen, amikor nem lehet még jól látni. :?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hoppá!!Nyugi,nincs semmi baj!!Pedig készülj fel rá,hogy hamarosan neked is ekkora pocid lesz!!És még nagyobb is!! :lol:
Nembaj,kibirjuk,ez az állapot nem tart örökké!Egyébként még ülni is tudok normálisan,meg gugolni is!Bár az utóbbi már kezd nehezebben menni!!Nekem egyedül csak a fekvéssel van problémám!!
Rólad mikor láthatunk pocis képet??

Kép
bea27

Szívesen felrakom egy pocis képemet, de egyenlőre csak a hájamat láthatjátok :lol:

Tényleg, még nem látszik semmi, legalábbis szerintem. Kicsit szűknek érzem a gatyáimat, de semmi különös nem látszik. Egyébként képet csak szerdán este felé tudnék feltenni, akkor jön meg apa. Nála van a fényképző és a laptopja is, amin mallorcai fürdőrucis képem van. Előre szólok, nem vagyok egy bombázó :?

Kép

Kép

hoppá

Nembaj Hoppá!Én sem vagyok egy bombázó,de ennyi könyörgés után csak felmerészeltem tenni a képemet!!Ez van!!Én ilyen vagyok!!Majd,ha meglesz Ádi,akkor róla jóóóó sok képet rakunk fel,a születése első pillanatától! :D :wink:
Voltunk a Rossmann-ban,vettünk bimbóvédő olajat,meg kismama testápolót,majd még veszünk túsfürdőt is,ha bejön ez a márka!!(Rossmann-os) :shock:

Kép
bea27

Itt vagy Hoppá?? :roll:

Kép
bea27

Akkor már nem!!Pedig láttalak!! :shock:
Akkor mára én is elbúcsúzom!!Holnap korán kell kelnem,mert megyünk a bankba a szerződést aláirni!!
Mindenkinek szép,jó éjszakát kivánok!! :wink:

Kép
bea27

Itt vagyok!!!

Kép

Kép

hoppá

Itt vagyok!!!

Kép

Kép

hoppá

Csak lementem közben vacsizni...

De látom már nem vagy.
Akkor jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép

hoppá

helló Mindenkinek !

bocsánat, hogy ilyen későn, de a melóban nehéz ezen az oldalon barangolnom, nagy a lebukás veszélye
jó látni, hogy van akiknek már sikeres a projekt !
ez ad igazán kitartást !!!

ezek az esélyes napjaim, úgyhogy nagyon fel vagyok dobva
( csak le ne essek :))

én is szeretnék már olyan pocakot !

fáradt vagyok mint egy őszi legyecske !

jó éjt mindenkinek !!!

és HAJRÁ !
vvviki

Sziasztok!
Megjött az éjszakai bagoly 8) Lassan végzek a lakástakarítással és készülök a babagyártásra :oops: csütörtöktől indul a project. Kata receptjét próbálom megvalósítani: semmi görcsölés, anyós helyett a sógórnőm jön velünk a Balcsira, a lánybúcsúról meg maradt pia. Remélem bejön :wink:
Málna, Máté nagyon aranyos és tök jó tortája volt. Bizosan nagyon rossz volt a kórházban, de az a lényeg, hogy már jól vagytok! Akkorát nevettem a férjed dumáján :lol:
Viki, üdv. és neked is hajrá!
Bea, nagyon jók a képek. Légy büszke a pocidra!!!
Kata, akkor megnyugodtál, hogy a vezetőség jól fogadta a hírt. Meddig akarsz dolgozni? Kitartást a rosszullétekhez, ez csak átmeneti állapot. :wink:
üdv mindenkinek: Mamen
mamen

