Sziasztok!
Hááát, ma nem nagyon volt időm jönni, pedig már reggel szerettem volna. Babócáim 1/4 6-kor, és 1/4 8-kor keltek, és utána is felváltva, az alvás megint a nullához közeledett. Ebben csak az a jó, hogy ilyenkor este pikk-pakk elalszanak!
Közben jöttek Anyumék, Anyósom, ismerősök, szóval nagy volt a jövés-menés.
Edit!
Nagyon jó ilyen híreket hallani Virágról! Örülök, hogy minden újból rendben van, ezután is így legyen. Hogy álltok fogilag? (De szép szó!
)
Köszönöm a nyuszis figurát, fel is adom holnap, ha eljutunk a postára. Talán hamar megkapjuk azt az izét.
Nálunk kakiügyben eléggé megváltoztak a szokások, amióta hozzátápi van. Előtte napi 2 volt, most meg 3-4 naponta. Nem tudom, hogy ez baj-e, ők így csinálják. Nem látom rajtuk, hogy valami gáz lenne, és a súlyuk is rendben volt eddig, úgyhogy nem aggódom.
Márti!
Négykézlábazik Zsombi???
Nem semmi!!! Mi nagyon leragadtunk, Flóra még mindig csak oldalra tud fordulni hátról, a hasról hátra már megy. Marci meg folyton hasra vágja magát, de nem akar rájönni, hogy visszafele is megy. Kúszás, mászás kísérletek nincsenek, mi soha nem fogunk elindulni??
Nagyon jól hagzik a recepted! Olyannyira, hogy valamelyik nap ki is fogom próbálni! Dobhatnátok még ilyen tuti ötleteket, amik hamar elkészülnek. Mostanában nem is nagyon állok neki olyannnak, amivel fél óránál többet kell babrálni.
A görög salit hogy csinálod?
Zsuzsófi!
Nagyon jók a képek, bár lehet, ezt már írtam. Katica ilyen szépen ül egyedül?
Nagyon boldog házassági évfordulót, tudom, hogy tök jó érzés, nekünk is az volt. Pont egy éve mi is esküvőn voltunk, a párom testvére nősült akkor. Szóval egy napon veletek - ez csak úgy eszembe jutott.
Zsuzsi!
Mi újság Szandival? Még mindig nyűgös? Fogacska?
Rillisz!
Nem tudom olvasod-e még, de én is az ikresek.hu-t ajánlom. Ott mindenkinek ikrei vannak, igaz leginkább kettesek, de van, akinek hármas is. Témák szerint tudsz olvasgatni, írni, kérdezni, úgyhogy jól átlátható az egész! És persze nagy-nagy gratula a csöppökhöz, jó egészséget mindannyiótoknak!
Barbi, Gabek!
Dobjatok ti is képeket, már rágen láttuk Ádámot és Gergőt!
Gabek, mi volt az oltáson? Rendben ment minden?
Julcsi!
Beszámoló a görbe estéről??? Kép a nyertes ruháról???
Na, azt hiszem lépek is, még egy zuhanyzásra maradt erőm. Holnap meg rendbe kell vágnom a házat, mert most kicsit szalad, és kéne kezdenem valamit a sok szilvával, ami itt figyel, mert ellepnek minket a muslincák (vagy mik).
Jó éjszakát mindenkinek!