Jó reggelt!!!!!Tegnap nem vettem semmit!!!Az Árkádban telejesen megdöbbentem:nem találtam magamnak egy normális szoknyát!!!!!És nem azért,mert túl igényes lennék és most még az árakat sem néztemlegelőször....egyszerűen nincs olyan darad,amit felvennék...ami tetszett,azt 40kg-os supermodellekre gyártják....végignézett rajtam az eladó fruska és közölte,hogy nincs a méretemben.....pedig 62kg vagyok...nem nádszálvékony....de ez szerintem nem számít kövérnek 165cm-hez....vagy igen :roll: :shock: :shock: a másik probléma...minden ruha szinte csak egy rongydarab....fel lehet venni egy divatbemutatón vidáman....de én egy esküvőn???!!!??Szóval megmaradt a pénzem,de a méltóságom....csak feldühítettem magam rajta....azt hiszem elmegyek az angol extra használt ruha üzletbe.....majd ott talán emberszámba vesznek....ja és a másik...jónevű butik,tökjó kirakat,nagyon jó árak,tizenéves nagyképű liba eladók.....és minden ruha cimkéjén az ominózus felirat:Made in China....akkor most miről is beszélünk....elmegyek itthon a kínaiba és féláron megkapok mindent.....
Bocs a kifakadásért,de ezt el kellett panaszolnom.....

Málna,Bea,nagyon jók a képek.....többiektől is várunk hasonlókat!!!!!Én tök béna vagyok,nem tudom lekicsinyíteni őket,de majd apa segít.....
Bea,nagyon fiatalnak néz ki a párod,meg persze te is...hány éves???Te 28 vagy azt tudom.....én is a faiatlos pasikra bukok,Kálmán is kölyökképű,pedig már mindjárt 30 lesz!!!MENNYI???30!!!!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!!Puszi!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Mamen, csak így tovább csütörtöktől! :D

Meli, dühöngj csak nyugodtan, teljesen egyetértek veled.
Én már csak nyárvégi és télvégi leárazásokon vásárolok, kb. akkor van rajtuk az az ár, amit hajlandó is vagyok kifizetni értük.
Nekem is tele van a hócipőm a sok kacattal, amit ruha álnéven árusítanak, és ha nem lógnak róla mindenhol rongy- vagy zsinórdarabok, és nincsenek agyonszegecselve, akkor "csak" feliratok sokasága csúfítja :evil:

És ha az eladó bunkó, én csak arra gondolok, hogy elég sz@r szerencsétlennek, hogy napi x órában (x nagyobb, mint 8 !) ott ácsorog a boltban, vevőknek pattog, fizetésnek nem nevezhető összegekért, és esélye sincs túl sok, hogy ebből kikecmeregjen...

Musz

KépKép
muszkuru

[quote="meli1118"]J írta:meli1118ó reggelt!!!!!Tegnap nem vettem semmit!!!Az Árkádban telejesen megdöbbentem:nem találtam magamnak egy normális szoknyát!!!!!És nem azért,mert túl igényes lennék és most még az árakat sem néztemlegelőször....egyszerűen nincs olyan darad,amit felvennék...ami tetszett,azt 40kg-os supermodellekre gyártják....végignézett rajtam az eladó fruska és közölte,hogy nincs a méretemben.....pedig 62kg vagyok...nem nádszálvékony....de ez szerintem nem számít kövérnek 165cm-hez....vagy igen :roll: :shock: :shock: a másik probléma...minden ruha szinte csak egy rongydarab....fel lehet venni egy divatbemutatón vidáman....de én egy esküvőn???!!!??Szóval megmaradt a pénzem,de a méltóságom....csak feldühítettem magam rajta....azt hiszem elmegyek az angol extra használt ruha üzletbe.....majd ott talán emberszámba vesznek....ja és a másik...jónevű butik,tökjó kirakat,nagyon jó árak,tizenéves nagyképű liba eladók.....és minden ruha cimkéjén az ominózus felirat:Made in China....akkor most miről is beszélünk....elmegyek itthon a kínaiba és féláron megkapok mindent.....
Bocs a kifakadásért,de ezt el kellett panaszolnom.....

akkor nem csak vidék ilyen? Tudod a múltkor én is kiakadtam ezen. Én sem vagyok éppen kövér, de én sem könnyen találtam magamra olyan ruhát ami elegánsabb. ugye én a bérmálkozásra is akartam ami szep.-ben lesz, na már most sem jó rám kényelmesen a ruha, úgyhogy vennem kell majd valamit :( Szóval valami elegánsabb kismamagatyót nézhetek akkorra.

Amúgy jó reggelt!

Elég csendes ma mindenki. nekem fájdogál a hasam, pedig eddig nem tette. Mára lemondtam a takarítást is, megpróbálok pihenni. Ma csak főzök....
a szemem sem az igazi, szerintem valami kötőhártya-gyulladás féle van rajta kialakulóban.
Én olyan álmos vagyok, pedig még csak 10 óra múlt :roll:

majd még jövök:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt mindenkinek,

nagggyon tetszenek a képek !!! Megpróbálok én is felrakni egy párat, frisseket !

Málna, Eszter nem jön végül, mert anyukám kiköltözik hozzánk, és medencéznek majd egész nap, így nincs kedve jönni a "felnőtt" bulira.... és sajnos a párom sem igazán akarta, hogy jöjjön. Mindegy, mi csak vasárnap reggelig maradunk úgyis.

Meli, édes vagy, igen, remélem én is hogy ez a gyógyszer használ majd, és még idén én is felkerülhetek a felső sorba....!!!

Hát ez a kép feltöltés nekem nem jön össze, lekicsinyitettem, erre kiírja, hogy hiba történt. De hogy mi a baja, azt bezzeg nem. :evil: :evil: Na majd még próbálkozom.
zsizsik

Kép

Na azt hiszem, ezt most végre jó lesz. Szóval ez most júliusban készült Balatonföldváron, mikor Anyával nyarat a Tücsköm. Szép idejük volt.... :cry:

Kép

Ez csak egy nyári portré a kisasszonyról.

Kép

Ez pedig kis családom, mikor a múlt héten együtt mentünk vadászni Recsken.
zsizsik

Hű, de szar minőségűek lettek.... bocsi. Még gyakorlnom kell ezt a dolgot. :cry: :?
zsizsik

Kép
zsizsik

Ááááá, megpróbáltam kevésébe lebutitani, de ugyanolyan szar lett. Ti hogy csináljátok, hogy beférjen a babanetre, de mégse legyen ennyire rossz minőségű ?
zsizsik

Megjttünk!!Nem semmi 9:00óta!!Na mindegy!!Ezen is túl vagyunk!!
Kicsit ideges vagyok,mert ez iszonyatos nagy felelőség!!Nem is tudom,hogy-hogy lesz ezután!!Jobb bele sem gondolni,vagy visszalépni??Nemtudom!! :x
Meli!A Párocskám anyi idős,mint én!!28!!Öregek vagyunk már!!!
Ráadásul az előbb ráförmedtem erre a bunkó ebédhordó faszira!
Dupla ajtónk van,én állok a konyha közepén egy szál pólóban-bugyiban,erre ez benyit!Ill.a külső ajtó nem volt bezárva,a belső,meg nyitva volt,és úgy nyitott be!!Ilyet!!!! :evil: Én meg ráförmedtem,hogy legyen sives ne nyitogasson ide be!!!Hát mit képzel ez????
Na jó,azthiszem lelépek,mert tombol bennem az ideg!!Ha megnyugszom talán jövök!!Majd meglátjuk!!

Kép
bea27

Zsizsik, kicsit kockafejűek lettetek, de erről a pixelek tehetnek :lol:
Eszti már kész hölgy! :D

Én az IrfanView nevű programban szoktam kicsinyíteni, felül az Image opcióra kattintva ezt választom: Resize/Resample, és ott beállítom a kép magasságát és szélességét úgy, hogy ne haladja meg a 600 pixelt
Valahogy így:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Musz, köszi a segítséget, én a Photo Shop-ban próbáltam, a resise-ot használva, és 600 alattira javítottam őket, mégis ilyenek lettek.... mi vagyunk a nyomifejű család..... :lol:
zsizsik

Sziasztok!

Látom senkinek sem indult valami jól a napja.Mindenki mérgelődik valamin.
Meli!
Való igaz,hogy nem könnyű manapság normális ruhát venni,na és az árakról nem is beszélve.
Szeptemberbe mi is megyünk esküvőre,nem lesz könnyű menet,hogy mibe menjek :roll:

Zsizsik!
Nem baj,hogy nem teljesen élesek a képek,a lényeg így is látszik. :D

Bea!
Ezek után biztos nem mer többet berontani hozzátok.Ilyen embereken kár felhúznunk magunkat.

Mamen!
Mindent bele :D

vvviki!
Ne aggódj,előbb-utóbb tényleg mindenkinek sikerülni fog :D

Képzeljétek,most először álmodtam a babával,illetve a terhességel kapcsolatosan.Azt álmodtam,hogy mentünk szülni,és ogy mondta a doki,hogy császár,ahogy ő ezt már előre tudta.És hogy mindjárt jön a gerinc érzéstelenítővel a doki.Utána meg a kórház előtti utcán tologattak,még érzéstelenítés nélkül a kocsik között.Erre aztán felriadtam,pedig érdekelt volna a folytatás. :roll:

KépKép
takido

Sziasztok!

Bea

Nagyon jól néztek ki együtt!!
Tényleg kölyökképű a párod.Vigyázz mert Meli a fiatal fiúkat szereti,most is van neki három...Korrepetál :wink:
Azért elég bátor csaj vagy,én biztos nem mertem volna bobozni pocakosan... :shock:

Vásárlás: :twisted:
Utálok vásárolni menni!Főleg olyan helyekre ahol kinézik az embert.
Tisztelet a kivételnek,de a legtöbb eladó lány ostoba,lehet,hogy külsőre jól néz ki de belül zokni...
Egyszer a főiskolán a statisztika tanár megkérdezte,hogy szerintünk a mai 18 éves lányok körében mi a legvozóbb munka.Nahát mi mondtunk mindent:ügyvéd,marketing,reklám,stb.
Aztán elővett egy kimutatást.Egy gimnáziumban készült és a végzős diákok több mint a fele második helyen butikot első helyen szoláriumot jelőlt meg.Azt hittem lemegyek hídba.
Sajnos ez egy intelligenciát tükröz.

És akkor a cipőkről ne is beszéljünk.Ezek már nem is cipők, hanem nem is tudom micsodák :shock:

Takido

Mostmár egyre gyakrabban fogsz babával álmodni!
Múlt héten én is álmodtam babával,apa meg tegnap éjjel.Ráadásul mindketten fiúbabával álmodtunk :roll:

Meli

Néha a turkálókban sokkal jobb cuccok vannak! :oops: (Hú most biztos van aki kiakadt :lol: )Én is beszoktam menni.Máténak pl.egy csomó Németországból hozott ruhát vettem már.Olyanokat amiken még a kinti boltok árcédulái rajta voltak.Kvázi senki nem hordta.És fillérekért.

Megyek mert takarítok...vagy mi

málna2162

Helló!!Ittvagyok ÚJRA!!!Már megnyugodtam,mert úgy néz ki,hogy csak megoldódnak a gondok!!
Meg jól bekajáltam,és lejjebb ment a pumpa!! :)
Neke is port kéne törölnöm,de semmi kedvem hozzá!!Azthiszem inkább lefekszem,és nézem egy kicsit a tv-ét!
Holnaptól,vagy ma estétől elkezdem irni,hogy mikor mocorog Ádika!valahol olvastam,hogyha ott bennt olyan aktiv,akkor kinnt is az lesz!Most megpróbálom magamat felkésziteni arra,hogy MÉGIS hányszor leszünk éjszaka ébren!!Félek tőle,hogy sokat,mert nagyon aktiv éjszaka!! :?

Kép
bea27

Jól felturbóztam magamat a kálciummal,meg a magnéziummal!!Egy 3dl-es pohárba tettem 1-1tablettát!Remélem nem adagolom magamat,és Ádit TÚÚÚL!!
Tegnap este végignéztem a GREASE-t,százharmincnyolcadszorra :oops: ,és Ádinak küldtem egy kis zenét fülhallgatóval!Mert este,ha Apa már aludni akar igy szokta tv-ét nézni!De nem reagált semmit!!
Nemtudom,hogy milyen lesz a kicsike,mert Apa imádja a csendet,viszont én akármerre járok a lakásban a rádió tuti,hogy megy valahol!
Anyukák!!!! :) Ti hallgattatok zenét a terhesség alatt??Ha igen,mit szólt hozzá a pocaklakó????

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?